canım bilgilerini tam yazarmısın...?
sat 26 ekim doğum 26 temmuz (aslında 2 ağustos ama sezeryan olucak) 2. bebeğim ilki kız canım. İstanbuldan katıllıyorum doğuracak olan yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
canım özlemiştim seni bu ne ya erkenden eleman bakmış hemde çağırmış bile az değil 10 yıl bide aman kuzum tazminatını falan al bişey imzalama raporu beklicek evet seni işten çıkarırsa tazminat vericek sen kendiisteğinle çıkarsan hiç bi hak talep edemiyosun hem seni o işten çıkarırsa işşizlik maaşı alıyosun devletten 10 ay kadar bunları aman ha araştır tatlım
uyanık karının hali başka ayollllanet olsun içimdeki koca sevgisineeee hiç yemeksiz bırakmadım benim tosunuuuu
sorma canım ya halen daha şoktayım gerçi.
alsın eleman elbet alacak ama bu kadar erken ve benim haberim olmadan olunca ister istemez s,nirlerim bozuldu.
hele bi gelsin eleman hiç birşeye karışmıycam göbişimi gere gere dolaşıcam ofiste:))))))))))))))
çıkarıcağını sanmıyorum o kız fazla durmaz bence gözü korktuğuna göre sen işi öğretmeden sana dokunamaz patronun üzülme bence patronların hepsi aynı kendi işleri yürüsünde hem çıkarırsa paşa gibi tazminatınıda öder işte boşverrr
leyloşşşş
o göbekle gülünürmüüü ben onuda bilmiyorummmmmmmmm :d:d:d:d:d:d
benim suyum geldi acil yardım yazarız :d:d:d:d
ayyyy allah korusun dilimi ısır
dötümü yesinnnnnnnnnnnDDDDDD
kısss baska ne zaman naz yapacammm
çeksinnnnnnnnn daha çekeceğii varrrrrrrrrrr
öpüyorum hadi kıssss tutmayınnn daha eve gitcem yatcam azcık
yavrucum biz gülerken onlar hoplar mı bilmem kasılmalarım arttı yetişin diye bağıran olursa hiç şaşma allah korusun gerçekten hadi afiyet olsun koca memikli
hayırlı olsun test sonuçlarında oğluşunda allah sağlıkla kucaklatsın inşallah:)
ayyyyynen öyle yapp hamilelğin rahat geçer en azından öğretiyorum bahanesiyle yık tüm işi kızada sen hafiflerini yaparsın yapcaksanda ohh misss ballı kaymak yaneeeeekeşke benim öyle olsa ayollllll çok isterdim heee işim ağır değil ama olsunn çalışmak istemiyom artıkkk
bende özledim kuzum ya
sorma ya bugün resmen hayatımın şokunu yaşadım.ama sanmam kızın gözü korktu gelmez oda öyle orta kalır işte:)
araştırdım kuzum ama yasa hergün değişiyor umarım çıkana kadar tekrar değişmez doğum izninden sonra direk çıkış vericek patronki ben hem tazminat hemde işsizlik maaşı alabiliyim.
mck mck mckkkk
arkadası bekliyordum cıkmak için geldi ben şimdi gidiyorummm
alemsiniz koca memiklii değillll
koooooooooooooooocaaaaaaaaaaaaaaaa memikli dersen tam anlamıyla beni anlatmış olursunnn
hadi kıssss hoplatarak gidiyorummm ahandaaaa mck
Kizlar bizim 5 aydir dogum izninde olan mimar kizin sirrini cozdum.megersem sut izinlerini toptan kullaniyormus.varmiymis oyle bisey yaa.ben de oyle yapayim bari.kac sene ki sut izni acaba
kızlar bu memikliler kaç bedenden kaça büyüdü merak ettim yahu
yaklasık bır haftadırr karın içimde ara ara kesik oluyormus gıbı agrım oluyor acaba iç karnımmı yırtılıyor kızlar ne dersınız sızdede varmı bu tur seylerr:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?