2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kiz daha ne yiyecen iyi yiyorsun mansallah fazlada zorlama kendini bende senin gibiyim sut icemiyorum fazla ....

iyi bir yaga benziyor bende burda bakayim belki bulurum

Bulursun canım ordada vardır . Çok araştırdım özellikle kullananlara sordum çok yararlıymış . Bebeklere de bi zararı yokmuş maşallah zaten çocukları turp gibi üstelik çok akıllılar :)

Hic vijdan azabi cekme canim.doktorum su anda yediklerimizin kendimize yaradigini soyledi sadece.bebegin gunluk alacagi toplam 1 g besinmis.ve butun besinlrrin toplami buymus.bizde de o 1 gr karsilayacak kadar depo var dedi.bebek buyudukce 7-8 aylikken bize ihtiyac duyarmis.bizden beslenseydi eski moolar surekli balik yedigi icin super zeka olurdu.afrikadakilerin hepsi de gerizrkali olurdu diyor.afrikada dogan bebeklerin hepsi dogduklarinda saglikli oluyor sonraki sartlardan dolayi acliktan hastaliktan oluyorlar dedi.ben kasmiyorum aryik kendimi.doktoruma guveniyorum.kuran da bile geciyormus anne karnindaki bebegin ihtiyac duymadigi.onu da anlatti.

nasılsınız cıcı anne adaylarıııı biz iyiyiz cok sukur elhamdulıllahhh gece nobetlerı tam takır devammmmmm hehe bebegımın ekmelerını yemek ıstıyorumm artıkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar bebe kremı kullananlar varmı artıkk bebek yagı yanı almayı dsunuyorumdaa goguslerımde catlatlar vr bnm acayıp buyuduklerı ıcınnn:26:

aaahhhh canim ona bir tek zaman iyi gelir bu haftalarda bulanti agri oluyor ne yazikki bende ne denediysem bos ama ozellikle midemin bos oldugu zamanlarda cok daha fazla oluyordu kucuk kucuk atistirmani tavsiye edebilirim sadece

ayyyyyyyyyy karnıma ağrılar girdi gülmekten
hortumumu kesti şerefsizler hahahaha

offffff çok kötü oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi ama sonunda dayanamadım.......

o sana denk gelmiş işte yoksa yağmaz kar geçen sene yağdı oda seni bulmuş baya çile çekmişşin

Çok güzelmiş canım güldürdün bizi sağol :)))

Seğirmelerini mi yoksa gerçek hareketlerini mi hissediyordun canım seğirme dışında ilk hissettiğin hareket neydi canım bende çok merak ediyorum hareket nasıl ediyor diye :)

aaahhhh canim ona bir tek zaman iyi gelir bu haftalarda bulanti agri oluyor ne yazikki bende ne denediysem bos ama ozellikle midemin bos oldugu zamanlarda cok daha fazla oluyordu kucuk kucuk atistirmani tavsiye edebilirim sadece

canım ben gebeliğimi öğrendiğimden beri hep böyle ağrı var bi de karnıma da atıyo ağrı bu da beni korkutuyo canım ne zaman geçer senin mide ne durumda

evet ya benim doktorda aynı şeyi yemişti ilk 4 ay sıkıntı yok
zaten neye ihtiyacı varsa senden alacak die

aaaaannnnnaaaam yerim onu ben sipaaaa

Seğirmelerini mi yoksa gerçek hareketlerini mi hissediyordun canım seğirme dışında ilk hissettiğin hareket neydi canım bende çok merak ediyorum hareket nasıl ediyor diye :)

ben de kendimi dinliyorum varmi bir hareket diye ama siki bir tekme veya yumruk yemedikce ben ona hareket demem bir de erkekler daha gec hareket hissettirirlermis

bebek sağlıklı olduğu sürece yapılan kürtaja karşıyım
bi ara hatunlar ayaklanmıştı kürtaj hakkımızı elimizden alamazsınız diye bana çok saçma geldi hamile kalmak istemiyosan dikkat edecen korunacan kardeşim 5 dk lık zevk için minicik bi canı yok edemezsin inşallah kürtaj yasası kabul edilir sağlıklı bir bebeğe yapılan kürtaj katilliktir ama bebekte veya annede problem varsa da aldırıp aldırmamak anne ve babaya kalmış bişey sonuçta bakıcak olanlar anne ve baba

Canım arabanız hayırlı uğurlu olsun bebişinizle güzel ailenle kazasız
belasız günlerde kullanmanız dileğiyle canım benim

Ben kullanıyorum canım jhınsons bayb yağını.

Canım benim üzme kendini ALLAH'ım meleğini sağlıklı
bir şekilde kucağına almayı nasip edecek canımmmmm

hadi hayırlısı işallah dilediğin yer olur

konu ile ilgili bilgi sahibi olmadığım için şehir içi veya dışı inşallah hayırlısı ile istediğiniz yer olur dualarımız sizinle

hayırlı haberler alırsın inş canım....:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versin inşallah .

hadi hayırlı haberlerle gelirsin inş.

çok sağolun canlarım il müdürlüklerine antrenör olarak atama yapılacak bugün öğleden sonra belli olaccak bebişimle heycanlardayız.. Inşallah oğlumun şansına atamamız olur afyona yada ankaraya Haber gelirse ilk size söyliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…