2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ne istersen iste bebeğini çok seveceğin kesin, ona karşı suçlu hissetme kendini. hepimizin gönlünden bişeyler geçiyor. önce sağlığını sıhhatini sonra cinsiyetini istiyoruz bence dua ile istemekte kötü değil. ikisinide verecek olan Rabbim. ''dua eden yokmu vereyim'' buyurmuş Allah.. içinde kötü niyet yokki gönlünden geçeni söylüyosun. ama dua ederkende hayırlısını istemek gerek.

canım bide şehrini yazarsan tamamdır...

sana bişey söyleyimmi eğer doktor kızın olacak derse inan çoook sevineceksinn çünkü o içindeki kıpırtılı miniği görerek içinde burukluk olacağını hiç zannetmiyorum... Belki kız senin için hayırlı olacak Rabbim onu verecek kendini şimdiden alıştır kızda olabilir erkekde olabilir diye... bende kesin emindim nerden emin olabiliyosam bu kadar erkek olacak diye şartladım kendimi iyice... doktor söylemeycekti ama ben çoook ısrar ettim çıkıntı yok kız olma ihtimali yüksek dedi inan deliye döndüm o kadar sevindimki ağladım sonra başladım cicili bicili şeyler almayaaaaaa Bakalım 22 ocakta ne haberle gelicen haaa bu arada çokta cinsiyet konusuna taklıma bazı bebişler 7.aya kadar göstermiyo haberin olsun minişi küstürme kendine küserse bülübülüsünü göstermez ona göreeee

canım yağlı şeylerden uzak dur cidden, ben de ne zaman poğaça tarzı şeyler yesem midem yanıyor. hamilelik öncesi bile öyleydi gerçi. bol bol meyve ve sebze yememiz gerek

aşkolsunnnnnnnnnnnnnnnn
ama alınmadım hani nerde yeni düşen onu bana getirin
tuzum kuru değil oraya çok önemli bi madde yazmamısım
benim öküzcanım var

ahhh o hepsinden kötü benimkide öküzcandı öncede sonradan taktik savaşı ile ben onu koyuncan yaptım tepemin attığı bi noktada anasının evine postaladım 1 hafta sokmadım olduğum yere boşancam dedim kuzu gibi şimdi allah bozmasın tabi o bi hafta yetmş ona ozmndan beri kanatsız bir melek yemin ediyorum allah bozmasın arada bazıları istiyo tabi ondan sonrada hep taktikler konuştu hayatımızda baktı baş edemiyo vaz geçti güç savaşı vermekten

deme demeeeee öyle demeeeeeeeeee benim zaten kalçamda kendinden hafif çatlaklarım vardı yaaaaaaaaaaa napcam beeeeeeeeeeennn kesin benimde kalçalar ve memikler çatlıycak Allahım noooolur çatlamasınlar yarabbiiiiiiiiiiiiimmmmmm

hangi kremi kullanıyorsun canım?

hoş geldin cancağızım
bütün bilgiler burada ama
eksik var meselaaa
memiklerin ne alemde büyüdümü
sonracığıma hangi tarafında kasılma hissediyosun
ilk cocugun kızmı simdi ne hissediyosun :):)

kısım kadını sorguya çekmesene ürkütcen bak

benim ablam da yeni doğum yaptı ondan biliyorum... doğum izni bittikten sonra işe başladığı ay içinde izindeki tüm hakettiklerini alıcak...

anneler bir başka
babam rahmetli oldu ama hiç çok yakında olmadık
beni ortaokula kadar kucağına alıp severdi ama
ne bilim anneler başka leyloşummm
kıss evlatlar da başka ama biz 4 kız kardeşiz
ve hepimiz anamızın dizinin dibindeyiz neredeyse
erkek öylemi bulacak bi zilli hadi anaaa byeeee
kızzmı doğursak naapsak kii leyloşşş

kızlar....
krem sürerken diz ile boyun arasına sürüyoruz unutmayın... bacaklarda da ciddi çatlaklar oluşuyor (bünyeye bağlı olarak)

biri annelerin fedakarlığından bahsetmiş, ben evin en küçüğüyüm, ve hala annemin kucağına oturuyorum seviyoruz birbirimizi :26:

hoş geldin cancağızım
bütün bilgiler burada ama
eksik var meselaaa
memiklerin ne alemde büyüdümü
sonracığıma hangi tarafında kasılma hissediyosun
ilk cocugun kızmı simdi ne hissediyosun :):)

o zaman hemen eksik bilgileri tamamlayalım:) memiklerim büyüdü sormayın hani kalem değil kalemlik koysan duracak şu anda sağ tarafımda kasılmam var oğlum ortadaydı hep ama bu sanki sağ leğen kemiğimi ne onun altına girmiş gibi anlamadım sıkıştı mı diye aklıma geliyor bazen Allah korusun :) ilk çocuğum erkek, Rabbim hayırlısını versin sağlıklısını versin hiç önemli değil ama şimdi kutumda pembe hissediyorum

İrmegan canım sen ekliyorsun sanırım şu anda ankaradayım ama konyadayım normalde.

dikkat et arkadaşım kalçaya da ne yapabiliriz bilmem ki

hangi kremi kullanıyorsun canım?

canım önceki hamileliğimde sabah lierac akşam kakao yapı kullandım saf krem gibi olanından. lierac baş edemedim parasından dolayı badem yağına geçtim o da kıllanma yaptı sanki. geçen bebek yağı aldım duştan sonra süreyim diye o da bağdem yağlıymış bazen de kakao yapı sürüyorum daha tam başlayamadım, siz ne kullanıyorsunuz?

Aramıza hoş geldin canım :)

yacıkk kıssss
ben anamın evine gidiyorum
eşlarımı filan toplayıp
sonra o herşeyimle beni toplayıp
ger eve getiriyor
yıllardır böyle hiç onun gittiğini görmedim
bende bi hata var ama neee:26:

sanada kız lafını ağzına aldırttım yani sizde maşallah ne güzel 4 kız acayip güzel bnce hemen bişey olsa anamıza koşarız zaten

Çatlak kız :))))))) beni de çatlattın gülmekten iyi aramızdasın iyiki varsın şemi çok seviyorum şeydoşum :))) senin kukucanın olursa en çok ben gülücem sana :))))))

kızlar....
krem sürerken diz ile boyun arasına sürüyoruz unutmayın... bacaklarda da ciddi çatlaklar oluşuyor (bünyeye bağlı olarak)

anam yeni aklıma geldi benim bacaklarım da çatladı ama onlar sonra kayboldular. çatlağın oldu mu diye sorana pek olmadı diyordum ne olmuşum ben öyle bacak, kalça, memiş heryer çatlamış gönül çatlamasın istiyor ondan öyle demişim galiba :)

Aramıza hoş geldin canım :)

teşekkür ederim o kadar memnun oldum ki burada bulunmaktan ama net gidiyor iki de bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…