merhaba temmuz anaları
uzun süredir uğrayamıyorum
bulantı bulantı
öğürüp kusamamak varya mahvetti beni hanımlar
hiç bişey yiyemediğim içinde çok halsiz düşütüm
yarın doktor amcamıza gidiyoruz 6+6 oluyoz
büyüdük baya inş. yarın pıt pıtlarıda duyarız da babamızla bi oh deriz
Duyarsın tatlım büyük ihtimalll
canım mm dedıgın gıbı bızım gıbı olmayan bızı bulemezz bende 4 senden berı ılkkk defa sılıkde olsa cızgıyı gorunce sok oldum 2-3 gun duvar gıyıdımm ama cok skr artık bulantılar baslayınca dıyorum cok sukurrr yasatanaa rabbımdıleyen herkeslere versın ınsllllll gunlukyapman gerekndlerıı ben yayınladım aslındaaa benım arsıvımden gorebılırsınn burdada yayınladım cnmmm
akıntınada gelınce normall cunku bebek yerlesecekkk sarı akıntı kahfe aıntıda gelebılır benım 2 haftadır hep sarı gelıyor oda bebek yerıni tezmılıyor ordakı ıltıhapları flan sokuyormus ondanmıs burun kanı gıbıkırmızı kan gekmedıkce korkma(allah korusunn) dınlen agır kaldırma strese gırmeeeee sendenmı ılk kez gebe kaldınn e kdrdır ıstıyorunuz z bırz anlatırmısınnn
Sağol arkadaşım,rahatldım biraz.
Anlatırım tabi,biz 2,5 senedir istiyorduk.
Bir kaç ay korunduk,aralarda mantardır,enfeksiyondur bir 3 ay da öyle korunduk diyelim.
2 senedir olmadı.İsterken sahip olamamak nasıl zor bilirsin...
Her ''bebek yok mu''sorusuna ''düşünmüyoruz demek.
İmalı laflara,alttan alttan süzüşlere,başkalarının bebeklerini kinayesine ballandıra ballandıra anlatan acımasızlara,
tahammül etmek,her ay kırmızıları görünce hayal kırıklıklarınla mücadele etmek nasıl zordur bilirsin.
Hiç beklemiyordum bu ay,evet hep deli gibi istedim ama bu ay hiç dikkat etmedim.
Deli gibi üst üste temizlik yaptım,yemekli misafirler ağırladım,koltukları çektim,ittim.
bazaları kaldırdım,indirdim.Hopladım zıpladım:)
Ama ilk kez,hayatım da ilk kez adetim gecikti böyle.
Normalde saat gibi işleyen,umutlanmama ''acaba olabilir mi''dememe fırsat bile vermeyen,
her ay günün de gelen adetim gelmedi:)
Ama umutlanmadım,sanki hakkım değildi umutlanmak.
Eşim farketti gelmediğini ama ne o bana soruyor ne ben ona malmat veriyorum.
bakıyorum gizli gizli telinden nete girmiş araştırmış,''3 gün adet gecikmesi''''göğüslerde aşırı ağrı''diye aratmış:))
En son 5 gün gecikmişti,''test alalım ama umutlanma olur mu ''dedim.
daha önce yüz bin kez yaptığımız ve spotun altına tutup,ikinici silik çizgiyi yaratmaya çalıştığımız için:)
O da kendi kendine ''nasıl olsa negatif yine''demiş.Baktık ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı,yarım saat sonra ikinci testte aynen:)
Ağladık,sarıldık,''sonunda beee''diye bağırdık:)
off hala ağlıyorum yazarken bile.
İnanılmaz bi şey ya.Mucize gibi gerçekten.Çok şükür,milyonlarca kez şükür halimize...
arkadaşlar herkes mide bulantısına iyi gelsin diye kraker yiyelim iyidir diyor, doğru ben de 10 gündür krakerle besleniyorum işe yarıyor ama bugün bir yazı okudum glikoz fruktoz mısır şurubunun zararlı olduğuna dair ve bir baktım ki çubuk krakerin içeriğinde de bu maddeden var, bence çubuk krakerler yerine daha sağlıklı başka şeyler bulmalıyız, önerisi olan var mı
sabah erkenden yoğurt yemek zor değil mi? ama peynir ekmek daha mantıklı sanırım, of ben bir de rüyamda çeşit çeşit yemek görmeye başladım, sonra da kalkıp yapıp yedim, bu kadar yersem işim zor
arkadaşlar herkes mide bulantısına iyi gelsin diye kraker yiyelim iyidir diyor, doğru ben de 10 gündür krakerle besleniyorum işe yarıyor ama bugün bir yazı okudum glikoz fruktoz mısır şurubunun zararlı olduğuna dair ve bir baktım ki çubuk krakerin içeriğinde de bu maddeden var, bence çubuk krakerler yerine daha sağlıklı başka şeyler bulmalıyız, önerisi olan var mı
selam arkadaşım
beyaz leblebi olabilir bence ben leblebiyi deneyeceğim
sabahları mide bulantılarım var kahvaltı yapamıyorum
bugün hala midem bulanıyor sadece çorba içtim ama sanki o da heran çıkacakmış gibi
çıkarmıyorum da ama bulantı kötü
sanırım ben yakın hiç birşey yiyemeyeceğim
her geçn gün bulantı çoğalıyor gibi
Sağol canım,hoşbuldum...
Haklısın,arkadaşlarım da diyor''ne istiyorsun sen bu çocuktan,rahat bırak,tamam artık o bizimle''diye:)
Ama elimde değil işte.Evet bol bol dua etmek çok rahatlatıyor.
Bir de arkadaşımın tavsiyesi yatmadan önce meryem suresini dinliyorum.
Rahatlatıyor beni.
Bir şey sorucam kızlar;hepimizin ortak durumu sanırım sık idrara çıkma.
Dün ilk kez idrar sonrası bir akıntı geldi.
Çok sıvı,beyaz bir akıntı.
Baya da geldi.siz de oldu mu böyle bir akıntı?
selam arkadaşım
beyaz leblebi olabilir bence ben leblebiyi deneyeceğim
sabahları mide bulantılarım var kahvaltı yapamıyorum
bugün hala midem bulanıyor sadece çorba içtim ama sanki o da heran çıkacakmış gibi
çıkarmıyorum da ama bulantı kötü
sanırım ben yakın hiç birşey yiyemeyeceğim
her geçn gün bulantı çoğalıyor gibi
Hoşgeldin aramıza,ben de yeni geldim.Kızlar merhaba
ben aranıza yeni katılıyorum :)
fırsat bulup internete girebildikçe sizlerle olacağım inşallah
herkeze hayırlı sağlıklı sıhhatli hamilelikler ve bebişler inşallah
canımm bende yumurtlama günümden hemen sonra başladı akıntı ve halen yoğun bir şekilde devam ediyo bembeyaz ve yoğun bir akıntım var hatta bazen korkuyorum kanamamı oldu diyeRabbim bebeklerimizi korusun İnşallaaaaaaaaaaaahhh.... kıyamam ben yavruma yaaa onu o kadar özlüyorumki sanki daha önceden yavrumu biliyomuşumda uzak bi yere gitmiş gibi... Allahım nooolur sen bebeklerimizi bize bağışla, sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip et Ya Rabbiiimmm.....!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?