evet öle galiba canım bizde alırız kilo zaten kilo vare biraz ondan galiba:) sağlıkla onlar kilo alsınlarda biz önemli değiliz zaten :) ben valla aklımda yoktu baktım son aylara çok masraf olcak yavaş yavaş alıyım dedim kıyafet değilde böle para tutcak zaruri şeyler her ay alıo koycam 2 paket bez biberonunu alıcam emzik alıcam bir ayda çok dokunur çünkü bize böle daha iyi bence :)
Kızlar günaydın akşam baya kaynatmışsınız sırıtarak okudum irmegan senin yaşadığın ayrı bi güzel ben de tahlil sonuçalarını aldım kansızlık çok fazlaymış kan hapını bıraktık sabah akşam oligofer fol diye şurupa geçtim alcam anca 6 kutu falanmış bilmiyorum tadı nasıl yarında idrar kültür testi yaptırcam doğumevinde enfeksiyon varmış birden hastalıklar türedi allah beterinden saklasın ama kontrol günümü sabırsızlıkla bekliyorum çok özledim 4 hafta olcak hastayken baktı ama ben hatırlamıyorum bile oda çok az gelsin 22 ocaaakkkkkkkk
çok şükür iişten ayrılabildim ve hemen bursaya annemlerin yanına gittim... ablam da hayırlısıyla doğumunu yaptı ve kurtuldu bu zorlu mücadeleden... 41 kere maşallah çok tatlı bir paşamız oldu... tabi karda buzda evime gelemedim... neyse ki havalar düzeldiği gibi geldim... bu sabah da eşimi almanyaya yolcu ettim... allah kızmet ederse cumartesi sabaha karşı gelicek ve bizim de o gün randevumuz var... 4 ay kontrolü... belki de cinsiyetini öğrenebiliriz :) tabi gösterirse minik meleğimiz...
kızlar bu arada kendimi bikaç gündür hamile gibi hisstemiyorum... nedendir dersiniz? bulantılarım gitti...kilo almam durdu...kasık ağrılarım çok çok hafifledi...bi sorun yoktur inşallah...
inşallah hepiniz iyisinizdir... güzel bebekleriniz de sağlıklıdır... muhtemelen biçoğunuz cinsiyetini bile öğrenmiştir dimi
enson kavga ediyordu
şimdide burada gördüm sakindi :):):):
çoook geçmiş olsun güllüşüm dikkat et kendine
üşütmüşün mideni filan
ılık şeyler iç doktorunada danış tatlişkom
acil şifalar :):)
yeris yeris
ahh o kocişler yokmuuuuuu
leyloşum sen nasıl olsun kuzum
ehiehiehiiii
yok öyle bir ihtimal
annemin rüyaları tescillidir
olmadı doğurduktan sonra mavi tulumlu fotolar koyarım anlamazsınızzz
bi sana söyleyecem senoşihihihihihih
yaaa ben kavgacı değilim... salak bi huy oluştu gördüğüm duyduğum herşeyi ve özellikle hamilelik öncesinde hiç sevmediğim yiyecekleri canım çekiyo zorla değil ya...
bi arkadaşımızda bişi söyleyince yne canım çekti... adını vermeseydin keşke dedim ama yanında olsaydım linç ederdi belki beni...neyse onu söyleyen arkadaşımız kim onu da bilmiyorum gerçi... okuyosa çok sory yani anormal bişey belki ama canım çekiyo ondan öyle dedim derdim kavga falan etmek değildi yani... tam tersi uyumlu bi yapım var... kaldıki güzel sohbetler için burdayız...
ahanda yarim lafının üstüne geldiiii hoşgeldin cnmm gözünüzaydınnn... Darısı hepimize olsun İnşallaaahhhh....
ben biraz zayıfım canım o yüzden bende hemen belli oldu heralde göbek filan..
aslında çok mantıklı şimdiden şöyle yavaş yavaş bişeyler alabilriiz :) alışveriş diyince aklıma o kadar çok şey geliyoki hangi birine saldıracağımı bilemiyorum
:))))yok kiz kibris nere ingiltere nere istediginde anasida gelir o da gider de kiz bulamadik daha
benimde 2 gün önce kontrolüm vardı doğumlar aynı gün gözüküyor. bizimkide dümdüzdü kızmı acep dedim bende olabilir dedi doktorcum
sende kendine bi liste yap bence :))) tecrübeli annelerden özellikle........ bende öle yapcak eşya olarakda sadece beşiğini alıcam araba filan sonraki işler pusette var zaten çok fazla masrafa gerek yok ilk bebeğim ama ihtiyacı olanı aldıktan sonra abartmıycam inşallah büyük konuşmıyımda yazık diye düşünüyorum zaruri olmayanları :)
yaaaaaaaa bende istiyoruummm sıpamı artıkkkk hissetmeyiii bak ama olmuyo hamile var burda canı çeker niye sölüyon öle şeyler
Hep olan iyi niyetlilere oluyor zaten .
ama en son ogün gördüm bidaaada görmedim naapim sordu söyledim :)
en son seni accık tartışırken gördük ki sen ogünlerde çok stresliydin iş nedeniyle
biz anlıyorduk .. arkidişimizde sen tepki verince oda verdi.. neyse unutuldu gitti
senin cadaloslugun aklımda kalmış naapim
şaka şaka öpüyorum çok iyi yaptın döndün işten cıktıysan gel yoksa o halin hiç çekilmiyor
gel ascık takılalım neşeye ihtiyacımız var dötünle memiklerin nasıllar ?
büyüdülermi bizimkiler memekler davul oldu göbüşüm sivrildi artık kotlara sığmıyor
anlat bakiiim akıllım
Uçağa bindim mi 3.5 saat tr ama ha denince yine gidilmiyorkihayırlısıyla bulursunuz düzgün bi gelin canım Allah gönlünüze göre versin inşallah :)
aboooooooooooooooow
tıpış tıpışmı yapıyor sevgilimmm
ben 1lt su içtim hiçbirşey hissetmiyorum:89:
haydi kalk kalk çokellalı ekmek yap pipilimeeee
:):):):):):):):):):):):):)
Sna çektirdiği için ona da çektirecek bi gelin çıkar merak etme canım :))))
:)))) senin ne gündü canım randevun ne gün öğreniyoruz pipicanı :)))
canım yöre farkı işte herkes yapmaz annenin dediği gibi herkes keşke öyle ince düşünse benim de erkek kardeşim var annem diyor alayım artık birer birer çocuğa birşeyler kıyamam dedim dur anne alma sen ben geldikçe alırız birşeyler bende getiririm askere gitsin bi hayırlısıyla inşallah bu yaz gidicek ağustos'ta inşallah yetişebilirim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?