ya bir imza kampanyası falan mı yapsak
Sorumlu ben olduğum için mecbur ben kaldım.( Gelenlerde yardımcı oldular ama nede olsa gece çalışmak zorluyor.
Bu arada oğluşumla bende iyiyiz çok şükür. Dinlendik daha iyi olduk
6 ay olsun zateenn yazık değiş mi bebişlerimize
Bu arada geçen gün bebişimi rüaymda gördüm emziriyodum harikaaa bi duyguydu. Hatta sütüm bol diye çok seviniyodum
Bebişimde çok güzeldi. Gerçek gibiydi. Sürekli rüyamı düşünüyorum. İnşallah ogünleride görürüz
:))))))inşallahhh canımm amiiinnn.......bu arada bende sürekli aynı rüyaları görüyorummm bebeişim gerçek sanki emzirmeye çalışıyorum öleee psikolojimis onun üzerine kurulu şu sıra
güle güle giyinsin kuzucuk
ben normalde kozyatağı acıbademde cem beye gidiyorum ama detaylı tarama için bizi murat hocaya yönlendirdi, kayınvalidemle gitmiştik o muhafazakar olmasına rağmen bayıldı murat beye ataşehir hastanesinde oldum detaylı, senin hangi hastane
kızlar dün ilk kez bebeğimiz için babasıyla alışverişe çıktık
çarşı mağazasında ciddi inidirm vardı
10 liraya battanıye
5 liraya cıt cıtlı badi aldık
bir sürü şey aldım kızma
çok güzel teyzleri
hem kalitesi hemde rengi şekli pek hoş
aynı inidirm boyner mağazalrında da varmış haberiniz olsun
eve geldik aldıklarımıaza baktık bi ağladım bi ağladım
bu günleri hiç yaşayamayacağım sanıyordum
bu heyecan hiç bize uğramayacak sanıyordum
çok şükür
allah hepimizin meleğini saklasın korusun
selam arkadaşlar
kötü bir 10 gün geçirdik kanamam geldi ama çok şükür şimdi iim bugün işbaşı yaptım
ama o kadar çok korktum ki Allahım herkesin bebeğini bağışlasın
bebeğini kaybedenleri şimdi daha iyi anlıyorum korkusu bile yetti
selam arkadaşlar
kötü bir 10 gün geçirdik kanamam geldi ama çok şükür şimdi iim bugün işbaşı yaptım
saol kuzucum allah razı olsun
selam arkadaşlar
canımm iyi günler de giydir cicilerini minik kızının :))))
cnm rabbime hamdusenalar olsun ki bugünleri gördük
inş. allah giydirmeyide nasip eder
güle güle giyinsin kuzucuk
ben normalde kozyatağı acıbademde cem beye gidiyorum ama detaylı tarama için bizi murat hocaya yönlendirdi, kayınvalidemle gitmiştik o muhafazakar olmasına rağmen bayıldı murat beye ataşehir hastanesinde oldum detaylı, senin hangi hastane
şükürler olsun kuzuumm çok bekledikk, bugünleride gördükya Allahım doğumlarımızı büyüdüklerini de nasip eder inşallahhh:))))) ben de dün meleğime toka aldımm teysesiiii:)))))çok tatlılar yaaaa heves işte
kızlar belki erken ama hastaneye bebegı gormeye gelenlere bebek kurabıyesı yapmak ıstıyorum ınternetten arastırdım pahalıya cıkıyor
kendım yapabilirim kalıplarını alarak yapan varmı aranızda neler almam gerekiyor
sevgiler
çok şükür cnm
eskiden bana hastalıklı muamelesi yapan insalar
bebeklerini nazarım die kıskananlar şimdi arayıp gebeliğimi soruyolar deli oluyorum
bende dün çok şirin şeyler aldım boynerde ciddi indirim var bak istersen
penyeside çok güzel
şubatta sınavlara gidicem antalyaya merkeze o zaman bakarım Allah nasip ederse kuzuma:)) olduğum yer 80 km antalya merkeze o yüzden çok fazla gitmiyoruz boyner de yok burda malesef(( sen boşver onları bana da öle şirinlik yapıolar hep dua ediyorum sadece yavrumu bana bağışla diye şu ilk 3 ay nasıl bitti bi bilsen tereddütlerle ((( Allahım uzak etsin hastalıkları ((
kızlar belki erken ama hastaneye bebegı gormeye gelenlere bebek kurabıyesı yapmak ıstıyorum ınternetten arastırdım pahalıya cıkıyor
kendım yapabilirim kalıplarını alarak yapan varmı aranızda neler almam gerekiyor
sevgiler
Şimdi şöyle bi şey söyleyeceğim... Ben ilk detaylı ultrasonumu acıbadem hastanesinde (bağdat caddesi) yaptırmıştım. Özel sağlık sigortam olduğu içinçok da umursamadım ama Murat Bey'indetaylı ultrasonografisinden 980 TL ücret alınmış ve bu mebla tabi sigorta limitimden düşmüş. Murat Bey'in kendi muayenehanesine gittiğinizde detaylı ultrason taraması fiyatı 450 tl. Sonuçta limitinizden düşen mebla daha az oluyor. Bu yüzden ikinciye gidecekseniz siz de bence muayenehanesine gidin... Ben Acıbdem'de doğum da yapmaktan doktor konrtolüne de gitmekten vaz geçtim. Ataşehir taraflarında oturuyorum. Doktor olarak Dr.ERdoğan Sağlamer'in özel muayenehanesine gidip doğumumu da yine kendisi yapacak şekilde Ataşehir KAdıköyŞifa'da yapacağım. Ben Acıbadem kadar dolandırıcı ve kazıkçı bir sağlık kurumu görmedim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?