slm kızlar ben de geldimmm.bakalım temmuz annesi olabilecek miyim.onca erken doğum yapan vark :120: bakalım rabbim hakkımıza hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
rabbim öyle büyük ki geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı.bu ay rabbimin izniyle kendiliğinden hamile kaldım.yarın ultrason var.ilk kez görcem.tabi şimdilik kese için gidiyom.
yaaa kızlar aklıma gelmişken sorayım.sizin kan sonuçları nasıl çıktı. benimkiler şöyle sanki biraz fazla arttı.sizinkiler nasıl?
pazartesi: 148
çarşamba:338
cumartesisonuncusundan 3 gün sonra):1544
merhaba bende 3 gün önce 7 kasım da hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınım heyecanlıyım karmakarışığım :)
Ben bu hesapları hiç anlamlandıramıyorum, adetin 1. günü döllenmiş gibi hesaplanıyor o zaman. Benim son adet tarihime göre (26 eylül) o zaman 6+4 oluyor..Ama hem doktor 5 hafta dedi hem de bana daha küçük gibi geliyor. Bu arada kesen kaç mm idi canım?
Kizlaaaarrr simdi doktordan geliyorum pit pitlari duydukkkk cooook mutluyum artik herkeze soyleyebilirim
yeni hamişler hoşgeldiniz
canım benim gözün aydın bizde yarın gitcez duymak için hayırlısı
Kizlaaaarrr simdi doktordan geliyorum pit pitlari duydukkkk cooook mutluyum artik herkeze soyleyebilirim
sagol canim cok farkli bir duygu simdi kendimi gercekten hamile hissediyorum ozellikle attigini gorunce acilip acilip kapaniyorduinsallah sende yarin hayirlisi ile duyarsin
inşallah hayırlısı ile duyarız bizde femolovecim
kızlar ben saçma sapan rüyalar görüyorum çok fazla hemde sizde de varmı böle bişey:44:
Gozunaydin cnm . Ben daha keseyi bile goremedim sali gunu ins gorurum bndeKizlaaaarrr simdi doktordan geliyorum pit pitlari duydukkkk cooook mutluyum artik herkeze soyleyebilirim
kızlar ben saçma sapan rüyalar görüyorum çok fazla hemde sizde de varmı böle bişey:44:
canım tebrik ederim alttan mı baktılar karından mı acaba
Gozunaydin cnm . Ben daha keseyi bile goremedim sali gunu ins gorurum bnde
Aynennnn cnm hemde nasil sacma
canım benim....biraz zor olacak amaa mecburrennn hepinizin sağlığı için yaniii:)sana bahsetmiştim ablam da aynı durumdaydıı ona doktor emzirebildiğin kadar emzir demişti bir süre sonra süt kesiliyomuş tadı değişiyomuş zaten 3-4 aydan sonra bebek kendiliğinden bıraktı emmeyiiiibugun keseyı gorduk 5+0 ız su an.9 gun sonrada kalp atısları ıcın cagırdı,oglumu emzırmemem grektıgını yoksa yukselen hormonların ona da gececegını v zarar verecegını soyledı buna cok uzuluyorum,oglum 11 aylık ve memeyı cok sevıyor nasıl bıraktrcam bılmıyorum(((
inşşş bize katılırsın canım umudunu kaybetme insanlar hiç beklemedikleri ummadıkları ay hamile kalıyolasr geneldeebu sayfaya "ben de gebeyim" yazacagim gunu hasretle bekliyorum :) ilk aşılamamı oldum... gogus agrisi haric hicbir agrim yok... pek umidim de yok... zaten bu iş temposuyla tutup tutmamasi konusunda da pek emin degilim... aşılamadan sonra koştur koştur işe gittim.. 2 saat trafikte kaldim... icimde ne var ne yok dokuldugunu hissettim zaten yolda... hayirlisi demekten başka ne carem var ki...
ayyyy ilk başlarda hepimiz öyleydik zaman geçince insan alışıyooo...hayırlı olsunnn sağlıklı olsun bebişinmerhaba bende 3 gün önce 7 kasım da hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınım heyecanlıyım karmakarışığım :)
süpeeeeer bir haber kaç günlüktüüü karından duymuşsun heralde ben de bu hafta gidecem gün sayıyorum çok heyecanlıyımKizlaaaarrr simdi doktordan geliyorum pit pitlari duydukkkk cooook mutluyum artik herkeze soyleyebilirim
kızlar cuma günü beta hcg 1272 idi.
bugün ölçtürdüm 2062 çıktı.
doktor düşükse pztesi gel demişti.
bulunduğum yerde doktor da yok.
düşük değilse çarşamba gel demişti.
sizce değerler nasıl,gitmeliyim yoksa takmayayım mı kafama değerleri???
cevabınızı bekliyorum
canım benim....biraz zor olacak amaa mecburrennn hepinizin sağlığı için yaniii:)sana bahsetmiştim ablam da aynı durumdaydıı ona doktor emzirebildiğin kadar emzir demişti bir süre sonra süt kesiliyomuş tadı değişiyomuş zaten 3-4 aydan sonra bebek kendiliğinden bıraktı emmeyiiii
inşşş bize katılırsın canım umudunu kaybetme insanlar hiç beklemedikleri ummadıkları ay hamile kalıyolasr geneldee
ayyyy ilk başlarda hepimiz öyleydik zaman geçince insan alışıyooo...hayırlı olsunnn sağlıklı olsun bebişin
süpeeeeer bir haber kaç günlüktüüü karından duymuşsun heralde ben de bu hafta gidecem gün sayıyorum çok heyecanlıyım
bence değerin iyii çarşambayı bekleyebilirsiinnn....kafa karışacak bişey yokkk...
bence değerin iyii çarşambayı bekleyebilirsiinnn....kafa karışacak bişey yokkk...
canım cevap için çokkk teşekkürler,içimi rahatlattın vallahi
canım değerlerin gayet güzel hatta çarşambaya nasipse kesenide görürsün
hayırlı olsuuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?