2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ben özel hastanede yaptırdım 20 tl verdim 900-1300 ne yaa amanııııııınnnnnnnnnnn:44:

Son düzenleme:

Ben edırnedeyım mercımeg...
ben de ozel hastaneye gıdıyorum, ha fıyat oyleyse sorun degıl 500 ler 800 ler gıbı fıyatlar okudum ona sok oldum ben

ilginçtir burda özel lab bile 70 150 arası hadi çok lüks olsun 200 olsun ben medline na gidiyorum 42 tl muayne ücreti ödüyorum onun haricinde hiç bir testime ilave para ödemedim

amin cnm yaaa kanım doğdu az daha bebeğinden oluyomuş arkadaş kimseye yaşatmasın allahım

cnm allah razı olsun allahım ilk gününe karşılık getirsin

bu fark neyden kaynaklanıyor ya...
nıye ınsanları bu kadar somuruyorlar yazık vallahı

ben bi yemek yiyem gelem acıktım :) görüşürük az sonra çenenizçok düşmesin okuması zor oluyo sonra

ben özel hastanede yaptırdım 20 tl verdim 900-1300 ne yaa amanııııııınnnnnnnnnnn:44:

ya kızlar ben direk özel lab. yaptırdım ole anlaşması da yok direk para geçiyo 100 tl verdim 900-1300 çokmuş one ya bi usg bi kan o kadar neye alıyolar ki

bebegımle bız dısarı cıkmadan bır bakalım dedık nbr sınız kıslarrrrrr??

aboww bek mazarata benzıyor bızımkıde bole dı en son baktıgımızda saglıklıcaa dogsunlar ınsll cumlemızınkıde yaa

sıze darısı bıse ınsl bende cok merak edıyorum nasıl olucak dıe yaaaaaaaa:26::26::26:

cnm koy mutlaka ben gece soluma yatıyorum esım donmemı engellıyor gerı sbh esım gıdıncede soluma yastık alıyorumkı donmeyım dıye hem daha rahat oluyorrrrrrrrrr:13:

merhabalar kızlar.

kuzumun cinsiyetini öğrenmeme 3 gün kaldı. İnşallah bir aksilik olmaz, kuzumda nazlanmazsa cumaya öğreniriz artık

canım bizim öyle tuttu, 1200dü %80ini sigorta karşıladı üzerine 250 ödedik, 20tl duyunca ben de şok oldum, ne mutlu size, tabi yaptıklarında fark yok iki boyutlu usg ve kan tahlili dediğiniz gbi, dışarıda yaptırsam bu sefer doktorumun tavsiyesi dışına çıktığım için çekiniyorum

amin canım allah senin de gönlüne göre versin ve senden razı olsun :))

bu fark neyden kaynaklanıyor ya...
nıye ınsanları bu kadar somuruyorlar yazık vallahı

evet haklısın fark neden ben de bilmiyorum ama hastane reklam adı ve doktorun havasına veriliyor sanırım (, of ya insanoğlu herşeyden kendine rant sağlıyor artık

CANIM SEN HANGI SEHIRDE VE HANGI HASTANEDESIN,IYI para almıslar o ne oyle bırde bu sadec kan ucretı mı,ıstanbul mecıdıyekoyde en guvenılır laboratuvar olan duzen laboratuarında bıle fıyat 100 tl cıvarı bu neyın parası boyle sasırdım.

bu arada kızlar ton blıgı gıbı derın denız balıkları yemeyın,cunku dıp balıgı oldugu ıcın yuksek oranda cıva var o tıp balıklarda ,dr um bana mevsım balıklarını y dedı,bende balıgı cok sevmem ama bebıs ıcın duzenlı olmasada yemeye calısıyorum

ben geldiim mercimeğimde bende karnımız doyduğu için çok mutluyuz

canım istanbul acıbadem

Canım benzer şeyler benim de başımdan geçti. Her hastanenin ultrason cihazı farklı hassasiyette. Biri kalp atışlarını duyarken diğer doktor duyamayabiliyor.
Kalp atışları ultrasonda duyulamadığı zaman , hastanede varsa dopplerden bakıyorlar. Rabbim kimselere yaşatmasın. Zor durumlar bunlar

daha erken bencede yaaaa çok kafayı takmamak lazım 2 hafta net kıpırtıları hepten hissederiz bence....

Canım bence de kafayı takacak bir durum yok. Doktorlar bu haftalarda bebeğinin hareketini hissettiğini söyleyen hamişleri ciddiye almıyorlar bile. Değil bu haftalarda 17. ve 18. haftalarda bile hissedemezsiniz diyorlar. Hamişlerin hissettikleri harekete tıpta Brexton-Hicks deniyor ki bunlar , basit rahim kasılma hareketleri. Böyle durumlarda bazı doktorlar hamişlere magnezyum takviyesi başlatıyor. Kaldı ki bizim bebişlerimiz daha çok minnacıklar. 10 cm lik bir bebeğin tekmesini hissetmek gerçekten de çok mantıklı görünmüyor. Galiba bu konuda beyaz önlüklülere hak vermek lazım.
Doktorlara göre en az 1-2 ay daha beklememiz lazım.6 aylık hamile bir tanıdığım var , o bile tekmeleri hissedeli çok uzun bir zaman olmadı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…