Yeni anne olacakları tebrik ediyorum canı gönülden aalha bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alayı nasip etsin .... Benim de şikayetim olmayanlardan ilk hamileliğimdede mide bulantısı vs olmamıştı bundada yok şuan için ilerleyen günleri bilemem tabiki mide bulantısı olan annişler ne zamna başladı...hepinize hayırlı geceler....
Yeni anne olacakları tebrik ediyorum canı gönülden aalha bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alayı nasip etsin .... Benim de şikayetim olmayanlardan ilk hamileliğimdede mide bulantısı vs olmamıştı bundada yok şuan için ilerleyen günleri bilemem tabiki mide bulantısı olan annişler ne zamna başladı...hepinize hayırlı geceler....
kaç haftalıktı duyduğunda valla çok sevindim cnm
cnm ben bugün itibari ile 6+5 olduk
ve tam gündür mide bulantım tam gaz
biraz erken oldu benimki hep ole diolar
ilk duyduğumda 4 hafta 2 günlüktü. Şimdi 5 hafta 1 gün olduk
inşallah geçer canım tahmin edebiliyorum zordur gerçekten ama geçer tabisi kendi yormadan bol bol dinlenerek geçir zamanını ozaman bebiş te ozamn iyi hisseder.
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Allah kısmet ederse ben de temmuz annesi olucam. Bugün doktora gittim. Bu benim 5. hamileliğim ama şimdiye kadar hiç kalp atışlarını duyamamıştım. İlk defa kalp atışlarını doktorum gördü. O kadar çok mutluyum ki. Bu bebeği de kaybederim diye kalp atışını duyamam diye çok korkum vardı. Doktorum bu sefer doğuracaksın inşaallah dedi. yuppii
umut oldun valla biz yarın gidecez dr ya duyamazsam die stres yapıyodum
Canım yalnız benim gittiğim doktor dedi ki buradaki cihazlar son teknolojidir. Belki başka bir ultrason cihazından bakılsaydı kalp atışları görülemeyebilirdi dedi. Ve üstelik alttan bakınca görüldü. Karından baktığında sadece keseyi görmüştü.
ay canım benim çok sevindim allah tamamına erdirsin
Merhabalaarrrr benide alın aranıza :) Bugün ilk kontrolüm vardı biraz evvel geldim eve. Bebişim gayet sağlıklı çok şükür kesemide bebişimide gördük. Minnacık henüz yavrum
1 hafta sonra kalp atışlarını duymamız için tekrar gidicez. Rabbim tüm istyenlere nasip etsin hayırlısıyla
kızlaaaarrr az önce noolduuubenim hem iş yerinden arkadaşım hemde komşum olan bi arkadaşım var... günü 20 gün geçmiş ama adetleri hep düzensiz oluyodu... test yapmış 1 hafta önce hiçbişey çıkmamış dedimki normal değil 20 gün geçmesi hadi yandan test alalım yapalım dedim zor ikna oldu.. gittik testi aldık hatta idrarı ben damlattım test çubuğuna ve o anda aniden çift çizgi belirdiiiiiiii ağlamaktan bi hal oldu kız yazııkk çook mutlşu oldu.. aynı binada oturuyoruzz artık göbişleri tokuştura tokuştura gezeriiiizzz
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Allah kısmet ederse ben de temmuz annesi olucam. Bugün doktora gittim. Bu benim 5. hamileliğim ama şimdiye kadar hiç kalp atışlarını duyamamıştım. İlk defa kalp atışlarını doktorum gördü. O kadar çok mutluyum ki. Bu bebeği de kaybederim diye kalp atışını duyamam diye çok korkum vardı. Doktorum bu sefer doğuracaksın inşaallah dedi. yuppii
meraba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım tabi Allah nasip ederse inşallah... 23 kasımda kese için randevü verdi bakalım inşallah sağlıklıdır :)
canim hosgeldin aramzi insallah saglicakla kucagina alirsin
20 gunbu nasil gecikme canim belli hamileymis aaayyyy ne guzel bir duygu ya ilk testi yaptigim ani hatirladim
insallah saglikli sihhatli bir sekilde kavusursun canimbebegine ne guzel temmuz annelerine hergun yeni birisi geliyor
sende sende sende hoscelduuunnoohh topik senleniyor
ya cnm çalışıyorum bide çok zor oluyo sorma
meraba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım tabi Allah nasip ederse inşallah... 23 kasımda kese için randevü verdi bakalım inşallah sağlıklıdır :)
kızlar keseleri gören,kalp atışlarını duyan tüm anneleri tebrik ederim
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
bende yengeç burcuyum,inş. yavrum da öyle olcak,çok şaşkınım
Bu ne farklı ne güzel duygudur ya rabbim...
sen ne büyüksün...
biz sana hiçbir şey vermeden sen hediyelerin ne güzelini,mucizeni verdin bize....
onu sağlıkla kucağımıza da almayı nasip et,koru esirge,bizlere bağışla inş.
nasılsınız hamıslerrrbız cok sukur ıy olmaya calısıoruzz dun cokk kotuydukk halsızlık bulantıı bas adonmesı esım dedı dr gıdelımm yok dedım yatımm uyuyamıyorumdaaaabgnde kabularla uyandımm bır kasık batmasııı korktum tabiii ark.aradımm oda 3 aylık gebee dedınormall 2 ay boyunca olur bole agrılar bebek yerlesıyordıee bende yattım bırazdaha aa ve kalktım evımı supurdum sıldımm tozumu alım fılann dunn hayırlıolsuna gelen mısfırlerm vardıı cok sukurher gunumuzee vee sbhlarıı bulantımız oluyorr mıdemm kazınıyorr ac acc dıyee ama cnmbırsey ıstemıyorrr yaaaaaaaaaaaaaaaa
merhaba kızlar bende 7 kasımda öğrendim yavrumun olucağınııı ve çoooookkkk mutluyum allah herkeze nasip etsin :))) yanlız benimde 4 haftalık sadece keseyi gördük 23 kasımda gel o zaman görünür dedi .inşallah görünür bir problem olmaz çok korkuyorum sağsağlim bi atlatsammmm...[/quo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?