2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

yanı bende ole kasıklarda batma oluyo sadece oda arada ole kayma tekme falan hisetmedim ki yarın 16 hafta bitiyo anlmadım acaba bende göbek vardı biraz ondan mı diorum

Selamunaleykum arkadaslar...
Rabbım nasıp ederse ben de agustos annesı olacagım fakat nedense ıcıme hep temmuzda olacak dıye doğuyor...
Çoğu zaman takıp edıyorum sızlerı, sohbetlerınız cok hosuma gıdıyor, bazen dıyorum karısıvereyım aralarına ama masallah o kadar hızlı ılerlıyor kı sayfalar takıp edemem dıye korkmuyor degılım...

Sızler bızden ortalama bır ay ondesınız... Sızlere sormak ıstedıgım bırsey var...
Persembe gunu 11+1 olucam ınsallah, doktorum ıkılı test ıcın cagırdı... Nette fıyatlara baktım cok alakasız rakamlar gordum...
Acıkcası pek yaptırmak da ıstemıyorum gereklı bulmuyorum fakat daha once bır dusugum var bu yuzden doktorum ısrarla ıstedı...
Hazırlıksız gıtmeyım dedım, sızler kaca yaptırdınız acaba?

bursadan bikaç kişi vardı topikte onlar bilirler belki yada kendi doktorlarını tavsiye ederler. içini ferah tut endişelendikçede yükselir tansiyon

bence sende hissedersin
elini karnına koyup biraz bastır ama gertgin olsun karnın sessiz bi ortamda biraz uzun bekliyosun ama eminim hissedeceksin
ben hissettikten sonra ağladım resmen
Ben önceleri sadece tek tarafımda seyirme şeklinde bir atış hissederdim ama artık son zamanlarda iki elimi de koyup dinlediğimde iki tarafımda da aynı seyirtiyi hisseder oldum. Aynı şeyi hissedebilecek mi diye eşimede dinlettim ama mamafih sana öyle geliyor diyip çıktı:)

Benim gibi algıyan var mı aranızda?

daha erken bencede yaaaa çok kafayı takmamak lazım 2 hafta net kıpırtıları hepten hissederiz bence....

Aleyküm selam Hoş geldin canım aramızda olmana çok seviniriz bizde De Temmuz annesi olucaz Rabbim nasip ederse ama erken doğum olursa hazıran annesi olucak arkadaşlarımızda çok tabi yani sende aramızda olabilirsin :) takip biraz zor oluyor ama yetişmeye çalışıyoruz :) fiyatlarla ilgili benim bi bilgim yok maalesef yurt dışında olduğum için ama doktorun istediyse mutlaka yaptır canım için rahat olsun Allah'ın izniyle birşey çıkmaz inşallah .

herşeyden önce senin benim rüyamda ne işin var ve gördüğüm gerçekten senmisin onu meraak ediyom :) uykusuz kaldım sallanıyom bu gün sayende şaka şaka tabiki senin bi kabahatin yok ay görmen lazım 2 de bi uyandım beş buçuktu daha tavan sayıyordum mercimegde kıpır kıpırdı zaten el birliği ile uyutmadınız beni artık çok net hissediyorum hareketlerini yanlız doğuncada gündüz uyur gece uyanık kalırsa yandık

Bebeğinin hareketlerini mi hissettin canım :)

evet cnm yaklaşık 10 gündür kıpırtılar hissediyordum ama son 2 gündür çok net tekmeler hissediyorum çok şükür ben burdayım dedi bana

kuzum ben burda özel hastanede yaptırıyorum takibimi ve test ücreti ödemedim ayrıyetten ama dışarıda 70 den başlıyomuş diye duydum hangi şehirde olduğunu söylersen burda o şehirden olan arkadaşlar daha bi yardımcı olurlar sana

Yok canım ben tek tarafımda hissediyorum genelde ya sağda ya solda ya ortada :)

Tesekkur ederım samımı cevabınız ıcın...
Evet mutlaka ıstıyorum dedı, yaptıracaz bakalım...
yurtdısında bızım kadar sık doktora gıdılmıyor sanırım degıl mı?

Ben edırnedeyım mercımeg...
ben de ozel hastaneye gıdıyorum, ha fıyat oyleyse sorun degıl 500 ler 800 ler gıbı fıyatlar okudum ona sok oldum ben

ya ben 15.haftama girdim tek bir seğirme bile hissetmedim,üstelik bebeğim erkek olduğu halde,demekki uslu olacak kerata

hoşgeldin canım, ben kendi hastanemde yaptırdım alt tarafı kan testi ya 20 lira para verdim,ama bende duydum başka yerlerde çok uçuk fiyatlar alıyorlarmış,araştır istersen

Yok canım valla başka doktora gitmesem arada toplamda buranın doktoruna 2 kere gitmiş olacaktım ilki 6. Hafta 2. 12. Hafta hatta burda genelde ilk kontrol 12. Haftada da :)) ben ağrım var diye gittin öyle gördüm 6. Haftada :) bidaki kontrolde 19.20. Haftalara denk geliyor 15 Şubat :) ama biz hafyasonu yine başka bi doktora gidicez biz Türkler sabırsızız okadar bekliyemeyiz :)))

ya ben 15.haftama girdim tek bir seğirme bile hissetmedim,üstelik bebeğim erkek olduğu halde,demekki uslu olacak kerata

Ben hissetmeye başladım bir haftadır az az ama tekmelenmek istiyorum kuvvetli kuvvetli ))) bizim cinsiyetimiz belli değil daha ;( ama erkek hissediyorum canım bende

az önce okuduğum bir şeyi paylaşmak istiyorum hepimizin dikkatli olması gerekiyor böyle konularda ;

[h=5]İSİMSİZ YAYINLARSANIZ SEVİNİRİM. HAMİLELİĞİMİN YEDİNCİ HAFTASI BUGÜN DOLDU DÜN BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI DİNLEMEK İÇİN EŞİMLE BİRLİKTE DEVLET HASTANESİNE GİTTİK. DR A BİKAÇ GÜN YOĞUN BULANTI YAŞADIĞIMI AMA BİR ANDA KESİLDİĞİNİ SÖYLEDİM İLK DEFA KARŞILAŞIYORUM Bİ TERSLİK VAR DEDİ SADECE ULTRASONDAN BAKARAK BANA KALBİNİN ATMADIĞINI SÖYLEDİ HATTA KESEMİN BOŞ OLDUĞUNU BEBEK OLMADIĞINI İDDİA ETTİ ÇARŞAMBA GÜNÜ KÜRTAJ YAPICAZ DEDİ İLK HAMİLELİĞİM İLK BEBEĞİM VE HASTANEYE UÇARAK GİTMİŞTİK HALİMİZİ SİZ DÜŞÜNÜN HASTANE BAŞIMIZA YIKILDI RESMEN. AĞLAYARAK ORDAN ÇIKTIK EŞİM DE PERİŞAN OLDU TABİ. Bİ ARKADAŞIMI ARADIM ÖZEL Bİ HASTANEYE YÖNLENDİRDİ HEMEN GİTTİK BEBEĞİMİZ HAFTASINA GÖRE BİRAZ UFAKMIŞ AMA KALP ATIŞI VARMIŞ CANLI BEBEĞİ ALVAKLARDI YANİ. YENİ HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN İLK KONTROLLER İÇİN TAM TEŞEKKÜLLÜ YERLERE GİTSİNLER DÜN YAŞADIĞIM SIKINTIYI ALLAH DÜŞMANIMA BİLE VERMESİN:44::44:[/h]

hoşgeldin canım, ben kendi hastanemde yaptırdım alt tarafı kan testi ya 20 lira para verdim,ama bende duydum başka yerlerde çok uçuk fiyatlar alıyorlarmış,araştır istersen

aaa ne kadar farklı ya
resmen sömürüyor o zaman hastaneler ınsanları, neler okudum bı bılsenız...

ama sıstemlerı cıdden degısık, coğu problem zaten 12. haftaya kadar oluyor onlar bu surecı takıp edememıs oluyor, garıp sıstemlerı var adamların...
aynen bız sabırsız mılletız, bosver ben memnunum sahsen o kadar rahat olamam, garıplık onlarda

mercimeg, Magnifique, elif_81

kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsin inş.,

bu aarada ben sigortanın vrdiği hariç 250 tl ödedim ikili test için, özllerde 900-1300 arası, 20 tl ye yaptırabiliyorsanız ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…