2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
iyi geceler annisler

sabah kontrolümüz var
ayyy cookk ccoookk heyecanliyim 1 ay sonra bebisimi görecegim
sagligi iyidir hersey yolundadir insallah.
sabahi zor ederim ben simdi
ve o odadan bebisimin cinsiyetini ögrenmeden cikmicam banane banane...

günaydınnnnnnn güsel hamişlerrr
bugun başka bi doktora gidicez hamsimle bakalım beğenirsek devam edicez malesef doktor aramaya devam ediyoruzz anne oğul bi doktor beğenemediniz diyor babamızda ben yine hamsimi görcem ohhhhhhhhh

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dun sabahtan berı gırmemıstım tam bır saatır oku oku bıtmedı yaww hepınıze ıyı mutlu huzurlu tepıklı gunlerrrr

berbat bi gece geçirdim sol trafımda ağrıyla uandım ama öle böle bi ğrı değildi böbrek taafmdydı bi ra bayılcam sandım bde feci terlemişm kociş zorla üstümü değştirdi kıpırdayamıydum sonra eşm çşin vamı dedi evet dedim bi yap bakalım dedi yapınca rahatladım ama dr arıcqm gel derse gidcem

canm belki böbrek ağrısıdır bol bol su içiyo musun ?? dikkat et susuz kalma

canım inşallah önemli bişi yoktur.benimde çok sancım vardı doktorum dediki bebiş büyüdükçe vücüt direnmeye çalışyormuş buda sancılanmalar ağrılar yapyormuş.sen yinede bi görün doktora en azından bebişi görürsün için rahtalar test falan yaparlar.

gunaydın kızlarrrrrr dularınızı okudum sıradakı arkadaslar bebeklerınınze sağlıkla kavusun ınsallah

Dun eve gittim temislik yaptim delismen gibi kendimi kaybetmisim
bi baktim kuzey guney baslayacak hoooooop kendimi attim koltuga dotumu yerlestirdim kocis geldi biseler yedik sonracima yattik. Bunlari size niyemi anlatiyorum okuttugunuz sayfalarin acisini cikarmak icin
Ksk dundu sanirim kuzum bende uyandim cok agrim vardi bizim geceden cok cisimiz geliyor bazn uyaniyoruz bazende icimizde cok uzun kalinca bobreklerde agri yapiyormus endiselenme akillim
Senos naabion kiss peynir eekmi yedin inadindan deluusmen kankitom ben olsam oturup afiyetle yerdim hiiiiiiiic sofraya kusulurmu bulasigada dokunmazdim ayhhh agrim var diseydin kizin olursa benzemesin cadalosa
Akintisi olan arkadas ne yapti ki haberi olan varmi Allah yardimcisi olsum bu kanama durumlarini anlatmadikkmi biz heran endiselenmek ne fena bise..bende dun bulantim yoktu bugun sanahtan biraz var diye sevindim :)
Opuyorum sizi acicik daha yatayim bu arada famalove memiklerimi koyamam kiss allasen 90 oldular kadraja sigmaz :))))))
Hadi mincirdim kocise bi el ataym zorulduyo usutmus yacik

çok geçmiş olsun aman ihmal etme bu dönemlerde hassas olunuyo üşütmemişsindir inşallah
ben 1 sene uğraştım böbrek kötüdür feci bi ağrı
rabbim şifa versin canım
benimde gaz sancım dün gece delirtti

günaydın canlar dün iş çıkışı test sonucumu alıp doktoruma gösterdim doktorum sonuç gayet iyi dedi çok sewindim ağrılarımın olduğunu söledim o gaz sancısıdır renie gaviscon içebilirsin dedi bi de bişi sorcam cinsiyet benim için hiç fark etmez yeterki sağğlıklı olsun ama siz biara konuşuyodunz ya hcg sonucuna göre kız erkek olduğu anlaşılıyo benim hcg 70 şimdi buna gire prenses mi pipican mıı siz de bu teori doğru çıktı mı

Günaydın kızlar,
Antalya gece uçtu resmen,fırtına,yağmur uyuyamadım gürültüden.sabah da güneş açmış.

Kızlar daha önce de belirtmiştim zamanı olmayan,bulunması imkansız olan canınızın çektiği meyve,sebze yazmayın lütfen! Defalarca dedim ama saygı gösteren yok!

Dün akşam öyle bir ekşi yedim ki bakanın içi gıdıklandı,ye ekşiyi doğur Ayşe'yi dedim,gülüyor herkes.
Çevremden de çok duydum oğlu olup ekşi çok yiyen.hayırlısı tabi.

Öperim hepinizi ,iyi bakın kendinize ve yavrunuza.

sat 26 ekim doğum 26 temmuz (aslında 2 ağustos ama sezeryan olucak) 2. bebeğim ilki kız canım. İstanbuldan katıllıyorum doğuracak olan yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

tabloya eklendinizz....

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bende dün yine kontrole gittik bebeğimin kesin olarak KIZ BEBEK olduğu kesinleşti ayrıca doğum tarihi ise 7 temmuzdan 1 temmuza çekildi bebeğim 15 hafta 4 günlük olması gerekirken 16 hafta 3 günlük görünüyor yalnız benim tansiyon problemim baş gösterdi normalde 10 5.5 iken şimdi 13 8 olunca ben çok kötü oluyorum bebeğimin ağırlığı 150 gr boyu 13 cm ayrıca herkese iyi günler

maşallah cnm gözünüzaydın....

canımm çok geçmiş olsunn kahverengi olduğuna göre eskiden kalan ufak bi kanamadır bence içini ferah tut.. 17.hafta bişeycikler olmaz yavrucuna Rabbimin izniyle.. güzel haberlerinle bekliyoruz seni canım.. Çok dikkat et kendine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…