ayyyy hadi gözünüzaydın canım beniiimmm... pıtpıtlar bir bir geliyo vallaaa..... Oooohhh ne güzel yavrularımız artık kanlanıp canlanmış desenizeeeeeMaşallaaahhhh minik meleklerimizeeeeee
bizde duydukpıtpıtlarımızı
elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu hayırlısıyladuyunca ay yavrum benim dedim dr amcası güldü bize
evasude daha bize var tatlım,6 ile 7. haftada duyuluyor pıtpıtlar.
inş. bizde hem keseyi hem pıtpıtları duyarız hayırlısıyla.
sağlıkla gelsinler inş.
bu arada şuan en yeni hamile seninle beniz herhalde
evasude daha bize var tatlım,6 ile 7. haftada duyuluyor pıtpıtlar.
inş. bizde hem keseyi hem pıtpıtları duyarız hayırlısıyla.
sağlıkla gelsinler inş.
bu arada şuan en yeni hamile seninle beniz herhalde
Kızçemmm en yeni olduğumuz benden çok belli zateninşallah canım Allah bize de nasip eder
bende varım fıstıklarr.. bugün ilk kez doktoruma gidiyorum sanırım ultrasonda görünmeyebilir bebeğim ama yinede sorucakalrım var sağdan soldan bilinçsiz şeyler öğrenmek yerine doktoruma sorarım aklımdaki herşeyi.. rabbim yar ve yardımcımız olsun inş. Hayatımız değişti resmen nekadar değişik duygu varsa yaşıyorum 1 haftadır :)))
Ne güzel ne güzel.Allah bize de nasip etsin peki biz ne zaman göreceğiz?:26::26:
kendimi sürekli bu topiği takip ederken buluyorum demekki hamilelik dönemlerimi ne de çok özlüyorum bnm de bdt 21 temmuzdu yavrum 24 temmuzda normal doğum ile dünyaya geldi..onu kucağıma aldığım an hala içimi pır pır ettiriyor..aylarca bu forumda takılırken karnımda sevdiğim paşam şimdi pusetinde bana gülücükler atıyor Rabbim sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin inşşş
kendimi sürekli bu topiği takip ederken buluyorum demekki hamilelik dönemlerimi ne de çok özlüyorum bnm de bdt 21 temmuzdu yavrum 24 temmuzda normal doğum ile dünyaya geldi..onu kucağıma aldığım an hala içimi pır pır ettiriyor..aylarca bu forumda takılırken karnımda sevdiğim paşam şimdi pusetinde bana gülücükler atıyor Rabbim sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin inşşş
canım daraltma kendini,kaç haftalıksın şuan?
Allahın izniyle sende duyacaksın bebişinin kalp atışlarını.
herkesin takvimi bir olmuyor,1-2 hafta farkedebilir
erteleme bence böyle kendini bunlatacağına git doktora.
hayırlısıyla duyup rahat edersin cnm inş.
Kızlar bana yardım edin nolur.burada herkes pıtpıtları duydukça onlar adına çok seviniyorum.ama bir yandan da kendim için çok ama çok endişeleniyorum.ya kötü bişey varsa diye kendi kendimi yiyorum.korkumdan cumaya hatta cumartesiye ertelemeyi düşünüyorum doktora gitmeyi.hayırlısıyla ben de bir görsem duysam ,Allahım nolur nasip et.
korkma sakııınnnn duyucaksın allahın izniylee bol bol ya mubdiu de olurmu ayetel kürsi oku yavruna seninledir duyuyodur seni hissediyodur
geçen hafta doktorun dediğine göre şuan 6+3 üm.Bilmiyorum ki aksi giden bişeyler olsa ağrı sızı bişeyler hissederdim heralde diyorum.mide bulantısı dışında bişeyim de yok :26:
Kızlar bana yardım edin nolur.burada herkes pıtpıtları duydukça onlar adına çok seviniyorum.ama bir yandan da kendim için çok ama çok endişeleniyorum.ya kötü bişey varsa diye kendi kendimi yiyorum.korkumdan cumaya hatta cumartesiye ertelemeyi düşünüyorum doktora gitmeyi.hayırlısıyla ben de bir görsem duysam ,Allahım nolur nasip et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?