merhaba canlarr...benim bulantıda 3. günüm her geçengün artıyorrrr...ve bugün iş vardııı tabiii kiii çok zorlandımmm....çok korkuyorum daha da artarsaa diyee .....hayırlısı olsunn...biz pıt pıtları haftaya erteledikkk gerçiii pıt pıt duysam da çok sevinecek değilim kaybettiğim bebeğimin de çok güzel atıyordu kalbii sonraa durdu iştee...yanii kalp atışı duymak rahatlatmayacak beniiii....
yanlızz önceki bebeğimde mide bulantısı olmamıştııı ben yapısal olarak diye düşündüm halamda hiç bulantı çekmezmiş ona çekmişim diye düşündümm ama şimdi fenayım...eşim bu sabah diyor o bebekte vardı bir sorun mideni bile bulandırmamıştıı bak bu göreviniii yapıyor diye:)inşşş sağlıklıdır sağlıkla büyürr.....
bu arada akşam ekmek ve ekşi yoğurt yedim iyi geldiii bu öğlen de bol limonlu bir mercimek çorbasıı ekmekle yinee...karnım tok oluncaa daha iyiii ekmeğe biraz fazla yüklenir oldum inşşş kilo sorunu yaşamam
cnm sabah fakan yok bende ben gün boyu bulanıyorum
valla yiyebiliyosan ye yani
ben hiç bişey yiyemiyorum o yüzden çok suçlu hissediyorum kendimi
canım ya takma kafana, benim henüz o kadar bulantım olmadı sadece böyle huzursuz midem gidip geliyor,
ben de et, yumurta vs yemiyorum o yüzden çok suçluluk hissediyordum, bugün işyerindeki tecrübeli arkadaşlarım bebişlerimizin ihtiyacı olan herşeyi bizdeki mevcut depolardan zaten alabildiklerini, beslenmenin bizi koruduğunu söylediler, ve gerçekten içimi rahatlattılar, daha önce diyetisyenim de aynısını söylemişti, ama sanırım zamanla ceviz vs omega 3 içeren besinler tüketebilirsek fena olmayacak
bu arada görümcem de ilk aylar fena çıkarıyordu ama maaşallah tostop bir bebişi oldu, geçecek bu günler, üzülme
beyaz leblebiyi ben de deneyeyim, bu arada deneyimli iş arkadaşlarımın bir tavsiyesi de fındık fıstık vs den oluşan bir poşet taşımamdı, içine leblebi de eklersek süpper olur, tabi yine de yemeyi abartmamak lazım,
işte ben sen gibiyim çok az şey yiyebiliyorum
bazen iyi oluyorum bazne çok kötü tutarsız
sabah kahvaltı yapamadım
öğlende çorba içtim ama kötüydüm
az önce peynir ekmek ve ayran aldım bide turşu
tuzlu tuzlu iyi geldi
tavsiye ederim benim midemi bastırdı
canım hoşgeldin aramıza... günlerimiz aynıııı
benimde bugüne kadar çoook hafif bi bulantım oluyodu sabah açken ama bugün ilk defa tavan yaptı heran çıkaracakmışım gibi hissettim sabah peynir ekmek yedim azıcık öğlende sadece çorba içebildim şuanda zır açım birazdan meyve almaya gideyim diyorum İnşallah yiyebilirim.. bu bulantılar çoğalırsa durumumuz sıkıntılı gibi.. bebişlerimiz sağlıklı olsunda varsın bizim mide bulantılarımız olsunn.. kıyamam o minik meleklere yaaaa...
Hoşgeldin aramıza,ben de yeni geldim.
İnşallah doğuma kadar eksilmeden devam ederiz.
Allah hepimizi ve yavrularımızı korusun inşallah...
Bende de vardı öncesinden ama bu kıvam da su gibi bembeyaz bir akıntı ilk kez gördüm.
Olumsuz bir şey düşünmüyorum zaten,kanama,lekelenme değil akıntı çünkü.
ki öyle bile olsa gayet sağlıklı gebelikler,doğumlar oluyor.İçimizi ferah tutalım:)
ınsll cnmmm ınsll duyacagızz rabbımın ıznı ıle bol dua ıle ınsllmerhaba temmuz anaları
uzun süredir uğrayamıyorum
bulantı bulantı
öğürüp kusamamak varya mahvetti beni hanımlar
hiç bişey yiyemediğim içinde çok halsiz düşütüm
yarın doktor amcamıza gidiyoruz 6+6 oluyoz
büyüdük baya inş. yarın pıt pıtlarıda duyarız da babamızla bi oh deriz
Sağol arkadaşım,rahatldım biraz.
Anlatırım tabi,biz 2,5 senedir istiyorduk.
Bir kaç ay korunduk,aralarda mantardır,enfeksiyondur bir 3 ay da öyle korunduk diyelim.
2 senedir olmadı.İsterken sahip olamamak nasıl zor bilirsin...
Her ''bebek yok mu''sorusuna ''düşünmüyoruz demek.
İmalı laflara,alttan alttan süzüşlere,başkalarının bebeklerini kinayesine ballandıra ballandıra anlatan acımasızlara,
tahammül etmek,her ay kırmızıları görünce hayal kırıklıklarınla mücadele etmek nasıl zordur bilirsin.
Hiç beklemiyordum bu ay,evet hep deli gibi istedim ama bu ay hiç dikkat etmedim.
Deli gibi üst üste temizlik yaptım,yemekli misafirler ağırladım,koltukları çektim,ittim.
bazaları kaldırdım,indirdim.Hopladım zıpladım:)
Ama ilk kez,hayatım da ilk kez adetim gecikti böyle.
Normalde saat gibi işleyen,umutlanmama ''acaba olabilir mi''dememe fırsat bile vermeyen,
her ay günün de gelen adetim gelmedi:)
Ama umutlanmadım,sanki hakkım değildi umutlanmak.
Eşim farketti gelmediğini ama ne o bana soruyor ne ben ona malmat veriyorum.
bakıyorum gizli gizli telinden nete girmiş araştırmış,''3 gün adet gecikmesi''''göğüslerde aşırı ağrı''diye aratmış:))
En son 5 gün gecikmişti,''test alalım ama umutlanma olur mu ''dedim.
daha önce yüz bin kez yaptığımız ve spotun altına tutup,ikinici silik çizgiyi yaratmaya çalıştığımız için:)
O da kendi kendine ''nasıl olsa negatif yine''demiş.Baktık ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı,yarım saat sonra ikinci testte aynen:)
Ağladık,sarıldık,''sonunda beee''diye bağırdık:)
off hala ağlıyorum yazarken bile.
İnanılmaz bi şey ya.Mucize gibi gerçekten.Çok şükür,milyonlarca kez şükür halimize...
ınsl bu nu kucagına alırsın canım yaaaaaaa tebrıklerrrrKızlar hepinize iyi akşamlar. Allah kısmet ederse ben de temmuz annesi olucam. Bugün doktora gittim. Bu benim 5. hamileliğim ama şimdiye kadar hiç kalp atışlarını duyamamıştım. İlk defa kalp atışlarını doktorum gördü. O kadar çok mutluyum ki. Bu bebeği de kaybederim diye kalp atışını duyamam diye çok korkum vardı. Doktorum bu sefer doğuracaksın inşaallah dedi. yuppii
ayy cok sevındım canım yaaaaa tebrıkleronuda ınslll saglıcakla kavussun bebegıne odaaakızlaaaarrr az önce noolduuubenim hem iş yerinden arkadaşım hemde komşum olan bi arkadaşım var... günü 20 gün geçmiş ama adetleri hep düzensiz oluyodu... test yapmış 1 hafta önce hiçbişey çıkmamış dedimki normal değil 20 gün geçmesi hadi yandan test alalım yapalım dedim zor ikna oldu.. gittik testi aldık hatta idrarı ben damlattım test çubuğuna ve o anda aniden çift çizgi belirdiiiiiiii ağlamaktan bi hal oldu kız yazııkk çook mutlşu oldu.. aynı binada oturuyoruzz artık göbişleri tokuştura tokuştura gezeriiiizzz
tebrıkler canımmmmmmMerhabalaarrrr benide alın aranıza :) Bugün ilk kontrolüm vardı biraz evvel geldim eve. Bebişim gayet sağlıklı çok şükür kesemide bebişimide gördük. Minnacık henüz yavrum
1 hafta sonra kalp atışlarını duymamız için tekrar gidicez. Rabbim tüm istyenlere nasip etsin hayırlısıyla
ınsll cnmmm ınsll duyacagızz rabbımın ıznı ıle bol dua ıle ınsll
canım....suan aglıyorumm esımle kendımı getırıyorumm aklımaaaacok sukur sabah aksam sukur etsek azdır bıze bu duyguları yasatanaa hamdı senalar olsunnnn elhamdulıllah..4 sendır her regl gecıkmesındeee kan testındee esım ne kadar bellı etmesdeee bana delı gıbı ıstemesıneee cok sukur rabbım tum canı gonulden ısteyenlere versın vee halende ınanamıyoruzz bılıyormusun??keseyı gordum agladımm cok sukur bu anı yasatana dedık hemen kurban kestırdık rabbım kabul etsın..sadaka verdık bebegımız saglıklıca gelsın dıye ınsl...dua edıyoruz bu bır ruya olmasın dıyee 1 st ıcınde herkesler duymusa rıyor cok sukur mutlulugmuzu paylasıyoruz cok sukurr,,ınsl..bu mutlulugumuz daımm olur saglıklıca kucagımıza aırız canımmmm
bundan sonra aglamamız ınsllsevınden olacak cunku ben esımın bu kada duygusal oldugunu bılmesdımmm hamıleyım dıe hedıye paketını actıgındaa zargır zangır tıtreyerek sukrederek bana sımsıkı sarılarak agladıgın gorunce dededım bana bellı etmesende ne kdrda cok ıstıyormussun meger saglıcakla kucagımıza alırız ınsllll
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Allah kısmet ederse ben de temmuz annesi olucam. Bugün doktora gittim. Bu benim 5. hamileliğim ama şimdiye kadar hiç kalp atışlarını duyamamıştım. İlk defa kalp atışlarını doktorum gördü. O kadar çok mutluyum ki. Bu bebeği de kaybederim diye kalp atışını duyamam diye çok korkum vardı. Doktorum bu sefer doğuracaksın inşaallah dedi. yuppii
Rabbim inşaallah kucağınıza da almayı nasip eder. Ben de 8 senedir evliyim hala çocuk sahibi olamadık. Çok ağır imtihanlardan geçtik. sadece eşimle ben değil etrafımdakiler de imtihan oldu. Çocuğum yok diye laf sokuşturan , beni aşağılayan o kadar çok cahil insanlarla muhatap olmak zorunda kaldım ki , benim yerime taş olsa dayanamaz çatlardı. Ne kadar sabırlı bir insan olduğuma kendim bile hayret ettim. Allahın izniyle bu çocuğu doğuracam. Bu konuda o kadar çok yıprandım ki çocuğu kendim için değil neredeyse bana laf sokuşturan cahil insanlara nispet doğurasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?