2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canım ben gebeliğimi öğrendiğimden beri hep böyle ağrı var bi de karnıma da atıyo ağrı bu da beni korkutuyo canım ne zaman geçer senin mide ne durumda

ben simdi cook sukur iyiyim canim 4.aya girdigimden beri koku hassasiyeti bulantilar ip gibi kesildi..doktoruna bir sor ama genelde normal bir durum sonucta icinde yeni bir sey buyuyor ve vucudun yabanci oldugu bir durum herkezde farkli tepkiler oluyor

Tsk ederim kizlar gunluk besinlerinizi yazdiginiz icin bende yazim :) bi bardk sut bi yumurta ceviz 7 tane meyve peynir yesillik hergun tuketiyorum ama balik yok balik hapida icmiyorum onun yerine ceviz tuketiyorum umarim faydasi olur bundan sora bide soda icicem bende :)

aaaaannnnnaaaam yerim onu ben sipaaaa

ben de kendimi dinliyorum varmi bir hareket diye ama siki bir tekme veya yumruk yemedikce ben ona hareket demem bir de erkekler daha gec hareket hissettirirlermis

Ben seğirmleri hissediyorum sadece elimi karnıma koymadan da ama cinsiyetini bilmiyorum henüz :)

20. gün: Tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini. Ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına. Meme vardır diye saldırdım ama vermedi. Bir ara meme açıkken kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi bayağı bi farklı.

bebeğimizin eşime böyle birşey yaptığını düşünemiyorum evde köşe kapmaca oynarız çocuk kucağımda

dobişliler nasılsınız bir hafta yoktum coşmuşsunuz maşallah hepinizin minnak bebişleriini ısırarak öpüyorum
ben yaklaşık bir haftadır hiç bişi yiyemiyorum bulantılarım azalmak yerine şiddetlendi anca serum olsun ama elhamdülillah bide doktorun verdiği kreme başladım bepanthol+bebek yağı bu ikisini sür dedi bakalım ara ara unutuyorum ya artık korkmaya başladım galiba benım bulantılarım ve baş ağrım 9 ay sürecek ne yapıcam bilmiyorum

Son düzenleme:

bencede kesinlikle yasallasmali millet onunla bununla yatiyor hooop hamile eee nolacak hadi aldiralim olay bitiyor dusup kalkacaksan bile korun kardesim niye bir cana kiyiyorsun o sokaklara dusen reziller ayri hikaye zaten koca koca kadinlar utanmadan o rezil pankartlari tasiyorlardi....Haram helal artik iyice unutulmus zina basitlestirilmis nedeyim hesabini Allaha vereckler...saglik durumu soz konusu oldugun o baska birsey zaten ama onun haricindekilere karsiyim

cnm benim allah gönlündekini versin inş.
darısı benim gibi bekleyenlere olsun

geçmiş olsun Allah kolaylık versin bendede baş ağrısı mevcut gündüz uykularımı düzenledim o şekilde geçti

geçmiş olsun Allah kolaylık versin bendede baş ağrısı mevcut gündüz uykularımı düzenledim o şekilde geçti

Allah razı olsun canım çalıştığım için gündüz uykusu yok bebişte artık yavaş yavaş uyku yapıyor bakalım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ben sigorta hastanesine gidiyordum hamileliğimden önce her gittiğimde bayanların konuşmalarına şahit oluyordum doktorların vermiş olduğu doğum kontrol haplarını kullandıkları halde hamile kalanlar bu korunma konularında ilk önce kocaların bilgilendirilmesi gerekiyor ayrıca tecavüz mağdurlarına doğur biz bakarız deniyor çocukdoğruğunda yetiştirme yurtlarında büyüyor sonuçlara bakıldığında türkiye gibi bir ülkede %80 i sokaklardan toplanıyor bana kalırsa bu çıkan yasa saçmalık ötesi Allah hepimizi kötülüklerden korusun ama yarın birgün başımıza gelmeyeceği ne malum o zamanda ben çocuğumu doğuracağımmı diyeceksiniz kocanıza nişanlınıza sevgilinize yüzünüze bile bakmaz :) maddiyat sıkıntısı çekersin uçkuruna sahip olamaz çocuk yaparsın sonrasında aldırcam dersin ayrı mevzu ama bu kötü olasılıklarda düşünülmeliydi bence

Rabbim yar ve yardımcın olsun hakkındakinin en hayırlısınmı nasib etsin sana

Hissedersin annesi az kaldı gepimiz hissedicez yakın zamana kadar hem kızlar geç hissedilirmiş benim tadığım bi abla var o kızını 20. Haftada hissetmiş.

bazen evdeyken 1 saat oturuyorum hadi annecim accık oynada mutlu et benii neler diyorum nelerrrr

pekmezi bazen içiyorum sabahları... bi dahaki kontrolümüz 28 ocaaaaakkkk bi önceki randevu kadar sabırsız değilim ama daha bi tecrübeliyim bu sefer... azimle bekliyorum büyük günümüzüüüü.. sizin güllümsünle benden önceydi ama hangi gün hatırlamıyorum

kiz daha ne yiyecen iyi yiyorsun mansallah fazlada zorlama kendini bende senin gibiyim sut icemiyorum fazla ....

valla yaaaa çok zorlamıyorum ama çoğu kişi dikkatli besleniyo ya o yüzden kızıyorum kendimee... kızlaarrr bide sorum hepinizee siz balık olarak hangi çeşit tüketiyosunuz hangisi daha iyidirki acabbaaa....?? biz eşimle balığı kızartıp satan bi yer bulduk temizde bi yer her çeşit yapıyolarr haftada 1 muhakkak yicem artıkk

yaaaaaaaaaa tecrübeli anneeee sana bu hareketlerle ilgili bi sorum varr ben bazen kasığımın iç kısımlarında böyle hafif kasılıp bıraktığını hissediyorum yani bana bazen bebekmiş gibi geliyoooo az öncede olduuu hepte sol tarafımda hissediyorum bu kasılmaları.. 2 kere pıtpıt bişeyler hissettim.. bebiş hareketlerimi bunlar yoksa ben kendimimi kandırıyorum

çok mantıklı aslında yaaaaaa ama doktorda sonuçta öneriyo ya bunları bunları bolca tüket diye kafam karışıyo yanii....

Canım arabanız hayırlı uğurlu olsun bebişinizle güzel ailenle kazasız
belasız günlerde kullanmanız dileğiyle canım benim

Allah razı olsun canım benimmm... Darısı isteyen herkese olsun hayırlısıyla....

valla sabırsızlıkla bekliyorum sonucuuuuuu bebişler kısmetleriyle gelirler annesiii bana kalırsa senin iş olacak gibi İnşallah hayırlısı olur hakkında...

Allah razı olsun canım çalıştığım için gündüz uykusu yok bebişte artık yavaş yavaş uyku yapıyor bakalım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım senin ağrı ve bulantılarının büyük kısmını yorgunlukta yapıyor olabilir iş ev derken birde gebelik çok zor

Canım tam olarak organik sayılmaz ama bir zararı yok bunların doktorlar tavsiye ediyor .. Tamamen organik istersen bella b markası var oda çok iyi

Evet önceliğim organik ürünler. Tavsiyen için teşekkür ederim. Organik ürün bulamazsam ancak o zaman doktorun verdigi kremleri kullanirdim. Zararsiz deseler bile kimyevi içerikli olunca icim rahat etmiyor

Kızçeler haftasonu giremedim ama dualarınızı okudum.
Yarın da annem,rahmetli babaannem için mevlüt yapacak
bol bol dua edeceğim size

Seğirmelerini mi yoksa gerçek hareketlerini mi hissediyordun canım seğirme dışında ilk hissettiğin hareket neydi canım bende çok merak ediyorum hareket nasıl ediyor diye :)
Seğirmeler çok öncesinden vardı bastan seğirme gibi oluyor sanırım .. Sanki içimde bi avuç açılıp kapandı gibi oluyordu benim.. Tarif etmesi zor biraz yaa
canlarım dualarınızı okudum rabbimkabul etsin
Ağzına sağlık sağol canım..
İrmegancımm
Evet sanki kasılma buzuşme gibi hissediyordum bi tarafa toplanıyor böyle bebek sanki.. Birde pıtpıt dediğin gibi ilk başlarda öyle oluyor, bence senin hissettiğin bebek atışları canım

ayyyy vallamııııııııııııııı şimdi onlar hep bebişimmiydiii annesi kurban olsun onaaaaaaaa zaten dediklerim olduğunda içim ılık ılık oluyo miniğimin hareketlerimi diyeeeeeeeeeee kurban olurum ben onaaaaaa kedicik gibi kıvrılıyo sanki içerdee Çok şükürrr yarabbiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

mercimeg kurtaj hikatesini daha once okumus ve aglamistim ama digerine bayildim

kizlar duayi okudum rabbim kabul etsin..

beslenme konusunda annem bana hamileyken kuru ekmekten baska birsey bulamamis 6 aylikken gelisimi 3 aylik gibi ölür bu bebek demis dr cok sukur gayet saglikliyim aklim fikrim yerinde kendi cabalarimla keldim hep bir yerlere e bunu dusununce bebek beslencek biseyler buluyo demekki diyorum ayrica sadece 20 gun emmisim yokluk zamanina gelmisim 2 kilo dogmusum ama kemiklerim incedir simdi bisey diyemem biz yiyebildigimizi yiyelim arkadaslar en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…