Valla çok uygun gerçekten burdan kaç saat sürerki femola orası :)
neeeeeeeeeeee
ben para göndereyim sana banada alıp ptt kargo ile postala cnm bende annemin kuzenine aldıracaktım ingiltereden şimdi hesapladım 335.30 tl yapıyo bu tam takımmı çünkü tr de tam takımı 8000 tl de yoksa kv yi kandırıp umreyemi göndersem ben gelirkende araba alsın gelsin
kızlar çatlama başlayan varmı karnındabenim karnım resmen kupkuru hergün bebeyağı kullanıyorum bende ama 3-5 saat sonra bak kupkuru derisi ve soyuluyo deri değiştiriyo gibi böle olan varmı yoksa ben miyim tek döküntülü ((
Günaydın güzel annişler,
Bugün nasılsınız bakalım..İnşallah hepiniz çok iyisinizdir.
irmegann cinsiyet tablosuyla ilgili alıntı yapılacak mesajını bulamadığım için alıntı yapamadım .
benimde bir oğlum olacak
bilgilerim şöyle nazan8181 Sat:01.10.2012 doğum tarihi 08.07.2013 cinsiyeti erkek ilk bebek izmir
lütfen eklermisin.tşkler.
Tamam ilk sana söylücem:))) inşallah öğrenirim canım ya önce sağlıklı olduğunu duymak nasip olsunda sonra cinsiyetini söylesinler artık kocaman oldu bebişlerimiz daha da söylemezler se ne biçim doktorsunuz körmüsünüz pipi göremicek kadar deriz :))))))))))))
Canim gidiş 11 saat dönüş 8 saat..havad kalma süresi 9 saatmis..zaman farklarından...gezme konusunda ayniyiz yaaaa..10 cocuğum olsa takarım arkama yine gezerim valla...
ben de kizim olsun istiyorum..bana da dua et azcik o zmn
başlıcam sizinçük muhabbetinize haa çük meraklısı kızlar merak etmeyin kukucanınız gelirse benim oğlanı size 1 er haftalığına gönderirim teyzesiniz anne yarısı sayılırsınız 3. günde geri göndermez iseniz gelin yanıma hihihihihihihih
Aynen canım bende cinsiyetini öğreneyim bitane de battaniye örücem bebeğime 1 tane de ananesi örür 2 tane örgü yeter :) ama çok güzel ciciler var yaa :)))
senin ordan turkiyeye 3.5 saat turkiyeden buraya 4.5 saat 8 saat gel buyur mallarda kaliteli:)))
araba ve puset fiyati bu canim:)))neyin fiyati 8000sen gel canim umreye hem gorusuruzde
yine hissettim yalnızlığımı bu şehirde..bi sene oldu ama ben hala alışamadım,halbuki bi sene öncesine kadar ne kadar da aktif ne kadarda faaldim. Sonra evlenip buraya geldim ve kim varsa başka başka yerlerde kaldı. Eve tıkıldım kaldım koca karı komşularımı hazetmedim,günlere alışamadım,kocamı ikna edip çalışamadım,kayınvalideme bakıcam diye kursa bi etkinliğe katılmadım. Bi senem evde hiçbişey yapmadan geçti ve yalnızım. Güzel havanın tadını bile çıkaramıyorum
bende daha baslamadi canim ama kakao yagi kullaniyorum birde vazelin tavsiye ederim
yine hissettim yalnızlığımı bu şehirde..bi sene oldu ama ben hala alışamadım,halbuki bi sene öncesine kadar ne kadar da aktif ne kadarda faaldim. sonra evlenip buraya geldim ve kim varsa başka başka yerlerde kaldı. eve tıkıldım kaldım koca karı komşularımı hazetmedim,günlere alışamadım,kocamı ikna edip çalışamadım,kayınvalideme bakıcam diye kursa bi etkinliğe katılmadım. bi senem evde hiçbişey yapmadan geçti ve yalnızım. güzel havanın tadını bile çıkaramıyorum
senoşum yani kim istemez sağlıklı olmasını
onları bi kenara bıraktıktan sonra zaten Allahım gönlümüzden geçeni hayırlı olanı
göndermiştir zaten :)
bizimki arad bi gözlük takıyor tak gözlüğünü öyle bak beni sinir etme dicem
yaa şaka maka çok meraktayım alışveriş yapamıyorum
devamlı sorup duruyorlar gıcık ediyorlar beni ihihihihih
hee kıss bu senoşta çok çük meraklısı cıktıDDDDDDDDDDDDDDDDD
yerim yerim onu ben :):)
napalım içimize öyle doğuyor teysesiiii
çok yaramaz oluyorlar diyosunnn
yalnızlık zor şey hele ki alışmadığın bi şehirde daha zor allah kolaylık versin keşke eşin izin verseymişde güvenilir bi yerde çalışsaydın biraz kafan dağılır ortamın olurdu hoş ben çalışıyorum am işyerinden arkadaşım yok hepsi erkek zaten 5 kişiyiz patronlarla öle arkadaşımda yok eşimin arkadaşlarının eşleri var ayda yılda biraraya gelirsek öle bende yalnızım yani gerçi annem var zaten ne yaparsam onla yapıyorum senin ailen uzakta mı azıcık görmeye gitsen değişiklik olur belkim
Canlar size bişey sorcam ama kızmayın bu aralar malum hepimiz cinsiyet merak ediyoz haklı olarak benim gönümden hep erkek geçti öle istedim hayırlısı dedim ama hep bi taraf dah baskın nedeni ne bilmiyorum ama geçenlerde bi rüya gördüm ultrasona girmişim belden yukarısı kanlı canlı bebek masmavi gözlü oraya kadar gösterdi belden aşağısını doktor geziyo sadece kemik var böle canavar gibi bişey belden aşağısını yiyiyo sıçrayarak bi uyandım töbe allahım bidaha bişey demicem dedim etkilendim şimdi sorum yani gönlümüzdeki gibi çıkmazsa kalbimde bi burukluk olur mu düşüncesi bebeğim buna üzülür mü yani tam anlatamıyorum onu sevip sevmeme meselesi değil böle dediğim için kendimle çelişirmiyim son bikaç gündür onu seviyorum okşuyorum özür diliyorum ve herşekilde onu çok seviyorum o benim yaşama sebebim dayanağım hayalim biraz duygusallaştım canlar kusura bakmayın
yalnızlık zor şey hele ki alışmadığın bi şehirde daha zor allah kolaylık versin keşke eşin izin verseymişde güvenilir bi yerde çalışsaydın biraz kafan dağılır ortamın olurdu hoş ben çalışıyorum am işyerinden arkadaşım yok hepsi erkek zaten 5 kişiyiz patronlarla öle arkadaşımda yok eşimin arkadaşlarının eşleri var ayda yılda biraraya gelirsek öle bende yalnızım yani gerçi annem var zaten ne yaparsam onla yapıyorum senin ailen uzakta mı azıcık görmeye gitsen değişiklik olur belkim
Aynen bende öyleyim canım ama burda güzel bi arkadaşlık kuruldu biz birbirimize yeteriz inşallah hep böyle devam eder :)
benim içime doğan, çin takviminde çıkan, yüzük sallama muhabbetinde çıkan ve herkesin söylediğine göre bebişim erkekti... sadece rus takviminde kız çıktı yanii kimin kanı tazeyse muhabbeti var ya o tek o kız dedi ve doktorumuz kız olabilir dediiiiiiiiipıttısını yerim ki ben kıjımınnn
Evet canım belki kıymetimi daha iyi bilir :))))
evlilik ve hamilelik aynı sonuçlar vermiyor...
aşağıdan inceleyebilirsin...
SGK Rehberi - 30 Soruda Kıdem Tazminatıyla İlgili Bilinmesi Gerekenler
3- Evlilik nedeni ile işten ayrılan kadının kıdem tazminatı alabilmesi için gereken şartlar nelerdir?
Yasal düzenleme gereği; Kadın işçilerin evlilik nedeni ile işten ayrılması durumunda, çalışma süresinin gerektirdiği kıdem tazminatı ödenmektedir. Bu haktan yararlanılabilmesi için; iş sözleşmesinin evlilik tarihinden itibaren 1 yıl içinde yazılı olarak feshi, evliliği gösteren belgenin işverene sunulması, feshin gerekçesinin evlilik olduğunun açıkça belirtilmesi gerekmektedir.
8- Hamilelik veya doğum nedeni ile işten ayrılan işçi, kıdem tazminatına hak kazanır mı?
İşten kendi isteğiyle (istifa) ayrılan işçinin, herhangi bir tazminat hakkı oluşmamaktadır. Yasal düzenleme açısından hamilelik veya doğum nedenine dayalı işten ayrılmalar istifa olarak değerlendirildiğinden, bu nedenlerle işten ayrılan işçi tazminat haklarından vazgeçmiş sayılmaktadır.
yalnız şöyle bir durum sözkonusu... şirketinin inisiyatifine kalmış olmasına bağlı olarak; bebeğime bakacak kimse yok, bunun için ayrılmak zorundayım diye tazminat talepedebilirsin... tamamen şirket yetkililerinin vicdanıyla ilgili bi durum... çevremde bu şansı kullanan anneler oldu...
Kizlar arayi duzelttim sef le.konustuk uzin uzun.xok uzuldu.sen benim en iyi adamimsin felan diye.neyse bi daha deme oyle dedim.kulagini cektim:)
kızlar çatlama başlayan varmı karnındabenim karnım resmen kupkuru hergün bebeyağı kullanıyorum bende ama 3-5 saat sonra bak kupkuru derisi ve soyuluyo deri değiştiriyo gibi böle olan varmı yoksa ben miyim tek döküntülü ((
Bende vazelin kullanmak istiyorum canım içinde neler var onun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?