2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

hayırlı olsun test sonuçlarında oğluşunda allah sağlıkla kucaklatsın inşallah:)

Kizlaaarrr hamam yasakmi hamislere.ben surekli gidiyordum da.cesaret edemedim.ama kukurtlu hamam degil.isitma suyu kullaniyorlar.gitsem bisey olur mu.

Kizlaaarrr hamam yasakmi hamislere.ben surekli gidiyordum da.cesaret edemedim.ama kukurtlu hamam degil.isitma suyu kullaniyorlar.gitsem bisey olur mu.

yok kııızzz gitme heeee sıcak olduğu için yasak ki kuşum kükürtünü felan bilmeemmmm ama cık cık yasakkkk

nasılsınız güzel anneler herkes iyidir umarım,

bu aralar pek yazamıyorum ama sürekli sizleri takip ediyorum canlarım.

sıkıntılı dönemler geçiriyorum bugünlerde işyerinde.yıllarımı verdim tam 10 yıl işten ayrılacağımı biliyorla ama dün eleman bulmuş benim haberim olmadan üstelik patronla bu mevzuyu konuşmuştuk nisan sonu gbi alacaktı elemanı.bugün baktım bayan eleman geldi.ben tabi şoküstelik görüşmeye benide çağırdı.kızın gözü korktu bana döndü dediki bu işlerin hepsini siz tekmi yapıyrsunuz:)
ivit didim maşallah dedi:))) ama patronumun yaptığı çok ağrıma gitti birde diyorki benim için kızım gibidir arkamdan da kuyumu kazdı resmen ama hiç bir hakkımı bırakmayada niyetim yok alıcam çatır çatır tazminatımı 10 yıllık bi emeğim var sonuçtu işten çıkaramza bu durumda sanırım beni.rapor alana kadar beklemek zorunda dimi?

gülerken sadece senin suyun gelcek olsa gene iyi bizimkilerde gelcek gibi sonra bütün topik bi bakmışız dopuma gitmiş haziran anası oluvermişiz

son aylarda girmeyek buraya
ben çok gülüyorum burda
bide kocam öküs möküs ama çok komik
haziranda doğuralım kıss
doğum iznimin yarısı bana kalır

irmegancım ben listede yokum benide eklermisin 26 temmuz doğum tarihim

canım bilgilerini tam yazarmısın...?

patrona bakk kaynanalardan fena çıktı heeeeeeee yok kuzum çıkaramaz çıkarsa bile paşa paşa öder bütün tazminat haklarını... bırak akıllım sen nisana kadar el ense yatarsın işte yık yeni gelen kıza bütün işi işinde hafiflemiş olur hem.. kolaysa çıkarsın seni patronun...

canım özlemiştim seni bu ne ya erkenden eleman bakmış hemde çağırmış bile az değil 10 yıl bide aman kuzum tazminatını falan al bişey imzalama raporu beklicek evet seni işten çıkarırsa tazminat vericek sen kendiisteğinle çıkarsan hiç bi hak talep edemiyosun hem seni o işten çıkarırsa işşizlik maaşı alıyosun devletten 10 ay kadar bunları aman ha araştır tatlım

ben çok gülüyorum burda
haziranda doğuralım kıss

he ya haziran iyidir benim kardeşimde haziranda doğdu ama erken doğacaklar kızım oda risk 1 ay erken doğmasınlar beee garipler biraz daha kalsınlar karında eklek elden su gölden

ben çok gülüyorum burda
haziranda doğuralım kıss

şeyda son ayları düşünemiyorum burda doğum iznine ayrılmış oluruz koca göbeklerle burda gülerken doğurursak bak sen işe

çıkarıcağını sanmıyorum o kız fazla durmaz bence gözü korktuğuna göre sen işi öğretmeden sana dokunamaz patronun üzülme bence patronların hepsi aynı kendi işleri yürüsünde hem çıkarırsa paşa gibi tazminatınıda öder işte boşverrr

kızlar ya sağlık bakanlığında falan yada başka yerde tanıdığı olan varmı? ne zaman 24 haftaya çıkıcakmış doğum izni tanıdığı olan bi araştırsa ya

ben didiyorum
dötümü sallaya sallaya, memeklerim sutyenime sığmasadaaaaaaaaa lalalalaaaaaaaaaaaaa
hadii kısss çok konuşmayın evden devam ederim
kocama söylemeyin bugün hiç midem bulanmadı maaşallah
ama ben yinede yemek yapmayacam kıhkıhkıhhhhhhhhh
öptüm.mck.byeeee

şeyda son ayları düşünemiyorum burda doğum iznine ayrılmış oluruz koca göbeklerle burda gülerken doğurursak bak sen işe

leyloşşşş
o göbekle gülünürmüüü ben onuda bilmiyorummmmmmmmm
benim suyum geldi acil yardım yazarız
ayyyy allah korusun dilimi ısır

uyanık karının hali başka ayolll lanet olsun içimdeki koca sevgisineeee hiç yemeksiz bırakmadım benim tosunuuuu

sorma canım ya halen daha şoktayım gerçi.
alsın eleman elbet alacak ama bu kadar erken ve benim haberim olmadan olunca ister istemez s,nirlerim bozuldu.
hele bi gelsin eleman hiç birşeye karışmıycam göbişimi gere gere dolaşıcam ofiste:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…