Günaydın kızlar,
Antalya gece uçtu resmen,fırtına,yağmur uyuyamadım gürültüden.sabah da güneş açmış.
Kızlar daha önce de belirtmiştim zamanı olmayan,bulunması imkansız olan canınızın çektiği meyve,sebze yazmayın lütfen! Defalarca dedim ama saygı gösteren yok!
Dün akşam öyle bir ekşi yedim ki bakanın içi gıdıklandı,ye ekşiyi doğur Ayşe'yi dedim,gülüyor herkes.
Çevremden de çok duydum oğlu olup ekşi çok yiyen.hayırlısı tabi.
Öperim hepinizi ,iyi bakın kendinize ve yavrunuza.
Günaydın güzel annişler, anamm annemi oluyoruz len biz
günaydın kızlar... ay valla tam haile modundayım kıyafetler falan ....
bu yeme ıcme konusunda bende aynı fıkırdeyım lutfen dahad dıkkatlı olalım
ahahahahaaaaagünaydıııınnnnn üsküdarda sabah oldu annecimm yarıladık bileeee şaka bi yana hakikaten bende yeni yeni anlıyorum anne olacağımı hele süt geldiği gün hepten anladım
ahahahaa bugün bende öyleyim ayooolll yeni sütyenimde bir harikaaaaaavalla kızlar sütyenlerinizi değiştirin kesinlikle ben işkence yaşamışım vallaaa kaç aydır...
mevsimi olmayan ve fiyatı çok çok yüksek olan yiyecekler gerçektende söylenmesin çünkü bulunması gerçektende çok zor sonuçta hepimiz aş erme modundayız.. ama mevsiminde bulunabilecek yiyeceklerin telaffuzunda sıkıntı görmüyorum ben....
merhaba kızlar
benim ultrasonda dogum tarihi 2.7.13 görünüyordu en son gittiğimde 8.7.13 görünüyor doktor herşey normal dedi ama benim canım sıkıldı
niye öyle uzadı ki
kızlar ne dertliymişiz yaa... bugün eşim almanyaya gitti... ve cumartesi sabaha karşı gelicek allah izin verirse... bekliyorum şimdi bakalım kayınvalidem beni arıycakmı kızım bi isteğin varmı... bi arzun varmı... gel bizde kal.... diycekmi bakalım... benim ailem bursada (ben istanbulda) abim kırk kere aradı buraya geliceksin diye... gidemem daha yeni geldim... işim yok kiradayız... masrafları minimuma indirmemiz lazım... abim bişeye ihtiyacın varmı ben sana para gönderiyim gel diyo... yok diyorum 3 gün için... korkmam merak etme diye ikna etmeye çalışıyorum... sabahtan beri kaç kere aradı... kaynanatör aramadı henüz kayınpederim aradı allah razı olsun... gel kızım evindeki gibi dinlenirsin rahatsız olmazsın falan diye... bişeye ihtiyacın olursa ara dedi... nursuz kadın yaa... sinir oluyorum...
Kız bende kaynanama sinir oluyorum benim çocukta onun gibi olmasın amanın bende vazgeçtim kimseye gıcık olmayacağım korktum haa
ben didiyorum
dötümü sallaya sallaya, memeklerim sutyenime sığmasadaaaaaaaaa lalalalaaaaaaaaaaaaa
hadii kısss çok konuşmayın evden devam ederim
kocama söylemeyin bugün hiç midem bulanmadı maaşallah
ama ben yinede yemek yapmayacam kıhkıhkıhhhhhhhhh
öptüm.mck.byeeee
kızlar bu memikliler kaç bedenden kaça büyüdü merak ettim yahu
Sorma tatlım görümceyle bir yapıyorlar yemeği ben sabahtan beri oturuyorum birşeyler yaptı ye kızım sıcak sıcak kokmuştur diyor ama akşama da onun yaptıklarından yemicem peynir ekmek yicem sofrada çok güzel koktuda ama inadım dan yemem :)))))))
HAMİLELİKTE NASIL YATILIR? (YATIŞ POZİSYONU)
Hamilelikte (gebelikte) nasıl ve hangi yana yatmalı?
Hamilelikte özellikle sol yana yatış pozisyonu önerilir. Neden sağ tarafa değil de sol tarafa? Çünkü vücudun ortasından hafif sağ tarafta en büyük toplar damar (vena kava inferior) geçer. Sağ tarafa doğru yatılırsa bu toplar damara rahim bası yaapr ve kalbe dönen kan miktarı azalır, bu da bebeğe giden kan miktarının azalmasına neden olur. Sağ tarafa yatıldığında kalbe dönen kan azalacağı için vücuttaki şişlikler artabilir. Sol yana yatıldığında tersine plasentaya (bebeğin eşine) giden kan artar, böylece bebeğe daha fazla oksijen ve besin maddesi ulaşır. Sol tarafa yatmak kan dolaşımındaki sirkülasyonu arttırarak vücuttaki şişlikleri (ödem) azaltır. Hamileler için en rahat uyku pozisyonu sol yana yatarak bacakların karna doğru çekildiği pozisyondur. Sol yana yatarken sırtınızın arkasına büyükçe bir yastık koyarak hem daha rahat edersiniz hem de uykudayken sağa dönmeyi engelleyebilirsiniz.
İlk 3 ay, yatış pozisyonu:
Hamileliğin ilk 3 ayında yatış pozisyonu önemli değildir, yüzüstü hariç her pozisyonda yatılabilir çünkü bu aylarda rahim küçük ve hafif olduğu için damarları bası yapmaz.
Hamilelikte sırtüstü yatmak:
Gebeliğin özellikle son aylarında sırt üstü yatmaktan kaçınmak gerekir. Bu pozisyonda rahim bütün ağırlığıyla büyük kan damarlarına, omurgaya, sırt kaslarına ve barsaklara baskı yapar. Bu da bel ağrılarına ve hemoroide (basur) neden olabilir. Sırt üstü yatmak kan basıncında düşmeye neden olabilir, bazen anne adayları bu şekilde baş dönmesi, halsizlik gibi şikayetler hissederler.
Hamilelikte yüz üstü yatmak:
Hamilelikte yüzüstü yatmamak gerekir. Tahmin edilebileceği gibi bu pozisyonda rahim ve bebek baskıya uğrayabilir.
yaaaa... kocasız ev ne sessizz ne sıkıcı ne korkunç oluyooo...
biz babamızı özledikkk... kim okşıycak bu gece bizi... kim severek dua okuyarak uyutucak bizi bu gece...
kızlar cok korkuyorum 17 haftalık hamıleyım ve bugun aksam kahverengı akıntım basladı kırmızıya donecek bebegıme bısı olacak dıye cok korkuyorum.doktorumu aradım kırmızı olursa benı ara dedı.yarında kontrole gel dedı.dua edın bıze bebısıme bısı olmasın((
Koltukta uzanmış kuzey guneyi izliyorum.kociste once bana meyve hazirladi, simdide yikadigi camasirlari asiyor. hızını alamadı 3.makineyi yikiyor.
Yaşasın hamilelik yihhhuuuuuuuu
iyi geceler annisler
sabah kontrolümüz var
ayyy cookk ccoookk heyecanliyim 1 ay sonra bebisimi görecegim
sagligi iyidir hersey yolundadir insallah.
sabahi zor ederim ben simdi
ve o odadan bebisimin cinsiyetini ögrenmeden cikmicam banane banane...
Günaydın kızlar,
Antalya gece uçtu resmen,fırtına,yağmur uyuyamadım gürültüden.sabah da güneş açmış.
Kızlar daha önce de belirtmiştim zamanı olmayan,bulunması imkansız olan canınızın çektiği meyve,sebze yazmayın lütfen! Defalarca dedim ama saygı gösteren yok!
Dün akşam öyle bir ekşi yedim ki bakanın içi gıdıklandı,ye ekşiyi doğur Ayşe'yi dedim,gülüyor herkes.
Çevremden de çok duydum oğlu olup ekşi çok yiyen.hayırlısı tabi.
Öperim hepinizi ,iyi bakın kendinize ve yavrunuza.
kızlar yaaa ben bişi sormuştm ikili testim temiz çıktı sonuca göre hcg 70 şimdi bu kız mı yoksa erkek mi bi ara konuşuyodunz ya ondan merak ettim ha bi de sizde bu teori doğru çıktı mı
canım senin 60 ise demek bu teori yanlış mı oluyo50 nın altında olanlar erkek denıyodu sanırım :26: benımkı 60 cıktı. doktor muhtemelen erkek dedı
kızlar yaaa ben bişi sormuştm ikili testim temiz çıktı sonuca göre hcg 70 şimdi bu kız mı yoksa erkek mi bi ara konuşuyodunz ya ondan merak ettim ha bi de sizde bu teori doğru çıktı mı
canım senin 60 ise demek bu teori yanlış mı oluyo
Gunaydin kizlar.sabah kalktigimda azimda demir yalamis gibi bi his vardisizde de varmi boyle bisey.bi de butun dislerim agriyoooorrrrr
kuzum teoriyi bahsedenlerden biride benim senin belli oldumu dersen hayır hala göstermedi ama değerim 75 50 üstü kız altı erkek yani buna göre kızım olması gerekiyor bakalım 25 de kontrol var iyşallah öğrenirim çatlıycam meraktan
iyi geceler annisler
sabah kontrolümüz var
ayyy cookk ccoookk heyecanliyim 1 ay sonra bebisimi görecegim
sagligi iyidir hersey yolundadir insallah.
sabahi zor ederim ben simdi
ve o odadan bebisimin cinsiyetini ögrenmeden cikmicam banane banane...
günaydınnnnnnn güsel hamişlerrr
bugun başka bi doktora gidicez hamsimlebakalım beğenirsek devam edicez malesef doktor aramaya devam ediyoruzz anne oğul bi doktor beğenemediniz diyor babamızda ben yine hamsimi görcem ohhhhhhhhh
berbat bi gece geçirdim sol trafımda ağrıyla uandım ama öle böle bi ğrı değildi böbrek taafmdydı bi ra bayılcam sandım bde feci terlemişm kociş zorla üstümü değştirdi kıpırdayamıydum sonra eşm çşin vamı dedi evet dedim bi yap bakalım dedi yapınca rahatladım ama dr arıcqm gel derse gidcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?