2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

yaaaaaaaaaaaaaaaaa göğsümü sıktım süt çıktııııııııııııııııııııııııııııııııııı tahmin ettim aslında ama bu kadar acıması normalmiiiii ayy çok heyecanlandım şaka gibii göğsümden süt geldiiiiiiiiiiiiiiiii ama rengi biraz şeffaf sarı gibi normalmi tecrübeli anneee hadi beni azcık rahatlatta ağrıya üzüleceğime sevineyim....

Canim benim hep kaynananlami oturuyorrdun sen

Evlendim hemen vize çıkmadı Türkiye'de kayınvalidemle kaldım 9 ay hatta gelmeden 15 gün önce zaten orda bi kavga etmiştik ilk kez sonra buraya geldik o gelmedi kaldı daha yeni geldi buraya geleli 1 ay anca oldu ama işte daha önce zaten hiç hak etmediğim lafları duydum unutamıyorum her ne kadar unutmuş gibi yapsamda aklımdan çıkmıyor ki adı üstünde kaynana iyi olsa adı kaynana olmazdı. Biz kendi evimize henüz geçemedik burdada kaynana da kalıyoruz 5.6 aya kendi evimize geçicez ama ben okadar mümkün değil dayanamam artık bugünden sonra. Yemeğe oturduk eşim biraz ağzını şaplattı dedim ki canım şaplatmadan ye ne varki bunda eşimde tamam canım diceğine bi ağız tadıyla yemek yedirmiyprsun dedi arkadan kaynana bağırdı o ne oluyorki karı koca arasına giriyor tepem attı dedim kocamada birşey diyemiycekmiyim öyle öyle derken birbirimize girdik laflarla ben susmam sanıyor susarmıyım oda susmadı yok ailemden terbiye almamışımda aileme birşey diyemezsiniz sizden mi öğrenicem terbiyeyi dedim eşime de yeter artık kalmıcam annenle aynı evde dedim duymuştur duysun iyi oldu. Ama şimdi kalmak istemiyorum burda tr ye gitmek istiyorum böyle olunca çok yalnız hissediyorum kendimi .

aynı muhabbet bizde vardı ilk zamanlar oluyodu ne zaman bebişi ultrasonda gördü adam bana dokunmadı bile
neler neler yaptım yok banamısın demiyo en son cuma akşamı bende asfalyalar attı ağladım zırladım benim göbiş memiş büyüdü sen beni istemiyon beğenmiyon demeye başladım ama öle böle değil baya bi ağladım ertesi günüde gözler davul gibi şişti ertesi gün bi baktım benim kociş icraata geçti artık durum düzeldi anlıcağın erkeklerde böle bi psikoloji oluyomuş

Ayyy ni tuhaf oldum yaaaa ne güzel

hahahaha seninki iyimiş yaaa alem bu adamlar

Ayyy bi tuhaf oldum yaaaa ne güzel

evet cnm çok normal acımasıda kaşınmasıda gelen sütün rengide çok normal kirli beyez su kıvamında bazen açık beyaz gelir sütün rengi memede kalma süresine bağlısır genelde nasıl bebeği memeden keserken acı ağrı çekiyosak şimdide benzer ağrıları çekmemiz gayet doğal anneyiz katlanıcaz sonuçta dimi sıkılmayı bırak keyfini çıkar memelerin işlevsel bebeğini emzirebileceksin tabi emerse

ksk şimdi olayı kitaba bağlar
elli bin ton şeylemesi
üçlemesi sanırım alın okuyun
libido göklerdeeee olalaaa filan der şimdi ben biliyom

kitabı bi okusan ne demek istediğimi anlıcan (gerçeğini bıraktık bari sanalıyla idare edelim çok canım çekiyo çokkkkkk)

ayyyy evet kirli su gibi çok ilginç yaaaa bugün yeni bişey daha yaşamış oldum günden güne hamişlik hepten heyecan verici oldu iyimiiiii memişlerim tombik tombik oldu zatennnn sıksam boşaltsammı napsam ayyy maşallah diyeyimdeeee bebişim mamişi geri gitmesin dimiiiii ehee topiğe nasıl girdim şimdi ne durumdayım bu bebekler bizi iyice maymun etti heeee olsun beyaaa canların saolsun minik sıpalarımızın

kizlaarrrr daldim oyle ama bisey sorcam koltuk alri rulonu yada deodaranti kullaniyomusunuz dr una soran varmiii

Canim gidiş 11 saat dönüş 8 saat..havad kalma süresi 9 saatmis..zaman farklarından...gezme konusunda ayniyiz yaaaa..10 cocuğum olsa takarım arkama yine gezerim valla...
ben de kizim olsun istiyorum..bana da dua et azcik o zmn

kıssss üzme kendini boş ver kaynanı kocan gelince gönlünü al öle tr ye gitçem falan da deme sık biraz dişini tadilat bitince geçersin evine cnm

Cok kotu olmuş yaaa. Esinde bence dolmuş olmali ki verilmemesi gereken bir tepki vermiş. Kaynananda az değilmiş bayagi bayağı agiz dalasina girmis ayip olmus
Sen saygiyi elden birakma canim. Kocanin gözünde de hakliyken haksız durums düşme.
Biz hep senin yanındayız sakin kendini yalnız hissetme

bizim oğlumuz olucak teyzesi nasipseeeee

elif81 duani okudum canim allah kabul etsin

geçmiş olsun cnm ama kötü bişi olduğunu zannetmiyorum

kız dedi doktor bize
vayyy +18 haa
tam benlik konu isteyene afrodizyak tavsiyeleri verilir

allasen geç kaldın sanırım dağıldı konular ama sen bana yinede satır aralarında fısılda çaktırmadan

canım sakın sıkma çok oynama mikrop kaptıra bilirsin ellerimiz her dakika temiz değil sonra daha çok ağrı sancı çekersin sıkıp boşaltmak özellikle son zamanlarımızda erken doğum başlangıç sebeblerinden biri o yüzden şimdiden sıkmaya boşaltmaya alıştırmamemelerini ki ozamnlardada istemesin onlara hiç davranmadığımız kadar nazik davranmalıyız artık :) dua edin bebeleriniz benim mercimeğimde dahil buna oğluma çeksin 3 yaşına kadar emdi 2 yaşına kadar sürekli daha sonra 3 yaşına kadar geceleri emdi tatlı niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…