mercimeg, Magnifique, elif_81
kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsin inş.,
bu aarada ben sigortanın vrdiği hariç 250 tl ödedim ikili test için, özllerde 900-1300 arası, 20 tl ye yaptırabiliyorsanız ne ala
Ben edırnedeyım mercımeg...
ben de ozel hastaneye gıdıyorum, ha fıyat oyleyse sorun degıl 500 ler 800 ler gıbı fıyatlar okudum ona sok oldum ben
az önce okuduğum bir şeyi paylaşmak istiyorum hepimizin dikkatli olması gerekiyor böyle konularda ;
İSİMSİZ YAYINLARSANIZ SEVİNİRİM. HAMİLELİĞİMİN YEDİNCİ HAFTASI BUGÜN DOLDU DÜN BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI DİNLEMEK İÇİN EŞİMLE BİRLİKTE DEVLET HASTANESİNE GİTTİK. DR A BİKAÇ GÜN YOĞUN BULANTI YAŞADIĞIMI AMA BİR ANDA KESİLDİĞİNİ SÖYLEDİM İLK DEFA KARŞILAŞIYORUM Bİ TERSLİK VAR DEDİ SADECE ULTRASONDAN BAKARAK BANA KALBİNİN ATMADIĞINI SÖYLEDİ HATTA KESEMİN BOŞ OLDUĞUNU BEBEK OLMADIĞINI İDDİA ETTİ ÇARŞAMBA GÜNÜ KÜRTAJ YAPICAZ DEDİ İLK HAMİLELİĞİM İLK BEBEĞİM VE HASTANEYE UÇARAK GİTMİŞTİK HALİMİZİ SİZ DÜŞÜNÜN HASTANE BAŞIMIZA YIKILDI RESMEN. AĞLAYARAK ORDAN ÇIKTIK EŞİM DE PERİŞAN OLDU TABİ. Bİ ARKADAŞIMI ARADIM ÖZEL Bİ HASTANEYE YÖNLENDİRDİ HEMEN GİTTİK BEBEĞİMİZ HAFTASINA GÖRE BİRAZ UFAKMIŞ AMA KALP ATIŞI VARMIŞ CANLI BEBEĞİ ALVAKLARDI YANİ. YENİ HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN İLK KONTROLLER İÇİN TAM TEŞEKKÜLLÜ YERLERE GİTSİNLER DÜN YAŞADIĞIM SIKINTIYI ALLAH DÜŞMANIMA BİLE VERMESİN:44::44:
bu aarada ben sigortanın vrdiği hariç 250 tl ödedim ikili test için, özllerde 900-1300 arası, 20 tl ye yaptırabiliyorsanız ne ala
ben özel hastanede yaptırdım 20 tl verdim 900-1300 ne yaa amanııııııınnnnnnnnnnn:44:
aboww bek mazarata benzıyor bızımkıde bole dı en son baktıgımızda saglıklıcaa dogsunlar ınsll cumlemızınkıde yaaBugün bizimde kontrolümüz vardı teyzeleri.. Cok iyiymis bebis hic durmadi yerinde doktor 20dk ense ölcümüne ugrasti bizde o sayede baya bi izledik. Bi ters donuyo bi ayak ayak üstüne atyo sıpam cok hareketliEnse ölcümü gelisim herseyi normal dedi doktorumuz. çok şükür 3 günde önden gidiyoruz. valla görünce içim çok rahatladı korkuyodum bu ense ölçümü meselesinden.. Rabbim hepinize hayırlı haberler duyursun. bunlarda bıcırık resimlerimiz. hiç yerinde durmadığı için amuda kalkmış halde ancak poz yakalayabildi doktor dedemiz
Eki Görüntüle 604712 Eki Görüntüle 604713
gunaydın bayanlar hergun yazdıklarınızı okuyorum ama pek yazmıyorum.ama hepınızden baya seyler ogrenıoyorum dogrusu:)ben 17.haftamdayım ılk gebelıgım ama .ben hıssetmeye basladım kuzumu gaz gıbı degıl hep aynı noktada derınden bırsey bazen balon gıbı sısıp gerı ındıgını hıssedıyorum.bazende tıtresım hıssedıyorum.bazende sankı damar atıyor gıbı.pıt pıt:)ama sureklı hıssedemıyorum.ama o anlarda cok farklı oluyor sankı butun vucudum sarsılıyor yanı gaz degıl baska bısı bu:))))))
cnm koy mutlaka ben gece soluma yatıyorum esım donmemı engellıyor gerı sbh esım gıdıncede soluma yastık alıyorumkı donmeyım dıye hem daha rahat oluyorrrrrrrrrr:13:günaydın kızlar...dün gece sol tarafıma yatarken bende karın agrısıyla uyandım..bilmiyorum yüzüstümü döndüm canım acayip agrıdı çok kötüydü...allahtan 5-10 dk da geçti çok panikledim..ama sonra korkudan tekrar olucak die pek uyuyamadım...
noldunu çözemedim ama artık yanıma küçük bi yastık koyicam belki uykuda dönüyorumdur die
ben özel hastanede yaptırdım 20 tl verdim 900-1300 ne yaa amanııııııınnnnnnnnnnn:44:
ilginçtir burda özel lab bile 70 150 arası hadi çok lüks olsun 200 olsun ben medline na gidiyorum 42 tl muayne ücreti ödüyorum onun haricinde hiç bir testime ilave para ödemedim
amin cnm yaaa kanım doğdu az daha bebeğinden oluyomuş arkadaş kimseye yaşatmasın allahım
cnm allah razı olsun allahım ilk gününe karşılık getirsin
bu fark neyden kaynaklanıyor ya...
nıye ınsanları bu kadar somuruyorlar yazık vallahı
merhabalar kızlar.
kuzumun cinsiyetini öğrenmeme 3 gün kaldı. İnşallah bir aksilik olmaz, kuzumda nazlanmazsa cumaya öğreniriz artık
canım bizim öyle tuttu, 1200dü %80ini sigorta karşıladı üzerine 250 ödedik, 20tl duyunca ben de şok oldum, ne mutlu size, tabi yaptıklarında fark yok iki boyutlu usg ve kan tahlili dediğiniz gbi, dışarıda yaptırsam bu sefer doktorumun tavsiyesi dışına çıktığım için çekiniyorum
amin canım allah senin de gönlüne göre versin ve senden razı olsun :))
evet haklısın fark neden ben de bilmiyorum ama hastane reklam adı ve doktorun havasına veriliyor sanırım(, of ya insanoğlu herşeyden kendine rant sağlıyor artık
Kiizzzz nazar deydirdik bak.herkes firar
merhabalar kızlar.
kuzumun cinsiyetini öğrenmeme 3 gün kaldı. İnşallah bir aksilik olmaz, kuzumda nazlanmazsa cumaya öğreniriz artık
kızlarr ben geldim.. ay rüyamda doktor %98 kız diyodu :)) çok sevindimm
CANIM SEN HANGI SEHIRDE VE HANGI HASTANEDESIN,IYI para almıslar o ne oyle bırde bu sadec kan ucretı mı,ıstanbul mecıdıyekoyde en guvenılır laboratuvar olan duzen laboratuarında bıle fıyat 100 tl cıvarı bu neyın parası boyle sasırdım.
bu arada kızlar ton blıgı gıbı derın denız balıkları yemeyın,cunku dıp balıgı oldugu ıcın yuksek oranda cıva var o tıp balıklarda ,dr um bana mevsım balıklarını y dedı,bende balıgı cok sevmem ama bebıs ıcın duzenlı olmasada yemeye calısıyorum
banada rüyamda bır kadın senın kızın olacak demıstıyalan oldu erkek cıktı bızım pıtırcık
banada rüyamda bır kadın senın kızın olacak demıstıyalan oldu erkek cıktı bızım pıtırcık
az önce okuduğum bir şeyi paylaşmak istiyorum hepimizin dikkatli olması gerekiyor böyle konularda ;
[h=5]İSİMSİZ YAYINLARSANIZ SEVİNİRİM. HAMİLELİĞİMİN YEDİNCİ HAFTASI BUGÜN DOLDU DÜN BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI DİNLEMEK İÇİN EŞİMLE BİRLİKTE DEVLET HASTANESİNE GİTTİK. DR A BİKAÇ GÜN YOĞUN BULANTI YAŞADIĞIMI AMA BİR ANDA KESİLDİĞİNİ SÖYLEDİM İLK DEFA KARŞILAŞIYORUM Bİ TERSLİK VAR DEDİ SADECE ULTRASONDAN BAKARAK BANA KALBİNİN ATMADIĞINI SÖYLEDİ HATTA KESEMİN BOŞ OLDUĞUNU BEBEK OLMADIĞINI İDDİA ETTİ ÇARŞAMBA GÜNÜ KÜRTAJ YAPICAZ DEDİ İLK HAMİLELİĞİM İLK BEBEĞİM VE HASTANEYE UÇARAK GİTMİŞTİK HALİMİZİ SİZ DÜŞÜNÜN HASTANE BAŞIMIZA YIKILDI RESMEN. AĞLAYARAK ORDAN ÇIKTIK EŞİM DE PERİŞAN OLDU TABİ. Bİ ARKADAŞIMI ARADIM ÖZEL Bİ HASTANEYE YÖNLENDİRDİ HEMEN GİTTİK BEBEĞİMİZ HAFTASINA GÖRE BİRAZ UFAKMIŞ AMA KALP ATIŞI VARMIŞ CANLI BEBEĞİ ALVAKLARDI YANİ. YENİ HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN İLK KONTROLLER İÇİN TAM TEŞEKKÜLLÜ YERLERE GİTSİNLER DÜN YAŞADIĞIM SIKINTIYI ALLAH DÜŞMANIMA BİLE VERMESİN:44::44:[/h]
daha erken bencede yaaaa çok kafayı takmamak lazım 2 hafta net kıpırtıları hepten hissederiz bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?