Herkese güzel bir haftasonu olsun :)
19 ocakta 16. hafta görüntülememiz var, dr bir sorun var mı yok mu orda anlayacakmış....sabırla beklemeye çalışıyorum. allah yardımcımız olsun .:)
Kizlarr gittim doktora.minnosum hoppidi hoppidi zipladi totosunun ustunde.hersey cok iyi aryik bende temmuz annesiyim.uc gun onden gidiyoruz.yupppiiii
benim ailem ankarada zaten canım olmazsa oraya gideyim dedim eşim bugün gittiğimiz doktora ayrıca kızdı baya adam öyle aşağıladıki bebeğin gerizekalının teki olursa falan eşimde dedi bidaha 3lü test de yaptırmıycaz ALLAH NEYİ NASİP GÖRDÜYSE ONU VERİR DEDİ 2 gündür çok kötüyüm
Allah razı olsun canım Allah hepimizin sağ salim bebeklerimize kaavuşmasını nasip ecder inşallah
günaydın güsel hamişler
biz bu hafta sonunu pek iyi geçirmediktansiyonum durup dururken yükseliyor istifra ettiriyor ardından bi baş ağrısı giriyor yarım saat sonra normale dönüyor.aradan 3-4 saat geçiyor yine baştan aynı şeyler doktora gidicem gidemiyorum kendiliğinden geçiyor ne dicem doktora.bebişimde tüm gece huzursuzlandı durdu uyuyamadık ikimizde korkudan ne yapsam acaba acile gitsemmi bugun.
günaydın güsel hamişler
biz bu hafta sonunu pek iyi geçirmediktansiyonum durup dururken yükseliyor istifra ettiriyor ardından bi baş ağrısı giriyor yarım saat sonra normale dönüyor.aradan 3-4 saat geçiyor yine baştan aynı şeyler doktora gidicem gidemiyorum kendiliğinden geçiyor ne dicem doktora.bebişimde tüm gece huzursuzlandı durdu uyuyamadık ikimizde korkudan ne yapsam acaba acile gitsemmi bugun.
bence dr una başvursan iyi olur
çünkü seninle birlikte bebkte kötü hissediyo ki tansiyon önemli bi durum
başağrısı düngeceden beri bendede var ama ben rüyamda bebeğimi kaybediyodum kanamam falan geldi o yüzden ağrı saplandı başıma
umarım önemli bişi yoktur tatlım
canım tansıyon önemlı bır durum doktora her gıttıgımde ozelıkle tansıyonuma bakıyolar yuksek olamaması lazımmıs sanırım :26: yemeklerde tuzu biraz azalt yemene dıkkat et ve mutlaka doktoruna danıs ıhmal etme
benim saçlarım acaip uzadı tamam güzel ama
bakmak zor oluyor ben kestireyim diyorum
geçen annemlerde söylediğimde annem kestirme didi
ama inanmıyorum ben o hurafeye
siz ne diyonuz ağdada yaptırmayak o zaman kaşta almayak
orman cocogu mori gibi gezek
sağol canım umarım kötü bişi yoktur yaaa 2 gündür çok huzursuz yavrum ben gideyim bugun mutlaka
valla çıldırcam tuzlu,hamurişi ,yağlı,kızartma falan yemiyorum sebze agırlıklı yiyorum zaten içim almıyor genelde çorba yetiyor yemek bile yiyemiyorum.ne yapacam şaşırdım inanki
Eki Görüntüle 603571
merhaba teyzoşlaaarrr ben geldim size el sallıyoruummmmm minicik parmaklarımlaaa :)
Mrb kizlaarr ben bugun cok kotu oldum doktora gittim bademciklerim cook fena ilac yazdi doktorumafa ugradim bebegimi merakettim birseyi varmi diye gercekten 1 haftadir cok kotuydum 1 ddk.falan bakti hersey yolundaydi ama cok gazim ve kabizligim oldugu icin oda icerde rahatsizdi cinsiyetine bakti erkege benziyor ama kesin olani kontrol gunumde soylicek...normalde 26 ocakta randevu vardi 30'una aldim bu kadar kisa araliklarla ultrasona girmek istemedim 4 gun 4 gundur catliyorum onu gormeyi cok istiyorum ama boylesi daha iyi...insallah bu ilaclar fayda eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?