pıttıklı nuriyeemmm bak bende deli gibi erkek hissediyodum ama doktor kız dedi
iiyiyim kuzum ama bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum çok tuhafımmm:18:
Ben gidem bi temiz hava alam gelem kızlar yaaa benimgibi bu meredi bırakamayan varmı aranızda gerçi günde 4 tane filan anca içiyorum ama oğlanda hemen bırakmıştım taki o 1 yaşına girene kadar bunda bırakamıyorum
nerde bir döt, meme , pipİ muhabbeti var orda hamisseyda
dötlerle ne alıp veremediğin var allah aşkına şeydaaaaaaaa , rahat bırak artık
bırakkkkkkkkkkkkk yazık kızım yaaaaaaaaaaa bende bıraktım hem ben deli gibi sigara içen bi insandım hala canım istiyo ama bebiş için bırak lütfennnnnnnnnnnn bebişin pespembe doğsun istemezmisin yazık değilmi onun küçücük ciğerlerine lütfen bebişinin hatırı için bırak doğunca tekrar içersin ama bebiş karnındayken bırak canım şu mereti valla canın istemiyo
Eki Görüntüle 606654
evetttttttttttttttttttt
nette gezerken buldum bakın bizi nasıl bi hayat bekliyo
kendi dötü büyümediğinden bizimkini kıskanıyor da ondan çevesibe vurdu zaar
ah cnm bende çok istiyorum ama içmediğimde çekilmez biri oluyorum evde iş yerinde terör estiriyorum
niye öle oldun ki bugün gerçi benimde öle oluyo bazen kendimi dinliyorum artık nerden ne çıkarabilirim diye alıyo bi panik içini ferah tut bebişin o kadar iyi ki içinde bacak bacak üstüne atmış dinleniyo sen bilmiyosun annesi
Almesin valla yaaabende 19 zunda gidicem doktor gırl derse yok yok boy dicem :)))))
ozaman günde 2 tane iç öğle ve akşam yemeklerinden sonra sigara erkn doğuma neden olabiliyo
cnm merak ettim sen neden bu kadar çok oğlan ıstıyon kız
ilk gebelik değil mi bu senin
valla merak ettim yanı yanlış anlma
naptınız siz kıslar sabah sabah 20 sayfa
kızlar size bişi dicem sabah uyandım elimi karnıma koyup gezdirdim sol tarafım daha yüksekte ve sertti ama gazımda vardı azcukacaba o yüzdenmi bi tarafım yüksekteydi yoksa o bebişmiydi sonra o yükseklik ve sertlik kayboldu ama hareket falan hissetmedim
eğer indiyse gazdır kuzum
benimde mesela sağ tarafımda bi sertlik var
ve azcık daha şiş doktor bebik orada demişti
ve ben hep o taraftan kıpırtı hissediyorum
cnm merak ettim sen neden bu kadar çok oğlan ıstıyon kız
ilk gebelik değil mi bu senin
valla merak ettim yanı yanlış anlma
nerde bir döt, meme , pipİ muhabbeti var orda hamisseyda
dötlerle ne alıp veremediğin var allah aşkına şeydaaaaaaaa , rahat bırak artık
ben de alicam valla benimkilerde buyudu lazim valla kaliteli olanlarin fiyatlari asagi yukari oyle canim..
canım bende aldım geçen hafta telliler beni mahvetti yara yaptı telsiz aldım adam onlar mı kaldı artık diyo orta yaşlılar alıyomuş neyse aldım bende 30 tl ye bana pahalı geldi ama seninki daha pahalıymış gerçi yanında hediyesi var
:)) iyi yapmışsın canım bende alıcam sütyen hamile pantolonu eşofman ama bu hafta sonu doktora gidelim inşallah çıkınca alırız dahada sıkı pantolon giyemicem ben direttim almamak için ama artık alsam iyi olucak :)
Zaten bizimde başımıza gelicek var canım bu gidişle :))))
waayyy anasınıııııııııııı
o ne kızzz ne pahalıymış bende alcam
memikler başları kaşınıyor delikli alcam parmaklayım
kaşındıkcaaa ihihihihi
donun hayırlı olsun
kocişimden sonra bana öyle diyen tek kişisin ehueheueheueue
kısmet napalım erkek gibi yetiştiririmmmmm :):):):):
kendi dötü büyümediğinden bizimkini kıskanıyor da ondan çevesibe vurdu zaar
ehueheueheueheueu
dötünüsü yesinlerrrrrrrrrrrr
ah cnm bende çok istiyorum ama içmediğimde çekilmez biri oluyorum evde iş yerinde terör estiriyorum
Başka benim ilk bebeğim erkek hissediyorum diye öyle diyorum yoksa kızda olsa erkekte olsa fark etmez dünyalar benim olur eminim şeydada aynı şeyi düşünüyordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?