canım ben gebeliğimi öğrendiğimden beri hep böyle ağrı var bi de karnıma da atıyo ağrı bu da beni korkutuyo canım ne zaman geçer senin mide ne durumda
aaaaannnnnaaaam yerim onu ben sipaaaa
ben de kendimi dinliyorum varmi bir hareket diye ama siki bir tekme veya yumruk yemedikce ben ona hareket demem bir de erkekler daha gec hareket hissettirirlermis
bebek sağlıklı olduğu sürece yapılan kürtaja karşıyım
bi ara hatunlar ayaklanmıştı kürtaj hakkımızı elimizden alamazsınız diye bana çok saçma geldi hamile kalmak istemiyosan dikkat edecen korunacan kardeşim 5 dk lık zevk için minicik bi canı yok edemezsin inşallah kürtaj yasası kabul edilir sağlıklı bir bebeğe yapılan kürtaj katilliktir ama bebekte veya annede problem varsa da aldırıp aldırmamak anne ve babaya kalmış bişey sonuçta bakıcak olanlar anne ve baba
çok sağolun canlarım il müdürlüklerine antrenör olarak atama yapılacak bugün öğleden sonra belli olaccak bebişimle heycanlardayız.. Inşallah oğlumun şansına atamamız olur afyona yada ankarayaHaber gelirse ilk size söyliycem
dobişliler nasılsınız bir hafta yoktum coşmuşsunuz maşallah hepinizin minnak bebişleriini ısırarak öpüyorum
ben yaklaşık bir haftadır hiç bişi yiyemiyorum bulantılarım azalmak yerine şiddetlendi anca serumolsun ama elhamdülillah bide doktorun verdiği kreme başladım bepanthol+bebek yağı bu ikisini sür dedi bakalım ara ara unutuyorum ya artık korkmaya başladım galiba benım bulantılarım ve vaş ağrım 9 ay sürecek ne yapıcam bilmiyorum
geçmiş olsun Allah kolaylık versin bendede baş ağrısı mevcut gündüz uykularımı düzenledim o şekilde geçti
bencede kesinlikle yasallasmali millet onunla bununla yatiyor hooop hamile eee nolacak hadi aldiralim olay bitiyor dusup kalkacaksan bile korun kardesim niye bir cana kiyiyorsun o sokaklara dusen reziller ayri hikaye zaten koca koca kadinlar utanmadan o rezil pankartlari tasiyorlardi....Haram helal artik iyice unutulmus zina basitlestirilmis nedeyim hesabini Allaha vereckler...saglik durumu soz konusu oldugun o baska birsey zaten ama onun haricindekilere karsiyim
Kızlar bu ne valla oku oku şaşı oldum geçmişi
Herkeste ne var ne yok 1200 küsürden sonrasını okuyamadım valla
Teyzişleri bugün bizim için önemli gün atamam belli oluyo dua edin bizim için lütfenn
Hissedersin annesi az kaldı gepimiz hissedicez yakın zamana kadar hem kızlar geç hissedilirmiş benim tadığım bi abla var o kızını 20. Haftada hissetmiş.
keşke süt içebilsen canım yeşillik salatada ye içebilirsen pekmez iç kan yapar kanın düşük mü bilmiyorum ama sen içmeye çalış kana bol bol ihtiyacımız var ben yeni öğrendim bademde iyiymiş ben azda olsa badem yemeye karar verdim senin bidahaki kontrole daha var mı
kiz daha ne yiyecen iyi yiyorsun mansallahfazlada zorlama kendini bende senin gibiyim sut icemiyorum fazla ....
Kız erkek olmasıyla alakası yok canım.. Ben kızımı ilk gebeliğim olmasına rağmen 14+6 da kıpır kıpır hissetmeye başlamıştım çok hareketliydi forumda çoğu erkek bekleyenler hissedemiyordu mesela..
Hic vijdan azabi cekme canim.doktorum su anda yediklerimizin kendimize yaradigini soyledi sadece.bebegin gunluk alacagi toplam 1 g besinmis.ve butun besinlrrin toplami buymus.bizde de o 1 gr karsilayacak kadar depo var dedi.bebek buyudukce 7-8 aylikken bize ihtiyac duyarmis.bizden beslenseydi eski moolar surekli balik yedigi icin super zeka olurdu.afrikadakilerin hepsi de gerizrkali olurdu diyor.afrikada dogan bebeklerin hepsi dogduklarinda saglikli oluyor sonraki sartlardan dolayi acliktan hastaliktan oluyorlar dedi.ben kasmiyorum aryik kendimi.doktoruma guveniyorum.kuran da bile geciyormus anne karnindaki bebegin ihtiyac duymadigi.onu da anlatti.
Canım arabanız hayırlı uğurlu olsun bebişinizle güzel ailenle kazasız
belasız günlerde kullanmanız dileğiyle canım benim
çok sağolun canlarım il müdürlüklerine antrenör olarak atama yapılacak bugün öğleden sonra belli olaccak bebişimle heycanlardayız.. Inşallah oğlumun şansına atamamız olur afyona yada ankarayaHaber gelirse ilk size söyliycem
Allah razı olsun canım çalıştığım için gündüz uykusu yok bebişte artık yavaş yavaş uyku yapıyor bakalım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım tam olarak organik sayılmaz ama bir zararı yok bunların doktorlar tavsiye ediyor .. Tamamen organik istersen bella b markası var oda çok iyi
Seğirmeler çok öncesinden vardı bastan seğirme gibi oluyor sanırım .. Sanki içimde bi avuç açılıp kapandı gibi oluyordu benim.. Tarif etmesi zor biraz yaaSeğirmelerini mi yoksa gerçek hareketlerini mi hissediyordun canım seğirme dışında ilk hissettiğin hareket neydi canım bende çok merak ediyorum hareket nasıl ediyor diye :)
Ağzına sağlık sağol canım..canlarım dualarınızı okudum rabbimkabul etsin
Seğirmeler çok öncesinden vardı bastan seğirme gibi oluyor sanırım .. Sanki içimde bi avuç açılıp kapandı gibi oluyordu benim.. Tarif etmesi zor biraz yaa
Ağzına sağlık sağol canım..
İrmegancımm
Evet sanki kasılma buzuşme gibi hissediyordum bi tarafa toplanıyor böyle bebek sanki.. Birde pıtpıt dediğin gibi ilk başlarda öyle oluyor, bence senin hissettiğin bebek atışları canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?