Sağol arkadaşım,rahatldım biraz.
Anlatırım tabi,biz 2,5 senedir istiyorduk.
Bir kaç ay korunduk,aralarda mantardır,enfeksiyondur bir 3 ay da öyle korunduk diyelim.
2 senedir olmadı.İsterken sahip olamamak nasıl zor bilirsin...
Her ''bebek yok mu''sorusuna ''düşünmüyoruz demek.
İmalı laflara,alttan alttan süzüşlere,başkalarının bebeklerini kinayesine ballandıra ballandıra anlatan acımasızlara,
tahammül etmek,her ay kırmızıları görünce hayal kırıklıklarınla mücadele etmek nasıl zordur bilirsin.
Hiç beklemiyordum bu ay,evet hep deli gibi istedim ama bu ay hiç dikkat etmedim.
Deli gibi üst üste temizlik yaptım,yemekli misafirler ağırladım,koltukları çektim,ittim.
bazaları kaldırdım,indirdim.Hopladım zıpladım:)
Ama ilk kez,hayatım da ilk kez adetim gecikti böyle.
Normalde saat gibi işleyen,umutlanmama ''acaba olabilir mi''dememe fırsat bile vermeyen,
her ay günün de gelen adetim gelmedi:)
Ama umutlanmadım,sanki hakkım değildi umutlanmak.
Eşim farketti gelmediğini ama ne o bana soruyor ne ben ona malmat veriyorum.
bakıyorum gizli gizli telinden nete girmiş araştırmış,''3 gün adet gecikmesi''''göğüslerde aşırı ağrı''diye aratmış:))
En son 5 gün gecikmişti,''test alalım ama umutlanma olur mu ''dedim.
daha önce yüz bin kez yaptığımız ve spotun altına tutup,ikinici silik çizgiyi yaratmaya çalıştığımız için:)
O da kendi kendine ''nasıl olsa negatif yine''demiş.Baktık ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı,yarım saat sonra ikinci testte aynen:)
Ağladık,sarıldık,''sonunda beee''diye bağırdık:)
off hala ağlıyorum yazarken bile.
İnanılmaz bi şey ya.Mucize gibi gerçekten.Çok şükür,milyonlarca kez şükür halimize...
merhaba canlarr...benim bulantıda 3. günüm her geçengün artıyorrrr...ve bugün iş vardııı tabiii kiii çok zorlandımmm....çok korkuyorum daha da artarsaa diyee .....hayırlısı olsunn...biz pıt pıtları haftaya erteledikkk gerçiii pıt pıt duysam da çok sevinecek değilim kaybettiğim bebeğimin de çok güzel atıyordu kalbii sonraa durdu iştee...yanii kalp atışı duymak rahatlatmayacak beniiii....
yanlızz önceki bebeğimde mide bulantısı olmamıştııı ben yapısal olarak diye düşündüm halamda hiç bulantı çekmezmiş ona çekmişim diye düşündümm ama şimdi fenayım...eşim bu sabah diyor o bebekte vardı bir sorun mideni bile bulandırmamıştıı bak bu göreviniii yapıyor diye:)inşşş sağlıklıdır sağlıkla büyürr.....
bu arada akşam ekmek ve ekşi yoğurt yedim iyi geldiii bu öğlen de bol limonlu bir mercimek çorbasıı ekmekle yinee...karnım tok oluncaa daha iyiii ekmeğe biraz fazla yüklenir oldum inşşş kilo sorunu yaşamam
merhaba kızlar bende 7 kasımda öğrendim yavrumun olucağınııı ve çoooookkkk mutluyum allah herkeze nasip etsin :))) yanlız benimde 4 haftalık sadece keseyi gördük 23 kasımda gel o zaman görünür dedi .inşallah görünür bir problem olmaz çok korkuyorum sağsağlim bi atlatsammmm...[/quo
Aynı gün öğrenmişiz:)
ben de şimdilik sadece keseyi gördüm cmrtesi günü.
bu cuma için kalp atışları ve kesenin içi için çağırdılar ama erken diye gitmeyi düşünmüyorum.
Sadece kan tahlilleri için çarşamba gidicem.
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Allah kısmet ederse ben de temmuz annesi olucam. Bugün doktora gittim. Bu benim 5. hamileliğim ama şimdiye kadar hiç kalp atışlarını duyamamıştım. İlk defa kalp atışlarını doktorum gördü. O kadar çok mutluyum ki. Bu bebeği de kaybederim diye kalp atışını duyamam diye çok korkum vardı. Doktorum bu sefer doğuracaksın inşaallah dedi. yuppii
offffff ne döktürmüşsün be kuzum ağlamamak için kendimi zor tutuyorumAllah hepimize keselerini görmek,pıt pıtlarını duymak,cinsiyetini öğrenmek,tekmelerini duymak ve cıyak cıyak ağlama sesini duymayı nasip etsin...AMİN AMİN AMİN
Rabbim inşaallah kucağınıza da almayı nasip eder. Ben de 8 senedir evliyim hala çocuk sahibi olamadık. Çok ağır imtihanlardan geçtik. sadece eşimle ben değil etrafımdakiler de imtihan oldu. Çocuğum yok diye laf sokuşturan , beni aşağılayan o kadar çok cahil insanlarla muhatap olmak zorunda kaldım ki , benim yerime taş olsa dayanamaz çatlardı. Ne kadar sabırlı bir insan olduğuma kendim bile hayret ettim. Allahın izniyle bu çocuğu doğuracam. Bu konuda o kadar çok yıprandım ki çocuğu kendim için değil neredeyse bana laf sokuşturan cahil insanlara nispet doğurasım var.
kzlar bugün sabah kahverengi akıntım geldi görür görmez hemen işten izin alıp dr gittim baktı kese duruo hatta bebekte gelişmeye başlamış dedi en son gittigimde sadece kese vardı gelişme var yani en son gittigime göre çoğalırsa kanaman gelirsin yine dedi ne ilaç ne iğne hiçbişey vermedi dinlenmek için rapor bile vermiodu ben istedim 3gün yazdı sonra şimdi silindikçe var kahverengi akıntı başka dr mı gitsem yoksa ben mi evham yapıorum çok acaba
canim hosgeldin aramzi insallah saglicakla kucagina alirsin
tebrıkler canımmmmmm
Hoşbulduk teşekkür ederim kızlar :)
Hiç korkma bence,içini ferah tut.
Bak bu linkte bir arkadaş yazmış 6.hafta da yaşamış o sorunu
şu an 28.haftada,takviminde görürsün.
Dr'a gitmesen haklısın ama kese de gelişiyormuş.
Ama ne desek boş biliyorum,için rahat etmeyecekse git tabi.
Ben çok evhamlı,çok takıntılı olduğum için anlayabiliyorum:)
Bu arada link
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/536363-gebelikte-kahverengi-akinti.html
doğum yaptıktan sonra insan annesinin kıymetini ve doğum yapacak insanların halini çok daha iyi anlıyormuş...her vakitte olamasa da inanın namazlarımda doğum yapacak kardeşlerime hep dua ediyorum dediğim gibi hamilelik çok keyifli kucakta olması bambaşka elbet ama insan hamileyken kendini çok özel hissediyor ben de sizleri çok öpüyorum...yaaaa çok güzel maşallah maşallah sizeAllahım bize de nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah.paşanıza benden öpücükler
amiiiiiiiiinnn canım benim.. Rabbim yavrunu sana bağışlasınnn... İnşallah bizlerde sizler gibi meleklerimizi sağlıklıca ve güzel günlerde kucağımıza alırızz.....
kzlar bugün sabah kahverengi akıntım geldi görür görmez hemen işten izin alıp dr gittim baktı kese duruo hatta bebekte gelişmeye başlamış dedi en son gittigimde sadece kese vardı gelişme var yani en son gittigime göre çoğalırsa kanaman gelirsin yine dedi ne ilaç ne iğne hiçbişey vermedi dinlenmek için rapor bile vermiodu ben istedim 3gün yazdı sonra şimdi silindikçe var kahverengi akıntı başka dr mı gitsem yoksa ben mi evham yapıorum çok acaba
ne güzel dua etmişsinn aminnnnnnnnn diyelim bu arada ben de yengeç burcuyum eşim de yengeççç bebeğimiz de öyle olursa tam olacaz....
ama zaman geçiyor ama ben hala rahatlayamaım yaa 9 ay böyle kaygılı geçecek heraldeee.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?