2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

inş. sağlıkla alırız kucağımıza
ya evet açken daha çok bulanıyo gerçkten

cnm sabah fakan yok bende ben gün boyu bulanıyorum
valla yiyebiliyosan ye yani
ben hiç bişey yiyemiyorum o yüzden çok suçlu hissediyorum kendimi

canım ya takma kafana, benim henüz o kadar bulantım olmadı sadece böyle huzursuz midem gidip geliyor,
ben de et, yumurta vs yemiyorum o yüzden çok suçluluk hissediyordum, bugün işyerindeki tecrübeli arkadaşlarım bebişlerimizin ihtiyacı olan herşeyi bizdeki mevcut depolardan zaten alabildiklerini, beslenmenin bizi koruduğunu söylediler, ve gerçekten içimi rahatlattılar, daha önce diyetisyenim de aynısını söylemişti, ama sanırım zamanla ceviz vs omega 3 içeren besinler tüketebilirsek fena olmayacak
bu arada görümcem de ilk aylar fena çıkarıyordu ama maaşallah tostop bir bebişi oldu, geçecek bu günler, üzülme

beyaz leblebiyi ben de deneyeyim, bu arada deneyimli iş arkadaşlarımın bir tavsiyesi de fındık fıstık vs den oluşan bir poşet taşımamdı, içine leblebi de eklersek süpper olur, tabi yine de yemeyi abartmamak lazım,

bu arada bir not, doktorum bana mide bulantın günde 3ü geçince görüşelim dedi, eğer 3se normal ama fazlalaşırsa doktorunuzu görün :)))

evet cnm ben zaten et süt yumurta ve tatlı görmeye bile tahamul edemiyorum sen düşün

Merhabalaarrrr benide alın aranıza :) Bugün ilk kontrolüm vardı biraz evvel geldim eve. Bebişim gayet sağlıklı çok şükür kesemide bebişimide gördük. Minnacık henüz yavrum
1 hafta sonra kalp atışlarını duymamız için tekrar gidicez. Rabbim tüm istyenlere nasip etsin hayırlısıyla

hoşbulduk canım sağol

ben az önce peynir ekmek ayran bide turşu yedim
nekadar tuzlu varsa aldım :)
ama iyi geldi şimdi midem yatıştı
sende dene istersen
ben bu aralar deli gibi turşu yiyorum.

hoşbulduk
sende hoşgeldin :)
amin canım inşallah

merhaba kızlar yeni hamişleri kesesini görenlerini kalp atışını inleyenleri gönülden tebrik ediyorum allah yavrularımızı bize bağışlasın aminnnnnnnnnnn

kızlaaaarrr az önce noolduuu benim hem iş yerinden arkadaşım hemde komşum olan bi arkadaşım var... günü 20 gün geçmiş ama adetleri hep düzensiz oluyodu... test yapmış 1 hafta önce hiçbişey çıkmamış dedimki normal değil 20 gün geçmesi hadi yandan test alalım yapalım dedim zor ikna oldu.. gittik testi aldık hatta idrarı ben damlattım test çubuğuna ve o anda aniden çift çizgi belirdiiiiiiii ağlamaktan bi hal oldu kız yazııkk çook mutlşu oldu.. aynı binada oturuyoruzz artık göbişleri tokuştura tokuştura gezeriiiizzz

kızlar siz ekşili , limonlu bişeyler dedikçe benim midemin bulantısı artıyor.hiç yiyemiyorum mandalina bile düşünün yani.leblebi olayına gelince de ben beyaz olanının etrafındaki beyazın ne olduğunu bilmediğimden sarı almıştım.gayet de iyi geliyor tavsiye ederim.karnım aç ama bişey yiyemiyorum.1kilo vermişim.sonraki aylarda alacaklarımdan düşerim artık napalım

Kızlar hepinize iyi akşamlar. Allah kısmet ederse ben de temmuz annesi olucam. Bugün doktora gittim. Bu benim 5. hamileliğim ama şimdiye kadar hiç kalp atışlarını duyamamıştım. İlk defa kalp atışlarını doktorum gördü. O kadar çok mutluyum ki. Bu bebeği de kaybederim diye kalp atışını duyamam diye çok korkum vardı. Doktorum bu sefer doğuracaksın inşaallah dedi. yuppii

ınsll cnmmm ınsll duyacagızz rabbımın ıznı ıle bol dua ıle ınsll

canım....suan aglıyorumm esımle kendımı getırıyorumm aklımaaaacok sukur sabah aksam sukur etsek azdır bıze bu duyguları yasatanaa hamdı senalar olsunnnn elhamdulıllah..4 sendır her regl gecıkmesındeee kan testındee esım ne kadar bellı etmesdeee bana delı gıbı ıstemesıneee cok sukur rabbım tum canı gonulden ısteyenlere versın vee halende ınanamıyoruzz bılıyormusun??keseyı gordum agladımm cok sukur bu anı yasatana dedık hemen kurban kestırdık rabbım kabul etsın..sadaka verdık bebegımız saglıklıca gelsın dıye ınsl...dua edıyoruz bu bır ruya olmasın dıyee 1 st ıcınde herkesler duymusa rıyor cok sukur mutlulugmuzu paylasıyoruz cok sukurr,,ınsl..bu mutlulugumuz daımm olur saglıklıca kucagımıza aırız canımmmm

bundan sonra aglamamız ınsllsevınden olacak cunku ben esımın bu kada duygusal oldugunu bılmesdımmm hamıleyım dıe hedıye paketını actıgındaa zargır zangır tıtreyerek sukrederek bana sımsıkı sarılarak agladıgın gorunce dededım bana bellı etmesende ne kdrda cok ıstıyormussun meger saglıcakla kucagımıza alırız ınsllll

meraba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım tabi Allah nasip ederse inşallah... 23 kasımda kese için randevü verdi bakalım inşallah sağlıklıdır :)

ınsl bu nu kucagına alırsın canım yaaaaaaa tebrıklerrrr
ayy cok sevındım canım yaaaaa tebrıkleronuda ınslll saglıcakla kavussun bebegıne odaaa

tebrıkler canımmmmmm

Rabbim inşaallah kucağınıza da almayı nasip eder. Ben de 8 senedir evliyim hala çocuk sahibi olamadık. Çok ağır imtihanlardan geçtik. sadece eşimle ben değil etrafımdakiler de imtihan oldu. Çocuğum yok diye laf sokuşturan , beni aşağılayan o kadar çok cahil insanlarla muhatap olmak zorunda kaldım ki , benim yerime taş olsa dayanamaz çatlardı. Ne kadar sabırlı bir insan olduğuma kendim bile hayret ettim. Allahın izniyle bu çocuğu doğuracam. Bu konuda o kadar çok yıprandım ki çocuğu kendim için değil neredeyse bana laf sokuşturan cahil insanlara nispet doğurasım var.

kaç haftalıktı duyduğunda valla çok sevindim cnm

Yeni anne olacakları tebrik ediyorum canı gönülden aalha bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alayı nasip etsin .... Benim de şikayetim olmayanlardan ilk hamileliğimdede mide bulantısı vs olmamıştı bundada yok şuan için ilerleyen günleri bilemem tabiki mide bulantısı olan annişler ne zamna başladı...hepinize hayırlı geceler....

senin kadar evli değilim ama bunları bende yaşadım inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…