2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
merhabalar arkadaşlar ben de yeni üyeyim foruma ben de 1 temmuzda anne olacakların içindeyim.inşaallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

offffff ne döktürmüşsün be kuzum ağlamamak için kendimi zor tutuyorumAllah hepimize keselerini görmek,pıt pıtlarını duymak,cinsiyetini öğrenmek,tekmelerini duymak ve cıyak cıyak ağlama sesini duymayı nasip etsin...AMİN AMİN AMİN

Canlarım benim mide mulantılarınız başlamış kıyamam ben size..Bu kalp atışını duymak sana çok iyi gelecek ve üzüntülerini unutturacak.Eşinin dediği gibi görevini tamamıyla yapıyor Çorba her derda deva ben de 3 öğün ve ara öğünler de olsa çorbaya hayır demem daha bulantım yok ama çünkü erken daha...:18::18::18:Canını sıkma kızçem

Allah tamamını erdirsin kızçem benimmm.Korkma bebeim,bebeğin sana bu sefer sıkı sıkı tutunmuştur

Aaaaaaaaamiiiiin diyorum kocaman...
İnşallah arkadaşım,sırada kalp atışları ve kesenin içinde bebişi görmek var bizim için.
Bekleyen tüm arkadaşlarımız görsün en kısa sürede.
İnsan rahatlayamıyor başka türlü.
Ama çok değişik,çok güzel bir duyguymuş.
Yürüyüşüm değişti daha şimdiden.
Sanki ayağımın altında yumurta var:)
sağlam adımlar atıyorum,sakin sakin yürüyorum:)
ağır ağır,yavaş hareketler.
Daha şimdiden bir de bunlar:)Buldumcuk mu oldum nedir:))

Kuzum benimmmm ben bu tarz insanları çevremden gördükçe utanıyorum..Halbuki aile içlerinde o kadar sorunludurlar ki insanların eksikliklerini görmek,açıklarını yakalamak,onların canlarını acıtmak için elinden geleni yaparlar....Ben 4 senedir evliyim bebek aşığız ama düşünmedik hiç eşimle...taaa ki bu karaktersiz insanlar sorunca,iğneleyince kendi kendimize sorar olduk ''vaktimi geldi de bizim haberimiz yok''.Ama baktık ki soran insanlar İNSAN değil...Çok ağır ama İNSAN değillerrrrr ve hep böyle günlerde belli ederler kendilerini...Telefonla tebrik için arayan kişiler bile ''geç kaldınız bile ''deyip yarım ağzıla tebrik ettiler...Ama bu durumu Allah görüyor ve ben de sabır ettim.Herkeste sabır etsin artık biz güçlüyüz çok daha da güçlendik

kzlar bugün sabah kahverengi akıntım geldi görür görmez hemen işten izin alıp dr gittim baktı kese duruo hatta bebekte gelişmeye başlamış dedi en son gittigimde sadece kese vardı gelişme var yani en son gittigime göre çoğalırsa kanaman gelirsin yine dedi ne ilaç ne iğne hiçbişey vermedi dinlenmek için rapor bile vermiodu ben istedim 3gün yazdı sonra şimdi silindikçe var kahverengi akıntı başka dr mı gitsem yoksa ben mi evham yapıorum çok acaba

Hamileyken mide bulantısı nasıl önlenir

* Günde 3 öğün planlı, büyük porsiyonlar halinde yemek yerine gün boyunca az miktarda yemelisiniz; hatta saatte bir tuzlu bisküvi, kepek ekmeği, galeta gibi besinler atıştırmak bulantıya çok iyi gelebilir.

* Sabah bulantısını engellemek için gece aç yatmamalısınız. Uyumadan önce bir bardak sütle yarım sandviç yiyebilirsiniz.

* Su kaybını önlemek için bol miktarda sıvı almalısınız. Ilık ya da sıcak içeceklerden çok, soğuk meyve suyu, süt ya da limonata daha çekici gelebilir.

* Yemek yemediğiniz zaman, ağzınıza sert bir şeker ya da nane şekeri atarak mide asidi oluşumunu engelleyebilirsiniz.

* Taze kesilmiş limon dilimini isterseniz tuzlayarak ağzınızda emebilir ya da koklayabilirsiniz.

Gebe olduğunuzu öğrendiğiniz andan itibaren düzenli bir yaşam uygulamaya çalışın. Yeterince uyuyun. Alkol, sigara ve ilaçlardan uzak durun. Düzenli ve sağlıklı beslenin. Özellikle kahvaltının günün en önemli öğünü olduğunu unutmayın.
Sık sık ve az miktarlarda yemek yiyin. Öğünlerde beyaz ekmek, haşlanmış patates, yağsız makarna gibi ilaveler midenizi rahatlatır. Susuz kalmayın. Böylece bağırsaklarınız daha düzenli çalışır.
Tiksindiğiniz gıdaları kısa süreli olarak diyetinizden çıkarabilirsiniz. Yağlı-baharatlı-gaz yapıcı yiyecekler, keskin kokular rahatsız edici olabilir. Bazen kendi pişirdiğiniz yemeği yemekte zorlanabilirsiniz. Bu durumda ya o yemeği bir gün sonra tüketin ya da güvendiğiniz biri siz mutfakta yokken pişirsin. Anneler bu konularda harikadır!..
Gebeliğin son aylarında belirginleşen reflü tipi yakınmalara akşam yemeğinin erken saatte yenilmesi, yatak başının yükseltilmesi yararlı olur. Doktorunuz önerirse gebelikte kullanılabilen bazı ilaçları alabilirsiniz.
Doktorunuzun bilgisi dahilinde yürüyüş ve yüzme gibi düzenli egzersizler yapabilirsiniz. Spor endişe ve gerginliği de azaltır.
Eşiniz ve ailenizle daha çok vakit geçirmeye çalışın, onların desteği size güç verir.
Pozitif düşünmeye çalışın. Bu sıkıntılar geçicidir ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak hepsini unutturacaktır.

Ben de henüz mide bulantısı yok daha erken...Sizin yazdıklarınızı okuyunca araştırayayım dedim.Bu arada benim hamile kalmadan önce çok bulanırdı normal hayatta.Bulanır bulanmaz ayran içerdim biraz tuzlu çok değil ve turşu atardım ağzıma..Eğer bunları canınız istemiyorsa elma ve armut tüketmeye çalışınBen geçen ay 58 kiloydum baş ağrısı ve mide bulantısı çekince 56 kiloya düşmüşüm...Armut ve elma hem bağırsak çalıştırıcı hem de mide bulantısını önlüyor

Hiç korkma bence,içini ferah tut.
Bak bu linkte bir arkadaş yazmış 6.hafta da yaşamış o sorunu
şu an 28.haftada,takviminde görürsün.
Dr'a gitmesen haklısın ama kese de gelişiyormuş.
Ama ne desek boş biliyorum,için rahat etmeyecekse git tabi.
Ben çok evhamlı,çok takıntılı olduğum için anlayabiliyorum:)
Bu arada link
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/536363-gebelikte-kahverengi-akinti.html

kızlar bugün keseyi gördük çok şükür.ah bide kendisini görebilsem.kalp atışlarını duaybilsem.ne güzel olur yaaa.çok heyecan verici gerçekten.rabbim isteyen herkese verir inşallah.ben meleğimi 16 ay bekledim.

bu topiği yeni gördüm meraba kızlar ben de geldim.bir tane 3 buçuk yaşında kızım vardı,bu 2. olacak inşallah.

daha önce 1tane düşük yaptım cnm o yüzden bu kadar evhamlıyım bu seferde bebeğimi kaybetmek istiorum yinede çok saol hakkımızda hayırlısı olsun

yaaaa çok güzel maşallah maşallah size Allahım bize de nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla inşallah.paşanıza benden öpücükler
doğum yaptıktan sonra insan annesinin kıymetini ve doğum yapacak insanların halini çok daha iyi anlıyormuş...her vakitte olamasa da inanın namazlarımda doğum yapacak kardeşlerime hep dua ediyorum dediğim gibi hamilelik çok keyifli kucakta olması bambaşka elbet ama insan hamileyken kendini çok özel hissediyor ben de sizleri çok öpüyorum...
amiiiiiiiiinnn canım benim.. Rabbim yavrunu sana bağışlasınnn... İnşallah bizlerde sizler gibi meleklerimizi sağlıklıca ve güzel günlerde kucağımıza alırızz.....

Allah razı olsun şu anda onların sizlere tutunmak için Rabbime ve sizlerin moralli olmasına çok ihtiyaçları var hiçbirşeye gerilmemeye çalışın kendinizi özel hissettiğiniz son zamanlar sonrasında tüm enerji tüm ilgi bebişlerde olacak ama onlara herşey değer Rabbim isteyen herkese nasip eylesinnn ve sizler de inşallah sağlıkla sıhhatle seneye bu topiklerde tecribelerinizi paylaşın şimdi çok uzak gibi geliyor bana da geçen yıl öyle geliyordu ama pıt diye geçicek inşallah

geçmiş olsun canım. benimde kahverengi akıntım olmuştu. doktor bana progestan hapı verdi. sabah akşam içiyorum. bu ilacı hep kullanacakmıyız bilgisi olan varmı. kahverengi akıntım yok ve kalp atışlarınıda gördük. doktora kontrole gitmedim daha. ama belki yarın giderim. özledim bebişimi yaaa.

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri... Bugün nasılsınız bakalım... Ben ve bebeğim çok iyiyiz ... Çalışıyoruz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

nasilsiniz canlariiimmm ben bugun cook iyiyim dun miydem falan kotuydu ama bugun cook sukur rabbime sizler nasilsiniz???

ohh canım siz çok birbirine düşkün bir aile olursunuz inş.

canım bebeğin kendisini görüp doktor herşey yolunda deyince rahatlayacağız inş. merak etme.
ben zaten şuan hiçbir şey anlamıyorum
kaygılanmamızda normal riskli zamanlar bunlar,ama hayırlısı deyip dua etmemiz lazım.
miniğini de kendini de üzme tatlım.
Rabbim isterse herşey olur

günaydın kızlarr sizlere deee :)

merak ettim özel hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa devlete mi???

ben önce özele gittim bu hafta da devlete gideceğim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…