ya eğer öyleyse benim de prensesim olcak hayırlısı bakalım bidahaki gidişimizde öğrenirz benim kontrol ayın 28 inde yani 10 gün var daha. allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin kız erkek hiç farketmez bizimkide merak işte
Dun eve gittim temislik yaptim delismen gibi kendimi kaybetmisim
bi baktim kuzey guney baslayacak hoooooop kendimi attim koltuga dotumu yerlestirdim kocis geldi biseler yedik sonracima yattik. Bunlari size niyemi anlatiyorum okuttugunuz sayfalarin acisini cikarmak icin
Ksk dundu sanirim kuzum bende uyandim cok agrim vardi bizim geceden cok cisimiz geliyor bazn uyaniyoruz bazende icimizde cok uzun kalinca bobreklerde agri yapiyormus endiselenme akillim
Senos naabion kiss peynir eekmi yedin inadindan deluusmen kankitomben olsam oturup afiyetle yerdim hiiiiiiiic sofraya kusulurmu bulasigada dokunmazdim ayhhh agrim var diseydin kizin olursa benzemesin cadalosa
Akintisi olan arkadas ne yapti ki haberi olan varmi Allah yardimcisi olsum bu kanama durumlarini anlatmadikkmi biz heran endiselenmek ne fena bise..bende dun bulantim yoktu bugun sanahtan biraz var diye sevindim :)
Opuyorum sizi acicik daha yatayim bu arada famalove memiklerimi koyamam kiss allasen90 oldular kadraja sigmaz :))))))
Hadi mincirdim kocise bi el ataym zorulduyo usutmus yacik
günaydın canlar dün iş çıkışı test sonucumu alıp doktoruma gösterdim doktorum sonuç gayet iyi dedi çok sewindim ağrılarımın olduğunu söledim o gaz sancısıdır renie gaviscon içebilirsin dedi bi de bişi sorcam cinsiyet benim için hiç fark etmez yeterki sağğlıklı olsun ama siz biara konuşuyodunz ya hcg sonucuna göre kız erkek olduğu anlaşılıyo benim hcg 70 şimdi buna gire prenses mi pipican mıı siz de bu teori doğru çıktı mı
Arkadaşlar merhaba bende dün yine kontrole gittik bebeğimin kesin olarak KIZ BEBEK olduğu kesinleşti ayrıca doğum tarihi ise 7 temmuzdan 1 temmuza çekildi bebeğim 15 hafta 4 günlük olması gerekirken 16 hafta 3 günlük görünüyor yalnız benim tansiyon problemim baş gösterdi normalde 10 5.5 iken şimdi 13 8 olunca ben çok kötü oluyorum bebeğimin ağırlığı 150 gr boyu 13 cm ayrıca herkese iyi günler
Günaydın güzel annişler, anamm annemi oluyoruz len biz
mevsimi olmayan ve fiyatı çok çok yüksek olan yiyecekler gerçektende söylenmesin çünkü bulunması gerçektende çok zor sonuçta hepimiz aş erme modundayız.. ama mevsiminde bulunabilecek yiyeceklerin telaffuzunda sıkıntı görmüyorum ben....
demır tadı hamılelık belırtısıııeskıden her ay acaba hamılemıyım dıye dusunurken erken hamılelık belırtılarınde yazıyodu sabahları agızda demır tadı olur dıye ama nıye bılmıyorum
Ayy kesin hamileyim desene:)acaba demir eksikligimi varki diye dusundum.
Affet Babacığım
Evlendiğinden beri evinde kalan babası yüzünden eşiyle sürekli tartışıyordu. Eşi babasını istemiyor ve onun evde bir fazlalık olduğunu düşünüyordu. Tartışmalar bazen inanılmaz boyutlara ulaşıyordu. Yine böyle bir tartışma anında; eşi, bütün bağları kopardı ve
- ''Ya ben giderim, ya da baban bu evde kalmayacak'' diyerek rest çekti... Eşini kaybetmeyi göze alamazdı.
Babası yüzünden çıkan tartışmalar dışında mutlu bir yuvası, sevdiği ve kendini seven bir eşi ve birde çocukları vardı. Eşi için çok mücadele etmişti evliliği sırasında. Ailesini ikna etmek için çok uğraşmış ve çok sorunlarla karşılaşmıştı. Hâlâ onu ölürcesine seviyordu.
Çaresizlik içinde ne yapacağını düşündü ve kendince bir çözüm yolu buldu. Yıllar önce avcılık merakı yüzünden kendisi için yaptırdığı kulübe tipi dağ evine götürecekti babasını. Haftada bir uğrayacak ve ihtiyacı neyse karşılayacak, böylelikle eşiyle de bu tür sorunlar yaşamayacaktı.
Babasına lâzım olacak bütün malzemeleri hazırladıktan sonra yatalak babasını yatağından kaldırdı ve kucakladığı gibi arabaya attı. Oğlu Can,
- ''Baba bende seninle gelmek istiyorum'' diye ısrar edince onu da arabaya aldı ve birlikte yola koyuldular.
Karakışın tam ortalarıydı ve korkunç bir soğuk vardı. Kar ve tipi yüzünden yolu zor seçiyorlardı. Minik Can, sürekli babasına
- ''Baba nereye gidiyoruz?'' diye soruyor ama cevap alamıyordu. Öte yandan; nereye götürüldüğünü anlayan yaşlı adamsa gizli gizli gözyaşı döküyor oğlu ve torununa belli etmemeye çalışıyordu.
Saatler süren zorlu yolculuktan sonra dağ evine ulaştılar. Epeydir buraya gelmemişti. Baraka tipindeki dağ evi artık çürümeye yüz tutmuş, tavan akıyordu. Barakanın bir köşesini temizledi hazırladı ve arabadan yüklendiği yatağı oraya itina ile serdi. Sonra diğer malzemeleri taşıdı en son da babasını sırtlayarak yatağa yerleştirdi.
Tipi, adeta barakanın içinde hissediliyordu. Barakanın içinde fırtına vardı adeta. Çaresizlik içinde babasını izledi. Daha şimdiden üşümeye başlamıştı.Yarın yine gelir bir yorgan ve birkaç battaniye getiririm diye düşündü.
Öyle üzgündü ki, dünya başına göçüyor gibiydi. O, bu duygular içindeyken babası, yüreğine bıçak saplanmış gibiydi. Yıllarca emek verdiği oğlu tarafından bir barakaya terk ediliyordu. Gururu incinmişti, içi yanıyordu ama belli etmemeye çalışıyordu. Minik Can ise olanlara hiçbir anlam veremiyordu. Anlamsızca ama dedesinden ayrılacak olmanın vermiş olduğu üzüntüyle sadece seyrediyordu.
Artık gitme zamanıydı. Babasının yatağına eğildi, yanaklarını ve ellerini defalarca öptü. Beni affet der gibi sarıldı, kokladı. Artık ikisi de kendine hakim olamıyor ve hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. Buna mecburum der gibi baktı babasının yüzüne ve Can'ın elini tutup hızla barakayı terketti. Arabaya bindiler.
Can yola çıktıklarında ağlamaya başladı, neden dedemi o soğuk yerde bıraktın diye. Verecek hiçbir cevap bulamıyordu, annen böyle istiyor diyemiyordu. Can:
- ''Baba, sen yaşlandığında ben de seni buraya mı getireceğim?'' diye sorunca dünyası başına yıkıldı. O sorunun yöneltilmesiyle birlikte deliler gibi geri çevirdi arabayı. Barakaya ulaştığında
- ''Beni affet baba.'' diyerek babasının boynuna sarıldı. Baba oğul sıkı sıkı sarılmış çocuklar gibi hıçkıra hıçkıra ağlıyorlardı. Oğlu:
- ''Baba beni affet! Sana bu muameleyi yaptığım için beni affet!'' diye hatasını belli ediyordu... Babası oğlunun bu sözlerine en anlamlı cevabı veriyordu...
- ''Geri geleceğini biliyordum yavrum. Ben babamı dağ başına atmadım ki, sen beni atasın... Beni bu dağda bırakamayacağını biliyordum.''
ya kızlar benim bileklerim çok ağrıyooooo
kızlarr mehmet alı birand ölmüşşşSok oldum resmen
Günaydın kızlar akaşm dolu yağdı resmen yağmur felaketti sabahta hastaneye gittim idrar kültür testi yaptırmaya pazartesi sonuç alcakmışım anca işe geldim sizler nasılsınız
Birandin ogluuuu umur Birand aciklama yapti
Hala yogun bakimda
Allah Acil sofa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?