2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

hayırlı olsun cnm hoşgeldin

canım son adet tarilerimiz aynı bana da doktor dün beş haftalık dedi

Kizlaaaarrr simdi doktordan geliyorum pit pitlari duydukkkk cooook mutluyum artik herkeze soyleyebilirim

yeni hamişler hoşgeldiniz

canım benim gözün aydın bizde yarın gitcez duymak için hayırlısı

sagol canim cok farkli bir duygu simdi kendimi gercekten hamile hissediyorum ozellikle attigini gorunce acilip acilip kapaniyordu insallah sende yarin hayirlisi ile duyarsin

sagol canim cok farkli bir duygu simdi kendimi gercekten hamile hissediyorum ozellikle attigini gorunce acilip acilip kapaniyordu insallah sende yarin hayirlisi ile duyarsin

inşallah hayırlısı ile duyarız bizde femolovecim
kızlar ben saçma sapan rüyalar görüyorum çok fazla hemde sizde de varmı böle bişey:44:

kızlar ben saçma sapan rüyalar görüyorum çok fazla hemde sizde de varmı böle bişey:44:

canım ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri öle saçmalıklardan gece bunalıyorum. canım ben progestron iğnesi kullanıyorum önceki düşüğüm yüzünden yarın güzel haberlerini bekliyorum inşallah akşam dört gibi eve gelince hemen bakcam beni de haftaya pazartesi çağırdı

kızlar cuma günü beta hcg 1272 idi.
bugün ölçtürdüm 2062 çıktı.
doktor düşükse pztesi gel demişti.
bulunduğum yerde doktor da yok.
düşük değilse çarşamba gel demişti.

sizce değerler nasıl,gitmeliyim yoksa takmayayım mı kafama değerleri???
cevabınızı bekliyorum

Kizlaaaarrr simdi doktordan geliyorum pit pitlari duydukkkk cooook mutluyum artik herkeze soyleyebilirim
Gozunaydin cnm . Ben daha keseyi bile goremedim sali gunu ins gorurum bnde

Aynennnn cnm hemde nasil sacma

canım tebrik ederim alttan mı baktılar karından mı acaba

Karindan bakti canim altan bakmam dedi:-s

Bende goruyorum karisik ve sacma ruyalar gecen arkadasimin birini kekikle evlendirdim dusun artik:)))))

Yarın ilk kez doktora gidicem lütfen dualarınızı eksik etmeyin heyecandan ölüyorum hesabıma göre 5 haftalığım ama yinede korkuyorum

canım benim....biraz zor olacak amaa mecburrennn hepinizin sağlığı için yaniii:)sana bahsetmiştim ablam da aynı durumdaydıı ona doktor emzirebildiğin kadar emzir demişti bir süre sonra süt kesiliyomuş tadı değişiyomuş zaten 3-4 aydan sonra bebek kendiliğinden bıraktı emmeyiiii
inşşş bize katılırsın canım umudunu kaybetme insanlar hiç beklemedikleri ummadıkları ay hamile kalıyolasr geneldee
merhaba bende 3 gün önce 7 kasım da hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınım heyecanlıyım karmakarışığım :)
ayyyy ilk başlarda hepimiz öyleydik zaman geçince insan alışıyooo...hayırlı olsunnn sağlıklı olsun bebişin
süpeeeeer bir haber kaç günlüktüüü karından duymuşsun heralde ben de bu hafta gidecem gün sayıyorum çok heyecanlıyım

bence değerin iyii çarşambayı bekleyebilirsiinnn....kafa karışacak bişey yokkk...

6+5 gunlugum canim insallah sende guzel haberlerle gelirsin canim:))

canım değerlerin gayet güzel hatta çarşambaya nasipse kesenide görürsün
hayırlı olsuuunnn

canımm çok sağol yaa,bir an o kadar kötü oldum ki,sonra araştırınca gönlüm rahatladı.
şimdi sizlerde böyle yazınca yüzüm güldü vallahi.
ağzının duası canım,inş. dediğin gibi olur.

Rabbim bebişlerimizi de bizi de korusun
sana da hayırlı olsun canım bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…