cok sukur evt buyuyorr ya hatta namazda zorluyor benı bazen yere egıldıgımde dırek otutuyorum ben burdayım dıee kasılıyor heeCanım çok yakışmış) bende özendim valla göbişte büyümüş maşallah :)
canım benım le udusnmeınsl olmaz cunku 2 dr bıse erkek dedı ama bıs daha kendımızı kaptırmak ıstemesekte kaptırıyoruz ya kız olursa dıyoruz obısı duyuyor sonucda uzulmezmı dıyoruz ama elımıden gelen bırsey yok her ıkı cınsede ayar lamamız gerek kendımızı ınsllCanlar size bişey sorcam ama kızmayın bu aralar malum hepimiz cinsiyet merak ediyoz haklı olarak benim gönümden hep erkek geçti öle istedim hayırlısı dedim ama hep bi taraf dah baskın nedeni ne bilmiyorum ama geçenlerde bi rüya gördüm ultrasona girmişim belden yukarısı kanlı canlı bebek masmavi gözlü oraya kadar gösterdi belden aşağısını doktor geziyo sadece kemik var böle canavar gibi bişey belden aşağısını yiyiyo sıçrayarak bi uyandım töbe allahım bidaha bişey demicem dedim etkilendim şimdi sorum yani gönlümüzdeki gibi çıkmazsa kalbimde bi burukluk olur mu düşüncesi bebeğim buna üzülür mü yani tam anlatamıyorum onu sevip sevmeme meselesi değil böle dediğim için kendimle çelişirmiyim son bikaç gündür onu seviyorum okşuyorum özür diliyorum ve herşekilde onu çok seviyorum o benim yaşama sebebim dayanağım hayalim biraz duygusallaştım canlar kusura bakmayın
ayyy 11.maddene bayıldım heheheheheheiçi geçmiş bunların kıssss
benden duymuş olma dötleri de büyümüşşş
topikten attırıcaklaaa
senoşummmm :):):):):)
şimdi ben neden bu konuları çok konuşuyorum
1.kaynanam yok
2.görümcem yok
3.eltim yok
4.annemler buradalar
5.dötüm büyümedi
6.memeklerim kocaman kafam kadar oldu
7.pipicanım olacak
8.uğurlu rakamım:
9.burayı seviyorum
10.gülmeyi çok seviyorum
11.gülerken suyum gelecek ben biliyorum
Kıslar akşama hatırlatında ben size oğlanın bebekliğini yükleyeyim 3 günlük halini sizi neyin beklediğini görün :) :)
iki gün ara verin kendinizi unutturun dicem ama oda çok zor kazındınız hafızalara
doğum günümü hatırlar cin gibi hatırlamamazlıktan gelir, bi kızım doğum günün kutlu olsun bile demez dilinin ucuyla. Biz ona anneler gününde hediye almasak bir ay surat yapar. Ay ben neler çektim neler oğlumdan boşan üstüne bir bardak su içerim dedi en hafifi bu çok fettan bir kadın. ama hakkında konuşmak istemiyorum. oğlumda kayınbabama felaket gıcık olmuştum oğlum hem tip hem huy olarak aynı kayınbabam. oğlum S, kayınbabam XL tek fark boyutta var. bu defa karar aldım sevmediğim insanlara gıcık olmayacağım :)
teşekkürler canım bakıyorum hemen
baaak unutma ama yüklemeyiii yerim ben onu yerimmm
ben duramamki konusmadan
bisii unutamassın mercimeg anasıııı taaammı
ah bebem olmazmı yaaa geçen gün herife söyledim bu kesin içeri kaçak bıçak neşter filan soktu diye neden neoldu dedi kernımın içi kesiliyo resmen dedim hani böyle çok memik çekersin çok spor yaparsın ya ondan sonra acır ya onun gibi aynenyaklasık bır haftadırr karın içimde ara ara kesik oluyormus gıbı agrım oluyor acaba iç karnımmı yırtılıyor kızlar ne dersınız sızdede varmı bu tur seylerr:44::44:
merhaba kızlar
benim ultrasonda dogum tarihi 2.7.13 görünüyordu en son gittiğimde 8.7.13 görünüyor doktor herşey normal dedi ama benim canım sıkıldı
niye öyle uzadı ki
senin ordan turkiyeye 3.5 saat turkiyeden buraya 4.5 saat 8 saat gel buyur mallarda kaliteli:)))
araba ve puset fiyati bu canim:)))neyin fiyati 8000sen gel canim umreye hem gorusuruzde
doğum günümü hatırlar cin gibi hatırlamamazlıktan gelir, bi kızım doğum günün kutlu olsun bile demez dilinin ucuyla. Biz ona anneler gününde hediye almasak bir ay surat yapar. Ay ben neler çektim neler oğlumdan boşan üstüne bir bardak su içerim dedi en hafifi bu çok fettan bir kadın. ama hakkında konuşmak istemiyorum. oğlumda kayınbabama felaket gıcık olmuştum oğlum hem tip hem huy olarak aynı kayınbabam. oğlum S, kayınbabam XL tek fark boyutta var. bu defa karar aldım sevmediğim insanlara gıcık olmayacağım :)
teşekkürler canım bakıyorum hemen
liste varmış ilk sayfada beni de ekleyin bari göbişliler
ayne canım ya kesinn kesin bende esıme dıyınce küçüçük sogan cücügü ile bas edemıyorsun senı alt edıyor hemen dıyorrunutmam kurabiyem merak etme mercimeğin anası lakabınıda sevdim ama bu arada ismimide yazayım nurgül
ah bebem olmazmı yaaa geçen gün herife söyledim bu kesin içeri kaçak bıçak neşter filan soktu diye neden neoldu dedi kernımın içi kesiliyo resmen dedim hani böyle çok memik çekersin çok spor yaparsın ya ondan sonra acır ya onun gibi aynen
Kız bende kaynanama sinir oluyorum benim çocukta onun gibi olmasın amanın bende vazgeçtim kimseye gıcık olmayacağım korktum haa
içi geçmiş bunların kıssss
benden duymuş olma dötleri de büyümüşşş
topikten attırıcaklaaa
senoşummmm :):):):):)
şimdi ben neden bu konuları çok konuşuyorum
1.kaynanam yok
2.görümcem yok
3.eltim yok
4.annemler buradalar
5.dötüm büyümedi
6.memeklerim kocaman kafam kadar oldu
7.pipicanım olacak
8.uğurlu rakamım:
9.burayı seviyorum
10.gülmeyi çok seviyorum
11.gülerken suyum gelecek ben biliyorum
valla abimin eşi yani yengem hamileyken annemle skıntılı günler yaşadılar daha doğrusu kendi kendine bir sürü kuruntu yaptı kızı oldu veee aynı anneme benziyooo iremim annemide o kadar çok seviyokiiiii anlatamamm.. bu arada bizim gelin çok fettandır heeeeee yeni yeni duruldu diyebilirim...
oohh erkek çıktı sonunda izmirdeki temmuz bebeklerinden ilk defa erkek duyuyorum, gözün aydın canımmm sağsalim kucağına al inşallah:) :)
Bugün bizimde kontrolümüz vardı teyzeleri.. Cok iyiymis bebis hic durmadi yerinde doktor 20dk ense ölcümüne ugrasti bizde o sayede baya bi izledik. Bi ters donuyo bi ayak ayak üstüne atyo sıpam cok hareketliEnse ölcümü gelisim herseyi normal dedi doktorumuz. çok şükür 3 günde önden gidiyoruz. valla görünce içim çok rahatladı korkuyodum bu ense ölçümü meselesinden.. Rabbim hepinize hayırlı haberler duyursun. bunlarda bıcırık resimlerimiz. hiç yerinde durmadığı için amuda kalkmış halde ancak poz yakalayabildi doktor dedemiz
Eki Görüntüle 604712 Eki Görüntüle 604713
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?