Kraftlara felan 600 den basliyor.diger markalar da 600 700 ve ustu.ben kanz alacagim o da iyi bi marka.fiyati da uygun.yari fiyatina geliyor.hem de kanserojen boys icermiyormus.iki yil garantisi felan var.350 tl ye alacagim.ikili takimlardan.direk ustune monte edilenlerden.
haklısın canım ya ben rahat rahat muayne olayım bebişim hakkında bilgi alayım diye özele gidyorum yaptığı muameleye bak.o zaman ben devlet hastanesine giderim sıra beklerim dimi ama.valla aslında ben doktoru değiştirmek istiyorumda kime gidicem şimdi o sorun.nereden bulacam iyi bi doktor.
kızlar 12 haftalarda hareket hissetmekten bahsediyosununz 16 haftam bitecek kasıklarımda batmadan başka bişey yok
eminmisiniz bebeklerinizin hareketi olduğundan yoksa bende mi bi sıkıntı var
bebek arabasına monte edilebilen pusetler oluyor ya aynı zamanda araba koltuğuda oluyor,ben öyle ergonomik bişey düşünüyorum,tabi fiyatlar anasının gözüde olabilir,araştırmadım henüz.
birde buna bakın
Quinny Zapp Xtra Stroller promo - Kiddicare - YouTube
Ay canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen bol sıvı al..Kızlar günaydın anca geldim işe anca yazabildim dün karga tulumba acile gittik ishal geçmedi bağırsak enfeksiyonu olmuşum tahlil oldum gastro diye bölüme gönderdiler o baktı benim bağırsaklardaymış sorun 2 tane ilaç verdi doktor bide bebeğe bakalım dedi doktor bile endişelenmiş sapsarı olmuşum halsizlikten duramıyodum artık bebeğe baktı ama o araları ben pek hatırlamıyorum bebek etkilenmemiş iyi dedi doktor fazla bakmadı zaten haftaya gelcekmişsin zaten dedi ilaçları aldık eve geldik hamileliğim başından beri hiç böle bişey yaşamamıştım allahta hiçbirinize yaşatmasın çaresiz gibi elim ayağım boşaldı sabahta tahlil sonuçalrını aldım kanım çok düşük çıktı galiba kan hapı 2 ye çıkçak işte böle kızlar beni merak eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun inanın bilgisayarımı açtım hemen koştum buraya mercimeg rüyana kadar girmişim hayret kötü olduğumu hissettin sanırım gullu blgn hepiniz sağolun ve burdaki tüm arkadaşlar tanımasamda sizi gerçekten seviyorum
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :)))
kıslarrrrrdün size tansiyon sorunumdan bahsetmiştim.sancımda olunca ben doktora gittim neyse hastası cıkar cıkmaz girdim durumu anlattım dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum falan diye dediki sen git kayıt yaptı öğlenden sonra bakalım.neyse bişi demedim yaptırdım işlemleri başaladım beklemeye sandımki öğlenden sonra hemen beni alacak nerdeeeeeeeeeee asistanı cıktı başladı isimleri saymaya kimse gelmemiş 4 kişi saydı kimse gelmeyince beni aldı dedi şansın varmış muayne etti bebek iyi dedi okadar tansiyonum 14-9 cıktı yüksek dedi tahlil yaptırdı akşam tahlil sonuçlarını aldım gittim tekrar baktı sonucların iyi tansiyonun hergün ölç cuma gel dedi. eşim cok sınırlendi diyoki senin canın acımasa neden gidesin apar topar doktara seni nasıl bekletir yemek cokmu önemliymiş 5 dakika bakamamışmı sana diye ........... doktora bende bozuldum sonuçta bendeki güvenini sarstı yarın başka bişi olsa demekki bakmayacak diye düşünüyorum şimdi.sizce ne yapmalıyım.. :18::18::18:
Kızlar günaydın anca geldim işe anca yazabildim dün karga tulumba acile gittik ishal geçmedi bağırsak enfeksiyonu olmuşum tahlil oldum gastro diye bölüme gönderdiler o baktı benim bağırsaklardaymış sorun 2 tane ilaç verdi doktor bide bebeğe bakalım dedi doktor bile endişelenmiş sapsarı olmuşum halsizlikten duramıyodum artık bebeğe baktı ama o araları ben pek hatırlamıyorum bebek etkilenmemiş iyi dedi doktor fazla bakmadı zaten haftaya gelcekmişsin zaten dedi ilaçları aldık eve geldik hamileliğim başından beri hiç böle bişey yaşamamıştım allahta hiçbirinize yaşatmasın çaresiz gibi elim ayağım boşaldı sabahta tahlil sonuçalrını aldım kanım çok düşük çıktı galiba kan hapı 2 ye çıkçak işte böle kızlar beni merak eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun inanın bilgisayarımı açtım hemen koştum buraya mercimeg rüyana kadar girmişim hayret kötü olduğumu hissettin sanırım gullu blgn hepiniz sağolun ve burdaki tüm arkadaşlar tanımasamda sizi gerçekten seviyorum
canım benim ya çok sevindim şimdi iyi olmana dinlen canım biraz pekmezde iç. Bakim bakmıyormusun yoksa sen kendine ...bebeğini de görmüşsün az da olsa rabbim sizi korusun birdaha böyle şeyler yaşatmasın inşallah canım benim bizde seni seviyoruz :)))
Kızlar günaydın anca geldim işe anca yazabildim dün karga tulumba acile gittik ishal geçmedi bağırsak enfeksiyonu olmuşum tahlil oldum gastro diye bölüme gönderdiler o baktı benim bağırsaklardaymış sorun 2 tane ilaç verdi doktor bide bebeğe bakalım dedi doktor bile endişelenmiş sapsarı olmuşum halsizlikten duramıyodum artık bebeğe baktı ama o araları ben pek hatırlamıyorum bebek etkilenmemiş iyi dedi doktor fazla bakmadı zaten haftaya gelcekmişsin zaten dedi ilaçları aldık eve geldik hamileliğim başından beri hiç böle bişey yaşamamıştım allahta hiçbirinize yaşatmasın çaresiz gibi elim ayağım boşaldı sabahta tahlil sonuçalrını aldım kanım çok düşük çıktı galiba kan hapı 2 ye çıkçak işte böle kızlar beni merak eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun inanın bilgisayarımı açtım hemen koştum buraya mercimeg rüyana kadar girmişim hayret kötü olduğumu hissettin sanırım gullu blgn hepiniz sağolun ve burdaki tüm arkadaşlar tanımasamda sizi gerçekten seviyorum
seninle aynı şehirde olan arkadaşlara bi seslen bakalım varmı önerebilecekleri iyi bi doktor araştırırsın ona göre hareket edersin...
yav bende hissedemiyorum dünkü hissettiklerim bugün kaybolduuuudemekki bebiş değilmiş çok yokluyorum kendimi ama tık yok vallaaaa...
ben hep acaba bu arabalar çokmu küçük bebek büyüyünce binebilirmi diyordum da, 2 yaşında da arabayla gezecek hali yok ya,yürütürüz artık,
bebek kaç yaşına kadar arabaya binerki , çok cahilim yaaa
doğrudur sadece şaşırıdım o yüzden sormak istedim
ben hep acaba bu arabalar çokmu küçük bebek büyüyünce binebilirmi diyordum da, 2 yaşında da arabayla gezecek hali yok ya,yürütürüz artık,
kıyamam yaa onunla geçmiş olsun tekrarlamaz inşallah. çok şükürki bebeğin iyiymiş. Allah bidaha göstermesin
seninle aynı şehirde olan arkadaşlara bi seslen bakalım varmı önerebilecekleri iyi bi doktor araştırırsın ona göre hareket edersin...
yav bende hissedemiyorum dünkü hissettiklerim bugün kaybolduuuudemekki bebiş değilmiş çok yokluyorum kendimi ama tık yok vallaaaa...
Haklısın canım sonuçta sen o doktora güveniyorsun bence doktorunu değiştir ki senin şuanda tansiyonun çok yüksek çıkıyor Buda hamilelikte riskli bi durum...
sağol canım allah razı olsun tahlil sonuçlarına göre kan hapı değişcek sanırım bakalım ne dicek
bende bunu düşünüyorum bazen ben hiç elinden tutamayacakmıyım bu çocugun diye
bu arada bende temmuz annesiyim canım,bütün kızlara merhaba :)
Canim ablam ilk bebegini 12 de hissetmis doktoru da dogrulamis.ikinciyi de 16 da hissetmis.cok nsdir hissedilebilirmis.doğrudur sadece şaşırıdım o yüzden sormak istedim
Katiliyorum sana.biz de gider bakariz magazadan sonra aliriz dedik:)senin paylaştığın kanzın 350 tl olanını gördümde resimde pusetin arabanın üstüne takılı hali yoktu,tereddütte kaldım,ee iyiymiş fiyatı valla,gidip yakından görmek en güzel aslında,o günlerde gelecek
evet bursada iyi kadın doğum uzmanı tavsiye edecek varmı kızlarrrrrrr ...yardım yardımmm
beni korkutanda bu yani tansiyon hafife alınacak işi diil işte tehlikesi yüksek bi durum bide benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı zaten tedirginim korkuyorum herşeyden.yani bana yardım edecek destek olacak iyi bi doktor bulmam gerekli.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?