2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
akadaşla günaydın hepinize
Ben sabah bi kalktım dudağım uçuklamış böle yan yana 5 tane çuk çıkmış acaba bişeydenmi korktum bİşey kullanabilirmiyim acaba ?

pekmezi bazen içiyorum sabahları... bi dahaki kontrolümüz 28 ocaaaaakkkk bi önceki randevu kadar sabırsız değilim ama daha bi tecrübeliyim bu sefer... azimle bekliyorum büyük günümüzüüüü.. sizin güllümsünle benden önceydi ama hangi gün hatırlamıyorum

PEKMEZİ İHMAL ETME FAYDALIYMIŞ CANIM BİZİM 22 OCAK KONTROL SENİNDE BİZİM ARKAMIZ ARAMIZ UZUN DEĞİL VALLA BENDE SORUCAKLARIMI SORAYIM İSTİYORUM HEYECANDAN EKRANA MAL GİBİ BAKIP ÇIKIYORUM SONRA ŞU NEYDİ BUNU SORSAYDIM DİYE PİŞMAN OLUYORUM İŞALLAH YİNE GAFLETİME DENK GELMEZ

bu arabalar çok pahalı

canım bana kalırsa soracaklarını aklına geldikçe bir kağıda yaz o kağıdıda yanında götür ben öyle yaptım doktorun yanındada çıkarttım herşeyi bir bir sordum çok daha faydalı oluyo yazmak heyecandan unutsak bile ordan kopya çekebilirizzz

İlkine bayıldım canım diğerleri de güzel önemli olan kullanuşlı olması
Ben daha hiç araştırmadım

benim kan değerimde 12 çıktı doktor gayet iyi dedi ama yinede kan hapı verdi gyno ferro sanol ismi kapsül şeklinde içinde kırmızı küçücük şeyler bide 1 tane küçücük beyaz bi hap var içinde eşim aspirin olabilir dedi.. gün aşırı içiyorum o ilacıda ama kan ilacına başladıktan sonra aşırı üşümem vardı o geçti...

Bende stokke alıcam canım nasip olursa . Ama ötekilerde güzelmiş düşünebilirsiniz ben stokkeyi görünce başka şey düşünmez oldum :) birde quinny bar oda güzel canımhttp://www.ayhancocuk.com/travel-sistem-bebek-arabalari/1318-quinny-zapp-xtra-travel-sistem-bebek-arabasi-puset-cabriofix-2011.html

annemde aynısını dedi unutuysoun yaz dedi haklısın şimdiden yazmaya başlasam iyi olcak

bu arabalar çok pahalı

evet cnm çok pahalı zaten ilk arabayı alırsam tr den almıcam yurtdışından getirticem orda daha ucuz burdan araba alırsakta 1000 tl ye kadar olanlardan bakıcaz

İlkine bayıldım canım diğerleri de güzel önemli olan kullanuşlı olması
Ben daha hiç araştırmadım

evet ilki çok güzel ve ödüllü bi araba ama tr de 2500-3000 arası tam takımıyla 8000 leri buluyo yurtdışında tam takım 2500 gibi bişey tr parasıyla ama baby2go nun arabasıda haşuma gitti karar veremedim bi türlü :44:

Stokkeler çok iyi yurt dışından ucuza ayarlarsan o olsun derim ama baby 2 go da güzel görünüyor canım

buda güselmiş biraz araştırayım bakim ben bunu

Gecmis olsun. Canım bebislerimiz zaten depodan kullanıyor şimdi Sen uzme tatlı canını
insaallah güzel sonuçlarla donersin

Saglik dedigim zaman bunun icine psikolojik sagkikta giriyor tecavuz magdurlari gibi psikolojik anlamda saglikli olmayan bir kadin zaten cocuk bakamaz ama su da bir gercek millet zevk icin yapiyor sonrada hamile kalinca tek cozum aldirmak ..tv de okadaaar cok izledimki kadin evli gidiyor baskasina asik oluyor birlikte oluyor birde hamile kaliyor ya kocasina yutturuyor bu cocuk senden diye yada aldiyor..ayni sey erkeklerde de var bunun tek aciklamasi asik oldum yaptim olmamali bir cezasi olmali...aile planlamasi konusun hem erkegin hem kadinin biliclenmesi lazim tabiiki bunun egitimleri okul caglarinda verilmeye baslanmali..bildigim kadariyla yasada bunlar dahil dusunulerek hazirlamis bir yasa

tarihlerimiz aynı senınle benımde randevum 28 ocakta resmen şafak sayıyorum masamda takvim sürekli çızık atıyorumhadi bakalım aynen ya çıkarken sayıyorum kendime onu niye sormadın bunu niye demedin benımde yediğim bi yararlı besinim cevizdir herherlde bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

Paylaşım için teşekkürler

Canim ben balik konusunda somon tercih ediyorum gerci nerdeyse 1 aydir agzima surmedim ama yarin yapmayi planliyorum insallah yerim ilk aylar kokusundan cook tiksinmistimde...

kızlarrr ayrıntılı ultrasonu nerede ve ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz? devlet hastanelerinden haftalar önce randevu almak lazımmış.
bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…