2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

senin paylaştığın kanzın 350 tl olanını gördümde resimde pusetin arabanın üstüne takılı hali yoktu,tereddütte kaldım,ee iyiymiş fiyatı valla,gidip yakından görmek en güzel aslında,o günlerde gelecek

seninle aynı şehirde olan arkadaşlara bi seslen bakalım varmı önerebilecekleri iyi bi doktor araştırırsın ona göre hareket edersin...

kızlar 12 haftalarda hareket hissetmekten bahsediyosununz 16 haftam bitecek kasıklarımda batmadan başka bişey yok
eminmisiniz bebeklerinizin hareketi olduğundan yoksa bende mi bi sıkıntı var

yav bende hissedemiyorum dünkü hissettiklerim bugün kaybolduuuu demekki bebiş değilmiş çok yokluyorum kendimi ama tık yok vallaaaa...

ben hep acaba bu arabalar çokmu küçük bebek büyüyünce binebilirmi diyordum da, 2 yaşında da arabayla gezecek hali yok ya,yürütürüz artık,

bebek kaç yaşına kadar arabaya binerki , çok cahilim yaaa

Ay canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen bol sıvı al..
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :)))

Sağol tatlım inşallah..

Haklısın canım sonuçta sen o doktora güveniyorsun bence doktorunu değiştir ki senin şuanda tansiyonun çok yüksek çıkıyor Buda hamilelikte riskli bi durum...

Canım benim ya çok sevindim şimdi iyi olmana dinlen canım biraz pekmezde iç. Bakim bakmıyormusun yoksa sen kendine ... bebeğini de görmüşsün az da olsa Rabbim sizi korusun birdaha böyle şeyler yaşatmasın inşallah canım benim bizde seni seviyoruz :)))

sağol canım allah razı olsun tahlil sonuçlarına göre kan hapı değişcek sanırım bakalım ne dicek

kıyamam yaa onunla geçmiş olsun tekrarlamaz inşallah. çok şükürki bebeğin iyiymiş. Allah bidaha göstermesin

Canım benim her an olmuyor ki hatta az birşey hissedince sonra hissetmeyince de panik oluyor insan ben 4 gündür sabahları çalan hissediyordum bu sabah tık yok korkuyorum da Rabbim bebeklerimizi biz bağışlasın ama sanırım birazdaha beklememiz gerekiyor arkadaşım daha tam başlamadı .

bende bunu düşünüyorum bazen ben hiç elinden tutamayacakmıyım bu çocugun diye

bu arada bende temmuz annesiyim canım,bütün kızlara merhaba :)

2.3 yaşına kadar biniyorlar canım çünkü çabuk yoruluyorlar yüruyünce :)

evet bursada iyi kadın doğum uzmanı tavsiye edecek varmı kızlarrrrrrr ...yardım yardımmm

Haklısın canım sonuçta sen o doktora güveniyorsun bence doktorunu değiştir ki senin şuanda tansiyonun çok yüksek çıkıyor Buda hamilelikte riskli bi durum...

beni korkutanda bu yani tansiyon hafife alınacak işi diil işte tehlikesi yüksek bi durum bide benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı zaten tedirginim korkuyorum herşeyden.yani bana yardım edecek destek olacak iyi bi doktor bulmam gerekli.....

sağol canım allah razı olsun tahlil sonuçlarına göre kan hapı değişcek sanırım bakalım ne dicek

Kan hapımı dokandıki canım inşallah bidaha aynı şeyleri yaşamazsın canım gerçekten zor şeyler en çıkta bebeklerimiz için korkuyoruz Rabbim onları kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah .

doğrudur sadece şaşırıdım o yüzden sormak istedim
Canim ablam ilk bebegini 12 de hissetmis doktoru da dogrulamis.ikinciyi de 16 da hissetmis.cok nsdir hissedilebilirmis.
Katiliyorum sana.biz de gider bakariz magazadan sonra aliriz dedik:)

Allaa avm lerde cok guruyom 5-6 yasindaki cocuk binmis.ayaklar surunuyor yerde.cocuk 50 kilo nerdeyse.bence de 2 yssa kadar ideal.yurusun isi ne:)

İnşallah gönlüne göre güzel bi doktor bulursun canım seni çok iyi anlıyorum düşük yapmış biri olarak Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın aynı acıları tekrar yaşatmasın inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…