Canlar size bişey sorcam ama kızmayın bu aralar malum hepimiz cinsiyet merak ediyoz haklı olarak benim gönümden hep erkek geçti öle istedim hayırlısı dedim ama hep bi taraf dah baskın nedeni ne bilmiyorum ama geçenlerde bi rüya gördüm ultrasona girmişim belden yukarısı kanlı canlı bebek masmavi gözlü oraya kadar gösterdi belden aşağısını doktor geziyo sadece kemik var böle canavar gibi bişey belden aşağısını yiyiyo sıçrayarak bi uyandım töbe allahım bidaha bişey demicem dedim etkilendim şimdi sorum yani gönlümüzdeki gibi çıkmazsa kalbimde bi burukluk olur mu düşüncesi bebeğim buna üzülür mü yani tam anlatamıyorum onu sevip sevmeme meselesi değil böle dediğim için kendimle çelişirmiyim son bikaç gündür onu seviyorum okşuyorum özür diliyorum ve herşekilde onu çok seviyorum o benim yaşama sebebim dayanağım hayalim biraz duygusallaştım canlar kusura bakmayın
en azından benim oğlan öyle yaramaz diyemem değil ama çok hareketli takip etmekten yoruluyosun hele evhamlı bi anne olursan durum daha fecihee kıss bu senoşta çok çük meraklısı cıktıDDDDDDDDDDDDDDDDD
yerim yerim onu ben :):)
napalım içimize öyle doğuyor teysesiiii
çok yaramaz oluyorlar diyosunnn
evet ailem başka şehirde. şubatta gelcek onlar ama zor dayanıcam galiba..eşimin arkadaşları hep bekar çok bir araya gelinmiyo evli olan bi çift o kızcağızda doğum yapcak gün sayıyo. Ailem olsa zaten annem 2 kız kardeşim yeter yine bana ama böyle olunca bunalmamak elde değil. Bazen gerçekten kenndimi tanıyamıyorum tek uğraşım pc işte. Evde dört duvarla takılıyoz işte
Bana kimse sormuyor çünkü daha hamile olduğumu bile bilmiyorlar :))))
seni çok iyi anladım leylam
bi arkadaşımı anlatayım sonuçta hepimiz insanız ve içimizden geçirdiğimiz olmadığında evet ufakta olsa burukluk yaşamamız bence çok doğal
cinsiyet konusu hep böyledir ya zaten .. Neyse arkadaşım ilki kız ikinci hamileliğinde hep arkek olmasını istedi umutlandı dualar etti yalan değil
çok istedi ama bir kızı daha olacağını öğrendi o an kısacık bi burukluk yaşadı 2.çocuğuydu kızı vardı 3.yapmak zordu onun için son şans gibi bişeydi
ama dediğim gibi kısacık bi burukluktan sonra kızının küçüklüğünü hatırladı ne kadar tatlı bir cocuk olduğunu hatırladı ve ağzından bir daha duymadım
yani annelik bence o duyguya yer vermeyecek kadar güçlü olacak .yakında hepimiz öğrenecez cinsiyetlerini dahamı az sevecez benim erkek istediğimi bilmeyen
yok sadece bu topik değil tüm çevrem kız olursa sevmeyecekmiyim sevinmeyecekmiyim 3tane harika yeğenim var dünyalar güzeli bende 2ciyi allah kısmet ederse kız istiyorum hemde deli gibi ondada iddialıyım yani :dd:d:d:d:d
ayyyyyyh kısss ne cvp vermişim acıktım :):):):)
:))))) sende olmasan burda bu muhabbetler dönmücek canım :)) topik iyi hareketleniyor seninle şeydoşum :)))
cnm allah gönlündekini kucağına versin herşeyden öte ama şu var rabbimizin verdiğini asi gelmemek lazım soruna şöyle cvp vereyim ben aliyi kız olsun çok istemiştim ama oğlan oldu hayırlısı öyle imiş erkek olduğunu öğrendiğimden beri tüm dünyam o sana yaşama sebebim ali diye bilirim ama bunu söylerken lafla söylemiyorum gerçekten ali hayatda olduğu için ben şuan hayattayım sebeblerini daha sonra anlatırım sana mercimeg kızmı oğlanmı bilmiyorum ama deli gibi merak ediyorum gönlünde ne var diye sorarsan hiç bir şey yok bu konuda çünkü bir çocuğun insanı nasıl yaşama bağladığını oğlumda gördüm ve yaşadım allah hayırlı evlat versin yanlız nacizane tavsiyem sakın doğduktan sonra ben bunu kız istiyodum oğlaan istiyodum muhabbeti yapma ben yaptım o salaklığı ve bi süre oğlanı kendime küstürdüm :) trip attı durdu bana sen beni sevmiyon kız istiyomuşsun zaten diye ama bunun öyle olmadığını anlatmayı başardım sonunda hayırlı olan senin için ne ise o olsun bitanem
ANLADIM DEMEK İSTEDİĞİNİ RÜYADAN SONRA Bİ ETKİLENDİM KENDİMİ SORGULADIM VE ŞARTLAMAM GEREKTİĞİNE KARAR VERDİM EMİNİM SENDE ZOR ŞEYLER YAŞAMIŞIN İLKİNDE VE EN ÖNEMLİSİ SAĞLIK SAĞLIKLA DOĞURALIM ZATEN ONLAR BİZİM PARÇAMIZ
merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlü tanışma fırsatım olmadı kısmet bugüneymiş artık :)
sohbetleriniz çok güzel arkadaş olmuşsunuz iyice, beni de aranıza alın lütfen çok arkadaş canlısıyımdır :))
bir de hangi arkadaşımız listeye ekliyorsa bilgilerimle beraber saygılarım da sunarım2. Bebeğime hamileyim 28 yaşındayım, cinsiyetimiz belli değil. Muhtemel doğum tarihimiz 11 temmuz. Başka bilgi gerekli mi listeye eklenmek için?
Canlar size bişey sorcam ama kızmayın bu aralar malum hepimiz cinsiyet merak ediyoz haklı olarak benim gönümden hep erkek geçti öle istedim hayırlısı dedim ama hep bi taraf dah baskın nedeni ne bilmiyorum ama geçenlerde bi rüya gördüm ultrasona girmişim belden yukarısı kanlı canlı bebek masmavi gözlü oraya kadar gösterdi belden aşağısını doktor geziyo sadece kemik var böle canavar gibi bişey belden aşağısını yiyiyo sıçrayarak bi uyandım töbe allahım bidaha bişey demicem dedim etkilendim şimdi sorum yani gönlümüzdeki gibi çıkmazsa kalbimde bi burukluk olur mu düşüncesi bebeğim buna üzülür mü yani tam anlatamıyorum onu sevip sevmeme meselesi değil böle dediğim için kendimle çelişirmiyim son bikaç gündür onu seviyorum okşuyorum özür diliyorum ve herşekilde onu çok seviyorum o benim yaşama sebebim dayanağım hayalim biraz duygusallaştım canlar kusura bakmayın
evlilik ve hamilelik aynı sonuçlar vermiyor...
aşağıdan inceleyebilirsin...
SGK Rehberi - 30 Soruda Kıdem Tazminatıyla İlgili Bilinmesi Gerekenler
3- Evlilik nedeni ile işten ayrılan kadının kıdem tazminatı alabilmesi için gereken şartlar nelerdir?
Yasal düzenleme gereği; Kadın işçilerin evlilik nedeni ile işten ayrılması durumunda, çalışma süresinin gerektirdiği kıdem tazminatı ödenmektedir. Bu haktan yararlanılabilmesi için; iş sözleşmesinin evlilik tarihinden itibaren 1 yıl içinde yazılı olarak feshi, evliliği gösteren belgenin işverene sunulması, feshin gerekçesinin evlilik olduğunun açıkça belirtilmesi gerekmektedir.
8- Hamilelik veya doğum nedeni ile işten ayrılan işçi, kıdem tazminatına hak kazanır mı?
İşten kendi isteğiyle (istifa) ayrılan işçinin, herhangi bir tazminat hakkı oluşmamaktadır. Yasal düzenleme açısından hamilelik veya doğum nedenine dayalı işten ayrılmalar istifa olarak değerlendirildiğinden, bu nedenlerle işten ayrılan işçi tazminat haklarından vazgeçmiş sayılmaktadır.
yalnız şöyle bir durum sözkonusu... şirketinin inisiyatifine kalmış olmasına bağlı olarak; bebeğime bakacak kimse yok, bunun için ayrılmak zorundayım diye tazminat talepedebilirsin... tamamen şirket yetkililerinin vicdanıyla ilgili bi durum... çevremde bu şansı kullanan anneler oldu...
yaaa benim karnımda yoktaaa göğüslerimde var gibiiii ve çoooook korkuyorum göğüslerimin çok sarkmasından ve çatlaklı olmasından... :18:kızlar çatlama başlayan varmı karnındabenim karnım resmen kupkuru hergün bebeyağı kullanıyorum bende ama 3-5 saat sonra bak kupkuru derisi ve soyuluyo deri değiştiriyo gibi böle olan varmı yoksa ben miyim tek döküntülü ((
Merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlü tanışma fırsatım olmadı kısmet bugüneymiş artık :)
sohbetleriniz çok güzel arkadaş olmuşsunuz iyice, beni de aranıza alın lütfen çok arkadaş canlısıyımdır :))
Bir de hangi arkadaşımız listeye ekliyorsa bilgilerimle beraber saygılarım da sunarım2. bebeğime hamileyim 28 yaşındayım, cinsiyetimiz belli değil. muhtemel doğum tarihimiz 11 temmuz. başka bilgi gerekli mi listeye eklenmek için?
içi geçmiş bunların kıssss
benden duymuş olma dötleri de büyümüşşş
topikten attırıcaklaaa
senoşummmm :):):):):)
şimdi ben neden bu konuları çok konuşuyorum
1.kaynanam yok
2.görümcem yok
3.eltim yok
4.annemler buradalar
5.dötüm büyümedi
6.memeklerim kocaman kafam kadar oldu
7.pipicanım olacak
8.uğurlu rakamım:
9.burayı seviyorum
10.gülmeyi çok seviyorum
11.gülerken suyum gelecek ben biliyorum
bana cevap vereyim derken acıktın cancağzım be öle düşündümde paylaşmak istedim beni anladığına çok sevindim hayırlısı diyorum artık ama herşekilde onu çok seviyorum bunlar bizim sıpalar dediğin gibi annelik duygusu çok güçlü olacak
içi geçmiş bunların kıssss
benden duymuş olma dötleri de büyümüşşş
topikten attırıcaklaaa
senoşummmm :):):):):)
şimdi ben neden bu konuları çok konuşuyorum
1.kaynanam yok
2.görümcem yok
3.eltim yok
4.annemler buradalar
5.dötüm büyümedi
6.memeklerim kocaman kafam kadar oldu
7.pipicanım olacak
8.uğurlu rakamım:
9.burayı seviyorum
10.gülmeyi çok seviyorum
11.gülerken suyum gelecek ben biliyorum
az kalmış şubata azıcık daha dayan sonra bebiş zaten alcak vaktini sıkılmaya mecalin kalmıcak annen kızkardeşlerin var süper abla kardeşler farklı olur zaten
canımmm önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun diye muhakkak dua ediyosundur ona hiç şüphemiz yok zaten ama tek cinsiyeti çok istemekte Rabbimin gücüne gider diye düşünüyorum... Yine sen gönlündekini iste Rabbimden ama çokta ısrarcı olma evladın herşeyden önce sağlıklısı ve hayırlısını nasip etsin Rabbim hepimize...
EMİN OL ÖNCE SAĞLIKLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN HAYIRLI Bİ DOĞUM YAPAYIM DİYE DUA EDİYORUM KENDİMİ ŞARTLAMIŞIM BİRAZ SONRA DÜŞÜNDÜM HERŞEY ALLAHTAN MUCİZE GELDİ BU MUCİZEYİ SORGULAMAK OLMAZ SEVGİMDEN ONA BAĞLILIĞIMDAN ŞÜPHEM YOK DEDİĞİN GİBİ HAYIRLISINI NASİP ETSİN BİZE YARABBİM
teşekkür ederimmm :)hoşgeldin aramıza
canımmm önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun diye muhakkak dua ediyosundur ona hiç şüphemiz yok zaten ama tek cinsiyeti çok istemekte Rabbimin gücüne gider diye düşünüyorum... Yine sen gönlündekini iste Rabbimden ama çokta ısrarcı olma evladın herşeyden önce sağlıklısı ve hayırlısını nasip etsin Rabbim hepimize...
bilgi için teşekkürler canım bende çok düşünüyodum nasıl olacak diye... bence tazminat biraz da iş verenin vicdanına kalmış bizim burda kendi isteğiyle çıkanlarda dahil tazminatları hep ödendi benide madur edeceklerini hiç zannetmem...
yanlız sizlerden akıl alayım.. şimdi ben doğum izninden sonra ayrılırsam yani doğum parasınıda alıp öyle ayrılırsam sıkıntıya giricez çünkü doğum parasını çok geç veriyolarmış... eğer doğumdan önce işten tamamen ayrılırsam doğum param yanmış olacak çok kararsızımmm eşim bana bıraktı nasıl istersen öyle olsun dedi ama bir türlü karar veremedim bennnn noooooooolur bi akıl verin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaaa benim karnımda yoktaaa göğüslerimde var gibiiii ve çoooook korkuyorum göğüslerimin çok sarkmasından ve çatlaklı olmasından... :18:
kuzum hoş geldin aramıza ne iyiettin sana tavsiyem hamişşeymadan bide senoşdan uzak dur :):) şaka şaka iyki geldin
kurabiyem sen tuzum kuru diyosun kısaca bukadar çok yazcağına tuzum kuru dese idin anlardık şekerim öperim seni bak başıma vurdu haberin ola
tabiki çok sevecez onları
annem benim gibi deli kızını hala daha çok seviyor
ben ne üzdüm nelerde yaptım hala anam canım anam
kendi ailenden düşün pay biç
babam beni istememiş buda kız olacak demiş aldıralım demiş
annemde girmiş doktorun yanına ben aldırmam çık kocama yalan söyle aldırılmaz cok büyümüş de demiş
veee ben doğmusum :):):):)
annemi doğduğuma doğurduğuna cok pişman etmişimdir amaaaaa o kızından vazgecmedi hiçççç
annelik yani hertürlü yavrusuna sahip cıkarrrr
arada bi ceviz badem atıştırıyorum :d:d
gücümü topladım geldim merak etme :):):):)
Merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlü tanışma fırsatım olmadı kısmet bugüneymiş artık :)
Bir de hangi arkadaşımız listeye ekliyorsa bilgilerimle beraber saygılarım da sunarım2. bebeğime hamileyim 28 yaşındayım, cinsiyetimiz belli değil. muhtemel doğum tarihimiz 11 temmuz. başka bilgi gerekli mi listeye eklenmek için?
kuzum hoş geldin aramıza ne iyiettin sana tavsiyem hamişşeymadan bide senoşdan uzak dur :):) şaka şaka iyki geldin
kurabiyem sen tuzum kuru diyosun kısaca bukadar çok yazcağına tuzum kuru dese idin anlardık şekerim öperim seni bak başıma vurdu haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?