Güzel hamileler merhaba, nasılsınız.... bugün 2'li test için dr.gittik kan verdik ultrasonda ense kalınlığına bakıldı şükür herşey gayet iyi görünüyor dedi dr.bey ensemiz 2,2 çıktı vee %51 erkek dedi :)) bu büyük ihtimalle demek ama ama işte naz yapıyorlar kesin konuşmuyorlar. Allahıma çok şükür şimdilik iyiz bulantılar hafiflemeye başladı iştah yerine gelmeye başladı,ara ara karnımda kasıklarımda kramp tarzı ağrı oluyor ve ani kalkınca sanki içimden bişey yırtılmış gibi ani sancı oluyor ama bunlar normal sonuçta içimde bir melek büyüyor ve kendine yer açması lazım..:) şimdilik bizden bukadar güzel anneler oğluşumla hepinize sevgilerimizi yolluyoruz...
pipi görünmüyo öbür aya belli olur dedi doktorcum bende kızmı yani dedim olabilir dedi hiç durmadıki yavrum en iyi pozlarımız bunlar :)ne kadar belirgin çıkmış maaşallah kızmı olucak? canım bellimi?
aman ağzınızı hayra açın kızlar. çok sevin kaynanoşlarıAllahım hayırlısını versin kaynanama benzesin istemem benimde yakın arkadaşımın ablası var onunda oğlu oldu oda kaynanasına sinir olmuş hamileyken aynı ona benziyormuş yaa gözüm korktu haa
Kizlaaarrr hamam yasakmi hamislere.ben surekli gidiyordum da.cesaret edemedim.ama kukurtlu hamam degil.isitma suyu kullaniyorlar.gitsem bisey olur mu.
pipi görünmüyo öbür aya belli olur dedi doktorcum bende kızmı yani dedim olabilir dedi hiç durmadıki yavrum en iyi pozlarımız bunlar :)
gülerken sadece senin suyun gelcek olsa gene iyi bizimkilerde gelcek gibi sonra bütün topik bi bakmışız dopuma gitmiş haziran anası oluvermişiz
irmegancım ben listede yokum benide eklermisin 26 temmuz doğum tarihim
nasılsınız güzel anneler herkes iyidir umarım,
bu aralar pek yazamıyorum ama sürekli sizleri takip ediyorum canlarım.
sıkıntılı dönemler geçiriyorum bugünlerde işyerinde.yıllarımı verdim tam 10 yılişten ayrılacağımı biliyorla ama dün eleman bulmuş benim haberim olmadan üstelik patronla bu mevzuyu konuşmuştuk nisan sonu gbi alacaktı elemanı.bugün baktım bayan eleman geldi.ben tabi şok üstelik görüşmeye benide çağırdı.kızın gözü korktu bana döndü dediki bu işlerin hepsini siz tekmi yapıyrsunuz:)
ivit didim maşallah dedi:))) ama patronumun yaptığı çok ağrıma gitti birde diyorki benim için kızım gibidir arkamdan da kuyumu kazdı resmenama hiç bir hakkımı bırakmayada niyetim yok alıcam çatır çatır tazminatımı 10 yıllık bi emeğim var sonuçtu işten çıkaramza bu durumda sanırım beni.rapor alana kadar beklemek zorunda dimi?
Sıkıntılı dönemler geçiriyorum bugünlerde işyerinde.yıllarımı verdim tam 10 yılişten ayrılacağımı biliyorla ama dün eleman bulmuş benim haberim olmadan üstelik patronla bu mevzuyu konuşmuştuk nisan sonu gbi alacaktı elemanı.bugün baktım bayan eleman geldi.ben tabi şok üstelik görüşmeye benide çağırdı.kızın gözü korktu bana döndü dediki bu işlerin hepsini siz tekmi yapıyrsunuz:)
ivit didim maşallah dedi:))) ama patronumun yaptığı çok ağrıma gitti birde diyorki benim için kızım gibidir arkamdan da kuyumu kazdı resmenama hiç bir hakkımı bırakmayada niyetim yok alıcam çatır çatır tazminatımı 10 yıllık bi emeğim var sonuçtu işten çıkaramza bu durumda sanırım beni.rapor alana kadar beklemek zorunda dimi?
son aylarda girmeyek buraya
ben çok gülüyorum burda
bide kocam öküs möküs ama çok komik
haziranda doğuralım kıss
doğum iznimin yarısı bana kalır
son aylarda girmeyek buraya
ben çok gülüyorum burda
bide kocam öküs möküs ama çok komik
haziranda doğuralım kıss
doğum iznimin yarısı bana kalır
sıkıntılı dönemler geçiriyorum bugünlerde işyerinde.yıllarımı verdim tam 10 yılişten ayrılacağımı biliyorla ama dün eleman bulmuş benim haberim olmadan üstelik patronla bu mevzuyu konuşmuştuk nisan sonu gbi alacaktı elemanı.bugün baktım bayan eleman geldi.ben tabi şok üstelik görüşmeye benide çağırdı.kızın gözü korktu bana döndü dediki bu işlerin hepsini siz tekmi yapıyrsunuz:)
valla banada kız gibi geldide açıklayamıyorumhayırlısı olsun canım ben kıza benzettim bakalım ne olacak ilk bebekse ne olursa olsun amaaannnn
şeyda son ayları düşünemiyorum burda doğum iznine ayrılmış oluruz koca göbeklerle burda gülerken doğurursak bak sen işe
ben didiyorum
dötümü sallaya sallaya, memeklerim sutyenime sığmasadaaaaaaaaa lalalalaaaaaaaaaaaaa
hadii kısss çok konuşmayın evden devam ederim
kocama söylemeyin bugün hiç midem bulanmadı maaşallah
ama ben yinede yemek yapmayacam kıhkıhkıhhhhhhhhh
öptüm.mck.byeeee
canım bilgilerini tam yazarmısın...?
patrona bakk kaynanalardan fena çıktı heeeeeeeeyok kuzum çıkaramaz çıkarsa bile paşa paşa öder bütün tazminat haklarını... bırak akıllım sen nisana kadar el ense yatarsın işte yık yeni gelen kıza bütün işi işinde hafiflemiş olur hem.. kolaysa çıkarsın seni patronun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?