2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
merhaba kızlar

benim ultrasonda dogum tarihi 2.7.13 görünüyordu en son gittiğimde 8.7.13 görünüyor doktor herşey normal dedi ama benim canım sıkıldı
niye öyle uzadı ki

Canım çok yakışmış ) bende özendim valla göbişte büyümüş maşallah :)
cok sukur evt buyuyorr ya hatta namazda zorluyor benı bazen yere egıldıgımde dırek otutuyorum ben burdayım dıee kasılıyor hee

canım benım le udusnmeınsl olmaz cunku 2 dr bıse erkek dedı ama bıs daha kendımızı kaptırmak ıstemesekte kaptırıyoruz ya kız olursa dıyoruz obısı duyuyor sonucda uzulmezmı dıyoruz ama elımıden gelen bırsey yok her ıkı cınsede ayar lamamız gerek kendımızı ınsll
ayyy 11.maddene bayıldım hehehehehehe

kızlar ne dertliymişiz yaa... bugün eşim almanyaya gitti... ve cumartesi sabaha karşı gelicek allah izin verirse... bekliyorum şimdi bakalım kayınvalidem beni arıycakmı kızım bi isteğin varmı... bi arzun varmı... gel bizde kal.... diycekmi bakalım... benim ailem bursada (ben istanbulda) abim kırk kere aradı buraya geliceksin diye... gidemem daha yeni geldim... işim yok kiradayız... masrafları minimuma indirmemiz lazım... abim bişeye ihtiyacın varmı ben sana para gönderiyim gel diyo... yok diyorum 3 gün için... korkmam merak etme diye ikna etmeye çalışıyorum... sabahtan beri kaç kere aradı... kaynanatör aramadı henüz kayınpederim aradı allah razı olsun... gel kızım evindeki gibi dinlenirsin rahatsız olmazsın falan diye... bişeye ihtiyacın olursa ara dedi... nursuz kadın yaa... sinir oluyorum...

Kıslar akşama hatırlatında ben size oğlanın bebekliğini yükleyeyim 3 günlük halini sizi neyin beklediğini görün :) :)

iki gün ara verin kendinizi unutturun dicem ama oda çok zor kazındınız hafızalara

baaak unutma ama yüklemeyiii yerim ben onu yerimmm
ben duramamki konusmadan
bisii unutamassın mercimeg anasıııı taaammı

anaammm ne kaynanalar var daha burda seninkide fenaymış.. bi ara açılır yine herkes.. sonra biri gelir kızar yazık kaynanalara öyle konuşmayın dedikodu yapmayın diye sonra biraz düzeliriz aman diyim kaynananı sev bu ara kız olurda bu bebiş çektirme cadıya

yaklasık bır haftadırr karın içimde ara ara kesik oluyormus gıbı agrım oluyor acaba iç karnımmı yırtılıyor kızlar ne dersınız sızdede varmı bu tur seylerr:44::44:

baaak unutma ama yüklemeyiii yerim ben onu yerimmm
ben duramamki konusmadan
bisii unutamassın mercimeg anasıııı taaammı

unutmam kurabiyem merak etme mercimeğin anası lakabınıda sevdim ama bu arada ismimide yazayım nurgül

yaklasık bır haftadırr karın içimde ara ara kesik oluyormus gıbı agrım oluyor acaba iç karnımmı yırtılıyor kızlar ne dersınız sızdede varmı bu tur seylerr:44::44:
ah bebem olmazmı yaaa geçen gün herife söyledim bu kesin içeri kaçak bıçak neşter filan soktu diye neden neoldu dedi kernımın içi kesiliyo resmen dedim hani böyle çok memik çekersin çok spor yaparsın ya ondan sonra acır ya onun gibi aynen

kızlar ben kaçar akşama burda olursanız görüşürüz sizleri seviyorum mesaim bitti yaşasın yupbiii eve gidem oğlan okuldan gelinceye kadar belimi dinlendirem çok ağrıdı zaar

senin ordan turkiyeye 3.5 saat turkiyeden buraya 4.5 saat 8 saat gel buyur mallarda kaliteli:)))

araba ve puset fiyati bu canim:)))neyin fiyati 8000sen gel canim umreye hem gorusuruzde

ben umreye gelemem eşim tek başıma kv ile göndermez onun gitmediği yere bende gidemiyorum öle bi psikopatlığı var sende gel desek hiçççççç gelmez biliyom adamı en güseli ben kv ile teyzeleri kandırayım umreye gitsinsinler 8000 tl olan arabanın tam takımı başka zımbırtıları falan da oluyo öle 8000 tl demişlerdi

Kız bende kaynanama sinir oluyorum benim çocukta onun gibi olmasın amanın bende vazgeçtim kimseye gıcık olmayacağım korktum haa

Güzel hamileler merhaba, nasılsınız.... bugün 2'li test için dr.gittik kan verdik ultrasonda ense kalınlığına bakıldı şükür herşey gayet iyi görünüyor dedi dr.bey ensemiz 2,2 çıktı vee %51 erkek dedi :)) bu büyük ihtimalle demek ama ama işte naz yapıyorlar kesin konuşmuyorlar. Allahıma çok şükür şimdilik iyiz bulantılar hafiflemeye başladı iştah yerine gelmeye başladı,ara ara karnımda kasıklarımda kramp tarzı ağrı oluyor ve ani kalkınca sanki içimden bişey yırtılmış gibi ani sancı oluyor ama bunlar normal sonuçta içimde bir melek büyüyor ve kendine yer açması lazım..:) şimdilik bizden bukadar güzel anneler oğluşumla hepinize sevgilerimizi yolluyoruz...

ayne canım ya kesinn kesin bende esıme dıyınce küçüçük sogan cücügü ile bas edemıyorsun senı alt edıyor hemen dıyorr

Son düzenleme:
Kız bende kaynanama sinir oluyorum benim çocukta onun gibi olmasın amanın bende vazgeçtim kimseye gıcık olmayacağım korktum haa

valla abimin eşi yani yengem hamileyken annemle skıntılı günler yaşadılar daha doğrusu kendi kendine bir sürü kuruntu yaptı kızı oldu veee aynı anneme benziyooo iremim annemide o kadar çok seviyokiiiii anlatamamm.. bu arada bizim gelin çok fettandır heeeeee yeni yeni duruldu diyebilirim...

gülerken sadece senin suyun gelcek olsa gene iyi bizimkilerde gelcek gibi sonra bütün topik bi bakmışız dopuma gitmiş haziran anası oluvermişiz

Allahım hayırlısını versin kaynanama benzesin istemem benimde yakın arkadaşımın ablası var onunda oğlu oldu oda kaynanasına sinir olmuş hamileyken aynı ona benziyormuş yaa gözüm korktu haa

ne kadar belirgin çıkmış maaşallah kızmı olucak? canım bellimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…