2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kizlaaarrr hamam yasakmi hamislere.ben surekli gidiyordum da.cesaret edemedim.ama kukurtlu hamam degil.isitma suyu kullaniyorlar.gitsem bisey olur mu.

bence gitmesen daha iyi. sıcakta gevşeme oluyo kaslarda allah muhafaza kötü şeylere bile bile sebebiyet verme canım az sabret lohusalığın çıkınca boollll bol gidersin inşallaaahhhh:)

yaaa yazdim yazdim gitti sinir oldum ne yaptiniz kizlar ne kadar kaynattiniz bu kadar sayfa telden donebildigim kadar bakim neler olmusss

Canım benimde var hafif çatlak kalçamda ve bacaklarımda bio oil alıcam ben hem çatlamayı engelliyormuş hemde önceden olanları geçiriyormuş hamilelikte de kullanılıyormuş.

Hişttt ağzına acı biber sürerim senin pipican duyucak kızıcak sonra sana :)))))

ya kızlar ben sütten ve yumurtadan tiksindim azıma sürünce öğürmeye başlıyorum
süt yerine günde bi şişe soda içiyorum ama şimdi bi video izledim dr bebek kalsiyumu sizden alır ama sizde sonra kemik erimesi görüşür dio
bide günde 2 defa ceviz haftada 2 defa balık 2 defa ıspanak ve semiz otu yememiz gerekiyomuş omega 3 için
çok moralim bozuldu benim ben bebişimi iyi beslemek istiyorum ama çoğu şeydende tiksindim hergün yiyemiyorum

Son düzenleme:
Sena kayınvalidenle ne alemdesiniz? Ayrı odalardamı takılıyorsunuz, yaptınmı yemeğini bakayım,akşam aynı masada görücem sizi ona göre,

Sorma tatlım görümceyle bir yapıyorlar yemeği ben sabahtan beri oturuyorum birşeyler yaptı ye kızım sıcak sıcak kokmuştur diyor ama akşama da onun yaptıklarından yemicem peynir ekmek yicem sofrada çok güzel koktuda ama inadım dan yemem :)))))))

güllmeeeeeee kıssssss
senin bana destek olman lazımmmm yellozzz :)))))))))))))))))))))))
bende seni çok seviyorum senoşumm kaderdaşım benim

Destek olmaya olucam da ama napayım tutamam ki kendimi çatlarım gülmekten aynı zamanda kendime de hadi bakalım hayırlısıyla ilk ben öğrenicem tabi açarsa bacaklarını minikler :)))

Amanınnnn sende bizden çıktın canım kayınvalidelerin hepsini mi kazana koyalım kaynar suda kaynatalım :)))))))

Benıde aranıza alırmısınız ? Son adet zamanın 4 ekım 2012 bebegımın dogum tarıhı 11 temmuz 2013 ilk bebegim istanbul hepınız saglıklı sıhatlı bebeklerımızı kucaklarımıza almayı nasıp eder ınş allahım .aminnnn

Allah kavuştursun canım boşver aramazsa aramasın daha iyi :))))

yaklasık bır haftadırr karın içimde ara ara kesik oluyormus gıbı agrım oluyor acaba iç karnımmı yırtılıyor kızlar ne dersınız sızdede varmı bu tur seylerr:44::44:

İç karnın yırtılıyordur canım ama dıştaki yırtılmasın da görünmeyen yırtılsın varsın :))) bende yok şimdilik birşey inşallah olmaz :)

%51 çok düşük canım benim kine de dedim ben erkek hissediyorum erkek kesin dedim %51 kız dedi içimden haşi ordan bunak dedim dalga geçti benle ben hiç oralı olmadım yani bidahada gitmedim ona :)))))))) ama güzel haberler Alman'a çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah :)))

Allahım hayırlısını versin kaynanama benzesin istemem benimde yakın arkadaşımın ablası var onunda oğlu oldu oda kaynanasına sinir olmuş hamileyken aynı ona benziyormuş yaa gözüm korktu haa

Amanınn töbe töbe diyelim kızlar :))) dualarımıza da kaynanalarımıxa benzemesin diye ekleyelim :))))))

Çabuk gel koca memişli :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…