2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Heeeeyyyt edebsizlerrrr muhabbetiniz pek muhim:))))) kiiizziiim okadar aratmayin adamlari yazik gunah bizde de ne hikayeler var adam mart kedisi gibi her firsati kullaniyor yazik ben de aciyom haline fazls uzmuyom:))))

eviiiit yine ben yaşasın klavye özgürlüğü helak oldum dokunmatikten yazcam diye yaaa eee nerde kalmıştık kimler veriyodu hediye :):)

valla dr teyzemiz büyük büyük ihtimal kız dedi sen kız yaz cnm değişmez bu cinsiyet ben eminim

Kurabiyem kurabiyem walla ben baslarda korkudan cekmistim kendimide simdileri biraktim akısına kacinılmazsa zewk alcan misali istemem yan cebime ehuehuehu

seni gidi senii zaten 4. ayda kadınlar ataga geciyomuş
bir yerde okudum ama sanırım hepimiz aynı değiliz dha ben kendime gelemedim
böhüüüüüüü

öylede ben korkuyom bişi olur diye cocuga yoksa dükkan onun

valla git gide ataklar sıklaşıyor diyorum ceza sahasına yaklaştı yavaştan yavaştan geliyo

adam dükkanı açamıyo daha siftah yok
ama onun diyosun
bence senin sonun iyi değil saçından yakaladığı gibiii

yarın öbür gün anlatırsın topicte bende gülerim
ehihihihihiehihih

Heeeeyyyt edebsizlerrrr muhabbetiniz pek muhim:))))) kiiizziiim okadar aratmayin adamlari yazik gunah bizde de ne hikayeler var adam mart kedisi gibi her firsati kullaniyor yazik ben de aciyom haline fazls uzmuyom:))))

iyiliğimden diyosuuuuuuuuuuuuun
bisdeee yedikkkkkkkkkkkkk

ihihihihihihihihi
ayy ne güldüm şey muhabbetine biz yapamıyoz dilimize vurduu herhaldeeeee

Nelere aseriyorsunuz??? Ben bugun sabahtan aksama kafar domates peynir yedim:))) bir kalib peynir bitti

sende bendensin ben 1 haftadır domates peynir ekmekle yaşıyorum cnm başka bişi yemek istemiyo burda domatın mevsimide değil eşim gitti organik domat aldı hatta şimdi yemek yedim ama domat peynir ekmek yesemmi acaba diyede düşünmüyo değilim

şurda 2 hafta daha sürünsün bi 5. ayı görelim açacam kepenkleri
bendede durum vahim ama korkudan ses çıkmıyor işte yoksa kim kimi tutar sacından acaba

benimde oğluşum geliyooo :) doktor yüzde yüz dedi. tabloya yazarsanız sevinirim :) darısı bebişinin cinsiyetini merak eden annelerimizin başına

ya 112 değil 12.hafta doktor çıkıntı görmedi kız olabilir dedi fakat ben erkek çook istiyorum.dr.zaten attım dedi daha çok erken dedi.bakalım rabbim gönlümdekini versin inşallah....

eli ayağı sağlıklı olsun de cnm gerisi allaha kalmış şu cinsiyet istiyorum deme sağlıklı olsun yeter de :)
ben 11+5 te kız olcağını öğrendim bişey yere paralelse kız oluyomuş ordan anlıyoruz dedi dr teyzemiz ve benim dr cinsiyet konusunda yanılmıyo arkadaşıma 10 haftalıkken erkek dedi erkek bebeği oldu

iyiliğimden diyosuuuuuuuuuuuuun
bisdeee yedikkkkkkkkkkkkk

ihihihihihihihihi
ayy ne güldüm şey muhabbetine biz yapamıyoz dilimize vurduu herhaldeeeee

olmayıca çeneye vuruyor valla ayyy allah sizin iyiliklerinizi versin ne güldüm bu akşam iyiki varsınız kızçeler

Valla ne yalan soyleyim benim de simdi canim cekmiyor degil:)) bana en guzel domates ceri geliyor 2 gunde bir paket bitiyor adamcagiz da ne yapsin aliyor:)))

Sardırıya mı geçtim saldırıya mı uğradım işte ona emin değilim . Şuan moralim sıfır kaynanamla kavga ettik bıktım bu kadından ya nedir benim çektiğim kocama bi laf söylüyorum o ordan araya giriyo bende patladım sen annesiysen bende karısıyım bize karışmaya hakkın yok dedim oda var dedi o altta kalmıyor bende kalmıyorum tabi derken şuan ben ayrı odada oturuyorum daha fazla ağlamamak için kendimi zor tutuorum ne zor şeymiş kaynanayla aynı evde kalmak Allah düşmanımın başına vermesin. Eşime dedim biletimi al ben yarın Türkiye'ye gidicem annenle aynı evde kalmak istemiyorum dedim oda kızdı gitti dışarı çok yalnızım burda çok .... ((

Okudukca özendim valla.benim kocam beni hic sıkıştırmiyor.3 ayin sonunda bi geçen hafta yaramazlik yaptk.benim herifte okuz cikti

kızlar birden girdim konuya kusura bakmayın.. sağ göğsüm çok acayip sızlıyo sanki yerinden kopup düşecekmiş gibi sızısından oturdum ağladım az önce ne yapıcağımı bilemiyorum benn sanki içinde damarlar çekiliyomuş gibi sızlıyo... elimle destek yapınca ağrısı geçiyo sütyenimi çıkarttım hiç fayda etmedi napcam bennn

Canim benim hep kaynananlami oturuyorrdun sen

canım yaaa üzme kendini sen allaha havale et kaynananı da. sabır dile rabbimden hem yanlız hissetme kendini biz varız bebişin var en önemlisi üzme bebişini sen

cnm allah yar ve yardımcın olsun derinden paylaşıyorum kederini biz varız burda tasalanma üzme kendini bebişinde üzülüyo o vakit biliyorsun

cnm sevin bu sancılara sütün geliyo işte bi arkadaşın akmaya başlamış topikte demin bende baktım bendede bir iki damla belirdi bak bakalım sendede varmı ama çok sıkma tabi soğuk kopleks yap iyi gelir allah sabrını versin bitanem

kıslarrrr ben çıkıyorummmm benim kociş küstü diyo benle ilgilenmiyon kıslarla konuşuyon kıskandı sizi
yarın görüşürüz yavrular iyi bakın kendinize bebişinize iyiiiiiii gecelerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…