2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
benim 21 ocakta doğum günüm var
ogün baskına gütcem doktora ya bana pipiyi göster
ya doktorluğunu yakarım dicem :d:d:d:d:d
hediyem olcak bana kurdela takcam

aman bizim güllümsunle 22 ocak bizden 1 gün önce doktora gidip kaybolma haber ver bize

kizlar siz bebeklerinize neler almaya basladiniz ???biz gecen ay arabasini pusetini aldik bu ay da yatagini alicaz ..para tutan seyleri yavas yavas almaya basladik kiyafetleri en son alicaz buyuk ihtimal en kolayi onlar

Siz ne kadara aldınız canım stokkeyi tam set mi aldınız ? Ne renk birde ben renkte hala kararsızım ama kırmızı ağır basıyor :)

ben de alicam valla benimkilerde buyudu lazim valla kaliteli olanlarin fiyatlari asagi yukari oyle canim..

ne guzel iste ilk 3 ay donemini atlatmissin keyfini cikar bende ayni sen gibiyim simbi

canım bende aldım geçen hafta telliler beni mahvetti yara yaptı telsiz aldım adam onlar mı kaldı artık diyo orta yaşlılar alıyomuş neyse aldım bende 30 tl ye bana pahalı geldi ama seninki daha pahalıymış gerçi yanında hediyesi var

kizlar siz bebeklerinize neler almaya basladiniz ???biz gecen ay arabasini pusetini aldik bu ay da yatagini alicaz ..para tutan seyleri yavas yavas almaya basladik kiyafetleri en son alicaz buyuk ihtimal en kolayi onlar

güle güle sağlıkla kullanılsın inşallah... Allah hayırlısıyla dünyaya gelip kullanmasını nasip etsin...

ben cinsiyetini öğrendiğim gibi bişiler almak istiyorum... özellikle zıbın ve beze yoğunlaşmak istiyorum ilk aşamada... büyük eşyalarını sona bırakmak bana daha doğru geliyo... beşiğini ytağını boş bekletmek istemiyorum... anneannesi don almış ilk önce :) donansın diye :) babası da misler gibi şampuanlar almış bissürü bissürü... ben yeğenim için tüm alışverişi kendim yaptım... son 6 aya yaydım herşeyini... her markete gittiğimde boy boy bez aldım... bissürü zıbın önlük tulum aklına ne geliyosa... hiç çok para da çıkmadı cebimden... parça parça olduğundan pek hissetmedim bile... şu an nerdeyse yaşına kadar kullanabiliceği belki de daha fazla bezi mevcut :) teyzesi bez sponsoru onun :) annesi babası da son ay gidip karyolasını yatağını pusetini aldılar :))) bende böyle yapmayı düşünüyorum... bakalım herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim... hepimiz için..

:)) iyi yapmışsın canım bende alıcam sütyen hamile pantolonu eşofman ama bu hafta sonu doktora gidelim inşallah çıkınca alırız dahada sıkı pantolon giyemicem ben direttim almamak için ama artık alsam iyi olucak :)

herkese selam canlar
nasılsınız
geçmişi okuma çabalarım yine başarısız
yok anacım yok maaşallahhh yetişmek ne mümkünnnnn
kendi kendime dedimki temmuzda dünya nüfusunda iyi bir artış yaşanacak kesin yaniii

Siz ne kadara aldınız canım stokkeyi tam set mi aldınız ? Ne renk birde ben renkte hala kararsızım ama kırmızı ağır basıyor :)

canim biz ikisini 700 riyale aldik turk parasi olarak ucuza gelir 400 falan biz kirmizi istiyorduk begendik de sonraki hafta almaya gittik bitmis esimde mavi olsun dedi mavi aldik yatagini beyaz alicaz benim yatak odam beyaz bize uyum saglasin :)))

Son düzenleme:
hadi yaa sen benden daha yakinmissin benim 4.5 saat istanbul 1.5 saat kibris istiyor git git bitmiyor valla...insallah canim yaa gerci bizimkinin tembelligi calismaktan etrafina bakmiyor olan anama oluyor :)))

Benim 3.5 saat İstanbul 1 saat ta İzmir :) ordan Akhisar yaaa çok özledim ailemi herkesi

İnşallah canım yazık kardeşimde ablamda gelir yeğenimi görürüm öyle giderim diyormuş kıyamaz ablası ona :)

canim biz ikisini 700 riyale aldik turk parasi olarak ucuza gelir 400 falan biz kirmizi istiyorduk begendik de sonraki hafta almaya gittik bitmis esimde mavi olsun dedi mavi aldik yatagini beyaz alicaz benim yatak odam beyaz bize uyum saglasin :)))
fiyatı uygunmuş orda burda 3000tlyi geçiyor. umreye giden falan olursa onlaramı söylesekte ordanmı alsak napsak

cnm hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan inş.
benimde büyük elti biz kıza yatak alacaz beşiki veriyim mi sana kullanırmısın dedi
bende oda bizim çocuğumuz abla neden kullanmayım dedim
beşiki eşimin abisigilden alacaz kaynımın tanıdığı var ona uygun şifonyer ile dolapta yaptıraca uygun fiyata
bizde artık halı perde avize falan onları alacaz
biraz karlı olacak inş.

sagol canim insallah bez konusunda bende almaya baslasammi diye dusunuyorum aslinda her ay 4 paket bile alsak kar..son aylar kocaman karnimla biraz zor olur alisveris 7 .ayda herseyini hazir etmek istiyorum benim burda ailemde yanimda degil kv.gorumce varda kendi ailen gibi dusunceli olmuyor iste her is bize kaliyor mecburen..turkiye de olsam hic dusunmem de yalniz olunca daha farkli

Orda çok uygunmuş canım fiyatı burda 1200 siterlin tam takım tr parasıyla 3300 falan olur herhalde :) ama Türkiye'de ful şey 8.500 civari yurt dışı yine daha uygun . Bizde odamıza koyacağımız beşiği beyaz alıcaz zaten evime geçene kadar oda almam bi beşik okadar.

doğru söylüyosun... ben de istanbulda yalnızım halamlar falan var ama herkesin kendi düzeni var... ayrıca kayınvalide de var ama düğünümüze bile gelmeyen birinn bu dönemde yanımda olmasını hiç istemiyorum... biz düğünümüzü de kendimiz yaptık hemde son kuruşuna kadar... o yüzden Allah izin verirse bununda üstesinden geliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…