Al bendende okadar benim yara olma noktasında kaşimaktanBende cok istiyom ondan heryerde reklami var ama esim izin vermiyor iyi degildir diye.braun unkini alscagiz biz de.
Kizlar memelerim basa bela oldu karmimdan cok onlar buyudu:)bi de uyuzlaniyorum ki bitlenmis gibi.kasiyinca da aciyooorrr
Ah bide kiz gelirse ne gulerim halinizehaftaya bizde de pipican yazıcak canım Allah'ın izniyle merak etme sen kız derlerse söylemicez zaten :))))))
he kızz benim kociş önce pek yanaşmadı ama şimdi seri ataklar yapıyor en son bebe yağı almış memiklerime masaj yapacakmış baska niyeti yokmuş benim içim fesatmışşşşşş şeklinde bi denedi olmadı :)dünde geldi bemin dötüm ağrıyo diye nette araştırma yapmış kremli masaj yapmak lazımmış yine olmadı bide diyo oğluşum sen gözlerini kapat ayıp ayıp diyo evcil öküzüm benim kıyamam valla yakında bi atak daha bekliyorum bakalım yeni bahanesi ne olacak
bizim herifler azıttı iyce, memikler ne kadar büyüdü öyle diyip duruyo uyuzhe kızz benim kociş önce pek yanaşmadı ama şimdi seri ataklar yapıyor en son bebe yağı almış memiklerime masaj yapacakmış baska niyeti yokmuş benim içim fesatmışşşşşş şeklinde bi denedi olmadı :)dünde geldi bemin dötüm ağrıyo diye nette araştırma yapmış kremli masaj yapmak lazımmış yine olmadı bide diyo oğluşum sen gözlerini kapat ayıp ayıp diyo evcil öküzüm benim kıyamam valla yakında bi atak daha bekliyorum bakalım yeni bahanesi ne olacak
anaammm sen fenasın kız yazık kocişine sakin davran korkutma:))) valla ilk 3 ay birşey olur diye korktuk şimdide bebekten utanıyormuş benim kocam :))) evde tadilat var görümce de kalıyoruz tadilat bitsin hesaplaşıcaz :))))))
kızlar bugün 2 li test sonuçlarımı öğrendim dr korkulcak hiç bişicik yok sonuçlar iyi çıktı dedi içim rahatladı valla
maşallahınız var çeneler düşmüş gene 27 sayfa ben bi okuyup geleyim
kızlar bugün 2 li test sonuçlarımı öğrendim dr korkulcak hiç bişicik yok sonuçlar iyi çıktı dedi içim rahatladı valla
maşallahınız var çeneler düşmüş gene 27 sayfa ben bi okuyup geleyim
Kuzum hos geldin +18 baglandı burda konular gel dahil ol sonuclarının iyi cikmasına cok sewindim sende cinsiyet belli olmusmuydu
Kızlar cinsiyetler bir bir dökülmeye başladııııı İnşallah bebişleri sağlıcakla alırız kucağımızaaa....
CİNSİYETLERİ TABLOYA EKLETMEK İSTEYEN VE CİNSİYETİ KESİN VE NET BELLİ OLAN ANNELERİMİZ BU MESAJIMDAN ALINTI YAPARAK YAZARLARSA TABLOYA EKLERİZ.. AMA LÜTFEN NET BELLİ OLANLAR YAZARSA SEVİNİRİM ÇÜNKÜ TABLODA TEKRAR DEĞİŞTİRMEK VE HERKESİN YERİNİ BULMAK ÇOOOOOK ZOR OLUYOOOOO
Sut mu geliyoorr.benden gelmiyor.bildigin beyaz sut mu geliyor yanii.ayy ne kadar guzel aglarim ben
Dogru diyon kurabiyem o onlardan beterksk şimdi olayı kitaba bağlar
elli bin ton şeylemesi
üçlemesi sanırım alın okuyun
libido göklerdeeee olalaaa filan der şimdi ben biliyom
he kızz benim kociş önce pek yanaşmadı ama şimdi seri ataklar yapıyor en son bebe yağı almış memiklerime masaj yapacakmış baska niyeti yokmuş benim içim fesatmışşşşşş şeklinde bi denedi olmadı :)dünde geldi bemin dötüm ağrıyo diye nette araştırma yapmış kremli masaj yapmak lazımmış yine olmadı bide diyo oğluşum sen gözlerini kapat ayıp ayıp diyo evcil öküzüm benim kıyamam valla yakında bi atak daha bekliyorum bakalım yeni bahanesi ne olacak
ewett bildiğin beyaz süttabı akmıyo ucunu menlendırecek kadar gelıyo sonra donuyo kuruyo orda. annem ssakın ucunu temızleme temızledıkce sut gelır kurusun kalsın dedı:26: bende ılk gördugumde cok duygulanmıstımm
bebeyağı muhabbeti kopardı beni
allah seni emii ne güldüm
bırasaydın yapaydı adam
masumcuk ne vaaakiii
memeklere itinayla masaj yapılır
yaptır kısss yacıkkkk
Dogru diyon kurabiyem o onlardan beter
kıss bi he desem başıma neler gelir kim bilir
hem bölesi daha güsel eğlenceli oluyor
az önce yatak odasından elinde bebe yağı ile çıkmış bağırıyor memiklere agrıyan dötlere masaj ücretsiz deneyin memnun kalmazsanız iade edersini
öldüm gülmekten halinebu atakta tutmadı bakalım ne bulacak ömürlük bu kocam benim yaaaa
kıss bi he desem başıma neler gelir kim bilir
hem bölesi daha güsel eğlenceli oluyor
az önce yatak odasından elinde bebe yağı ile çıkmış bağırıyor memiklere agrıyan dötlere masaj ücretsiz deneyin memnun kalmazsanız iade edersini
öldüm gülmekten halinebu atakta tutmadı bakalım ne bulacak ömürlük bu kocam benim yaaaa
kurabiyemmi ihihihihihi:
birrr dahhaaaaaa söyleeeeeeeeeeeee
bizim ksk tam azgın öle olmak lazım ben hamişlikle beraber
kezbanla erkek fatma karışımı bişe oldum
tam izah edemiyorum anlaaa kısss içimden gelmiyooo çoook
Gunah kizim gunah cektirme adama wer kurtul
bence her geçen gün daha çok tehlikeye atıyon kendini
bırak adam şaapsın bebe yağıyla neyse işte ne istiyosa
vallaaha daha sonraya bırakma
sana yacık olurr gülümmm ehueheueheueheuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?