2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
fiyatı uygunmuş orda burda 3000tlyi geçiyor. umreye giden falan olursa onlaramı söylesekte ordanmı alsak napsak

canim biz indirim zamani aldik yoksa burda 10000tl bebek arabalari var da biz alamayiz okadarini:))

ne guzel canim karli olucak gercekten bizde her ay birini alicaz fazla sikismadan yoksa sona kalirsak zor olucak bizimkinin ailesi burda da faydalari yok sormuyorlar bile ihtiyaciz varmi biz hediye aliriz falan birde ilk torun guya annem bile yatagini arabasini biz alalim dedi hayir dedim bende kendi aileme aldirmicam

Canım geçmişi anca okuyabildim çok geçmiş olsun kuzum.
Dualarınızı da okudum kızçeler ALLAH'ım kabul etsin(amin)

Aynı durumdayız canım ne yazıkki bende 7. Aya herşeyi hazır etmek istiyorum allan izin verirse evin tadilatı bitsin yavaş yavaş alırım bende zaten çok şey almıcam evime geçene kadar .

waayyy anasınıııııııııııı
o ne kızzz ne pahalıymış bende alcam
memikler başları kaşınıyor delikli alcam parmaklayım
kaşındıkcaaa ihihihihi

donun hayırlı olsun

valla cnm yapabiliyosanız herşeyi kendiniz yapın kimseyle uğraşmayın kafanız rahat olsun

oyle canim ya kimseye medet etmiceksin gucumun yettigince ben herseyini yapacam zatenesimin aileside bize tek kurus yardim etmedi zaten esim calisti para biriktirdi benim ailem cok yardim etti sanki biz erkek tarafiydik..simdi de hicbirsey beklemiyorum..

riyal turk parasi karsisinda ucuz canim ama iste turkiyede 700 tl ne ise bizim icin 700 riyalde ayni oluyor:))burda cok pahali seyler var ama biz bize uygununu aliyoruz ozellikle indirim zamanlari cok uygun fiyatlara kaliteli seyler buluyoruz..ben de odayi 6.aydan sonra almayi dusunuyorum ilk aylar zaten yanimda kalicak

e ne güzel işte delişmen
bende hepsi geçsede kurtulsam diye bekliyorum
midem daha iyi
memikler fena değil
döt aynı
kasıklarımda ağrı oluyor birde sıpamı hissediyorum
kaymalar seğirmeler bişeler oluyor ama bilmiyorum

terssin anacım işte
herkeşte farklı manyakça bişeler oluyor tatlişkom
inşallah sağlıkla pırtlatırız tek isteğimiz tek duamızzz

kızlaaar selam
bende 15. haftadayım ve cinsiyetini henüz bilmiyoruz öfffff
cuma günü ultrasona giricem ama cinsiyet söylemezler devlet hastanesi oldugu için
Kagıttan bakınca doktor anlar mı sizce???
yada biz anlarmıyız????????

Saat 10 oldu burda zaten kalkıcam da kaynananın yüzünü hiç göresim yok ya ondan kalkamıyırum bi türlü pipilim de acıktı su içtim büssürü bende :)))

vallaha totonaaaa şaplatırım heeeeee

kaynanada başlıcam kalk kısss bebeğim acıktıı yacıkkk
hadi kalk akıllım bişeler yee olmaz öleee aaaaa

sanırım hamile kalınca şöyle bir durum oluşuyor. vücut hamile kalmadan önce neyi çok tüketiyorsa hamile kalınca onu istemiyor.

mesela ben meyve yemeden sabah akşam duramazken şimdi meyve yiyemiyorum. benki bir oturuşta akşamları en az 1 kilo mandalina yerdim.

ama şimdi meyveyi eşim zorla tıkıyor ağzıma. ayran hiç içmezdim nerdeyse, eski yazılarımdan hatırlarsanız bugünlere ayran ile geldim.

zaten doktorda o yüzden serumları sıraladı :) beslenmemişsin hiç diyerek.

eskiden ne yediysem şimdi yemez oldum. tek yediğim yoğurt, ayran, salatalık ( artık yasakladı doktor. mevsimi değilmiş.), yoğurt çorbası gibi sayılı şeyler.

aynen cnm ne yiyiyoruz ne içiyoruz bi muamma bu aralar huyumuz suyumuz değişiti valla

naptınız siz kıslar sabah sabah 20 sayfa

kızlar size bişi dicem sabah uyandım elimi karnıma koyup gezdirdim sol tarafım daha yüksekte ve sertti ama gazımda vardı azcuk acaba o yüzdenmi bi tarafım yüksekteydi yoksa o bebişmiydi sonra o yükseklik ve sertlik kayboldu ama hareket falan hissetmedim

ehiihihihihi
taam taam kızzsa suskunluğumdan anlayın
yada kutlamaya da girmiş olabiliriz
haber veririm kuzum akşama doğru olur ama leyloşum ogün izinli olurum

cnm merak ettim sen neden bu kadar çok oğlan ıstıyon kız
ilk gebelik değil mi bu senin
valla merak ettim yanı yanlış anlma

nerde bir döt, meme , pipİ muhabbeti var orda hamisseyda

dötlerle ne alıp veremediğin var allah aşkına şeydaaaaaaaa , rahat bırak artık

Son düzenleme:
ehiihihihihi
taam taam kızzsa suskunluğumdan anlayın :d:d:d:d
yada kutlamaya da girmiş olabiliriz :d
haber veririm kuzum akşama doğru olur ama leyloşum ogün izinli olurum

izinli olursan salıya hep birlikte öğreniriz artıkım ne yapalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…