2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

:))))))inşallahhh canımm amiiinnn.......bu arada bende sürekli aynı rüyaları görüyorummm bebeişim gerçek sanki emzirmeye çalışıyorum öleee psikolojimis onun üzerine kurulu şu sıra

:))))))inşallahhh canımm amiiinnn.......bu arada bende sürekli aynı rüyaları görüyorummm bebeişim gerçek sanki emzirmeye çalışıyorum öleee psikolojimis onun üzerine kurulu şu sıra

Aynen oyle baska bisey dusunemiyoruz kii

saol kuzucum allah razı olsun

selam arkadaşlar
kötü bir 10 gün geçirdik kanamam geldi ama çok şükür şimdi iim bugün işbaşı yaptım

ama o kadar çok korktum ki Allahım herkesin bebeğini bağışlasın

bebeğini kaybedenleri şimdi daha iyi anlıyorum korkusu bile yetti

Güle güle kullanın sağlıklıca giyin inşallaahhh.. bende dün eşimle alışveriş mağazalarında hamile kıyafeti ve bebek giysilrine baktım ama daha bizde cinsiyet belli olmadığı için hem erkek hem kız baktık bende aynı senin gibi düşündüm düşünüyordum hep bakardım ama eşimle ilk defaaa.. Allahım bu mutluluğumuzu bozmasın İNŞALLAH..

Geçmiş olsun canım.

İnşallah bundan sonra hiçbir sıkıntı yaşamadan geçer hamileliğin.Bebişin sımsıkı tutunur sana inşallah

geçmiş olsun canım allah bidaha göstermesin.. bnde aynı şekildeyim fazla ayakta kalsam fazla iş yapsam hafif pembemsi renkte akıntı geliyo sürekli korku risk altındayım çok kötü bir durum..:18: doğurana kadar böyle gecicek galiba..

Son düzenleme:

(((((( çok üzüldüm canımmm şükürki atlatmışsınnn çokk geçmiş olsun bebeciğinle sana çok dikkat et , Allah korusunnn hepimisiii:))

cnm rabbime hamdusenalar olsun ki bugünleri gördük
inş. allah giydirmeyide nasip eder

şükürler olsun kuzuumm çok bekledikk, bugünleride gördükya Allahım doğumlarımızı büyüdüklerini de nasip eder inşallahhh:))))) ben de dün meleğime toka aldımm teysesiiii:)))))çok tatlılar yaaaa heves işte

kızlar belki erken ama hastaneye bebegı gormeye gelenlere bebek kurabıyesı yapmak ıstıyorum ınternetten arastırdım pahalıya cıkıyor
kendım yapabilirim kalıplarını alarak yapan varmı aranızda neler almam gerekiyor
sevgiler

Şimdi şöyle bi şey söyleyeceğim... Ben ilk detaylı ultrasonumu acıbadem hastanesinde (bağdat caddesi) yaptırmıştım. Özel sağlık sigortam olduğu içinçok da umursamadım ama Murat Bey'indetaylı ultrasonografisinden 980 TL ücret alınmış ve bu mebla tabi sigorta limitimden düşmüş. Murat Bey'in kendi muayenehanesine gittiğinizde detaylı ultrason taraması fiyatı 450 tl. Sonuçta limitinizden düşen mebla daha az oluyor. Bu yüzden ikinciye gidecekseniz siz de bence muayenehanesine gidin... Ben Acıbdem'de doğum da yapmaktan doktor konrtolüne de gitmekten vaz geçtim. Ataşehir taraflarında oturuyorum. Doktor olarak Dr.ERdoğan Sağlamer'in özel muayenehanesine gidip doğumumu da yine kendisi yapacak şekilde Ataşehir KAdıköyŞifa'da yapacağım. Ben Acıbadem kadar dolandırıcı ve kazıkçı bir sağlık kurumu görmedim!

çok şükür cnm
eskiden bana hastalıklı muamelesi yapan insalar
bebeklerini nazarım die kıskananlar şimdi arayıp gebeliğimi soruyolar deli oluyorum

bende dün çok şirin şeyler aldım boynerde ciddi indirim var bak istersen
penyeside çok güzel

Canım ben yılbaşında personele dağıtmak amacıyla kurabiye yapmıştım yaklaşık 150 tane yapmıştım. Hem kolay hem lezzetli bir kurabiye. birde onları çöp şişe geçirmiştim. sonra onları tek tek poşetleyip kurdaleyle bağlamıştım. Birde renkli kurabiye süslemeye sıvı şekerler var onlarla süslemiştim. Çok eğlenceli bir görüntüsü olmuştu. Şuan tam tarifini hatırlamıyorum ama işe gidince alıp tarifini atabilirim sana. Kalıpla kesilebilen güzel bir tarifti.

şubatta sınavlara gidicem antalyaya merkeze o zaman bakarım Allah nasip ederse kuzuma:)) olduğum yer 80 km antalya merkeze o yüzden çok fazla gitmiyoruz boyner de yok burda malesef (( sen boşver onları bana da öle şirinlik yapıolar hep dua ediyorum sadece yavrumu bana bağışla diye şu ilk 3 ay nasıl bitti bi bilsen tereddütlerle((( Allahım uzak etsin hastalıkları ((

amin cnm bide nedense hep istemzler ama kaza eseri hamile kalırlar
ama hepsi
sonrada sen başkalarından duyarsın arasın tebrik edersin
kimisi üzülme die sölemedim der başımla beraber
bazılarıda nazar değer die kimseye sölemedik diolar ya işte o zaman deli oluyorum
lan zaten herkese sölemişsin
bu ne demek san sölemedik nazarın değmesin die demek
aman neyse boşver

canım ben elde hiç yapmadım ama merak edip malzemelerini almıştım netten gogle a şeker hamuru kalıpları falan yazsan bir sürü site çıkıyor, oradan sipariş verebiliyorsun ve yakınında pastacı dükkanı yoksa gayet mantıklı istanbulda kadıköyde ve nato yolunda pasta malzemeleri satan dükkanlar da var, bizim bir tanıdığımız yapıyor normalde tanesini 3 tl ye yapıyor ama toplu ve yüksek sayıda siparişlerde 2.5 tlye geleilir bu da 100 kurabiye 250 tl anlamına gelir, kalıp ve hamur fiyatlarına da bakınca sanırım yarı yarıya karlı olabilirsin, aşağıdaki linkler şimdi bulduklarım belki biraz fikir verir

Pudra Şekeri 1 Kg, Şeker Hamuru Yapma Malzemeleri | Şeker Hamuru, AKIN Pasta Malzemeleri, pasta malzemeleri, şeker hamuru malzemeleri, şeker hamuru satışı

&#350EKER HAMURU - Pasta Kurabiye ikolata Malzemeleri Sat, Eitim ve Kurslar

aa özeli nerede acaba? ben yeşilköyde de international hospitalda diye biliyorum, evet acıbademde ikili testte sigortayla beraber 1250 gibi birşey ödedik daha doğrusu 250sini biz gerisini sigorta ödedi, burada 40 tl ye yaptıranlar bile varmış, erdoğan sağlameri duymadım çok araştırdım bu tarafta-anadolu yakasında bir doktor bulayım diye en son tanıdık tavsiyleriyle cem beyi buldum hastane evet fazla fiyat alıyor ama sırf doktoru iyi diye giriştik bu işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…