cnm allah yar ve yardımcın olsun derinden paylaşıyorum kederini biz varız burda tasalanma üzme kendini bebişinde üzülüyo o vakit biliyorsun
cnm sevin bu sancılara sütün geliyo işte bi arkadaşın akmaya başlamış topikte demin bende baktım bendede bir iki damla belirdi bak bakalım sendede varmı ama çok sıkma tabi soğuk kopleks yap iyi gelir allah sabrını versin bitanem
Canim benim hep kaynananlami oturuyorrdun sen
Alemsin valla canım ya hiç güleceğim yoktu sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :)ben hamile olduğumu kimseye söylemedim :)))) birde eşime diyorum tehlikeli zaman geçti gel artık özledim oda olmaz bebeğimizden utanıyorum diyor :)))))))))))) ama pes ettim artık sardırışa geçicem :))
canım yaaa üzme kendini sen allaha havale et kaynananı da. sabır dile rabbimden hem yanlız hissetme kendini biz varız bebişin var en önemlisi üzme bebişini sen
yaaaaaaaaaaaaaaaaagöğsümü sıktım süt çıktııııııııııııııııııııııııııııııııııı tahmin ettim aslında ama bu kadar acıması normalmiiiii ayy çok heyecanlandım şaka gibii göğsümden süt geldiiiiiiiiiiiiiiiii ama rengi biraz şeffaf sarı gibi normalmi tecrübeli anneee hadi beni azcık rahatlatta ağrıya üzüleceğime sevineyim....
he kızz benim kociş önce pek yanaşmadı ama şimdi seri ataklar yapıyor en son bebe yağı almış memiklerime masaj yapacakmış baska niyeti yokmuş benim içim fesatmışşşşşş şeklinde bi denedi olmadı :)dünde geldi bemin dötüm ağrıyo diye nette araştırma yapmış kremli masaj yapmak lazımmış yine olmadı bide diyo oğluşum sen gözlerini kapat ayıp ayıp diyo evcil öküzüm benim kıyamam valla yakında bi atak daha bekliyorum bakalım yeni bahanesi ne olacak
yaaaaaaaaaaaaaaaaagöğsümü sıktım süt çıktııııııııııııııııııııııııııııııııııı tahmin ettim aslında ama bu kadar acıması normalmiiiii ayy çok heyecanlandım şaka gibii göğsümden süt geldiiiiiiiiiiiiiiiii ama rengi biraz şeffaf sarı gibi normalmi tecrübeli anneee hadi beni azcık rahatlatta ağrıya üzüleceğime sevineyim....
Ayyy bi tuhaf oldum yaaaa ne güzel
Kuzum hos geldin +18 baglandı burda konular gel dahil ol sonuclarının iyi cikmasına cok sewindim sende cinsiyet belli olmusmuydu
ksk şimdi olayı kitaba bağlar
elli bin ton şeylemesi
üçlemesi sanırım alın okuyun
libido göklerdeeee olalaaa filan der şimdi ben biliyom
evet cnm çok normal acımasıda kaşınmasıda gelen sütün rengide çok normal kirli beyez su kıvamında bazen açık beyaz gelir sütün rengi memede kalma süresine bağlısır genelde nasıl bebeği memeden keserken acı ağrı çekiyosak şimdide benzer ağrıları çekmemiz gayet doğal anneyiz katlanıcaz sonuçta dimi sıkılmayı bırak keyfini çıkar memelerin işlevsel bebeğini emzirebileceksin tabi emerse
Canim gidiş 11 saat dönüş 8 saat..havad kalma süresi 9 saatmis..zaman farklarından...gezme konusunda ayniyiz yaaaa..10 cocuğum olsa takarım arkama yine gezerim valla...izmirli temmuz anneleri kız bekliyor hep
temmuz anne sayısı fazla bir de hergün herkes giriyor maşallah 2 gün okumayayım 60 sayfayı buluyor hızlı hızlı geçiyorum sayfaları cevap yazılıyor mu senden alıntı yapılıyor mu sağlıklı takip edemiyorsun o kısmı sıkıntı oluyor hareketli bir grup olması güzel de... bende kocama capetown'a mı gitsek denize girmek istiyorum demiştim -ki capetownu gerçekten çok görmek istiyorum-yok artık en fazla mayısta haziranda kıbrısa kadar götürebilirim daha güneye inemem dedi ciddiye bile almadı maldivlere vize de yok missss gidersen benim için herkes için yüzzz valla, şubatta kızgın beyaz kumlardan serin sulara atla yalnız ben maldivler 9-10 saat diye biliyorum... amaan 3-4 aylıkken birşey olmaz sanki yaaa uçakta diz mesafesi geniş olursa ve bacaklarını hareket ettirip uzatabilirsen bana göre bir zararı olmaz, gerçi gezmek diyince benim için akan sular duruyor objektif olamayacağım :) en iyisi sen bir doktora sor
yazık kız heriflere acıyın biraz ayda bir bişey olmaz bebiklerde seviniyomuş doktor dedi dün
Sardırıya mı geçtim saldırıya mı uğradım işte ona emin değilim . Şuan moralim sıfır kaynanamla kavga ettik bıktım bu kadından ya nedir benim çektiğim kocama bi laf söylüyorum o ordan araya giriyo bende patladım sen annesiysen bende karısıyım bize karışmaya hakkın yok dedim oda var dedi o altta kalmıyor bende kalmıyorum tabi derken şuan ben ayrı odada oturuyorum daha fazla ağlamamak için kendimi zor tutuorum ne zor şeymiş kaynanayla aynı evde kalmak Allah düşmanımın başına vermesin. Eşime dedim biletimi al ben yarın Türkiye'ye gidicem annenle aynı evde kalmak istemiyorum dedim oda kızdı gitti dışarı çok yalnızım burda çok ....((
Evlendim hemen vize çıkmadı Türkiye'de kayınvalidemle kaldım 9 ay hatta gelmeden 15 gün önce zaten orda bi kavga etmiştik ilk kez sonra buraya geldik o gelmedi kaldı daha yeni geldi buraya geleli 1 ay anca oldu ama işte daha önce zaten hiç hak etmediğim lafları duydum unutamıyorum her ne kadar unutmuş gibi yapsamda aklımdan çıkmıyor ki adı üstünde kaynana iyi olsa adı kaynana olmazdı. Biz kendi evimize henüz geçemedik burdada kaynana da kalıyoruz 5.6 aya kendi evimize geçicez ama ben okadar mümkün değil dayanamam artık bugünden sonra. Yemeğe oturduk eşim biraz ağzını şaplattı dedim ki canım şaplatmadan ye ne varki bunda eşimde tamam canım diceğine bi ağız tadıyla yemek yedirmiyprsun dedi arkadan kaynana bağırdı o ne oluyorki karı koca arasına giriyor tepem attı dedim kocamada birşey diyemiycekmiyim öyle öyle derken birbirimize girdik laflarla ben susmam sanıyor susarmıyım oda susmadı yok ailemden terbiye almamışımda aileme birşey diyemezsiniz sizden mi öğrenicem terbiyeyi dedim eşime de yeter artık kalmıcam annenle aynı evde dedim duymuştur duysun iyi oldu. Ama şimdi kalmak istemiyorum burda tr ye gitmek istiyorum böyle olunca çok yalnız hissediyorum kendimi .
Kızlar cinsiyetler bir bir dökülmeye başladııııı İnşallah bebişleri sağlıcakla alırız kucağımızaaa....
CİNSİYETLERİ TABLOYA EKLETMEK İSTEYEN VE CİNSİYETİ KESİN VE NET BELLİ OLAN ANNELERİMİZ BU MESAJIMDAN ALINTI YAPARAK YAZARLARSA TABLOYA EKLERİZ.. AMA LÜTFEN NET BELLİ OLANLAR YAZARSA SEVİNİRİM ÇÜNKÜ TABLODA TEKRAR DEĞİŞTİRMEK VE HERKESİN YERİNİ BULMAK ÇOOOOOK ZOR OLUYOOOOO
kızlar birden girdim konuya kusura bakmayın.. sağ göğsüm çok acayip sızlıyo sanki yerinden kopup düşecekmiş gibi sızısından oturdum ağladım az öncene yapıcağımı bilemiyorum benn sanki içinde damarlar çekiliyomuş gibi sızlıyo... elimle destek yapınca ağrısı geçiyo sütyenimi çıkarttım hiç fayda etmedi napcam bennn
kız dedi doktor bize
vayyy +18 haa
tam benlik konu isteyene afrodizyak tavsiyeleri verilir
ayyyy evet kirli su gibi çok ilginç yaaaa bugün yeni bişey daha yaşamış oldum günden güne hamişlik hepten heyecan verici oldu iyimiiiii memişlerim tombik tombik oldu zatennnn sıksam boşaltsammı napsamayyy maşallah diyeyimdeeee bebişim mamişi geri gitmesin dimiiiii ehee topiğe nasıl girdim şimdi ne durumdayım bu bebekler bizi iyice maymun etti heeee olsun beyaaa canların saolsun minik sıpalarımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?