2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bende özledim kuzum ya
sorma ya bugün resmen hayatımın şokunu yaşadım.ama sanmam kızın gözü korktu gelmez oda öyle orta kalır işte:)
araştırdım kuzum ama yasa hergün değişiyor umarım çıkana kadar tekrar değişmez doğum izninden sonra direk çıkış vericek patronki ben hem tazminat hemde işsizlik maaşı alabiliyim.

uyanık karının hali başka ayolll lanet olsun içimdeki koca sevgisineeee hiç yemeksiz bırakmadım benim tosunuuuu

dötümü yesinnnnnnnnnnn DDDDDD
kısss baska ne zaman naz yapacammm
çeksinnnnnnnnn daha çekeceğii varrrrrrrrrrr

öpüyorum hadi kıssss tutmayınnn daha eve gitcem yatcam azcık

ayyyyynen öyle yapp hamilelğin rahat geçer en azından öğretiyorum bahanesiyle yık tüm işi kızada sen hafiflerini yaparsın yapcaksanda ohh misss ballı kaymak yaneeeee keşke benim öyle olsa ayollllll çok isterdim heee işim ağır değil ama olsunn çalışmak istemiyom artıkkk

bencede cnm gelecek gibi değildi zaten.bu kadar işi tekbaşına biraz zor yürütür.anlasın kıymetimi patroncuk işte:)
alıcam tazminatımı bırakmaya hiç niyetim yok.

leyloşşşş
o göbekle gülünürmüüü ben onuda bilmiyorummmmmmmmm :d:d:d:d:d:d
benim suyum geldi acil yardım yazarız :d:d:d:d
ayyyy allah korusun dilimi ısır

yavrucum biz gülerken onlar hoplar mı bilmem kasılmalarım arttı yetişin diye bağıran olursa hiç şaşma allah korusun gerçekten hadi afiyet olsun koca memikli

yavrucum biz gülerken onlar hoplar mı bilmem kasılmalarım arttı yetişin diye bağıran olursa hiç şaşma allah korusun gerçekten hadi afiyet olsun koca memikli

mck mck mckkkk
arkadası bekliyordum cıkmak için geldi ben şimdi gidiyorummm
alemsiniz koca memiklii değillll
koooooooooooooooocaaaaaaaaaaaaaaaa memikli dersen tam anlamıyla beni anlatmış olursunnn

hadi kıssss hoplatarak gidiyorummm ahandaaaa mck

hele bi gelsinde kaçmadıysa kız :)))) gelecek gibi değildi gerçi :))))
bende işimi severek yapıyorum gerçi ama böyle olunca resmen soğudum iştende işyerindede:)
evimin kadını çocuklarımın nası olucam :)))))))))

alla alla ne bu hız ne bu acele anlamadım yani insan haber verir bari

Kizim sende de ne memik varmis kardes koy fotografini da gorelim yere goge sigmadi mansallahhhh:))))))

bende ilk kızımda hiç naz yapmadım pişman oldum valla bunda yapıyommm yapıcamda hıhhh ama benimki yemiyor. erik aşerdim kendi bulamadı bakmış büyük marketlere büyük markette ne arar kayınpederim gitmiş teeee taksimden bulmuş gelmişşş üzüldüm yaa benimkine yine aldıramadım ama yılmıycam hehehehe

ya yeter artık öksürmek istemiyom karnım acıdı ya öksürmekten yarın işe gelmeyimde yatayım barı

kızlar sağ kasığımda ağrı var... batma şeklinde... şimdi internete baktım sağ kasık kız sol kasık erkek korkulacak bişi yok diyo...
iyidir dimi meleğim çok özledim onu görmeyi... hem babası da yok önümüzdeki 3 geceyi yalnız geçiricez... Allah yardımcımız olsun inşallah...

Kizlar bizim 5 aydir dogum izninde olan mimar kizin sirrini cozdum.megersem sut izinlerini toptan kullaniyormus.varmiymis oyle bisey yaa.ben de oyle yapayim bari.kac sene ki sut izni acaba

Kizlar bizim 5 aydir dogum izninde olan mimar kizin sirrini cozdum.megersem sut izinlerini toptan kullaniyormus.varmiymis oyle bisey yaa.ben de oyle yapayim bari.kac sene ki sut izni acaba

allah seni neeettmesinnn :))))
sanırım toplamda 1 ay falan oluyo toplu kullanmak istediğinde :) ablamdan duydugum kadarıyla söylüyorum...

detaylar aşağıda ;

Kadın işçilerin doğumdan önce 8 ve doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere toplam 16 haftalık süre için çalıştırılmamaları esastır. Çoğul gebelik halinde doğumdan önce çalıştırılmayacak sekiz haftalık süreye 2 hafta süre eklenir. Ancak, sağlık durumu uygun olduğu takdirde, doktorun onayı ile kadın işçi isterse doğumdan önceki 3 haftaya kadar işyerinde çalışabilir. Bu durumda, kadın işçinin çalıştığı süreler doğum sonrası sürelere eklenir (İş Kanunu Md.74).

Periyodik Kontrol İzni
Hamilelik süresince kadın işçiye periyodik kontroller için ücretli izin verilir (İş Kanunu Md.74).

Doğuma Bağlı Ücretsiz İzin
İsteği halinde kadın işçiye, on altı haftalık sürenin tamamlanmasından veya çoğul gebelik halinde on sekiz haftalık süreden sonra (6) altı aya kadar ücretsiz izin verilir (İş Kanunu Md.74).

Süt İzni
Kadın işçilere bir yaşından küçük çocuklarını emzirmeleri için günde toplam (1,5) bir buçuk saat süt izni verilir. Bu sürenin hangi saatler arasında ve kaça bölünerek kullanılacağını işçi kendisi belirler. Bu süre günlük çalışma süresinden sayılır (İş Kanunu Md.74).

yaklasık bır haftadırr karın içimde ara ara kesik oluyormus gıbı agrım oluyor acaba iç karnımmı yırtılıyor kızlar ne dersınız sızdede varmı bu tur seylerr:44::44:

olabilir iç karnı dar olanların çatlama riskide daha çok oluyomuş o yüsden kremlerini yağlarını ihmal etme bebeğeemm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…