Ben bu hesapları hiç anlamlandıramıyorum, adetin 1. günü döllenmiş gibi hesaplanıyor o zaman. Benim son adet tarihime göre (26 eylül) o zaman 6+4 oluyor..Ama hem doktor 5 hafta dedi hem de bana daha küçük gibi geliyor. Bu arada kesen kaç mm idi canım?
slm kızlar ben de geldimmm.bakalım temmuz annesi olabilecek miyim.onca erken doğum yapan vark :120: bakalım rabbim hakkımıza hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
rabbim öyle büyük ki geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı.bu ay rabbimin izniyle kendiliğinden hamile kaldım.yarın ultrason var.ilk kez görcem.tabi şimdilik kese için gidiyom.
bende ılk cocugumda oncekı ay asılama yaptrmıstım tutmamıstı nasıl bır moral bozukluguydu yıkımdı o,ama sonrakı ay kendılıgınden gelmıstı kuzum,bu ıkıncı ıse sadece bır ay duzenlı ılıskı ve hemen banyoya gıttım ve hıc dusunmememe ragmen hemen geldı bebısım
pazartesi: 148
çarşamba:338
cumartesisonuncusundan 3 gün sonra):1544
bu sayfaya "ben de gebeyim" yazacagim gunu hasretle bekliyorum :) ilk aşılamamı oldum... gogus agrisi haric hicbir agrim yok... pek umidim de yok... zaten bu iş temposuyla tutup tutmamasi konusunda da pek emin degilim... aşılamadan sonra koştur koştur işe gittim.. 2 saat trafikte kaldim... icimde ne var ne yok dokuldugunu hissettim zaten yolda... hayirlisi demekten başka ne carem var ki...
sagol canim cok farkli bir duygu simdi kendimi gercekten hamile hissediyorum ozellikle attigini gorunce acilip acilip kapaniyorduinsallah sende yarin hayirlisi ile duyarsin
kızlar cuma günü beta hcg 1272 idi.
bugün ölçtürdüm 2062 çıktı.
doktor düşükse pztesi gel demişti.
bulunduğum yerde doktor da yok.
düşük değilse çarşamba gel demişti.
sizce değerler nasıl,gitmeliyim yoksa takmayayım mı kafama değerleri???
cevabınızı bekliyorum
Yarın ilk kez doktora gidicem lütfen dualarınızı eksik etmeyin heyecandan ölüyorum hesabıma göre 5 haftalığım ama yinede korkuyorum [/Q ALLAH hayırlı haberler almayı nasip etsin inş korkma inş hayırlısı neyse o olsun canım bende bir hafta sonra gitcem bakalım kalbimiz atmaya başlamışmı hayırlı haberlerini bekliyorum inş
inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız.ben de 2 yıla yakındır bekliodum klomen kullanmaya başladığım ilk ay hemen oldu.aşılamadan önce bişeyler denedinmi cnm hemen aşılama mı yaptılar.ilaç tedavisi falan oldunmu? bence de olumlu düşün.ben kaç tane doktor değiştirdim yok bişeyin rahat ol stresten olmuyodur falan dediler.2 yıl ne stresiiymiş bu araştırmıolar stres deyip gönderiolar.inşallaaaaah tutar cnm haberdar et bizi
teşekkür ederiz teyzesiben de ayacıklarını mıncıklicam onun temmuz gelsin de
doktorunun önlem alması güzel olmuş,zaten aspirinin faydası var zararı yok
tansiyonu da düzenliyomuş,tansiyonun dengeli olması çok önemli hamilelikte
bakalım bu defa kucaklarız inşallah
Kizlaaaarrr simdi doktordan geliyorum pit pitlari duydukkkk cooook mutluyum artik herkeze soyleyebilirim
ayyyyy inşallah canım benim inşallaaahh.. temmuz ayı bi gelseydii sıkıntısızcaaaaa :18:
oyyyyyyyy hayırlı olsun annesiiiii demek sen miniğinin kalbinin sesini duyduunn.. Maşallah ona annesiiiiidarısı bizlere olsun inşallaaahhh bende cumaya gidiyorumm pıtpıtlar içiiinnn
[COLOR="#000000"]selam kızçeler,güzel temmuz anneleri(Allah'ım kısmet ederse)
Ben de Allah'ın izniyle temmuz annesi olacağım.Bebişim annesi gibi temmuz sıcağında doğacak ve sıcacık bir yavrucuk olacakŞimdiden deli gibi seviyorum onu.Annelik duygusundan önceki duyguların tarifi vardı ama bunun tarifi yok geliyor çok yeniyim ama çok duygusalım Allah'ım herkese nasip etsin ve bizlere de yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin [/COLOR]
bende temmuz annesi olucam inş geçen çarşamba dr gittim kese göründü 5.5haftalık dedi bi hafta sonra tekrar gel dedi bebeğimi kesenin içinde görememekten korkuyorum 1tanede düşük yapmıştım daha önceden o yüsden kendi kendime evham mı yapıorum acaba
bizde duydukpıtpıtlarımızı
elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlısıyladuyunca ay yavrum benim dedim dr amcası güldü bize
elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlısıyladuyunca ay yavrum benim dedim dr amcası güldü bize
Merhaba kızlar bende 7 kasımda öğrendim yavrumun olucağınııı ve çoooookkkk mutluyum Allah herkeze nasip etsin :))) Yanlız benimde 4 haftalık sadece keseyi gördük 23 kasımda gel o zaman görünür dedi .İnşallah görünür bir problem olmaz çok korkuyorum sağsağlim bi atlatsammmm...
Kizlaaaarrr simdi doktordan geliyorum pit pitlari duydukkkk cooook mutluyum artik herkeze soyleyebilirim
çok sevindim canımmm benimmmmdarısı hepimize inşallah
bende c.tesi gittim 5+6 haftalıktı kesenin içinde birşeyler kıpırdadı çok heyecanlandım dr sakin ol dedi evet bişiler pıt pıt ediyor ama fazla bastırmıyorum dedi haftaya gel daha net görücen dedi.bir düşüğüm olduğu için bayağı bir hassas davranıyor. inşallahhhh bu hafta görürüm
sagol canim sen erken gitmissin ben 6+5 gunluktum gittigimde cok guclu atiyorduinsallah sende haftaya duyarsin pitpitlari cok heycanli birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?