vallla geçmedi şu bi hafta ha
çatladık karıkoca biz valla
fiyatı uygunmuş orda burda 3000tlyi geçiyor. umreye giden falan olursa onlaramı söylesekte ordanmı alsak napsak
cnm hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan inş.
benimde büyük elti biz kıza yatak alacaz beşiki veriyim mi sana kullanırmısın dedi
bende oda bizim çocuğumuz abla neden kullanmayım dedim
beşiki eşimin abisigilden alacaz kaynımın tanıdığı var ona uygun şifonyer ile dolapta yaptıraca uygun fiyata
bizde artık halı perde avize falan onları alacaz
biraz karlı olacak inş.
sagol canim insallah bez konusunda bende almaya baslasammi diye dusunuyorum aslinda her ay 4 paket bile alsak kar..son aylar kocaman karnimla biraz zor olur alisveris 7 .ayda herseyini hazir etmek istiyorum benim burda ailemde yanimda degil kv.gorumce varda kendi ailen gibi dusunceli olmuyor iste her is bize kaliyor mecburen..turkiye de olsam hic dusunmem de yalniz olunca daha farkli
kızlaaaaaaaaaaarr ben az önce kendime yeni sütyen aldıııımmm fabrikalara iyi bakmak lazımmm bebişimin veli nimeti onlarr
yanlız accık pahalıya aldım yafff 55,50adam gıcık 1 kuruş bile inmediiii benimle ilgilenen kız hediye olarak bi tane hamile kilodu verdi adamda indirim yapamam ama hediye olrak çorap vereyim dedi e hadi öyle olsun dedim yine 10-15 tl kardayım yane ehee
canim biz indirim zamani aldik yoksa burda 10000tl bebek arabalari var da biz alamayiz okadarini:))
ne guzel canim karli olucak gercekten bizde her ay birini alicaz fazla sikismadan yoksa sona kalirsak zor olucak bizimkinin ailesi burda da faydalari yok sormuyorlar bile ihtiyaciz varmi biz hediye aliriz falan birde ilk torun guya annem bile yatagini arabasini biz alalim dedi hayir dedim bende kendi aileme aldirmicam
doğru söylüyosun... ben de istanbulda yalnızım halamlar falan var ama herkesin kendi düzeni var... ayrıca kayınvalide de var ama düğünümüze bile gelmeyen birinn bu dönemde yanımda olmasını hiç istemiyorum... biz düğünümüzü de kendimiz yaptık hemde son kuruşuna kadar... o yüzden Allah izin verirse bununda üstesinden geliriz...
Orda çok uygunmuş canım fiyatı burda 1200 siterlin tam takım tr parasıyla 3300 falan olur herhalde :) ama Türkiye'de ful şey 8.500 civari yurt dışı yine daha uygun . Bizde odamıza koyacağımız beşiği beyaz alıcaz zaten evime geçene kadar oda almam bi beşik okadar.
ayyyy alemsin yaa... valla ilk ay onlar kocaman oldular... ama son 2 haftadır belki de 3 hiçbi ilerleme hissetmiyorum... kilo almıyorum... midem bulanmıyo... kasık ağrılarım durdu... memişlerim eskisi kadar acımıyo... yani pek de hamile gibi değilim sankitek sorun deli gibi aşermem... hemde anormal olanı ne biliyomusun... normalde hiç haz etmediğim şeyleri istemem...
Saat 10 oldu burda zaten kalkıcam da kaynananın yüzünü hiç göresim yok ya ondan kalkamıyırum bi türlü pipilim de acıktı su içtim büssürü bende :)))
canım geçmişi anca okuyabildim çok geçmiş olsun kuzum.
Dualarınızı da okudum kızçeler allah'ım kabul etsin(amin)
cnm ya bende hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım
zaten bırakmasamda içemezmişim
şimdi kokusunu duyunca kusuyorum
ben sigara ve çay ile besleniyodum nerdeyse
şimdi ikisinede tahammulum yok tiksindim inş. bi dahada hiç içmem
sende inş. tiksinirsin
sanırım hamile kalınca şöyle bir durum oluşuyor. vücut hamile kalmadan önce neyi çok tüketiyorsa hamile kalınca onu istemiyor.
mesela ben meyve yemeden sabah akşam duramazken şimdi meyve yiyemiyorum. benki bir oturuşta akşamları en az 1 kilo mandalina yerdim.
ama şimdi meyveyi eşim zorla tıkıyor ağzıma. ayran hiç içmezdim nerdeyse, eski yazılarımdan hatırlarsanız bugünlere ayran ile geldim.
zaten doktorda o yüzden serumları sıraladı :) beslenmemişsin hiç diyerek.
eskiden ne yediysem şimdi yemez oldum. tek yediğim yoğurt, ayran, salatalık ( artık yasakladı doktor. mevsimi değilmiş.), yoğurt çorbası gibi sayılı şeyler.
aman bizim güllümsunle 22 ocak bizden 1 gün önce doktora gidip kaybolma haber ver bize
sağol canım benim daha iyiceyim allah razı olsun sen nasılsın
ehiihihihihi
taam taam kızzsa suskunluğumdan anlayın
yada kutlamaya da girmiş olabiliriz
haber veririm kuzum akşama doğru olur ama leyloşum ogün izinli olurum
ehiihihihihi
taam taam kızzsa suskunluğumdan anlayın :d:d:d:d
yada kutlamaya da girmiş olabiliriz :d
haber veririm kuzum akşama doğru olur ama leyloşum ogün izinli olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?