Kızlar cinsiyetler bir bir dökülmeye başladııııı İnşallah bebişleri sağlıcakla alırız kucağımızaaa....
CİNSİYETLERİ TABLOYA EKLETMEK İSTEYEN VE CİNSİYETİ KESİN VE NET BELLİ OLAN ANNELERİMİZ BU MESAJIMDAN ALINTI YAPARAK YAZARLARSA TABLOYA EKLERİZ.. AMA LÜTFEN NET BELLİ OLANLAR YAZARSA SEVİNİRİM ÇÜNKÜ TABLODA TEKRAR DEĞİŞTİRMEK VE HERKESİN YERİNİ BULMAK ÇOOOOOK ZOR OLUYOOOOO
Kurabiyem kurabiyemwalla ben baslarda korkudan cekmistim kendimide simdileri biraktim akısına kacinılmazsa zewk alcan misali istemem yan cebime ehuehuehu
öylede ben korkuyom bişi olur diye cocugayoksa dükkan onun
valla git gide ataklar sıklaşıyor diyorum ceza sahasına yaklaştı yavaştan yavaştan geliyo
Heeeeyyyt edebsizlerrrr muhabbetiniz pek muhim:))))) kiiizziiim okadar aratmayin adamlari yazik gunah bizde de ne hikayeler var adam mart kedisi gibi her firsati kullaniyor yazik ben de aciyom haline fazls uzmuyom:))))
Nelere aseriyorsunuz??? Ben bugun sabahtan aksama kafar domates peynir yedim:))) bir kalib peynir bitti
seni gidi senii zaten 4. ayda kadınlar ataga geciyomuş
bir yerde okudum ama sanırım hepimiz aynı değiliz dha ben kendime gelemedim
böhüüüüüüü
adam dükkanı açamıyo daha siftah yok
ama onun diyosun
bence senin sonun iyi değil saçından yakaladığı gibiii
yarın öbür gün anlatırsın topicte bende gülerim
ehihihihihiehihih
Kızlar cinsiyetler bir bir dökülmeye başladııııı İnşallah bebişleri sağlıcakla alırız kucağımızaaa....
CİNSİYETLERİ TABLOYA EKLETMEK İSTEYEN VE CİNSİYETİ KESİN VE NET BELLİ OLAN ANNELERİMİZ BU MESAJIMDAN ALINTI YAPARAK YAZARLARSA TABLOYA EKLERİZ.. AMA LÜTFEN NET BELLİ OLANLAR YAZARSA SEVİNİRİM ÇÜNKÜ TABLODA TEKRAR DEĞİŞTİRMEK VE HERKESİN YERİNİ BULMAK ÇOOOOOK ZOR OLUYOOOOO
ya 112 değil 12.hafta doktor çıkıntı görmedi kız olabilir dedi fakat ben erkek çook istiyorum.dr.zaten attım dedi daha çok erken dedi.bakalım rabbim gönlümdekini versin inşallah....
iyiliğimden diyosuuuuuuuuuuuuun
bisdeee yedikkkkkkkkkkkkk
ihihihihihihihihi
ayy ne güldüm şey muhabbetine biz yapamıyoz dilimize vurduu herhaldeeeee
sende bendensin ben 1 haftadır domates peynir ekmekle yaşıyorum cnm başka bişi yemek istemiyo burda domatın mevsimide değil eşim gitti organik domat aldı hatta şimdi yemek yedim ama domat peynir ekmek yesemmi acaba diyede düşünmüyo değilim
seni gidi senii zaten 4. ayda kadınlar ataga geciyomuş
bir yerde okudum ama sanırım hepimiz aynı değiliz dha ben kendime gelemedim
böhüüüüüüü
adam dükkanı açamıyo daha siftah yok
ama onun diyosun
bence senin sonun iyi değil saçından yakaladığı gibiii
yarın öbür gün anlatırsın topicte bende gülerim
ehihihihihiehihih
iyiliğimden diyosuuuuuuuuuuuuun
bisdeee yedikkkkkkkkkkkkk
ihihihihihihihihi
ayy ne güldüm şey muhabbetine biz yapamıyoz dilimize vurduu herhaldeeeee
Sardırıya mı geçtim saldırıya mı uğradım işte ona emin değilim . Şuan moralim sıfır kaynanamla kavga ettik bıktım bu kadından ya nedir benim çektiğim kocama bi laf söylüyorum o ordan araya giriyo bende patladım sen annesiysen bende karısıyım bize karışmaya hakkın yok dedim oda var dedi o altta kalmıyor bende kalmıyorum tabi derken şuan ben ayrı odada oturuyorum daha fazla ağlamamak için kendimi zor tutuorum ne zor şeymiş kaynanayla aynı evde kalmak Allah düşmanımın başına vermesin. Eşime dedim biletimi al ben yarın Türkiye'ye gidicem annenle aynı evde kalmak istemiyorum dedim oda kızdı gitti dışarı çok yalnızım burda çok ....((
Sardırıya mı geçtim saldırıya mı uğradım işte ona emin değilim . Şuan moralim sıfır kaynanamla kavga ettik bıktım bu kadından ya nedir benim çektiğim kocama bi laf söylüyorum o ordan araya giriyo bende patladım sen annesiysen bende karısıyım bize karışmaya hakkın yok dedim oda var dedi o altta kalmıyor bende kalmıyorum tabi derken şuan ben ayrı odada oturuyorum daha fazla ağlamamak için kendimi zor tutuorum ne zor şeymiş kaynanayla aynı evde kalmak Allah düşmanımın başına vermesin. Eşime dedim biletimi al ben yarın Türkiye'ye gidicem annenle aynı evde kalmak istemiyorum dedim oda kızdı gitti dışarı çok yalnızım burda çok ....((
kızlar birden girdim konuya kusura bakmayın.. sağ göğsüm çok acayip sızlıyo sanki yerinden kopup düşecekmiş gibi sızısından oturdum ağladım az öncene yapıcağımı bilemiyorum benn sanki içinde damarlar çekiliyomuş gibi sızlıyo... elimle destek yapınca ağrısı geçiyo sütyenimi çıkarttım hiç fayda etmedi napcam bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?