2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

5 hafta demesının sebebı doollendıgı andan ıtıbaren olan zamandır,yanı soyle dusun 6+4 ten 5 haftayı cıkarırsan 11 gun kalıyor gerıye yanı bu surede senın adetının 11. gununde hamıle kaldıgını gosterıyor banada 3 haftalık dedı bebek,hesapladıgımda bende 15. gunde hamıl kalmısım ama toplam 5+1 oluyoruz bugun ıtıbarıyle:)

sonucun ıyı ıkı kaT ARTMIS DAHA NE OLSUN

CANIM rABBİM GONLUNE GORE VERSIN,O ICINDE BISI KALIP KALMAMAMSINA BAKMIYOR BEN ILK COCUGUM ICIN SABAHLARA KADAR KALKMAZDIM TUTSUN DIYE AMA 11 AY HUSRANDI,12. AYDA GELDI,BUNDA ISE HEMEN BANYO YAPTIM HIC YATMADIM AMA GELDI,PSIKOLOJIYLE COK ALAKALI,DUSUNME KAFANI DAGIT,INSALLAH OLUR

sagol canim cok farkli bir duygu simdi kendimi gercekten hamile hissediyorum ozellikle attigini gorunce acilip acilip kapaniyordu insallah sende yarin hayirlisi ile duyarsin

masallah canım,Rabbım saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın ınsallah,darısı bızlere:) tek tas pırlanta gıbı yanıp sonuyor dı mı kalp atısı:)

sonucungayet ıyı hemen hemen ıkı kat artmıs uzme kendını

kızlar RABBİM gonlumuze gore versin bende temmuz annesi olacagım inşbi oglum var bide kızımız olsun çok istiyoruz ama önce hayırlı ve saglıklı olması önemli suan bebişim 6 haftalık gecen hafta kesemizi gorduk 1 hafta sonrada kalp atışımızı duyarız inş
dua edin inş duyalım bizde pıt pıt ları bende az aza mide bulantıları başladı sizde ne var ne yok bakalım :) 1

Son düzenleme:

mayis ayi' nda igneyle hamile kaldim fakat duşukle sonuclandi akabinde 3-4 kez klomen denedim (hem daha ekonomik diye klomen yapiyim dedim) ama hiç tutmadi... şimdi de ilk aşılamam... tutmazsa, 2-3 kez daha denicem aşılama... sonrasinda tüp-bebek işte

ayyyyy inşallah canım benim inşallaaahh.. temmuz ayı bi gelseydii sıkıntısızcaaaaa :18:

Kizlaaaarrr simdi doktordan geliyorum pit pitlari duydukkkk cooook mutluyum artik herkeze soyleyebilirim

oyyyyyyyy hayırlı olsun annesiiiii demek sen miniğinin kalbinin sesini duyduunn.. Maşallah ona annesiiiii darısı bizlere olsun inşallaaahhh bende cumaya gidiyorumm pıtpıtlar içiiinnn

kızlarr nasılsınız...benim midem de kötüydü bugün açlık hissi ne yesem çıkaracakmışım gibi bir his ama daha çıkarmadım çok şükür...akşam ekşi bir yoğurt vardı onu yedim iyii geldiii....benim gibi olanlara tavsiye ederim ekmek ve ekşi yoğurt:)

sagol caniim aaayyyy sorma cook guzeldi kut kut atiyordu esimin bile gozleri acildiinsallah sende cumaya guzel haberlerle gelirsin aslinda bende persembe gidecektim ama dayanamadik

[COLOR="#000000"]selam kızçeler,güzel temmuz anneleri(Allah'ım kısmet ederse)

Ben de Allah'ın izniyle temmuz annesi olacağım.Bebişim annesi gibi temmuz sıcağında doğacak ve sıcacık bir yavrucuk olacak Şimdiden deli gibi seviyorum onu.Annelik duygusundan önceki duyguların tarifi vardı ama bunun tarifi yok geliyor çok yeniyim ama çok duygusalımAllah'ım herkese nasip etsin ve bizlere de yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin[/COLOR]

bende temmuz annesi olucam inş geçen çarşamba dr gittim kese göründü 5.5haftalık dedi bi hafta sonra tekrar gel dedi bebeğimi kesenin içinde görememekten korkuyorum 1tanede düşük yapmıştım daha önceden o yüsden kendi kendime evham mı yapıorum acaba

................................................................................

Son düzenleme:
bizde duyduk pıtpıtlarımızı
elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlısıyla duyunca ay yavrum benim dedim dr amcası güldü bize

günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnn kızlaaarrr benim midem bugün çoooook kötü bulanıyo heran çıkaracakmışım gibi hissediyorum Allah yardımcımız olsuuunnn... sabah doktorun istediği kan testleri için kan verdim yarın akşam alıcaz veee cuma günüde pıtpıtlar için gidicez İnşallaaahhhhh......

hayırlı olsun canım.. derçekten tarifsiz bi duygu rabbim isteyen herkese yaşatır İnşallah...

canım kendini bu kadar kasma bi düşüğün oldu diye buda düşecek değil İnşallah anneciğine sımsıkı tutunmuştur... Sen olabildiğince sakin geçir bu dönemleri..

elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlısıyla duyunca ay yavrum benim dedim dr amcası güldü bize

ayyyy hadi gözünüzaydın canım beniiimmm... pıtpıtlar bir bir geliyo vallaaa..... Oooohhh ne güzel yavrularımız artık kanlanıp canlanmış desenizeeeee Maşallaaahhhh minik meleklerimizeeeeee

Merhaba kızlar bende 7 kasımda öğrendim yavrumun olucağınııı ve çoooookkkk mutluyum Allah herkeze nasip etsin :))) Yanlız benimde 4 haftalık sadece keseyi gördük 23 kasımda gel o zaman görünür dedi .İnşallah görünür bir problem olmaz çok korkuyorum sağsağlim bi atlatsammmm...

Canim cook sevindim hayirlisi olsun kalbini duyunca cok heyecanlandin degil mi?:))) ben sok halde dinliyordum

Hayirlisi olsun canim hosgeldin temmuz annelerine insallah 2 hafta sonra saglicakla gorursun yavrunu

Kizlaaaarrr simdi doktordan geliyorum pit pitlari duydukkkk cooook mutluyum artik herkeze soyleyebilirim

çok sevindim canımmm benimmmm darısı hepimize inşallah
bende c.tesi gittim 5+6 haftalıktı kesenin içinde birşeyler kıpırdadı çok heyecanlandım dr sakin ol dedi evet bişiler pıt pıt ediyor ama fazla bastırmıyorum dedi haftaya gel daha net görücen dedi.bir düşüğüm olduğu için bayağı bir hassas davranıyor. inşallahhhh bu hafta görürüm

sagol canim sen erken gitmissin ben 6+5 gunluktum gittigimde cok guclu atiyorduinsallah sende haftaya duyarsin pitpitlari cok heycanli birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…