2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ben biraz zayıfım canım o yüzden bende hemen belli oldu heralde göbek filan..

aslında çok mantıklı şimdiden şöyle yavaş yavaş bişeyler alabilriiz :) alışveriş diyince aklıma o kadar çok şey geliyoki hangi birine saldıracağımı bilemiyorum

ulennn ne çenebaz hatunlarsınız azcık bırakmaya gelmiyo sizi heeeeeee

evet yaaaaa çok ilginçtiii gece uyuyamadım hatta o derece sevindirik oldum heeeee

ahanda yarim lafının üstüne geldiiii hoşgeldin cnmm gözünüzaydınnn... Darısı hepimize olsun İnşallaaahhhh....

:)))) senin ne gündü canım randevun ne gün öğreniyoruz pipicanı :)))

İYİ BE CANCAĞZIM DAH İYİ GİBİYİM KANSIZLIĞIM VARMIŞ ŞURUBA GEÇTİM BİDE ENFEKSİYON YARIN İDRAR TESTİ YAPTIRCAM BAKALIM NE VERCEK KENDİNE VE SIPANA İYİ BAK AMAN HASTA OLMA KUZUM

olmadı doğurduktan sonra mavi tulumlu fotolar koyarım anlamazsınızzz
bi sana söyleyecem senoş ihihihihihih[/QUOTE]

kizlar siz bebeklerinize neler almaya basladiniz ???biz gecen ay arabasini pusetini aldik bu ay da yatagini alicaz ..para tutan seyleri yavas yavas almaya basladik kiyafetleri en son alicaz buyuk ihtimal en kolayi onlar

ama en son ogün gördüm bidaaada görmedim naapim sordu söyledim :)
en son seni accık tartışırken gördük ki sen ogünlerde çok stresliydin iş nedeniyle
biz anlıyorduk .. arkidişimizde sen tepki verince oda verdi.. neyse unutuldu gitti
senin cadaloslugun aklımda kalmış naapim
şaka şaka öpüyorum çok iyi yaptın döndün işten cıktıysan gel yoksa o halin hiç çekilmiyor
gel ascık takılalım neşeye ihtiyacımız var dötünle memiklerin nasıllar ?
büyüdülermi bizimkiler memekler davul oldu göbüşüm sivrildi artık kotlara sığmıyor
anlat bakiiim akıllım

sende kendine bi liste yap bence :))) tecrübeli annelerden özellikle........ bende öle yapcak eşya olarakda sadece beşiğini alıcam araba filan sonraki işler pusette var zaten çok fazla masrafa gerek yok ilk bebeğim ama ihtiyacı olanı aldıktan sonra abartmıycam inşallah büyük konuşmıyımda yazık diye düşünüyorum zaruri olmayanları :)

kızlaaaaaaaaaaarr ben az önce kendime yeni sütyen aldıııımmm fabrikalara iyi bakmak lazımmm bebişimin veli nimeti onlarr

yanlız accık pahalıya aldım yafff 55,50 adam gıcık 1 kuruş bile inmediiii benimle ilgilenen kız hediye olarak bi tane hamile kilodu verdi adamda indirim yapamam ama hediye olrak çorap vereyim dedi e hadi öyle olsun dedim yine 10-15 tl kardayım yane ehee

benimde 2 gün önce kontrolüm vardı doğumlar aynı gün gözüküyor. bizimkide dümdüzdü kızmı acep dedim bende olabilir dedi doktorcum

ya ben bu ultrasondan pek bişey anlamıyorum bişey göremedim öyle sadece bebğimi görüyorum o kadar problem var bende

evet yavaş yava bi liste yapmaya başlamalıyım :)

ilk bebek olunca insan herseyi almak istiyor ama bende israfa kaçmıycam inşallah canım :)

yaaaaaaaa bende istiyoruummm sıpamı artıkkkk hissetmeyiii bak ama olmuyo hamile var burda canı çeker niye sölüyon öle şeyler

İyice büyük hareketlerini kuvvetli tekmelerini hissetmiyorum ama dalgalanmasını sseğirmesini hissediyorum artık Rabbim hepimizi bu güzellikleri tattırsın mahrum bırakmasın inşallah :)))

ayyyy alemsin yaa... valla ilk ay onlar kocaman oldular... ama son 2 haftadır belki de 3 hiçbi ilerleme hissetmiyorum... kilo almıyorum... midem bulanmıyo... kasık ağrılarım durdu... memişlerim eskisi kadar acımıyo... yani pek de hamile gibi değilim sanki tek sorun deli gibi aşermem... hemde anormal olanı ne biliyomusun... normalde hiç haz etmediğim şeyleri istemem...

Uçağa bindim mi 3.5 saat tr ama ha denince yine gidilmiyorki hayırlısıyla bulursunuz düzgün bi gelin canım Allah gönlünüze göre versin inşallah :)

hadi yaa sen benden daha yakinmissin benim 4.5 saat istanbul 1.5 saat kibris istiyor git git bitmiyor valla...insallah canim yaa gerci bizimkinin tembelligi calismaktan etrafina bakmiyor olan anama oluyor :)))

aboooooooooooooooow
tıpış tıpışmı yapıyor sevgilimmm
ben 1lt su içtim hiçbirşey hissetmiyorum:89:

haydi kalk kalk çokellalı ekmek yap pipilimeeee
:):):):):):):):):):):):):)

Saat 10 oldu burda zaten kalkıcam da kaynananın yüzünü hiç göresim yok ya ondan kalkamıyırum bi türlü pipilim de acıktı su içtim büssürü bende :)))

canım yöre farkı mı iyi niyet mi yoksa kıyamamak mı anlamıyorum ben işallah bizde annelerimiz gibi olabiliriz gerçi bu kadar iyi niyet maraza çıkabilir dikkat etmek lazım işallah sende ağustosa yetişir kardeşini uğurlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…