kese 5.haftada görünüyoo karından daha önce de alttan bakıldığında görülebiliyorr...
ayyyy ne güzel hemen hemen hepimiz keseleri gördük artık gelsın pıt pıt pıtlar
canım kasıktan baktı. yani karnımdan ultrasonda göründü. seninkide 6+4te kesin görünür. çünkü benim 6+2de göründü. hayırlı haberlerini bekliyoruz İnşalllah...
ii akşamlar kızlar..bende bugün keseyi görenlerdenim...allahıma sonsuz şükürler olsun....2 hafta sonra da inş kalp atışlarını görücez...benim gibi keseyi görenleri ve pıtpıtları duyanları tebrik ediyorum...allah devamını getirsin inş..
Merhaba kızlar :124:
Biz de bugün ilk doktor kontolümüze gittik veee keselendik çok şükür
Haftaya tekrar doktorumuz çağırdı,gidip kesenin büyümesine bakıcaz
Ağustosta bi düşüğüm olduğu için yakın takip yapçaz dedi.
Ayrıca şu an günde 1 folbiol,1 coraspin 100,2 tane progestan alıyorum.
İnşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz hepimiz
Merhaba kızlar :124:
Biz de bugün ilk doktor kontolümüze gittik veee keselendik çok şükür
Haftaya tekrar doktorumuz çağırdı,gidip kesenin büyümesine bakıcaz
Ağustosta bi düşüğüm olduğu için yakın takip yapçaz dedi.
Ayrıca şu an günde 1 folbiol,1 coraspin 100,2 tane progestan alıyorum.
İnşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz hepimiz
teşekkür ederiz teyzesihayırlı olsun canıımmm... bencede yakın takip iyi olur sizin için.. benim düşüğüm felan yok ama klomenle hamiş kaldım doktor banada bebe aspirini verdi... umarım bebişlerimiz sımmmsıkı tutunurrr... yerim ben onları yaaaaa... temmuz çabucak geliversen ne güzel olurduuuuuu
sevindim canım çok şükür gözün aydın keseli kız seni
Evet sivitim heycanlandım kızzz
Sen keseyi ne zaman gördün?Kaç hafta kaç günlüktün karından gördüğünde?
Biz karından göremedik henüz küçük diye
bugun keseyı gorduk 5+0 ız su an.9 gun sonrada kalp atısları ıcın cagırdı,oglumu emzırmemem grektıgını yoksa yukselen hormonların ona da gececegını v zarar verecegını soyledı buna cok uzuluyorum,oglum 11 aylık ve memeyı cok sevıyor nasıl bıraktrcam bılmıyorum(((
sagol canım,son adet tarıhınden ıtıbarn hafta hafta say ve her 7 gunde bır bı hafta koyuyorsun ya mesela benım sat 6 ekımdı -Hayırlı olsun Hazel :) Oğlun için de zor olacak ama onun sağlığı için en güzel yollarla kandırmak lazım çocuğu
bu arada bu 5+ 0 5+3 filan bunları nasıl hesaplıyorsunuz doktor bana hiç öyle birşey demedi keseyi dün gördüğümüzde sadece 5 haftalık dedi????
sagol canım,son adet tarıhınden ıtıbarn hafta hafta say ve her 7 gunde bır bı hafta koyuyorsun ya mesela benım sat 6 ekımdı -
13 kım 1
20 ekım 2
27 ekım 3
3 kasım 4
10 kasım 5 haftalık oluyor
11 kasım da ıse 5+1 yanı 5 hafta 1 gunluk oluyor aslında tabı bu haftaya 6. hafta denıyor cunku 5. hafta doldu ,6 dan gun alıyorsun demek
bu sayfaya "ben de gebeyim" yazacagim gunu hasretle bekliyorum :) ilk aşılamamı oldum... gogus agrisi haric hicbir agrim yok... pek umidim de yok... zaten bu iş temposuyla tutup tutmamasi konusunda da pek emin degilim... aşılamadan sonra koştur koştur işe gittim.. 2 saat trafikte kaldim... icimde ne var ne yok dokuldugunu hissettim zaten yolda... hayirlisi demekten başka ne carem var ki...
Hayırlı olsun canım aşılaman :) İsmin gibi optimist ol gerçekten, hoplasan da zıplasan da o bebeğin dünyaya gelmesi yazıldıysa yaşayacak günü varsa inşallah tutunur hayırlısıyla ve sağlıkla canım. Ben şu an gebeyim ama bizim için de aynı tehlikeler söz konusu düşebilir gidebilir ama Allah'ın izniyle tutunur bebeciklerimiz inşallah. İçini ferah tut inşallah sen de yazarsın buraya gebe olduğunu en yakın zamanda :)
bu sayfaya "ben de gebeyim" yazacagim gunu hasretle bekliyorum :) ilk aşılamamı oldum... gogus agrisi haric hicbir agrim yok... pek umidim de yok... zaten bu iş temposuyla tutup tutmamasi konusunda da pek emin degilim... aşılamadan sonra koştur koştur işe gittim.. 2 saat trafikte kaldim... icimde ne var ne yok dokuldugunu hissettim zaten yolda... hayirlisi demekten başka ne carem var ki...
merhaba bende 3 gün önce 7 kasım da hamile olduğumu öğrendim çok şaşkınım heyecanlıyım karmakarışığım :)
slm kızlar ben de geldimmm.bakalım temmuz annesi olabilecek miyim.onca erken doğum yapan vark :120: bakalım rabbim hakkımıza hayırlı olanı nasip etsin inşallah.
rabbim öyle büyük ki geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı.bu ay rabbimin izniyle kendiliğinden hamile kaldım.yarın ultrason var.ilk kez görcem.tabi şimdilik kese için gidiyom.
yaaa kızlar aklıma gelmişken sorayım.sizin kan sonuçları nasıl çıktı. benimkiler şöyle sanki biraz fazla arttı.sizinkiler nasıl?
pazartesi: 148
çarşamba:338
cumartesisonuncusundan 3 gün sonra):1544
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?