2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

İnşallah hayırlısı olur canım yaaaa erkek dese bu kadar sevinirmiydim bilmiyorum... dünyalar güzeli bi kızım olur İnşallah... erkek olursa babasına kız olursa bana benzesin diyodum hepp bakalım hediye paketinden ne çıkacak bizeeeee

Gelmek istiyorum çok ama eşimi burda bırakmak istemiyorum ama nasip olursa Nisan'da 2 haftalığına da olsa gelmeyi düşünüyorum canım çok can eriği çekiyor ve bulamıyorum nisanı bekliyorum 4 gözle

Aynen canım bende cinsiyetini öğreneyim bitane de battaniye örücem bebeğime 1 tane de ananesi örür 2 tane örgü yeter :) ama çok güzel ciciler var yaa :)))

Valla çok uygun gerçekten burdan kaç saat sürerki femola orası :)

Canım sık dişini o caydırmaya çalışıyor seni tazminat vermemek için 4 ay daha dayan sonra kurtuluyorsun tazminatını da alırsın bebeğinin rızkı kimseye bırakma .

O zaman nasil alacagim ki tazminatimi canim.yine kendim ciktigim surece alamam diye biliyordum ben.oyle bi hakkim mi var.hic anlamsm bu kanunlardan da

Canım çok yakışmış ) bende özendim valla göbişte büyümüş maşallah :)

biri içip biri içmeyince zor oluyo ya ben kullanmasam yapamazmışım eşimle çok ağır geliyo.bazen yakınlaşcağımız zaman 3 5 fırt bende içiyom koku ağır gelmesin diye hiihihi :)

:)))))))))))) yeriz biz onun totosunu aldık mı vermeyiz ama sonra aramayasın :)))))

Canlar size bişey sorcam ama kızmayın bu aralar malum hepimiz cinsiyet merak ediyoz haklı olarak benim gönümden hep erkek geçti öle istedim hayırlısı dedim ama hep bi taraf dah baskın nedeni ne bilmiyorum ama geçenlerde bi rüya gördüm ultrasona girmişim belden yukarısı kanlı canlı bebek masmavi gözlü oraya kadar gösterdi belden aşağısını doktor geziyo sadece kemik var böle canavar gibi bişey belden aşağısını yiyiyo sıçrayarak bi uyandım töbe allahım bidaha bişey demicem dedim etkilendim şimdi sorum yani gönlümüzdeki gibi çıkmazsa kalbimde bi burukluk olur mu düşüncesi bebeğim buna üzülür mü yani tam anlatamıyorum onu sevip sevmeme meselesi değil böle dediğim için kendimle çelişirmiyim son bikaç gündür onu seviyorum okşuyorum özür diliyorum ve herşekilde onu çok seviyorum o benim yaşama sebebim dayanağım hayalim biraz duygusallaştım canlar kusura bakmayın

Benim içime doğan Çin -Rus takvimi erkek bakalım doktora göre ne )))

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım benimde kızım olsun çok istiyorum süsleyim püsleyim :)) annesiyle takım giyinir :)ama oğlum olursada çok sevinirim babasıyla takım giydiririm ne güzel olur :))

yok canım sürmüyorum daha önce tedavi için iğne kullanmıştım o yapmıştı biraz ama hamilelikle iyce arttı çoktakötü duruyor. alsammı almasammı bilemedim

şey diye sordum badem yağı tüylenme yapıyor ya ondan

Gelmek istiyorum çok ama eşimi burda bırakmak istemiyorum ama nasip olursa Nisan'da 2 haftalığına da olsa gelmeyi düşünüyorum canım çok can eriği çekiyor ve bulamıyorum nisanı bekliyorum 4 gözle

hımm nisan da olur aman geç kalma, ya kocanı bırakmaya da çekinme az özlesin seni bazen daha iyi oluyor

O zaman nasil alacagim ki tazminatimi canim.yine kendim ciktigim surece alamam diye biliyordum ben.oyle bi hakkim mi var.hic anlamsm bu kanunlardan da

Canım doğum vesilesi ile ayrılmak zorunda kalıyorsun çalışmak istemezsen tazminatını verirler diye biliyorum çünkü benim bi arkadaşım çalışıyordu evlilik için ayrıldı iş yerinden tazminatını da aldı .

evlilik ve hamilelik aynı sonuçlar vermiyor...
aşağıdan inceleyebilirsin...
SGK Rehberi - 30 Soruda Kıdem Tazminatıyla İlgili Bilinmesi Gerekenler

3- Evlilik nedeni ile işten ayrılan kadının kıdem tazminatı alabilmesi için gereken şartlar nelerdir?

Yasal düzenleme gereği; Kadın işçilerin evlilik nedeni ile işten ayrılması durumunda, çalışma süresinin gerektirdiği kıdem tazminatı ödenmektedir. Bu haktan yararlanılabilmesi için; iş sözleşmesinin evlilik tarihinden itibaren 1 yıl içinde yazılı olarak feshi, evliliği gösteren belgenin işverene sunulması, feshin gerekçesinin evlilik olduğunun açıkça belirtilmesi gerekmektedir.

8- Hamilelik veya doğum nedeni ile işten ayrılan işçi, kıdem tazminatına hak kazanır mı?

İşten kendi isteğiyle (istifa) ayrılan işçinin, herhangi bir tazminat hakkı oluşmamaktadır. Yasal düzenleme açısından hamilelik veya doğum nedenine dayalı işten ayrılmalar istifa olarak değerlendirildiğinden, bu nedenlerle işten ayrılan işçi tazminat haklarından vazgeçmiş sayılmaktadır.

yalnız şöyle bir durum sözkonusu... şirketinin inisiyatifine kalmış olmasına bağlı olarak; bebeğime bakacak kimse yok, bunun için ayrılmak zorundayım diye tazminat talepedebilirsin... tamamen şirket yetkililerinin vicdanıyla ilgili bi durum... çevremde bu şansı kullanan anneler oldu...

:)))))))))))) yeriz biz onun totosunu aldık mı vermeyiz ama sonra aramayasın :)))))

yaa 9 yaşında sıpa yedirir emin ol sana ruj varsa dudağında öpemiyosun bile önce sil sonra gel diyo erkek adamı bozar diyo bacak gibi laflar ve bağlasan durmaz çok akıllı çok terbiyeli inanılmaz pratik zeka ama çok hareketli bebekliğinden beri hiç çekmece öteberi karıştırmaz ama 5 dk da oturmaz ders çalışırken neler çekiyoz bi bilsen

kuzum benim önceki çalıştığım iş yerinde arkadaş doğum yaptı bıraktı hak ed mediği halde iş yeri ihbarını değil ama kıdemini ödedi ama senin iş verenin kıdem ödememek için yapıyosa ozmnda ödemez

Kizlar arayi duzelttim sef le.konustuk uzin uzun.xok uzuldu.sen benim en iyi adamimsin felan diye.neyse bi daha deme oyle dedim.kulagini cektim:)

benin ilki çin takvimi yanlış çıktı bundada çin takvimi kız diodu rus takvimi erkek diodu bebişim erkek olacak allah bilio ama insan merak ediyo tabi bilmeden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…