2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Canim ben balik konusunda somon tercih ediyorum gerci nerdeyse 1 aydir agzima surmedim ama yarin yapmayi planliyorum insallah yerim ilk aylar kokusundan cook tiksinmistimde...

dr bana somon hamsi veya sardalye ye dedi onlarda omega 3 daha fazlaymış eğer balık yiyemiyosanda ceviz ye günde bi tane ondada omega 3 var

kızlarrr ayrıntılı ultrasonu nerede ve ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz? devlet hastanelerinden haftalar önce randevu almak lazımmış.
bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

ben izmirde medical parka gidiyorum 2 liyi orda yaptırdım ayrıntılıyıda orda yaptırıcam

oldukça dinlendiğim -bu gece sık sık uyanmama rağmen- haftasonu dönüşü müdüremin karşılaması biraz gıcıktı ama yine de iyiym- ve nihayet okudum geçmişi ctesinden bu yana :))

canım ya ben dediğim gibi önceden badem ya da kayısı yağı sürüyordum ama eşim badem yağının kokusunu hiç sevmedi ben de kendi kulak bilgimle kakao yağı aldım ilk sürüşte ağır geliyor ama sonra öyle güzel kokuyor ki afrodizyak olduğuna inanıyorum mesela koku yatağa snmiş yatakta döndükçe çikolatamsı kokuyor etraf ve eşim de memnun bundan :)) emilimine gelince sabah akşam farketmior üzerimi değiştiriken aklıma geldikçe avucuma alıyorum biraz sonra elimle yediriyorum bacaklarıma ve göbişime ve atletimi indirip kıyafetlerimi giyiniyorum henüz leke yapmasıyla karşılaşmadım ellerimde kalanlarını da ellerimi ovuşturarak yediriyorum o yağ tabakası bir kaç dakka içinde geçiyor yani öyle vıcık olması geçmemesi gibi birşey söz konusu değil hatta bence çok kolay ve rahat tek zaman alan şey süreceğiniz süre bence, o yüzden korkmayın yağlardan.. ben de katkı maddesi olmasın diye diğer kremleri denemedim ama dr me soracağım :))

canım geçmiş olsun çok nazar değmiş

ben de kararsızım ama neye inanaraka yaparsın öyle olur kötü düşünmeyelim öyleyse :)

Kremlenmeye aklım kesmezken yağlanmaya hiç cesaret edemem herhalde. Sonra arınması zor olur
Zaten krem sürünce bile kendimi yağlanmış gibi hissediyorum :44:

bence korkacak birşey yok yağlardan :)))

Bende boyasammı acaba diyorum diplerimi zararı olurmu ki çok çıktı ya kötü gözüküyor

bana doktor ilk dört ay boyatma sonrasında da diplerden olmamak kaydıyla boyatabilirsin dedi yine de beyazlarımla takılmayı düşünüyorum çok sıkılırsam geçiçi maskara gibi beyaz saç boyaları var onu alırım diye düşündüm, ha tabi bir avantajım hamile kalmadan önce saçlarımı doğal rengime boyattım :))

Kizlar gunluk su haricinde :) duzenli yediginiz seyler nelerdir

pek yok ama portakal ve suyu ceviz ya da kuru yemiş yemeye çalışıyorum başaramasam da süt yoğurt denemeye çalışıyorum ama yumurta balık pek sık yiyemiyorum hele et zaten yemiyorum

canım listeyi bizimle de paylaşır mısın

ben ton balığında civa var hamileler pek yemesin diye duydum ama

canım inşaallah hayırlısı olur sonucunu bize yazarsın

benim de fena gece gündüz çok su içiyorum çok wc ye gidiyorum bir o kadar da dudaklar kupkuru

akadaşla günaydın hepinize
Ben sabah bi kalktım dudağım uçuklamış böle yan yana 5 tane çuk çıkmış acaba bişeydenmi korktum bİşey kullanabilirmiyim acaba ?

canım bende de çıkmıştı bir tane sabah bir ruj sürdüm üzerine doktor birşey sürme bol meyve ye su iç dedi, sarımsaklı yoğurt bol meyve ve su içtim allahtan büyümeden geçti benimki

ceza falan vermezler böyle kişilere eşini baldızıyla aldatıyor beraber olup kaçıyorlar polis yakalıyor 1 gün tutuyor emniyette oda aileler bunları öldürmesin diye sonra reşit deyip bırakıyor konu okadar çok yere bağlanıyorki çocuk katilleri plazma tvlerle özel odalarda yaşıyorlar senelerdir zina yapıp çocuğu aldırdı diye kimse kimseye ceza vermez

Canim ben balik konusunda somon tercih ediyorum gerci nerdeyse 1 aydir agzima surmedim ama yarin yapmayi planliyorum insallah yerim ilk aylar kokusundan cook tiksinmistimde...

somonda olabiliiiiiirrr biz geçen gün hamsi aldık adam hamsi daha yağlı lezzetli olur dedi bu haftadaa istavrit düşünüyodum olmazsa somon alalım hem onu evde kendimde yaparım... ben çok acıktım yaaaaaaa ve bugün balık gelmiş hemde alabalık kupkuru yanında salata yok limon yoook bizde kızlarla başka bişey yemeye karar verdik ama ben çooooooooooook acıktımmmmmmmmm

bende senin gibi çok tiksinmistim dün yedim daha ilk kez

Insallah bende yerim cok severim baligi ama simdi dusununce bile icim almiyor

dr bana somon hamsi veya sardalye ye dedi onlarda omega 3 daha fazlaymış eğer balık yiyemiyosanda ceviz ye günde bi tane ondada omega 3 var

Aslinda hamsiyi canim istiyor ama burda bulabilrmiyim bilmiyorum somon gecen esim taze 3 kilo aldi oyle duruyor daha yemedim...su cevizi her markette gittigimde unutuyorum evi gelince aklima geliyor :)))

ben izmirde medical parka gidiyorum 2 liyi orda yaptırdım ayrıntılıyıda orda yaptırıcam

teşekkürler cnm cevap için.sanırım perinatoloji bölümünde bakılması gerekiyormuş.kendi doktoruna baktıranlarda varmış.
benim bulunduğum yerde ayrıntılı ultrason yok.ara tatilde daha 18 haftalık olacağım inş.
19 haftadan sonra gitmek gerekiyormuş.
artık başka bir ile gideceğiz bizde mecbur

Ben 8 yıldır bebeğimin hasretindeyim. Minicik atan kalpleri katleden zihniyeti hiçbir zaman anlayamicam

Oyle canim malesef Allah akil fikir versin dogru yoldan kimseyi sasirtmasin ne diyelim devir oyle bir devir ki kime guvenecegini bilemiyorsun

Ozellikle norvec somonu cooo faydali canim bulabilrsen tavsiye ederim evde yapimida basit hemen pisiyor..at kendin disari aklina ne gelirse onu ye:)))

balık benim işim itinayla temizlenir pişirilir davet edilir nasıl bir hamilelikte eşimin annesi bile etrafına yalan söylüyor bulantıları baş ağrısı yataktan kalkamıyor diye halbuki yalan tek fark yemek yemek yemek

Son düzenleme:
Ben 8 yıldır bebeğimin hasretindeyim. Minicik atan kalpleri katleden zihniyeti hiçbir zaman anlayamicam

Allah aratmasin canim cook zor bir durum ben bile 6 ay bekledim olmadigi zamanlarda okadar uzuluyorduki sen 8 yil beklemissin rabbim hayirli evlatlar nasip etsn hepize..kimseyi evlatlariyla imtihan etmesin

canlarım dualarınızı okudum rabbimkabul etsin

kuzum ağzına sağlık ilk gününe karşı gelsin

bende aynen öyle oldum cn benim ağzına sağlık bu arada

teşekkürler irmegan teyzesi rabbim hepimize nasip etsn güzl doğumlar sağlıklı bebişler...
kızlar ben bugün sağlık ocağına gidiyorum D vitamini vereceklermiş damla sanırım tam bilmiyorumda..... :S:

Cok şükür ki bulantilarim azaldı bayağı. 9 ay sürer diye endiselenmistim. Allah yardımcın olsun cnm

Mansallah temizleyebiliyor musun? ? Ben hayatta yapamam sanirim ,hic denemedim bile

Mansallah temizleyebiliyor musun? ? Ben hayatta yapamam sanirim ,hic denemedim bile

2 kiloyu yarım saatte rahatlıkla temizliyorum sonra hepsini haftalık olarak poşetlere bölüp buzluğa atıyorum ayda 2 kez yapıyorum bunu istediğimde çıkarıp unlayıp pişiriyorum bazen yorgun oluyorsam direk fırına diziyorum yarım saatte hazır

1-Ulen iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari.

2.- Star wars anduroyidi miyiz ? insan mıyız ? belli
değil arkadaş, aylardır iki büklüm bekliyoruz ulan...

3.( İkizler konuşmaktadır.)

- Allah kurtarsın kardeş..

- Eyvallah.

4. - Sevgili günlük..ne suç işlediğimi bilmiyorum ama beni 9 aydır bu kapalı kutuda tutuyorlar ! Vücuduma bağlı olan şu kordonu söküp kurutuyorum kaç gündür sopa niyetine, aha şuraya yazıyorum 9 bilemedin 10 gün sonra ön bölgeyi sopayla delip çıkacam.

5. ( İkizler halen konuşmaktadır.)

- Ehhihi bu çok eğlenceliymiş,Chateau Brillant nasıl ?

- Abi benim canım acayip şekilde Mango turşusu çekti, nerden söylüyoruz ?

- Merak etme aşerdirtiriz gelir şimdi...

- Supersin baba yaaaa

6.- Polat, bunaldım oğlum ben burda! Karı kız yüzü göremiyoruz!

- Osman şişirdin kafamı günlerdir. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya yani..

7.-Pelin bak on tarafımda birşey çıktı yeni..geçen gün yoktu.. aaa? sende yok?

-Malsın Murat.. mal geliyosun dünyaya mal gideceksin.

8.- Bu dünyaya çocuk olarak gelmek istemiyorum Pelin,

- Eşşek herif.Ne olarak gelecen..30 yaşında mı çıkcan ordan.

9.- Ulan 5 aydır tekmeliom!!! Dur ben bunu bi de ısırayım.

10.Yaau anne sağa sola dönüp durma, kıpraşma zaten kaydırak gibi kayıyorum, bir türlü
uyutmadın beni, hah tamam şimdi oldu kıpırdama artık, hmmmmm şimdi oldu parmak emerek uyumak güzelmiş, insan bir müzik çalar, ninni söyler öyle uyutur yaaaa.

11.- Kesin artık bana klasik müzik dinletmeyi, ettiniz keyfimin içine, uyutmuyorsunuz bir türlü, entellektüeliz diye bağıracaksanız benden uzakta yapın.

12.-Yaau amma da sulu bir ortam bu yaau, bebek miyiz? balık mıyız anlamadım gitti?

13.-Ne garip bir yer ya, her şeyin sesi elektrik süpürgesi gibi geliyor, bir de elektrik süpürgesi ne acaba?

14. Ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? he, sorarım size? ama nerden duyacaklar, işleri güçleri kız mı ? erkek mi ?

15.-Tekmeden başka lüksümüz yok anasını satayım. Şimdi de bir röveşataaa!

16.- Şu göbeğimdeki ipi bir koparsam bir saniye durmam lan burada. Anladık ekmek elden su gölden falan ama insan sıkılıyo canım.

17.( İkizler hala konuşuyor )

-Olum geğirmesene lan..

-Yaa valla midesi guruldadı, annemin..

18.( Zıt ikizler )

- Çıkarın beni buradan. Kırlarda koşmak, sevgilimle coşmak istiyorum..

- Yürümene bir sene var daha, ne koşması? ne sevgilisi?

- Yapma yaa.. daha çıkmadan depresyona giricem be kardeşim.

Cok şükür ki bulantilarim azaldı bayağı. 9 ay sürer diye endiselenmistim. Allah yardımcın olsun cnm

amin inşallah canım kilo almıyorum diye seviniyorum aslında benım tek korkum minnak oğlum inşallah onu üzmüyorumdur vijdan azabı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…