:)))) kocanda dalga geçmeye başlamış yandın canım sen :)) bende hep öyle düşünürdüm Allah nasip ederse önce oğlum olsun kız kardeşi olursa sahip çıksın diye bakalım daha belli değil hayırlısı inşallah ama ilk hamileliğimde ne kadar kız hissediyorduysam bunda da okadar çok erkek hissediyorum bakalım hislerim ne derece kuvvetli :)
benim annem de mersinde şimdi, eğer fırsatın varsa bir kaç günlüğüne gel bence tr ye hem tatil olur doğum öncesi moral olur ve buradan alışverş yaparsın hem de kv den kaçmış olursun... inş tadlatı da biter hemen
ya şef dediğin kim ki o mu veriyor paranı, salla gitsin lavuğu onun yüzünden işsiz mi kalacaksın, bizde de çok bildiğini sananlar var valla kimse kusura bakmasın çekemeyen kendisi defolsun
canım gözün aydın öyleyse
canım ben 12+4de oldıum
ben de almanyaya gideceğim diye evlendim 3 ay kaldım sonra kv büyü mü yaptı ne yaptı gerisin geri döndük dizinin dibine(
ben kendime iki hamile pant aldım, bir de huggies in bebek bezini aldım ama cinsiyeti belli değil, onun dışında bir oyuncak bir hastane çıkışı bir çorap bir de çerceve hediyemiz geldi akraba ve arkadaşalrdan :))
çok haklısın
gel sen gel buraya
bizim arkadaşa balkondqa bile içirtmeyn demişler ben de çok rahatsız oluyorum evde pek içen yok ama yine de evin girişine sigara yasak yazısı düşüyüroum cidi ciddi
canım çatlak için birşey sürüyor musun tüyler ondan olabilir mi
eheee bencede öyleeeee çünkü çok net ve kesin diyodum herkeseeee ama eşim de deli gibi kız istiyodu onun isteği oldu ha ben ondan çoooooooooooooooook istiyodum kızı ama ilk erkek olursa ikincide kız olursa (tabi rabbim öyle nasip ederseydi) abisi ona sahip çıkar diye düşünüyodum ama kız olmasına çoook çooooook sevindimmmmm cicili bicili şeyler alıyorum vallaaaaa
ben erkek diyip duruyorum ama daha don bile almadım
mavili hiç bişe almadım annem beyaz battaniye yapmış çok şirin bişe
bi öğreneyim kendimi alışverişe vurcam
neeeeeeeeeeee
ben para göndereyim sana banada alıp ptt kargo ile postala cnm bende annemin kuzenine aldıracaktım ingiltereden şimdi hesapladım 335.30 tl yapıyo bu tam takımmı çünkü tr de tam takımı 8000 tl de yoksa kv yi kandırıp umreyemi göndersem ben gelirkende araba alsın gelsin
O kıllanma bende de mevcut kıl kurdu oldum resmen dökülür diyorlar ya hadi hayırlısı :)
Canım sık dişini o caydırmaya çalışıyor seni tazminat vermemek için 4 ay daha dayan sonra kurtuluyorsun tazminatını da alırsın bebeğinin rızkı kimseye bırakma .
esımle dun awm ye gııtık--domınoda besık baktıkk sıyah beyaz(yimpaş yozgat spor esım kesın alalım dedı )
nettede aynısını buldum
lcw dan heppp ıcımden gecen hamıs badısı aldım hemen foto cektım ark.hamıs pantolanu vardı onu gıydımmm(cok rahatmıss)(eşim pantolanda neymıs dedı ama magazada ustune badı ıle gıyınce ne kaa yakısmıss yaa dedii agzınn suyu aktı heheheh ama bız fırsat vermedıkk)
ftomuzzz
Eki Görüntüle 606693 Eki Görüntüle 606695
dünki halımızgbısımız nasılda belli dimii
bende içiyoduuummmm ama bıraktım arada bi arkadaşlar içerken 1-2 çekiyorum o kadar oncacıktan bişicik olmaz heraldeee bideee içmeyi unutmuşum zaten boğuluyom içecem derken iyikide öyle olmuşş kocişte çok memnun o içmiyodu çünküüü....
başlıcam sizinçük muhabbetinize haa çük meraklısı kızlar merak etmeyin kukucanınız gelirse benim oğlanı size 1 er haftalığına gönderirim teyzesiniz anne yarısı sayılırsınız 3. günde geri göndermez iseniz gelin yanıma hihihihihihihih
benim içime doğan, çin takviminde çıkan, yüzük sallama muhabbetinde çıkan ve herkesin söylediğine göre bebişim erkekti... sadece rus takviminde kız çıktı yanii kimin kanı tazeyse muhabbeti var ya o tek o kız dedi ve doktorumuz kız olabilir dediiiiiiiiipıttısını yerim ki ben kıjımınnn
İnşallah hayırlısı olur canım yaaaa erkek dese bu kadar sevinirmiydim bilmiyorum... dünyalar güzeli bi kızım olur İnşallah... erkek olursa babasına kız olursa bana benzesin diyodum hepp bakalım hediye paketinden ne çıkacak bizeeeee
yok canım sürmüyorum daha önce tedavi için iğne kullanmıştım o yapmıştı biraz ama hamilelikle iyce arttı çoktakötü duruyor. alsammı almasammı bilemedim
Gelmek istiyorum çok ama eşimi burda bırakmak istemiyorum ama nasip olursa Nisan'da 2 haftalığına da olsa gelmeyi düşünüyorum canım çok can eriği çekiyor ve bulamıyorum nisanı bekliyorum 4 gözle
O zaman nasil alacagim ki tazminatimi canim.yine kendim ciktigim surece alamam diye biliyordum ben.oyle bi hakkim mi var.hic anlamsm bu kanunlardan da
şey diye sordum badem yağı tüylenme yapıyor ya ondan
hımm nisan da olur aman geç kalma, ya kocanı bırakmaya da çekinme az özlesin seni bazen daha iyi oluyor
Canım doğum vesilesi ile ayrılmak zorunda kalıyorsun çalışmak istemezsen tazminatını verirler diye biliyorum çünkü benim bi arkadaşım çalışıyordu evlilik için ayrıldı iş yerinden tazminatını da aldı .
:)))))))))))) yeriz biz onun totosunu aldık mı vermeyiz ama sonra aramayasın :)))))
Canım doğum vesilesi ile ayrılmak zorunda kalıyorsun çalışmak istemezsen tazminatını verirler diye biliyorum çünkü benim bi arkadaşım çalışıyordu evlilik için ayrıldı iş yerinden tazminatını da aldı .
kızlar benim iyiden iyiye kafam karıştı çin takvimine göre kız rus takvimine göre oğlan başka bi yerde baktığım çin takvimine göre gene oğlan çıktı hurafa kan sonucuma görede kız nub teorisini bilmiyorum çünkü geçen ay sırtını gösterdi bise sadece arkası dönüktü 25 kontrol var çatlıcam ben meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?