Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz bayaaa eglenceliyizdir biz
burda dehşet ötesi bi yağmur var star gittiseyredemiyom sülümanı[/ Tuh yeni başladı gerçi belki gelir bende tiryakisi oldum
evet öyleymişsiniz :) bugün üye olunca tabi artık sınav dönemi olup vakit de bulduğum için bol bol takip edebildim çok güzel bir duygu hemen hemen yakın dönem gebelik haftalarına sahip olup paylaşımlardaa bulunmak insan kendinin yalnız olmadığını algılıyor:)
Tuh yeni başladı gerçi belki gelir bende tiryakisi oldum
bugünde heycanlı bölüm vardı pargalıyı boğdurcaktı sülüman
Aynen öle canım vakit buldukça isallah sende katılırsın hepimiz kardeş gibi olduk paylaşımlarda hep öle kendini yalnız hissetmiyosun[/QUOTE
elimden geldiğince katılmaya çalışacağım canım ben de sana katılıyorum yalnız hissetmemek güzel bilmiyorum siz de gebelik döneminde duygu değişimi oldu mu ama ben de fazlasıyla oldu hele memleketinden uzak olmak yakınlarının olmaması tamamen yalnızmışım gibi his uyandırdı en azından buada sizinle beraber paylaşımda bulunmak bu hissi azaltacaktır:))
Aynen öle anlatırım ben sana yarın gitcek kellesi ibrahimin ablası
Aynen öle canım vakit buldukça isallah sende katılırsın hepimiz kardeş gibi olduk paylaşımlarda hep öle kendini yalnız hissetmiyosun
Hoşbuldummm:)) baya eğlenceli temmuz anneleri:)
Hürrem başladı izleyeniniz var mı
aynısı bızım ıkı gelındede oldu annemle anlasamadılar ıkısnın kızını huyuda aynı annemmmmmmmmm o yusden kv kınamak fılan ıstemıyor aksına cok hos bakmaya calısıyorum bazı huyları(yavas hareket etmesı)hıc sevmıyorum benzemesın dıe bırde k.babanın ınat huyunu kınamıyorumkı bebegım olmasın dıe cunku 24 st aynı evdeyızz hehheehvalla abimin eşi yani yengem hamileyken annemle skıntılı günler yaşadılar daha doğrusu kendi kendine bir sürü kuruntu yaptı kızı oldu veee aynı anneme benziyooo iremim annemide o kadar çok seviyokiiiii anlatamamm.. bu arada bizim gelin çok fettandır heeeeee yeni yeni duruldu diyebilirim...
allah senii koca dötlüü seniiiiiiiiii bendede hıc bır sey yok koca iki tane süt deposu var temmuzda acılısımıs olucak ınsl esım dıyorki usak suanda rafları dızıyor ne yıyecekse onları yerlestırıyor temmuzda acılısı yapaak hiper marketin diyorrrben didiyorum
dötümü sallaya sallaya, memeklerim sutyenime sığmasadaaaaaaaaa lalalalaaaaaaaaaaaaa
hadii kısss çok konuşmayın evden devam ederim
kocama söylemeyin bugün hiç midem bulanmadı maaşallah
ama ben yinede yemek yapmayacam kıhkıhkıhhhhhhhhh
öptüm.mck.byeeee
ayy kıyamamm sanaaaaaaaaaaaaa olur bat malar ayetel kürsi i oku allah dan baska bırsey olmaz ben öle yapıyordum esım vardı yadaykene canımmmmmmmkızlar sağ kasığımda ağrı var... batma şeklinde... şimdi internete baktım sağ kasık kız sol kasık erkek korkulacak bişi yok diyo...
iyidir dimi meleğim çok özledim onu görmeyi... hem babası da yok önümüzdeki 3 geceyi yalnız geçiricez... Allah yardımcımız olsun inşallah...
ben dıetteydım ve 90 beden büyük geliyorduu ve suan da 95 fit oluyor hehehehkızlar bu memikliler kaç bedenden kaça büyüdü merak ettim yahu
hangi kremden alıyım karar veremedım yaaa tavsyelerınız varmı kı acaba:26:olabilir iç karnı dar olanların çatlama riskide daha çok oluyomuş o yüsden kremlerini yağlarını ihmal etme bebeğeemm :)
sen nasılsın asıl canım nasıl oldunuz bakalım bır ıyıyızz ckk sukur elhamdulıllahyaaa yazdim yazdim gitti sinir oldum ne yaptiniz kizlar ne kadar kaynattiniz bu kadar sayfa telden donebildigim kadar bakim neler olmusss
ayy hatırladıgım kadarı ıle hıc sut ıcmedım yogurt du bınde bır yıyorummm ayran da ıcmıyorumm sadece sbhları kıbrıt kutusu buyulugunde peynır o kaaaa balıgıda haftada 1 yıyorum ıspanagına haftada bır yarın gunum hatta!!! da semız otunu duymamıstım dur alıımm markettennn cevızdende tıksındım fındık yıyorum sadece az az odaa ıyyyyyyyyya kızlar ben sütten ve yumurtadan tiksindim azıma sürünce öğürmeye başlıyorum
süt yerine günde bi şişe soda içiyorum ama şimdi bi video izledim dr bebek kalsiyumu sizden alır ama sizde sonra kemik erimesi görüşür dio
bide günde 2 defa ceviz haftada 2 defa balık 2 defa ıspanak ve semiz otu yememiz gerekiyomuş omega 3 için
çok moralim bozuldu benim ben bebişimi iyi beslemek istiyorum ama çoğu şeydende tiksindim hergün yiyemiyorum
hhayırlısınsl cnm bnmm saglıklı olsunda beebeegımmİç karnın yırtılıyordur canım ama dıştaki yırtılmasın da görünmeyen yırtılsın varsın :))) bende yok şimdilik birşey inşallah olmaz :)
ama ben cok zayıf dıldım dıetteydım zatenn 83 den 69,5 düştümm ve hamıs kaldımm cnmmm bır haftadır da bıcak kesıgı gıbı ara ara yelerım acıyorr okaaaaaaaynı ağrılar bende de var hatta şöyle tarif ettim doktoruma:) sanki karnımı birisi 2 eliyle tutmuş yırtmak istiyor inanılmaz acıyor dedim:) bebeğin kendine yer açması ile açıkladı zayıf hamile kalanlarda biraz daha fazla oluyor bu sorun diye devam etti ama uzun sürmezmiş belirli dönemlerde artarmış.
telden okusunn canmmmmmmmm yarim hehehe öle korkunc flan dee bol ayetel kursı lutfen okuuuyaaaa... kocasız ev ne sessizz ne sıkıcı ne korkunç oluyooo...
biz babamızı özledikkk... kim okşıycak bu gece bizi... kim severek dua okuyarak uyutucak bizi bu gece...
ben 2 aydır hep solum ayatyorum ara ara uyandıgımda sag a donuyorum hemen agrım oluyor sagımda geri donuyorum oyusdennnAcayip sola yatmaya çalışıyom resmen kendimi yırtıyorum ama cok zorlanıyorum alışmışim yüzustuye şimdi nerde hep uyanıyorum o yüzden isallah alısirim artık
iyi akşamlar hanımlar.. kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim.. eğer eklerseniz son adet tarihim 4 ekim ama suanda 12+6 günlük hamileyim yarın 13. haftamız doluyogeç döllenme yaşamışız yani doğum tarihimiz allah kısmet ederse 25 temmuz 2013 İlk bebeğim Antalya lıyım..
kızlar cok korkuyorum 17 haftalık hamıleyım ve bugun aksam kahverengı akıntım basladı kırmızıya donecek bebegıme bısı olacak dıye cok korkuyorum.doktorumu aradım kırmızı olursa benı ara dedı.yarında kontrole gel dedı.dua edın bıze bebısıme bısı olmasın((
korkmaa cnmm ayaklarını dik de yatt...korkmaa dr dedıgı gıbı ınsl olmazda olursa dr ara hast. gıt sımdılık ayaklarını dıkk dua et canımmm rabbime emanetsınızzkızlar cok korkuyorum 17 haftalık hamıleyım ve bugun aksam kahverengı akıntım basladı kırmızıya donecek bebegıme bısı olacak dıye cok korkuyorum.doktorumu aradım kırmızı olursa benı ara dedı.yarında kontrole gel dedı.dua edın bıze bebısıme bısı olmasın((
kızlar cok korkuyorum 17 haftalık hamıleyım ve bugun aksam kahverengı akıntım basladı kırmızıya donecek bebegıme bısı olacak dıye cok korkuyorum.doktorumu aradım kırmızı olursa benı ara dedı.yarında kontrole gel dedı.dua edın bıze bebısıme bısı olmasın((
Koltukta uzanmış kuzey guneyi izliyorum.kociste once bana meyve hazirladi, simdide yikadigi camasirlari asiyor. hızını alamadı 3.makineyi yikiyor.
Yaşasın hamilelik yihhhuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?