2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

cnm ben bugün itibari ile 6+5 olduk
ve tam gündür mide bulantım tam gaz
biraz erken oldu benimki hep ole diolar

inşallah geçer canım tahmin edebiliyorum zordur gerçekten ama geçer tabisi kendi yormadan bol bol dinlenerek geçir zamanını ozaman bebiş te ozamn iyi hisseder.

Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim günden beri her gün midem bulanıyor. parfüm kokuları bile beni rahatsız ediyor. Çok hassasım

yeni hamişler hoşgeldiniz mide bulantısı aç kalıncada oluyo kızlar bende 24 saat bulananlardanım

Son düzenleme:

ay canım benim çok sevindim allah tamamına erdirsin

umut oldun valla biz yarın gidecez dr ya duyamazsam die stres yapıyodum

Canım yalnız benim gittiğim doktor dedi ki buradaki cihazlar son teknolojidir. Belki başka bir ultrason cihazından bakılsaydı kalp atışları görülemeyebilirdi dedi. Ve üstelik alttan bakınca görüldü. Karından baktığında sadece keseyi görmüştü.

benim doktorumunda oledir umarım
bakalım hayırlısı cnm

canim hosgeldin aramzi insallah saglicakla kucagina alirsin

20 gun bu nasil gecikme canim belli hamileymis aaayyyy ne guzel bir duygu ya ilk testi yaptigim ani hatirladim

insallah saglikli sihhatli bir sekilde kavusursun canimbebegine ne guzel temmuz annelerine hergun yeni birisi geliyor

meraba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım tabi Allah nasip ederse inşallah... 23 kasımda kese için randevü verdi bakalım inşallah sağlıklıdır :)

sende sende sende hoscelduuunnoohh topik senleniyor

Çok tşk ederim. Sizin gibi güzel insanlarla hamilelik sürecini burada paylaşmak gerçekten de çok keyif vericek cnm.

kızlar keseleri gören,kalp atışlarını duyan tüm anneleri tebrik ederim
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
bende yengeç burcuyum,inş. yavrum da öyle olcak,çok şaşkınım

Bu ne farklı ne güzel duygudur ya rabbim...
sen ne büyüksün...
biz sana hiçbir şey vermeden sen hediyelerin ne güzelini,mucizeni verdin bize....
onu sağlıkla kucağımıza da almayı nasip et,koru esirge,bizlere bağışla inş.

meraba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım tabi Allah nasip ederse inşallah... 23 kasımda kese için randevü verdi bakalım inşallah sağlıklıdır :)

hoş geldiniz kızlar her geçen gün artıyor sayımız....ama hemen hemen hepimizin bir yarası bir kaybıı varrr....bölee toplanmışız bu topiğeee inşşş uğur getirir bizee hepimizin sağlıklı bebeişleriii olur....benim bulantım tam 6.hafta bittiği gün başladııı.....canım sıkkın biraz bu yüzden artmaz inşşş .çünküüü ben de çalışmak zorunda olanlardanım...

ne güzel dua etmişsinn aminnnnnnnnn diyelim bu arada ben de yengeç burcuyum eşim de yengeççç bebeğimiz de öyle olursa tam olacaz....
ama zaman geçiyor ama ben hala rahatlayamaım yaa 9 ay böyle kaygılı geçecek heraldeee.......

ay canım ya benimde başladı mide bulantılarım yemek yiyemiyorum açım canım istemiyor meyva yiyorum armut ve elma bulantıya iyi geliyor diye duydum bakalım fayda edecekmi halsizlikte var ya ama bebişimiz olcak diyede heyecanda var hayırlısı YA NE KALDI ŞUNUN SURASINDA :) :1

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…