2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar çatlama başlayan varmı karnında benim karnım resmen kupkuru hergün bebeyağı kullanıyorum bende ama 3-5 saat sonra bak kupkuru derisi ve soyuluyo deri değiştiriyo gibi böle olan varmı yoksa ben miyim tek döküntülü ((

Valla çok uygun gerçekten burdan kaç saat sürerki femola orası :)

senin ordan turkiyeye 3.5 saat turkiyeden buraya 4.5 saat 8 saat gel buyur mallarda kaliteli:)))

araba ve puset fiyati bu canim:)))neyin fiyati 8000sen gel canim umreye hem gorusuruzde

bende daha baslamadi canim ama kakao yagi kullaniyorum birde vazelin tavsiye ederim

oohh erkek çıktı sonunda İzmirdeki temmuz bebeklerinden ilk defa erkek duyuyorum, gözün aydın canımmm sağsalim kucağına al inşallah:) :)

yine hissettim yalnızlığımı bu şehirde..bi sene oldu ama ben hala alışamadım,halbuki bi sene öncesine kadar ne kadar da aktif ne kadarda faaldim. sonra evlenip buraya geldim ve kim varsa başka başka yerlerde kaldı. eve tıkıldım kaldım koca karı komşularımı hazetmedim,günlere alışamadım,kocamı ikna edip çalışamadım,kayınvalideme bakıcam diye kursa bi etkinliğe katılmadım. bi senem evde hiçbişey yapmadan geçti ve yalnızım. güzel havanın tadını bile çıkaramıyorum

senoşum yani kim istemez sağlıklı olmasını
onları bi kenara bıraktıktan sonra zaten Allahım gönlümüzden geçeni hayırlı olanı
göndermiştir zaten :)
bizimki arad bi gözlük takıyor tak gözlüğünü öyle bak beni sinir etme dicem
yaa şaka maka çok meraktayım alışveriş yapamıyorum
devamlı sorup duruyorlar gıcık ediyorlar beni ihihihihih

inşallah sağlıklı güzel mi güzel bir kızın olur canım ama benim duam kabul olur mu bilemem çünkü bende oğlum olsun istedim ama temiz kalpli kocamın istediği oldu

hee kıss bu senoşta çok çük meraklısı cıktı DDDDDDDDDDDDDDDDD
yerim yerim onu ben :):)
napalım içimize öyle doğuyor teysesiiii
çok yaramaz oluyorlar diyosunnn

Aynen canım bende cinsiyetini öğreneyim bitane de battaniye örücem bebeğime 1 tane de ananesi örür 2 tane örgü yeter :) ama çok güzel ciciler var yaa :)))

kısslara var cicili şeyler
pempe mor alaca bulacaaa
çok tatlı oluyor battanişleri
annemin yaptığı çok masum
beyazcık :):)

yalnızlık zor şey hele ki alışmadığın bi şehirde daha zor allah kolaylık versin keşke eşin izin verseymişde güvenilir bi yerde çalışsaydın biraz kafan dağılır ortamın olurdu hoş ben çalışıyorum am işyerinden arkadaşım yok hepsi erkek zaten 5 kişiyiz patronlarla öle arkadaşımda yok eşimin arkadaşlarının eşleri var ayda yılda biraraya gelirsek öle bende yalnızım yani gerçi annem var zaten ne yaparsam onla yapıyorum senin ailen uzakta mı azıcık görmeye gitsen değişiklik olur belkim

Aynen bende öyleyim canım ama burda güzel bi arkadaşlık kuruldu biz birbirimize yeteriz inşallah hep böyle devam eder :)

Bana kimse sormuyor çünkü daha hamile olduğumu bile bilmiyorlar :))))

hee kıss bu senoşta çok çük meraklısı cıktı DDDDDDDDDDDDDDDDD
yerim yerim onu ben :):)
napalım içimize öyle doğuyor teysesiiii
çok yaramaz oluyorlar diyosunnn

:))))) sende olmasan burda bu muhabbetler dönmücek canım :)) topik iyi hareketleniyor seninle şeydoşum :)))

evet ailem başka şehirde. şubatta gelcek onlar ama zor dayanıcam galiba..eşimin arkadaşları hep bekar çok bir araya gelinmiyo evli olan bi çift o kızcağızda doğum yapcak gün sayıyo. ailem olsa zaten annem 2 kız kardeşim yeter yine bana ama böyle olunca bunalmamak elde değil. bazen gerçekten kenndimi tanıyamıyorum tek uğraşım pc işte. evde dört duvarla takılıyoz işte

seni çok iyi anladım leylam
bi arkadaşımı anlatayım sonuçta hepimiz insanız ve içimizden geçirdiğimiz olmadığında evet ufakta olsa burukluk yaşamamız bence çok doğal
cinsiyet konusu hep böyledir ya zaten .. neyse arkadaşım ilki kız ikinci hamileliğinde hep arkek olmasını istedi umutlandı dualar etti yalan değil
çok istedi ama bir kızı daha olacağını öğrendi o an kısacık bi burukluk yaşadı 2.çocuğuydu kızı vardı 3.yapmak zordu onun için son şans gibi bişeydi
ama dediğim gibi kısacık bi burukluktan sonra kızının küçüklüğünü hatırladı ne kadar tatlı bir cocuk olduğunu hatırladı ve ağzından bir daha duymadım
yani annelik bence o duyguya yer vermeyecek kadar güçlü olacak .yakında hepimiz öğrenecez cinsiyetlerini dahamı az sevecez benim erkek istediğimi bilmeyen
yok sadece bu topik değil tüm çevrem kız olursa sevmeyecekmiyim sevinmeyecekmiyim 3tane harika yeğenim var dünyalar güzeli bende 2ciyi allah kısmet ederse kız istiyorum hemde deli gibi ondada iddialıyım yani D
ayyyyyyh kısss ne cvp vermişim acıktım :):):):)

Aynen bende öyleyim canım ama burda güzel bi arkadaşlık kuruldu biz birbirimize yeteriz inşallah hep böyle devam eder :)

eşimde diyo arkadaşın bilgisayrla naptınız bugün .. durum bu yani. burasıda olmasa zaten hele şu hamilelik döneminde kafayı yerdim

benim yarısında kızzzzz
yarısında pipiii
çevremde çok insan var
tam 3 kişi kızzzz dedi
kalanlar erkek
kızzz diyenlere kızz cıkarsa hediye alcammm :):):):)

Evet canım belki kıymetimi daha iyi bilir :))))

bilir bilir, bir keresinde feci kavga ettik benim akıllı haber bile vermeden çekti gitti iş gezisine iki gün sonra aramaya başladı falan.. ama tabi üç günlüğüne gidip iki ay kaldı afrikada hahahahahahaa öyle sefil hallerde boşanmayı düşünüyorduk döndüğünde adı bile anılmadı

çok ilginç benim bildiğim ve gördüğüm bir yerde bir sene çalıştıktan sonra paşa paşa vermek zorundalar tazminatını, ama yine de artistlik yapmadan şirketinizin muhasebesine sorun koşulları tabi onlar da uyanık size bilgi vermeyebilirler

Kizlar arayi duzelttim sef le.konustuk uzin uzun.xok uzuldu.sen benim en iyi adamimsin felan diye.neyse bi daha deme oyle dedim.kulagini cektim:)

ha şöyle deseydin arkamda temmuz annişleri var döverler göbişleriyle

canım bende olmadı ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum badem yağı yazmıştım şimdi kakaoya terfi ettim ileride de kayısı badem kakao bulursam fındık karışımlar denemeyi düşünüyorum

Bende vazelin kullanmak istiyorum canım içinde neler var onun .

benim baktığım bazı vazelinlerde paraben vardı bir araştır parabensizini bul bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…