2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
selam hepinize güzel anneler.. biz sabah babamısla bebişimizi görmeye gidecez daha 2gün vardı aslında kontrole ama biz çok özledik dayanamadık inşallah doktor dedmiz cinsiyetini söylerde bizde kuzucuma ciciler alırız hemencecik.. öpüyorum hepinizi

Herkese güzel bir haftasonu olsun :)
19 ocakta 16. hafta görüntülememiz var, dr bir sorun var mı yok mu orda anlayacakmış....sabırla beklemeye çalışıyorum. allah yardımcımız olsun .:)

allah yardımcın olsun cnm

Kizlarr gittim doktora.minnosum hoppidi hoppidi zipladi totosunun ustunde.hersey cok iyi aryik bende temmuz annesiyim.uc gun onden gidiyoruz.yupppiiii

maşallah kuzuya

cnm sen bilirsin ama pozitif olmaya çalış

günaydın güsel hamişler
biz bu hafta sonunu pek iyi geçirmedik tansiyonum durup dururken yükseliyor istifra ettiriyor ardından bi baş ağrısı giriyor yarım saat sonra normale dönüyor.aradan 3-4 saat geçiyor yine baştan aynı şeyler doktora gidicem gidemiyorum kendiliğinden geçiyor ne dicem doktora.bebişimde tüm gece huzursuzlandı durdu uyuyamadık ikimizde korkudan ne yapsam acaba acile gitsemmi bugun.

bence dr una başvursan iyi olur
çünkü seninle birlikte bebkte kötü hissediyo ki tansiyon önemli bi durum
başağrısı düngeceden beri bendede var ama ben rüyamda bebeğimi kaybediyodum kanamam falan geldi o yüzden ağrı saplandı başıma
umarım önemli bişi yoktur tatlım

canım tansıyon önemlı bır durum doktora her gıttıgımde ozelıkle tansıyonuma bakıyolar yuksek olamaması lazımmıs sanırım :26: yemeklerde tuzu biraz azalt yemene dıkkat et ve mutlaka doktoruna danıs ıhmal etme

herkse günaydın..güzel bir hafta olmasını diliyorum..tabi en başta çabuk geçmesini :)

sağol canım umarım kötü bişi yoktur yaaa 2 gündür çok huzursuz yavrum ben gideyim bugun mutlaka

valla çıldırcam tuzlu,hamurişi ,yağlı,kızartma falan yemiyorum sebze agırlıklı yiyorum zaten içim almıyor genelde çorba yetiyor yemek bile yiyemiyorum.ne yapacam şaşırdım inanki

Vallaa ben kestirdim.arkalar omuz ustu onler biraz daha uzun.toplanacak sekilde kestirdim.cok da guzel oldu.

canımm strestende yukselıyo olabılır öncelıkle sakın olmaya calıs

Eki Görüntüle 603571
merhaba teyzoşlaaarrr ben geldim size el sallıyoruummmmm minicik parmaklarımlaaa :)

amannnda amannn teyzesi onun pıtırcık ellerinide yermiiiiiiiiişşşş.... Maşallah canım pek tatlı Rabbim sağlıklıca doğumunuzu nasip etsin İnşallah...

canım çooook geçmiş olsun dikkat et kendine... bebişede iyi bak annesiiiiii.....

slm guzel annisler.... bir arkadasimiz tansiyondan bahsetmis benimkide aksine hep dusuyor 100-60 a raziydimki dun benimkide 110 -49 du cok kotuydum hemen tuzlu seyler yedim duzeldi...

kizlar dudagi ucuklayan varmi dr u krem oneren benim dudagim cok aciyo

Günaydın güzel anneler herkese iyi haftalar olsun haftasonu girmedim epey kaynatmışsınız anca okudum geldim nasılsınız bakalım

kızlar dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin İnşallah... Bebişleri sağlıcakla kucağınıza alın

Günaydıııııınnn :) Güzel bir hafta olsun hepimiz için yavruşlarımızla birlikte...
Ya kızlar benim geçen haftadan bu güne ani bi kilo artışım oldu, demir ilacınıda bir haftadır kullanıyorum, aslında yeme düzenimde çok büyük değişiklik olmadı ama birden bir haftada 1 kg dan fazla artış oldu, benzer durum yaşayanınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…