berbat bi gece geçirdim sol trafımda ağrıyla uandım ama öle böle bi ğrı değildi böbrek taafmdydı bi ra bayılcam sandım bde feci terlemişm kociş zorla üstümü değştirdi kıpırdayamıydum sonra eşm çşin vamı dedi evet dedim bi yap bakalım dedi yapınca rahatladım ama dr arıcqm gel derse gidcem
berbat bi gece geçirdim sol trafımda ağrıyla uandım ama öle böle bi ğrı değildi böbrek taafmdydı bi ra bayılcam sandım bde feci terlemişm kociş zorla üstümü değştirdi kıpırdayamıydum sonra eşm çşin vamı dedi evet dedim bi yap bakalım dedi yapınca rahatladım ama dr arıcqm gel derse gidcem
sat 26 ekim doğum 26 temmuz (aslında 2 ağustos ama sezeryan olucak) 2. bebeğim ilki kız canım. İstanbuldan katıllıyorum doğuracak olan yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Benıde aranıza alırmısınız ? Son adet zamanın 4 ekım 2012 bebegımın dogum tarıhı 11 temmuz 2013 ilk bebegim istanbul hepınız saglıklı sıhatlı bebeklerımızı kucaklarımıza almayı nasıp eder ınş allahım .aminnnn
iyi akşamlar hanımlar.. kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim.. eğer eklerseniz son adet tarihim 4 ekim ama suanda 12+6 günlük hamileyim yarın 13. haftamız doluyogeç döllenme yaşamışız yani doğum tarihimiz allah kısmet ederse 25 temmuz 2013 İlk bebeğim Antalya lıyım..
hepinize iyi akşamlar hanımlar.. kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim formu sürekli takip ediyordum bugün üye olmaya karar verdim sadece okumakla olmaz ben de yazabileyim diye:) Konyalıyım ama Edirne'de yaşıyorum eğer eklerseniz son adet tarihim 4 ekim ilk bebeğim ve doğum tarihine de doktor 11 temmuz dedi umarım hepimiz çocuklarımızı sağ salim hayırlısıyla kucaklarımıza alırız.
Arkadaşlar merhaba bende dün yine kontrole gittik bebeğimin kesin olarak KIZ BEBEK olduğu kesinleşti ayrıca doğum tarihi ise 7 temmuzdan 1 temmuza çekildi bebeğim 15 hafta 4 günlük olması gerekirken 16 hafta 3 günlük görünüyor yalnız benim tansiyon problemim baş gösterdi normalde 10 5.5 iken şimdi 13 8 olunca ben çok kötü oluyorum bebeğimin ağırlığı 150 gr boyu 13 cm ayrıca herkese iyi günler
maşallah cnm gözünüzaydın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?