bana cevap vereyim derken acıktın cancağzım be öle düşündümde paylaşmak istedim beni anladığına çok sevindim hayırlısı diyorum artık ama herşekilde onu çok seviyorum bunlar bizim sıpalar dediğin gibi annelik duygusu çok güçlü olacak
Merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlü tanışma fırsatım olmadı kısmet bugüneymiş artık :)
sohbetleriniz çok güzel arkadaş olmuşsunuz iyice, beni de aranıza alın lütfen çok arkadaş canlısıyımdır :))
Bir de hangi arkadaşımız listeye ekliyorsa bilgilerimle beraber saygılarım da sunarım2. bebeğime hamileyim 28 yaşındayım, cinsiyetimiz belli değil. muhtemel doğum tarihimiz 11 temmuz. başka bilgi gerekli mi listeye eklenmek için?
EMİN OL ÖNCE SAĞLIKLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN HAYIRLI Bİ DOĞUM YAPAYIM DİYE DUA EDİYORUM KENDİMİ ŞARTLAMIŞIM BİRAZ SONRA DÜŞÜNDÜM HERŞEY ALLAHTAN MUCİZE GELDİ BU MUCİZEYİ SORGULAMAK OLMAZ SEVGİMDEN ONA BAĞLILIĞIMDAN ŞÜPHEM YOK DEDİĞİN GİBİ HAYIRLISINI NASİP ETSİN BİZE YARABBİM
günaydın herkese,bir kaç gündür pek katılamıyorum.acayip bir uyku hali mevcut ben de..bir de bu aralar sabahları çıkartıyorum yaa....zorladığım için de çok az kan geliyor...boğaz tahriş oluyor sanırım ondan....yırtılcak gibi oluyor öğürürkenbir de bu aralar yediklerime içtiklerime dikkat edicem..baktım çok fazla poğaça filan yiyorum,artık yemicem..şu 1 hafta dikkat edicem..kilo aldım ya.... 2,5 kg aldım ben...daha çok başındayız hamileleiği böyle giderse 20 kgye kadar çıkarsa diye korkyorum...
aşkolsunnnnnnnnnnnnnnnn
ama alınmadım hani nerde yeni düşen onu bana getirin
tuzum kuru değil oraya çok önemli bi madde yazmamısım
benim öküzcanım var
Benim karnım hiç çatlamadı ilk gebeliğimde ama gögüslerim ve kalçam berbat yarık yarık resmen. kalçayı bilmem ama gögüslerimizi toplu tutacak bir sütyen en iyi çare sanırım tabi kremle beraber. hele sütyensiz gezmek memişleri ölüme terketmek gibi bişey çünkü yer çektikçe çatlıyorlar gibi :)
teşekkür ederimmm :)
Benim karnım hiç çatlamadı ilk gebeliğimde ama gögüslerim ve kalçam berbat yarık yarık resmen. kalçayı bilmem ama gögüslerimizi toplu tutacak bir sütyen en iyi çare sanırım tabi kremle beraber. hele sütyensiz gezmek memişleri ölüme terketmek gibi bişey çünkü yer çektikçe çatlıyorlar gibi :)
hoş geldin cancağızım
bütün bilgiler burada ama
eksik var meselaaa
memiklerin ne alemde büyüdümü
sonracığıma hangi tarafında kasılma hissediyosun
ilk cocugun kızmı simdi ne hissediyosun :):)
deme demeeeee öyle demeeeeeeeeee benim zaten kalçamda kendinden hafif çatlaklarım vardı yaaaaaaaaaaanapcam beeeeeeeeeeennn kesin benimde kalçalar ve memikler çatlıycak Allahım noooolur çatlamasınlar yarabbiiiiiiiiiiiiimmmmmm
canımmm önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun diye muhakkak dua ediyosundur ona hiç şüphemiz yok zaten ama tek cinsiyeti çok istemekte Rabbimin gücüne gider diye düşünüyorum... Yine sen gönlündekini iste Rabbimden ama çokta ısrarcı olma evladın herşeyden önce sağlıklısı ve hayırlısını nasip etsin Rabbim hepimize...
bilgi için teşekkürler canım bende çok düşünüyodum nasıl olacak diye... bence tazminat biraz da iş verenin vicdanına kalmış bizim burda kendi isteğiyle çıkanlarda dahil tazminatları hep ödendi benide madur edeceklerini hiç zannetmem...
yanlız sizlerden akıl alayım.. şimdi ben doğum izninden sonra ayrılırsam yani doğum parasınıda alıp öyle ayrılırsam sıkıntıya giricez çünkü doğum parasını çok geç veriyolarmış... eğer doğumdan önce işten tamamen ayrılırsam doğum param yanmış olacak çok kararsızımmm eşim bana bıraktı nasıl istersen öyle olsun dedi ama bir türlü karar veremedim bennnn noooooooolur bi akıl verin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaaa benim karnımda yoktaaa göğüslerimde var gibiiii ve çoooook korkuyorum göğüslerimin çok sarkmasından ve çatlaklı olmasından... :18:
seni merak etmiştim bilyomusun izin alıp gittin sandım gücünü toplamışın aferim hasta olma sakın senin hikaye de pek dokunaklıymış film gibi annen seni bırakmamış iyikide sen doğmuşun doğru kendimden düşündüm şimdi benimde yapmadığım kalmamıştır hep bağrına basmış affetmiştir kaç çoçuklu olursan ol sana daima kapım açık dedi evlenirken evden çıkarken bak yine derinlere indim
Teşekkür ederim arkadaşım :) ama hamisseyda arkadaşımızın 11 maddesine bayıldım bayıldım
hoş geldin cancağızım
bütün bilgiler burada ama
eksik var meselaaa
memiklerin ne alemde büyüdümü
sonracığıma hangi tarafında kasılma hissediyosun
ilk cocugun kızmı simdi ne hissediyosun :):)
canım bide şehrini yazarsan tamamdır...
sana bişey söyleyimmi eğer doktor kızın olacak derse inan çoook sevineceksinn çünkü o içindeki kıpırtılı miniği görerek içinde burukluk olacağını hiç zannetmiyorum... Belki kız senin için hayırlı olacak Rabbim onu verecek kendini şimdiden alıştır kızda olabilir erkekde olabilir diye... bende kesin emindim nerden emin olabiliyosam bu kadar erkek olacak diye şartladım kendimi iyice... doktor söylemeycekti ama ben çoook ısrar ettim çıkıntı yok kız olma ihtimali yüksek dedi inan deliye döndüm o kadar sevindimki ağladım sonra başladım cicili bicili şeyler almayaaaaaaBakalım 22 ocakta ne haberle gelicen haaa bu arada çokta cinsiyet konusuna taklıma bazı bebişler 7.aya kadar göstermiyo haberin olsun minişi küstürme kendine küserse bülübülüsünü göstermez ona göreeee
deme demeeeee öyle demeeeeeeeeee benim zaten kalçamda kendinden hafif çatlaklarım vardı yaaaaaaaaaaanapcam beeeeeeeeeeennn kesin benimde kalçalar ve memikler çatlıycak Allahım noooolur çatlamasınlar yarabbiiiiiiiiiiiiimmmmmm
hangi kremi kullanıyorsun canım?
Merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum ama bir türlü tanışma fırsatım olmadı kısmet bugüneymiş artık :)
sohbetleriniz çok güzel arkadaş olmuşsunuz iyice, beni de aranıza alın lütfen çok arkadaş canlısıyımdır :))
Bir de hangi arkadaşımız listeye ekliyorsa bilgilerimle beraber saygılarım da sunarım2. bebeğime hamileyim 28 yaşındayım, cinsiyetimiz belli değil. muhtemel doğum tarihimiz 11 temmuz. başka bilgi gerekli mi listeye eklenmek için?
ahhh o hepsinden kötü benimkide öküzcandı öncede sonradan taktik savaşı ile ben onu koyuncan yaptım tepemin attığı bi noktada anasının evine postaladım 1 hafta sokmadım olduğum yere boşancam dedim kuzu gibi şimdi allah bozmasın tabi o bi hafta yetmş ona ozmndan beri kanatsız bir melek yemin ediyorum allah bozmasın arada bazıları istiyo tabi ondan sonrada hep taktikler konuştu hayatımızda baktı baş edemiyo vaz geçti güç savaşı vermekten
söylemekle hatamı ettim acaba
anneler bir başka
babam rahmetli oldu ama hiç çok yakında olmadık
beni ortaokula kadar kucağına alıp severdi ama
ne bilim anneler başka leyloşummm
kıss evlatlar da başka ama biz 4 kız kardeşiz
ve hepimiz anamızın dizinin dibindeyiz neredeyse
erkek öylemi bulacak bi zilli hadi anaaa byeeee :d
Kızzmı doğursak naapsak kii leyloşşş :d:d:d:d
içi geçmiş bunların kıssss
benden duymuş olma dötleri de büyümüşşş
topikten attırıcaklaaa
senoşummmm :):):):):)
şimdi ben neden bu konuları çok konuşuyorum
1.kaynanam yok
2.görümcem yok
3.eltim yok
4.annemler buradalar
5.dötüm büyümedi
6.memeklerim kocaman kafam kadar oldu
7.pipicanım olacak
8.uğurlu rakamım:
9.burayı seviyorum
10.gülmeyi çok seviyorum
11.gülerken suyum gelecek ben biliyorum
kızlar....
krem sürerken diz ile boyun arasına sürüyoruz unutmayın... bacaklarda da ciddi çatlaklar oluşuyor (bünyeye bağlı olarak)
Aramıza hoş geldin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?