2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

günaydınlar. inşallah 22,5 saat sonra kuzumun cinsiyetini öğreneceğim. bunu bende sormuştum . benim 100 küsürlerde bir değerdi. 3 aylıkken yaptırmıştım testi.

doktorum henüz bir şey oluşmamış, belli değil dedi. Rabbim herkese hayırlı kuzular, sağlıklı lokumlar nasip etsin inşallah. Rabbim biliyor kız evlat istiyorum ama nasip bakalım.

kuzum nazlanmazsa yarın öğreneceğiz. ay bugün geçer mi acaba. eşim bile kontrol gününü sayıyor. adama evlilik tarihimizi sorsam, doğum günümü sorsam 2-3 dakika sonra cevap verir.

nedense 18.ocak.2013 cuma saat 9:00 hiç unutmuyor. ay şimdi bile aradı mesajı ayzarken. unutma yarın kontrol var diye :)

bakalım teoriler doğru çıkarsa sabah bulantılarım 3,5 aya kadar devam etti, gün içindede çok oldu. 3,5 ayda 6 kilo verdim. serumlarıda yedim. bu aralar kuzumu solda hissetmeye başladım sanki.birde hcg miyidi(yanlış yazmış olabilirim) değerimiz 100 küsürde. bakalım ne çıkacak.

herkese sağlıklı, hayırlı, akıllı, şanslı, anne babaya hayırlı kuzular nasip etsin.

:)))) günaydın deli hamiş :))))) valla görümcenin yaptıklarını yedim Allah'tan çorba yapmış birde salata kaynanın yaptıklarından yemedim canım çekti de avcumu yaladım memişlerime sürdüm şişmesinler diye bide onlarla uğraşmayım sonra hem akıllımmm ben sofraya küsmüyorum ki kaynanaya küsüyorum az yedin ya kızım ne yedin ki biraz daha ye :))) doydum dedim kalktım sofradan aslında doymamıştım ta yicek bişey kalmadı bana göre :)))))) sonra yatarkende bi muz yedim 9.30 da yattım uykusumuz geldi bebişle daha da fazla meymenetsiz surat göremezdim zaten bütün gün surat bi karış bende :))))))))))) ama birşey daha var bugün 2. Gün koca öküzümle küsüm daha gece sarıldı falan ama yemezler bu sefer hemen barışmıcam ...

Prenses tatlımmm :)))) bakalım doktor ne dicek :)))

Hayırlısı olsun canım çokkkk sevindim ne güzel haberlerle geldin darısı bizim başımıza inşallah :))

Günaydın güzel annişler, anamm annemi oluyoruz len biz

:))))) yeni mi farkına vardın akıllım :)))) ama inanması beni hala zorluyo ne yalan söyliyim bu kontrolöde gideyim bebeğimi göreyim Allah'ın izniyle bu sefer bir iki de cici alırız inanırım :)))

Bunların hepsini üstüme alaraktan birdaha olmaz kızlar kusura bakmayın özür dileriz bebeğimle ((((

Ayy kesin hamileyim desene:)acaba demir eksikligimi varki diye dusundum.

Ayy kesin hamileyim desene:)acaba demir eksikligimi varki diye dusundum.

bende bu espıyı yapacaktımda kendımı zor tutdum az önce ayrıca dısım agrıyo demıssın dıkkat et ılerde basına daha cok iş falan acar allah korusun.
ılk 3 ay ve son 3 ay dışe mudahalede olmuyo sadece aradakı 3 ay tedavı olabılıyo gıbı bırsey okumustum gecenlerde eger devam ederse doktoruna bır danış. belkı kalsıyumun yetersız gelıyodur :26::26:

Kendimi gördüm başlarda ama benim kaynananın Türkiye'de evi dolu ve çenesi kocaman adam gibi susmuyorki :)))) ama etkileyici bir hikaye .

Günaydın kızlar akaşm dolu yağdı resmen yağmur felaketti sabahta hastaneye gittim idrar kültür testi yaptırmaya pazartesi sonuç alcakmışım anca işe geldim sizler nasılsınız

Birandin ogluuuu umur Birand aciklama yapti
Hala yogun bakimda
Allah Acil sofa versin

öyledir inş allahım acıl sıfalar versın. adam kımdır nedır ayrıntı bılmem ama yaptıgı gaflardan ve gülünç haber sunumlarından dolayı severim kendısını

sıpama ilk hediyemi örüyorum kızlar bi bakın nasıl oluyor?

Eki Görüntüle 607669

rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin. güzelmiş. ama ben beceremem. annem ve halam mavi mi pembe mi diye bekledikleri için henüz bşlamadılar.

bir iki tane yeter dedim. birde biraz büyük örün dedim. temmuz bebeği olacağı için ilk iki ay pek giymez diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…