2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz bayaaa eglenceliyizdir biz

evet öyleymişsiniz :) bugün üye olunca tabi artık sınav dönemi olup vakit de bulduğum için bol bol takip edebildim çok güzel bir duygu hemen hemen yakın dönem gebelik haftalarına sahip olup paylaşımlardaa bulunmak insan kendinin yalnız olmadığını algılıyor:)

Aynen öle canım vakit buldukça isallah sende katılırsın hepimiz kardeş gibi olduk paylaşımlarda hep öle kendini yalnız hissetmiyosun

Son düzenleme:
Aynen öle canım vakit buldukça isallah sende katılırsın hepimiz kardeş gibi olduk paylaşımlarda hep öle kendini yalnız hissetmiyosun

bu arada ben en çok benimle aynı haftada hamile olan arkadaşların bebişlerinin cinsiyetlerini ve bedenlerindeki değişimleri merak ediyorum kaç kilo falan aldıklarını ilk hamileliğim olduğu için kıyası ancak aynı dönemde olanlarla yapabilirim inş kısmet olur da ikinci bebek kendi gebeliğimin kıyasını yapabilirim:))

aynısı bızım ıkı gelındede oldu annemle anlasamadılar ıkısnın kızını huyuda aynı annemmmmmmmmm o yusden kv kınamak fılan ıstemıyor aksına cok hos bakmaya calısıyorum bazı huyları(yavas hareket etmesı)hıc sevmıyorum benzemesın dıe bırde k.babanın ınat huyunu kınamıyorumkı bebegım olmasın dıe cunku 24 st aynı evdeyızz hehheeh
allah senii koca dötlüü seniiiiiiiiii bendede hıc bır sey yok koca iki tane süt deposu var temmuzda acılısımıs olucak ınsl esım dıyorki usak suanda rafları dızıyor ne yıyecekse onları yerlestırıyor temmuzda acılısı yapaak hiper marketin diyorrr öle düşünün ce büyüklügü gözume gozukmuyorkii

ayy kıyamamm sanaaaaaaaaaaaaa olur bat malar ayetel kürsi i oku allah dan baska bırsey olmaz ben öle yapıyordum esım vardı yadaykene canımmmmmmm

kızlar bu memikliler kaç bedenden kaça büyüdü merak ettim yahu
ben dıetteydım ve 90 beden büyük geliyorduu ve suan da 95 fit oluyor heheheh

olabilir iç karnı dar olanların çatlama riskide daha çok oluyomuş o yüsden kremlerini yağlarını ihmal etme bebeğeemm :)
hangi kremden alıyım karar veremedım yaaa tavsyelerınız varmı kı acaba:26:
yaaa yazdim yazdim gitti sinir oldum ne yaptiniz kizlar ne kadar kaynattiniz bu kadar sayfa telden donebildigim kadar bakim neler olmusss
sen nasılsın asıl canım nasıl oldunuz bakalım bır ıyıyızz ckk sukur elhamdulıllah
ayy hatırladıgım kadarı ıle hıc sut ıcmedım yogurt du bınde bır yıyorummm ayran da ıcmıyorumm sadece sbhları kıbrıt kutusu buyulugunde peynır o kaaaa balıgıda haftada 1 yıyorum ıspanagına haftada bır yarın gunum hatta!!! da semız otunu duymamıstım dur alıımm markettennn cevızdende tıksındım fındık yıyorum sadece az az odaa ıyyyyyyyy

İç karnın yırtılıyordur canım ama dıştaki yırtılmasın da görünmeyen yırtılsın varsın :))) bende yok şimdilik birşey inşallah olmaz :)
hhayırlısınsl cnm bnmm saglıklı olsunda beebeegımm
ama ben cok zayıf dıldım dıetteydım zatenn 83 den 69,5 düştümm ve hamıs kaldımm cnmmm bır haftadır da bıcak kesıgı gıbı ara ara yelerım acıyorr okaaaaaa

yaaaa... kocasız ev ne sessizz ne sıkıcı ne korkunç oluyooo...
biz babamızı özledikkk... kim okşıycak bu gece bizi... kim severek dua okuyarak uyutucak bizi bu gece...
telden okusunn canmmmmmmmm yarim hehehe öle korkunc flan dee bol ayetel kursı lutfen okuuu

Acayip sola yatmaya çalışıyom resmen kendimi yırtıyorum ama cok zorlanıyorum alışmışim yüzustuye şimdi nerde hep uyanıyorum o yüzden isallah alısirim artık
ben 2 aydır hep solum ayatyorum ara ara uyandıgımda sag a donuyorum hemen agrım oluyor sagımda geri donuyorum oyusdennn

kızlar cok korkuyorum 17 haftalık hamıleyım ve bugun aksam kahverengı akıntım basladı kırmızıya donecek bebegıme bısı olacak dıye cok korkuyorum.doktorumu aradım kırmızı olursa benı ara dedı.yarında kontrole gel dedı.dua edın bıze bebısıme bısı olmasın((

HOŞGELMİŞSİNİZZZ yeni gelen temmuzcular bendede geç döllenme olmuş

bişey olmaz inşallah canım. ayetel kürsi oku bol bol karnına elini koyup. kalbinide ferah tut bebek üzülmesin

korkmaa cnmm ayaklarını dik de yatt...korkmaa dr dedıgı gıbı ınsl olmazda olursa dr ara hast. gıt sımdılık ayaklarını dıkk dua et canımmm rabbime emanetsınızz

İnşallah sorun yoktur canım içini ferah tut Rabbim bebeğini saba bağışlasın inşallah .

Koltukta uzanmış kuzey guneyi izliyorum.kociste once bana meyve hazirladi, simdide yikadigi camasirlari asiyor. hızını alamadı 3.makineyi yikiyor.

Yaşasın hamilelik yihhhuuuuuuuu

Koltukta uzanmış kuzey guneyi izliyorum.kociste once bana meyve hazirladi, simdide yikadigi camasirlari asiyor. hızını alamadı 3.makineyi yikiyor.

Yaşasın hamilelik yihhhuuuuuuuu

Yazık kız kocana Toto'na Toto'na vururum heeee kalk yardım et azcık adamına

tatlim korkma icini ferah tut biseycik olmaz bebisine rabbim korur onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…