2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bu yeme ıcme konusunda bende aynı fıkırdeyım lutfen dahad dıkkatlı olalım

Günaydın güzel annişler, anamm annemi oluyoruz len biz

ahahahahaaaaa günaydıııınnnnn üsküdarda sabah oldu annecimm yarıladık bileeee şaka bi yana hakikaten bende yeni yeni anlıyorum anne olacağımı hele süt geldiği gün hepten anladım

günaydın kızlar... ay valla tam haile modundayım kıyafetler falan ....

ahahahaa bugün bende öyleyim ayooolll yeni sütyenimde bir harikaaaaaa valla kızlar sütyenlerinizi değiştirin kesinlikle ben işkence yaşamışım vallaaa kaç aydır...

bu yeme ıcme konusunda bende aynı fıkırdeyım lutfen dahad dıkkatlı olalım

mevsimi olmayan ve fiyatı çok çok yüksek olan yiyecekler gerçektende söylenmesin çünkü bulunması gerçektende çok zor sonuçta hepimiz aş erme modundayız.. ama mevsiminde bulunabilecek yiyeceklerin telaffuzunda sıkıntı görmüyorum ben....

valla göğüsler dolgun dolgun oldu ne güsel :) silikonlu gibi oldu valla benimde iyi oldu ama :)) göbüş desen sabah 3 aylık akşam 6 aylık gibi oluyo.... patlıcak gibi oluyom az bişeyde yesem şişiyorum resmen....

canım hiç öyle deme burda 1 ay önce bır konu gectı öyle ballandıra ballandıra anlatıldıkı benım yememem gereken bırsey mıde hastasıyım cunku ılerı derece gastrıtım var. herkes öyle bır anlattıkkı dayanmadım bende yedım 2 gun mıde agrısından öldümm kımın aklına gelır masumca bır konusmanın karsı tarafta boyle bır sonuc cıkaracagı

merhaba kızlar

benim ultrasonda dogum tarihi 2.7.13 görünüyordu en son gittiğimde 8.7.13 görünüyor doktor herşey normal dedi ama benim canım sıkıldı
niye öyle uzadı ki

o bildiğim kadarıyla değişiyor bir sonraki sefere de daha önceki bir tarih çıkabilir bence sorun değildir

oyy benimki de kocam yokken gecenin 12sinde aramış yrın misafirim var bana şu şu yemekleri yap demişti, hani malzemen var mı müsaitmisn bir ihtiyacın var mı değil, hatta kp bana gel dediğinde kv yok yok evinde rahat eder gelmesin falan diyordu..

Kız bende kaynanama sinir oluyorum benim çocukta onun gibi olmasın amanın bende vazgeçtim kimseye gıcık olmayacağım korktum haa

evet ya çok haklısın hani iyi güzel yanları varsa benzesinler babaannelerine ama kötü yanlarını almasınlar, ay ben gıcık olduğum kişilere dikakt edeyim gerçekten

benimki artık isyan bayrağını çekti akşam buzluktan birşeyler çıkartıp kızartalım dedim daha doğrusu sen çıkart ben kzartırım dedim onu bile yapamadı dışarıdan söyledik (

kızlar bu memikliler kaç bedenden kaça büyüdü merak ettim yahu

ben hala eski çamaşırlarımı giyiyiroum ama en az bir beden büyümüştür sığmıyorlar :)

ya sen deli misin kendine işkence ediyorsun yemezsen ona mı zarar sana mı zarar.. bebişini düşün.. git ye iç ama onlarla muhabbete girme odana çekil ya da dışarı çık gez, ya da onların yaptığını yemezsen kendi kendine yap birşeyler

yaaaa... kocasız ev ne sessizz ne sıkıcı ne korkunç oluyooo...
biz babamızı özledikkk... kim okşıycak bu gece bizi... kim severek dua okuyarak uyutucak bizi bu gece...

ya kala kala sol yana yatış pozisyonuna kaldık iyi mi,, mis gibi yüz üstü yatıyordum hadi sırtüstüne de alıştım ( şimdi sıkıyorsa sola dön

canım allah korusun doktora git ve sonra haber ver bize

Koltukta uzanmış kuzey guneyi izliyorum.kociste once bana meyve hazirladi, simdide yikadigi camasirlari asiyor. hızını alamadı 3.makineyi yikiyor.

Yaşasın hamilelik yihhhuuuuuuuu

yok yok benimki sadece asmaya yardım eder o da balkon storlarını indirip makinenin fişin bile bilmez bir de bulaşık makinesini boşaltması süper oluyor :)

ya bizim randevumuz da akşam 16,50de nasıl geçecek zaman bilmiyorum

haklısın ben de birşey duyduğumda canım çekebiliyor, evet yiyecek adı paylaştım ama herkesin bulabileceği şeyler olduğunu düşnüyrum, inş gereksiz yere özendirmemişimdir (

kızlar yaaa ben bişi sormuştm ikili testim temiz çıktı sonuca göre hcg 70 şimdi bu kız mı yoksa erkek mi bi ara konuşuyodunz ya ondan merak ettim ha bi de sizde bu teori doğru çıktı mı

kızlar yaaa ben bişi sormuştm ikili testim temiz çıktı sonuca göre hcg 70 şimdi bu kız mı yoksa erkek mi bi ara konuşuyodunz ya ondan merak ettim ha bi de sizde bu teori doğru çıktı mı

50 nın altında olanlar erkek denıyodu sanırım :26: benımkı 60 cıktı. doktor muhtemelen erkek dedı

kuzum teoriyi bahsedenlerden biride benim senin belli oldumu dersen hayır hala göstermedi ama değerim 75 50 üstü kız altı erkek yani buna göre kızım olması gerekiyor bakalım 25 de kontrol var iyşallah öğrenirim çatlıycam meraktan

canım senin 60 ise demek bu teori yanlış mı oluyo

canım bılmıyorum valla :26: tesadufte olabılır ona kalırsa malum bulantı olursa kız olmazsa erkek derler ama bu teorıyı curutende cok :26::26: ama dogru olanlarda var
sımdı yazarken aklıma geldı eger bu teorı kesınlıkle dogru olsaydı eger herkesın ıkılı testıne bakarak doktorlar kesın cınsıyet soyleyebılırdı ama 5 ayına gelıp hala cınsıyetı bellı olmayanlar oluyo :26:

Gunaydin kizlar.sabah kalktigimda azimda demir yalamis gibi bi his vardisizde de varmi boyle bisey.bi de butun dislerim agriyoooorrrrr

Affet Babacığım

Evlendiğinden beri evinde kalan babası yüzünden eşiyle sürekli tartışıyordu. Eşi babasını istemiyor ve onun evde bir fazlalık olduğunu düşünüyordu. Tartışmalar bazen inanılmaz boyutlara ulaşıyordu. Yine böyle bir tartışma anında; eşi, bütün bağları kopardı ve

- ''Ya ben giderim, ya da baban bu evde kalmayacak'' diyerek rest çekti... Eşini kaybetmeyi göze alamazdı.

Babası yüzünden çıkan tartışmalar dışında mutlu bir yuvası, sevdiği ve kendini seven bir eşi ve birde çocukları vardı. Eşi için çok mücadele etmişti evliliği sırasında. Ailesini ikna etmek için çok uğraşmış ve çok sorunlarla karşılaşmıştı. Hâlâ onu ölürcesine seviyordu.

Çaresizlik içinde ne yapacağını düşündü ve kendince bir çözüm yolu buldu. Yıllar önce avcılık merakı yüzünden kendisi için yaptırdığı kulübe tipi dağ evine götürecekti babasını. Haftada bir uğrayacak ve ihtiyacı neyse karşılayacak, böylelikle eşiyle de bu tür sorunlar yaşamayacaktı.

Babasına lâzım olacak bütün malzemeleri hazırladıktan sonra yatalak babasını yatağından kaldırdı ve kucakladığı gibi arabaya attı. Oğlu Can,

- ''Baba bende seninle gelmek istiyorum'' diye ısrar edince onu da arabaya aldı ve birlikte yola koyuldular.

Karakışın tam ortalarıydı ve korkunç bir soğuk vardı. Kar ve tipi yüzünden yolu zor seçiyorlardı. Minik Can, sürekli babasına

- ''Baba nereye gidiyoruz?'' diye soruyor ama cevap alamıyordu. Öte yandan; nereye götürüldüğünü anlayan yaşlı adamsa gizli gizli gözyaşı döküyor oğlu ve torununa belli etmemeye çalışıyordu.

Saatler süren zorlu yolculuktan sonra dağ evine ulaştılar. Epeydir buraya gelmemişti. Baraka tipindeki dağ evi artık çürümeye yüz tutmuş, tavan akıyordu. Barakanın bir köşesini temizledi hazırladı ve arabadan yüklendiği yatağı oraya itina ile serdi. Sonra diğer malzemeleri taşıdı en son da babasını sırtlayarak yatağa yerleştirdi.

Tipi, adeta barakanın içinde hissediliyordu. Barakanın içinde fırtına vardı adeta. Çaresizlik içinde babasını izledi. Daha şimdiden üşümeye başlamıştı.Yarın yine gelir bir yorgan ve birkaç battaniye getiririm diye düşündü.

Öyle üzgündü ki, dünya başına göçüyor gibiydi. O, bu duygular içindeyken babası, yüreğine bıçak saplanmış gibiydi. Yıllarca emek verdiği oğlu tarafından bir barakaya terk ediliyordu. Gururu incinmişti, içi yanıyordu ama belli etmemeye çalışıyordu. Minik Can ise olanlara hiçbir anlam veremiyordu. Anlamsızca ama dedesinden ayrılacak olmanın vermiş olduğu üzüntüyle sadece seyrediyordu.

Artık gitme zamanıydı. Babasının yatağına eğildi, yanaklarını ve ellerini defalarca öptü. Beni affet der gibi sarıldı, kokladı. Artık ikisi de kendine hakim olamıyor ve hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Buna mecburum der gibi baktı babasının yüzüne ve Can'ın elini tutup hızla barakayı terketti. Arabaya bindiler.

Can yola çıktıklarında ağlamaya başladı, neden dedemi o soğuk yerde bıraktın diye. Verecek hiçbir cevap bulamıyordu, annen böyle istiyor diyemiyordu. Can:

- ''Baba, sen yaşlandığında ben de seni buraya mı getireceğim?'' diye sorunca dünyası başına yıkıldı. O sorunun yöneltilmesiyle birlikte deliler gibi geri çevirdi arabayı. Barakaya ulaştığında

- ''Beni affet baba.'' diyerek babasının boynuna sarıldı. Baba oğul sıkı sıkı sarılmış çocuklar gibi hıçkıra hıçkıra ağlıyorlardı. Oğlu:

- ''Baba beni affet! Sana bu muameleyi yaptığım için beni affet!'' diye hatasını belli ediyordu... Babası oğlunun bu sözlerine en anlamlı cevabı veriyordu...

- ''Geri geleceğini biliyordum yavrum. Ben babamı dağ başına atmadım ki, sen beni atasın... Beni bu dağda bırakamayacağını biliyordum.''

kızlar teorilere kulak asmayın lütfen. bthcg hormonu haftayla alakalı, 1-2 hafta daha bekleyin heyecan yapın merak edın ondan sonra öğrenirsiniz.

Gunaydin kizlar.sabah kalktigimda azimda demir yalamis gibi bi his vardisizde de varmi boyle bisey.bi de butun dislerim agriyoooorrrrr

demır tadı hamılelık belırtısııı eskıden her ay acaba hamılemıyım dıye dusunurken erken hamılelık belırtılarınde yazıyodu sabahları agızda demır tadı olur dıye ama nıye bılmıyorum

Son düzenleme:

ya eğer öyleyse benim de prensesim olcak hayırlısı bakalım bidahaki gidişimizde öğrenirz benim kontrol ayın 28 inde yani 10 gün var daha. allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin kız erkek hiç farketmez bizimkide merak işte

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

Ne güzel valla canım benim burda öyle bi lüxüm yok ne yazıkki şimdilik her seferinde başka bi doktor giriyor bakalım ilerleyen zamanlarda benim ebem gibi olucak

İnşalalh kötü birşey yoktur içini ferah tut canım bu ara herkes bu ağrılardan bahsediyor bende de bir kere oldu İnan wc ye oturamadım ağlıcaktım 1 dk sürdü geçti benimki bidahada olmadı şimdiye kadar inşallah da bidaha olmaz insan tedirgin oluyorsa sen bi doktorunu bakalım ne dicek canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…