2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ayyyy hadi gözünüzaydın canım beniiimmm... pıtpıtlar bir bir geliyo vallaaa..... Oooohhh ne güzel yavrularımız artık kanlanıp canlanmış desenizeeeee Maşallaaahhhh minik meleklerimizeeeeee

Ne güzel ne güzel.Allah bize de nasip etsin peki biz ne zaman göreceğiz?:26::26:

bizde duyduk pıtpıtlarımızı
elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlısıyla duyunca ay yavrum benim dedim dr amcası güldü bize

gözünaydın canım,maşaalllah,ne tatlı heyecanlar bunlar yaaa
darısı bizlere inş.

evasude daha bize var tatlım,6 ile 7. haftada duyuluyor pıtpıtlar.
inş. bizde hem keseyi hem pıtpıtları duyarız hayırlısıyla.
sağlıkla gelsinler inş.

bu arada şuan en yeni hamile seninle beniz herhalde

Kızçemmm en yeni olduğumuz benden çok belli zaten inşallah canım Allah bize de nasip eder

iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum kızlar rabbim tamamına erdirsin sağlıklainşallah

bende varım fıstıklarr.. bugün ilk kez doktoruma gidiyorum sanırım ultrasonda görünmeyebilir bebeğim ama yinede sorucakalrım var sağdan soldan bilinçsiz şeyler öğrenmek yerine doktoruma sorarım aklımdaki herşeyi.. rabbim yar ve yardımcımız olsun inş. Hayatımız değişti resmen nekadar değişik duygu varsa yaşıyorum 1 haftadır :)))

Kızçemmm en yeni olduğumuz benden çok belli zaten inşallah canım Allah bize de nasip eder

evasudecim amin canım inş.

tebrik ederim canım,gözünaydın.
inş. hayırlı haberler alırsın bugün.
öğrendiklerini gelince bize de yaz olur mu

kendimi sürekli bu topiği takip ederken buluyorum demekki hamilelik dönemlerimi ne de çok özlüyorum bnm de bdt 21 temmuzdu yavrum 24 temmuzda normal doğum ile dünyaya geldi..onu kucağıma aldığım an hala içimi pır pır ettiriyor..aylarca bu forumda takılırken karnımda sevdiğim paşam şimdi pusetinde bana gülücükler atıyor Rabbim sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin inşşş

amiiiiiiiiinnn canım benim.. Rabbim yavrunu sana bağışlasınnn... İnşallah bizlerde sizler gibi meleklerimizi sağlıklıca ve güzel günlerde kucağımıza alırızz.....

yaaaa çok güzel maşallah maşallah size Allahım bize de nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah.paşanıza benden öpücükler

Kızlar bana yardım edin nolur.burada herkes pıtpıtları duydukça onlar adına çok seviniyorum.ama bir yandan da kendim için çok ama çok endişeleniyorum.ya kötü bişey varsa diye kendi kendimi yiyorum.korkumdan cumaya hatta cumartesiye ertelemeyi düşünüyorum doktora gitmeyi.hayırlısıyla ben de bir görsem duysam ,Allahım nolur nasip et.

canım daraltma kendini,kaç haftalıksın şuan?
Allahın izniyle sende duyacaksın bebişinin kalp atışlarını.
herkesin takvimi bir olmuyor,1-2 hafta farkedebilir
erteleme bence böyle kendini bunlatacağına git doktora.
hayırlısıyla duyup rahat edersin cnm inş.

korkma sakııınnnn duyucaksın allahın izniylee bol bol ya mubdiu de olurmu ayetel kürsi oku yavruna seninledir duyuyodur seni hissediyodur

geçen hafta doktorun dediğine göre şuan 6+3 üm.Bilmiyorum ki aksi giden bişeyler olsa ağrı sızı bişeyler hissederdim heralde diyorum.mide bulantısı dışında bişeyim de yok :26:

tuuubiiii sakın böle olumsuz şeyler düşünme canım. bende sende burda olan henüz pıt pıtları duymayan herkes Allahın izniyle en yakın zamanda duyucaz.kafamdaki kötü düşünceleri at pozitif ol tatlım...dualarım hepimizi için ALLAHIM sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh.

korkma sakııınnnn duyucaksın allahın izniylee bol bol ya mubdiu de olurmu ayetel kürsi oku yavruna seninledir duyuyodur seni hissediyodur

okuyorum bol bol her aklıma geldiğinde dilimi boş bırakmıyorum.subhanallah çekiyorum,hatmimi okuyorum.Yüreğim ferahlasın diye

geçen hafta doktorun dediğine göre şuan 6+3 üm.Bilmiyorum ki aksi giden bişeyler olsa ağrı sızı bişeyler hissederdim heralde diyorum.mide bulantısı dışında bişeyim de yok :26:

canım Allahın izniyle sen bir dahaki gidişinde hem keseyi görüp,hem kalp atışını duyacaksın inş.
zaten kötü bir durumunda yokmuş.
oradan anla zaten bir sorun olmadığını.
bol bol tesbihat çek canım.felak nas oku.
Allah yavrularımızı bize bağışlasın korusun inş.
yüreğini ferah tut,mercimeğin hisseder annesi :)

canım stres yapma daha pıtpıtlar için gitmedinki doktora... İnşallah ilk doktor kontrolünüzde miniğinin pıtpıtlarını duyarsın canım benim.. evham yapma kendi kendine hem bebeğin seninle olduğunun sinyallerini veriyoki miden bulanıyomuşş... Kötü düşünme sakııınnn iyi düşün iyi olsun herşey.. bu hafta bi çoğumuz duyucaz İnşallah pıtpıtlarımızıııııı

Allah sizlerden razı olsun.Yavrularımızı bizlere bağışlasın.ben zaten duygusal bir insandım.bu aralar daha da arttı.herbişeye hemen ağlayabiliyorum.eşimin de çok yoğun çalıştığı dönemlerdeyiz.haftasonu bile çalışmak zorunda kaldı.yalnız kaldıkça da kendi kendimi kurup duruyorum sanırım.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…