2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
iiyiyim kuzum ama bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum çok tuhafımmm:18:

niye öle oldun ki bugün gerçi benimde öle oluyo bazen kendimi dinliyorum artık nerden ne çıkarabilirim diye alıyo bi panik içini ferah tut bebişin o kadar iyi ki içinde bacak bacak üstüne atmış dinleniyo sen bilmiyosun annesi

bırakkkkkkkkkkkkk yazık kızım yaaaaaaaaaaa bende bıraktım hem ben deli gibi sigara içen bi insandım hala canım istiyo ama bebiş için bırak lütfennnnnnnnnnnn bebişin pespembe doğsun istemezmisin yazık değilmi onun küçücük ciğerlerine lütfen bebişinin hatırı için bırak doğunca tekrar içersin ama bebiş karnındayken bırak canım şu mereti valla canın istemiyo

nerde bir döt, meme , pipİ muhabbeti var orda hamisseyda

dötlerle ne alıp veremediğin var allah aşkına şeydaaaaaaaa , rahat bırak artık

kendi dötü büyümediğinden bizimkini kıskanıyor da ondan çevesibe vurdu zaar

ah cnm bende çok istiyorum ama içmediğimde çekilmez biri oluyorum evde iş yerinde terör estiriyorum

kendi dötü büyümediğinden bizimkini kıskanıyor da ondan çevesibe vurdu zaar

ah cnm bende çok istiyorum ama içmediğimde çekilmez biri oluyorum evde iş yerinde terör estiriyorum

ozaman günde 2 tane iç öğle ve akşam yemeklerinden sonra sigara erkn doğuma neden olabiliyo

Bilmiyorum canım ilk defa içim böyle oldu umarım geçer hamilelilkte oluyormuş
böyle şeyler artık içimi ferah tutmam lazım yoksa bu panik öldürür insanı
Umarım dediğin gibi bebişim içerde tatlı tatlı,huzurlu bir şekilde oturuyordur

Almesin valla yaaa bende 19 zunda gidicem doktor gırl derse yok yok boy dicem :)))))

bana çük göster de
iyice abarttık ama heee
tanımayanda çük delisi dicek
çocuk işte ne cıkarsa bahtımıza
sağlıklı olsunlarda

sen bizden önce öğrencen facede msj at yolarım

ozaman günde 2 tane iç öğle ve akşam yemeklerinden sonra sigara erkn doğuma neden olabiliyo

ben normalde sigara kullanmıyorum... eşim bile bırakmak üzere nerdeyse... çok azalttı arabada mutfakta içerdi... artık arabada içmiyor (ben yokken bile) akşam evdeyken de balkona çıkıp içiyor..

cnm merak ettim sen neden bu kadar çok oğlan ıstıyon kız
ilk gebelik değil mi bu senin
valla merak ettim yanı yanlış anlma

Başka benim ilk bebeğim erkek hissediyorum diye öyle diyorum yoksa kızda olsa erkekte olsa fark etmez dünyalar benim olur eminim şeydada aynı şeyi düşünüyordur :)

eğer indiyse gazdır kuzum
benimde mesela sağ tarafımda bi sertlik var
ve azcık daha şiş doktor bebik orada demişti
ve ben hep o taraftan kıpırtı hissediyorum

eğer indiyse gazdır kuzum
benimde mesela sağ tarafımda bi sertlik var
ve azcık daha şiş doktor bebik orada demişti
ve ben hep o taraftan kıpırtı hissediyorum

ay bilmiyom neydi o ama öle fazlada pırt çıkmadı yani o kadar şiririmi bi gıdımcık pırt

cnm merak ettim sen neden bu kadar çok oğlan ıstıyon kız
ilk gebelik değil mi bu senin
valla merak ettim yanı yanlış anlma

yanlış anlamam kuzum
ilk gebelik bu benim
neden bende bilmiyorum
yani çocukluğumdan beri erkek oğlum
olacak derdim anneme
oğlan anası olacam diyip dururdum
kimiside kızz hastası oluyor onlarada sormak lazım :):):)

nerde bir döt, meme , pipİ muhabbeti var orda hamisseyda

dötlerle ne alıp veremediğin var allah aşkına şeydaaaaaaaa , rahat bırak artık

vallahaaa doğru tespit DDDDDDDDD:26:
cocuk dötü çok severim
bu ara memiklere taktım kaşınıyo tatlı tatlı
pipi varsa direk bende varımdır zaten

ben de alicam valla benimkilerde buyudu lazim valla kaliteli olanlarin fiyatlari asagi yukari oyle canim..

Al vallaaaa kız bana topralayıcı sütyen verdi yani şuanda taktığım sütyenle yeni aldığım sütyen arasında dağlar kadar fark varr bi dahaki ay bi tane daha alıcam İnşallah.. modeli de çok güzell hiç anne işi değil bide alttan destekli.. göğüsler çok sarkıyomuş kızlar aman topralıyı sütyenleri feln kullanalımda bırakmasınlar kendilerini....

pahalı ama çok kaliteli cnm.. benimkide altı telli ama yine penye tarzı hafif saten gibi kumaşı...

geç bile kalmışsın kuzusuuuu bebişi sıkıştırıp duruyon heeee gızarım vallaaa en erken zamanda git al kendine rahat bişeyler..

Zaten bizimde başımıza gelicek var canım bu gidişle :))))

eheee bencede öyleeeee çünkü çok net ve kesin diyodum herkeseeee ama eşim de deli gibi kız istiyodu onun isteği oldu ha ben ondan çoooooooooooooooook istiyodum kızı ama ilk erkek olursa ikincide kız olursa (tabi rabbim öyle nasip ederseydi) abisi ona sahip çıkar diye düşünüyodum ama kız olmasına çoook çooooook sevindimmmmm cicili bicili şeyler alıyorum vallaaaaa

waayyy anasınıııııııııııı
o ne kızzz ne pahalıymış bende alcam
memikler başları kaşınıyor delikli alcam parmaklayım
kaşındıkcaaa ihihihihi

donun hayırlı olsun

he yaaa baktım bi yerlerinde altın neyim varmı diye oda yok kandırıldımmı neeeee

kocişimden sonra bana öyle diyen tek kişisin ehueheueheueue
kısmet napalım erkek gibi yetiştiririmmmmm :):):):):

kocişinden çaldımki bende zattteeeeennnnnnn benim kocada bana dün sütlü nuriyemi oldun sen şimdi bak fabrikalar süt vermeyede başladı biz mandıra açalım en iyisi dediii öküzcanımmmm

şimdik 2 tane soru sorcam ben size.. 1.si bu göbikte bisürü kıl çıktı onları neydeciikk :26: 2.si dokturcunuz magnezyum verdimi size bide magnezyum çıktı başımıza suya atılıp içilen iğrenç bişey elevitten daha çok hoşlanıyorum yani. çişim yeşil oldu be

içmeyin kısss yacık
ben tiksindim acaip iyikide tiksinmişim darısı sanaaa

merhaba hanımlar biz geldik şimdi mama yiyoruz doktor amcamız ense kalınlığımızın kese yapımızın suyumuzun herşeyimizin iyi olduğunu söyledi çok mutluyuz o yüzden :119::119::119::119:kayınvalidem ile gittik doktor 11+1 olarak söyledi 1 hafta önden gidiyor sıpam :)11 i görür görmez ikili test istedi dr ben fiyatlardan korktum açıkçası :26:ama ikili test için ücret almıyorlarmış kanımızı verdik 1 hafta sonra sonucumuzu alıp göstereceğiz bu haftayıda atlattık sonuçlarımızda temiz çıkarsa değmeyin keyfimize

sizler nasılsınız cinsiyet öğrenen muayene olan varmı yeni haberler bekliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…