kızlar bu memikliler kaç bedenden kaça büyüdü merak ettim yahu
benim 80 di 90 oldu
Kizlaaarrr hamam yasakmi hamislere.ben surekli gidiyordum da.cesaret edemedim.ama kukurtlu hamam degil.isitma suyu kullaniyorlar.gitsem bisey olur mu.
deme demeeeee öyle demeeeeeeeeee benim zaten kalçamda kendinden hafif çatlaklarım vardı yaaaaaaaaaaanapcam beeeeeeeeeeennn kesin benimde kalçalar ve memikler çatlıycak Allahım noooolur çatlamasınlar yarabbiiiiiiiiiiiiimmmmmm
anneler bir başka
babam rahmetli oldu ama hiç çok yakında olmadık
beni ortaokula kadar kucağına alıp severdi ama
ne bilim anneler başka leyloşummm
kıss evlatlar da başka ama biz 4 kız kardeşiz
ve hepimiz anamızın dizinin dibindeyiz neredeyse
erkek öylemi bulacak bi zilli hadi anaaa byeeee
kızzmı doğursak naapsak kii leyloşşş
Sena kayınvalidenle ne alemdesiniz? Ayrı odalardamı takılıyorsunuz, yaptınmı yemeğini bakayım,akşam aynı masada görücem sizi ona göre,
güllmeeeeeee kıssssss
senin bana destek olman lazımmmm yellozzz :)))))))))))))))))))))))
bende seni çok seviyorum senoşumm kaderdaşım benim
doğum günümü hatırlar cin gibi hatırlamamazlıktan gelir, bi kızım doğum günün kutlu olsun bile demez dilinin ucuyla. Biz ona anneler gününde hediye almasak bir ay surat yapar. Ay ben neler çektim neler oğlumdan boşan üstüne bir bardak su içerim dedi en hafifi bu çok fettan bir kadın. ama hakkında konuşmak istemiyorum. oğlumda kayınbabama felaket gıcık olmuştum oğlum hem tip hem huy olarak aynı kayınbabam. oğlum S, kayınbabam XL tek fark boyutta var. bu defa karar aldım sevmediğim insanlara gıcık olmayacağım :)
teşekkürler canım bakıyorum hemen
benim sülale burada adam bırakıp geldi de oyüzden ben gidiyorum :):):)
senoş senle beni mimlediler badem gözlüm
Kıslar akşama hatırlatında ben size oğlanın bebekliğini yükleyeyim 3 günlük halini sizi neyin beklediğini görün :) :)
kızlar ne dertliymişiz yaa... bugün eşim almanyaya gitti... ve cumartesi sabaha karşı gelicek allah izin verirse... bekliyorum şimdi bakalım kayınvalidem beni arıycakmı kızım bi isteğin varmı... bi arzun varmı... gel bizde kal.... diycekmi bakalım... benim ailem bursada (ben istanbulda) abim kırk kere aradı buraya geliceksin diye... gidemem daha yeni geldim... işim yok kiradayız... masrafları minimuma indirmemiz lazım... abim bişeye ihtiyacın varmı ben sana para gönderiyim gel diyo... yok diyorum 3 gün için... korkmam merak etme diye ikna etmeye çalışıyorum... sabahtan beri kaç kere aradı... kaynanatör aramadı henüz kayınpederim aradı allah razı olsun... gel kızım evindeki gibi dinlenirsin rahatsız olmazsın falan diye... bişeye ihtiyacın olursa ara dedi... nursuz kadın yaa... sinir oluyorum...
yaklasık bır haftadırr karın içimde ara ara kesik oluyormus gıbı agrım oluyor acaba iç karnımmı yırtılıyor kızlar ne dersınız sızdede varmı bu tur seylerr:44::44:
Güzel hamileler merhaba, nasılsınız.... bugün 2'li test için dr.gittik kan verdik ultrasonda ense kalınlığına bakıldı şükür herşey gayet iyi görünüyor dedi dr.bey ensemiz 2,2 çıktı vee %51 erkek dedi :)) bu büyük ihtimalle demek ama ama işte naz yapıyorlar kesin konuşmuyorlar. Allahıma çok şükür şimdilik iyiz bulantılar hafiflemeye başladı iştah yerine gelmeye başladı,ara ara karnımda kasıklarımda kramp tarzı ağrı oluyor ve ani kalkınca sanki içimden bişey yırtılmış gibi ani sancı oluyor ama bunlar normal sonuçta içimde bir melek büyüyor ve kendine yer açması lazım..:) şimdilik bizden bukadar güzel anneler oğluşumla hepinize sevgilerimizi yolluyoruz...
Allahım hayırlısını versin kaynanama benzesin istemem benimde yakın arkadaşımın ablası var onunda oğlu oldu oda kaynanasına sinir olmuş hamileyken aynı ona benziyormuş yaa gözüm korktu haa
şeyda son ayları düşünemiyorum burda doğum iznine ayrılmış oluruz koca göbeklerle burda gülerken doğurursak bak sen işe
ben didiyorum
dötümü sallaya sallaya, memeklerim sutyenime sığmasadaaaaaaaaa lalalalaaaaaaaaaaaaa
hadii kısss çok konuşmayın evden devam ederim
kocama söylemeyin bugün hiç midem bulanmadı maaşallah
ama ben yinede yemek yapmayacam kıhkıhkıhhhhhhhhh
öptüm.mck.byeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?