2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Yeni temmuzannelerimiz gelmişş hoşgeldiniz arkadaşlar Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinn

merhaba temmuz anaları
uzun süredir uğrayamıyorum
bulantı bulantı
öğürüp kusamamak varya mahvetti beni hanımlar
hiç bişey yiyemediğim içinde çok halsiz düşütüm
yarın doktor amcamıza gidiyoruz 6+6 oluyoz
büyüdük baya inş. yarın pıt pıtlarıda duyarız da babamızla bi oh deriz

Duyarsın tatlım büyük ihtimalll

Sağol arkadaşım,rahatldım biraz.
Anlatırım tabi,biz 2,5 senedir istiyorduk.
Bir kaç ay korunduk,aralarda mantardır,enfeksiyondur bir 3 ay da öyle korunduk diyelim.
2 senedir olmadı.İsterken sahip olamamak nasıl zor bilirsin...
Her ''bebek yok mu''sorusuna ''düşünmüyoruz demek.
İmalı laflara,alttan alttan süzüşlere,başkalarının bebeklerini kinayesine ballandıra ballandıra anlatan acımasızlara,
tahammül etmek,her ay kırmızıları görünce hayal kırıklıklarınla mücadele etmek nasıl zordur bilirsin.
Hiç beklemiyordum bu ay,evet hep deli gibi istedim ama bu ay hiç dikkat etmedim.
Deli gibi üst üste temizlik yaptım,yemekli misafirler ağırladım,koltukları çektim,ittim.
bazaları kaldırdım,indirdim.Hopladım zıpladım:)
Ama ilk kez,hayatım da ilk kez adetim gecikti böyle.
Normalde saat gibi işleyen,umutlanmama ''acaba olabilir mi''dememe fırsat bile vermeyen,
her ay günün de gelen adetim gelmedi:)
Ama umutlanmadım,sanki hakkım değildi umutlanmak.
Eşim farketti gelmediğini ama ne o bana soruyor ne ben ona malmat veriyorum.
bakıyorum gizli gizli telinden nete girmiş araştırmış,''3 gün adet gecikmesi''''göğüslerde aşırı ağrı''diye aratmış:))
En son 5 gün gecikmişti,''test alalım ama umutlanma olur mu ''dedim.
daha önce yüz bin kez yaptığımız ve spotun altına tutup,ikinici silik çizgiyi yaratmaya çalıştığımız için:)
O da kendi kendine ''nasıl olsa negatif yine''demiş.Baktık ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı,yarım saat sonra ikinci testte aynen:)
Ağladık,sarıldık,''sonunda beee''diye bağırdık:)
off hala ağlıyorum yazarken bile.
İnanılmaz bi şey ya.Mucize gibi gerçekten.Çok şükür,milyonlarca kez şükür halimize...

temmuz annesi hoşgeldin aramızaa
kızlar bu arada konu saibi phiaa nerde hiç gelmiyo ne oldu acaba

insanlar çok acımasızmış, onlara ne ki, ben de ailemize söylemek için eşimin gelişini bekliyorum ama ne hikmetse konu komşu hayatımda bir kez gördüğüm insanlar bile hamile misin diye sormaya başladılar, evet sevdiği için soranlar vardır ama saçma meraklı insanlar çok gereksiz yer kaplıyor maalesef, neyse boşver onları sen kendi hayatına ve sağlığına dikkat et

arkadaşlar herkes mide bulantısına iyi gelsin diye kraker yiyelim iyidir diyor, doğru ben de 10 gündür krakerle besleniyorum işe yarıyor ama bugün bir yazı okudum glikoz fruktoz mısır şurubunun zararlı olduğuna dair ve bir baktım ki çubuk krakerin içeriğinde de bu maddeden var, bence çubuk krakerler yerine daha sağlıklı başka şeyler bulmalıyız, önerisi olan var mı

cnm kraker falan kesmiyo beni
bende ekşi yoğurt ekmek yada peynir ekmek yiyiorum biraz daha iyi geliyo

sabah erkenden yoğurt yemek zor değil mi? ama peynir ekmek daha mantıklı sanırım, of ben bir de rüyamda çeşit çeşit yemek görmeye başladım, sonra da kalkıp yapıp yedim, bu kadar yersem işim zor

sabah erkenden yoğurt yemek zor değil mi? ama peynir ekmek daha mantıklı sanırım, of ben bir de rüyamda çeşit çeşit yemek görmeye başladım, sonra da kalkıp yapıp yedim, bu kadar yersem işim zor

cnm sabah fakan yok bende ben gün boyu bulanıyorum
valla yiyebiliyosan ye yani
ben hiç bişey yiyemiyorum o yüzden çok suçlu hissediyorum kendimi

Kızlar merhaba

ben aranıza yeni katılıyorum :)
fırsat bulup internete girebildikçe sizlerle olacağım inşallah
herkeze hayırlı sağlıklı sıhhatli hamilelikler ve bebişler inşallah

selam arkadaşım
beyaz leblebi olabilir bence ben leblebiyi deneyeceğim
sabahları mide bulantılarım var kahvaltı yapamıyorum
bugün hala midem bulanıyor sadece çorba içtim ama sanki o da heran çıkacakmış gibi
çıkarmıyorum da ama bulantı kötü

sanırım ben yakın hiç birşey yiyemeyeceğim
her geçn gün bulantı çoğalıyor gibi

işte ben sen gibiyim çok az şey yiyebiliyorum
bazen iyi oluyorum bazne çok kötü tutarsız

canımm bende yumurtlama günümden hemen sonra başladı akıntı ve halen yoğun bir şekilde devam ediyo bembeyaz ve yoğun bir akıntım var hatta bazen korkuyorum kanamamı oldu diye Rabbim bebeklerimizi korusun İnşallaaaaaaaaaaaahhh.... kıyamam ben yavruma yaaa onu o kadar özlüyorumki sanki daha önceden yavrumu biliyomuşumda uzak bi yere gitmiş gibi... Allahım nooolur sen bebeklerimizi bize bağışla, sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip et Ya Rabbiiimmm.....!!!!!!!!!!!

canım hoşgeldin aramıza... günlerimiz aynıııı

benimde bugüne kadar çoook hafif bi bulantım oluyodu sabah açken ama bugün ilk defa tavan yaptı heran çıkaracakmışım gibi hissettim sabah peynir ekmek yedim azıcık öğlende sadece çorba içebildim şuanda zır açım birazdan meyve almaya gideyim diyorum İnşallah yiyebilirim.. bu bulantılar çoğalırsa durumumuz sıkıntılı gibi.. bebişlerimiz sağlıklı olsunda varsın bizim mide bulantılarımız olsunn.. kıyamam o minik meleklere yaaaa...

merhaba canlarr...benim bulantıda 3. günüm her geçengün artıyorrrr...ve bugün iş vardııı tabiii kiii çok zorlandımmm....çok korkuyorum daha da artarsaa diyee .....hayırlısı olsunn...biz pıt pıtları haftaya erteledikkk gerçiii pıt pıt duysam da çok sevinecek değilim kaybettiğim bebeğimin de çok güzel atıyordu kalbii sonraa durdu iştee...yanii kalp atışı duymak rahatlatmayacak beniiii....
yanlızz önceki bebeğimde mide bulantısı olmamıştııı ben yapısal olarak diye düşündüm halamda hiç bulantı çekmezmiş ona çekmişim diye düşündümm ama şimdi fenayım...eşim bu sabah diyor o bebekte vardı bir sorun mideni bile bulandırmamıştıı bak bu göreviniii yapıyor diye:)inşşş sağlıklıdır sağlıkla büyürr.....
bu arada akşam ekmek ve ekşi yoğurt yedim iyi geldiii bu öğlen de bol limonlu bir mercimek çorbasıı ekmekle yinee...karnım tok oluncaa daha iyiii ekmeğe biraz fazla yüklenir oldum inşşş kilo sorunu yaşamam

Kızlar merhaba

ben aranıza yeni katılıyorum :)
fırsat bulup internete girebildikçe sizlerle olacağım inşallah
herkeze hayırlı sağlıklı sıhhatli hamilelikler ve bebişler inşallah
Hoşgeldin aramıza,ben de yeni geldim.
İnşallah doğuma kadar eksilmeden devam ederiz.
Allah hepimizi ve yavrularımızı korusun inşallah...

Bende de vardı öncesinden ama bu kıvam da su gibi bembeyaz bir akıntı ilk kez gördüm.
Olumsuz bir şey düşünmüyorum zaten,kanama,lekelenme değil akıntı çünkü.
ki öyle bile olsa gayet sağlıklı gebelikler,doğumlar oluyor.İçimizi ferah tutalım:)

Desenize bugun herkez mide bulantisindan sikayetci benim bugun ilk defa bulantim var icim donup duruyor salata yapip yedim biraz once eksili olunca iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…