2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Nişantaşı'nda Teşvikiye CAddesi'nde özel muayenehanesi var. Cem Bey dediğin Cem DEMİREL mi? bengitmiştim bir defa kendisine. Erdoğan Sağlamer bizim yakın bir tanıdğımızdır. Gerçekten çok iyi bir doktor. Bağdat Caddesi / Suadiye'de muayenehansei var onun da. Önce ona ücreti ödeyip sonra sigortadan alıyorsun. Bir de Murat Yayla'nın asistanı kendisi dedi muayenehanede 45 dk - 1saat bakıyo hastanede daha kısa bakmak zorunda kalıyo dedi. Yani benden söylemesi eğer sigortanız limitliyse boşuna Acıbadem Hastanesi'ne deli gibi komisyonödüyorsunuz. Bir de SSK gibi kalabalık yani. :)

Bir de Acıbadem'e doğum ücretini sordunuz mu? Sezeryan 11500, normal 9500 TL verdi bana. ÖZel sağlık sigortanız hangi şirketten?

amin canım benim de oğlum olacak dün onlara da söyledim ben size yaparsam Allah evlat veriyor ben de çekerim ama yapan sizsiniz bu sizin sınavınız umarım diğer gelinleriniz beni aratmaz diye. Eşin en azından anlamış aile olduğunuzu ve anne babadan önce sürekli yanında olup hayatı paylaştığı kişinin yerini kırk bin kere maşallah darısı anlamayan erkeklere

seni iyi kızdırmışlar ben sallamıyom bile bacım bizimle beraber sıkıntı mı çektiki onlar sende salla gitsiinnn:))) bebeciğini üsmeeee

seni iyi kızdırmışlar ben sallamıyom bile bacım bizimle beraber sıkıntı mı çektiki onlar sende salla gitsiinnn:))) bebeciğini üsmeeee

evet gebelikten önce çok üzdüler beni
bide bilmiş bilmiş konuşuyolar
"çareseine baktırın"
"doktora gittin mi"
"olur olur tıp çok ilerledi tüp falan yaparsınız "
lan bi siz biliosunuz zaten
aman neyse
kzım geldi ya çok şükür

benimde öle valla siz niye yapmıosunuz çocuk düşünmüyomusunuz ya bide her gelen soruyo ya sanane kardeşim ben de istiom heralde benim canım sıkılmazken sıkma canını olur olur , kv bigün dediki bizim bi komşu var karnına baktıralım(((( ağlaya ağlaya o gün uyuyamadım çok zoruma gitti biliyorum kalbinde kötülük yok ama yaralıyo insanı ( çevremdekiler gene doktor tavsiye edip dururlar yaa yeter dedim bigün herkes işine baksın sırf onların stresin den olmuyo kız başlı başına bende gittim tüp bebek yaptırdım kızım bi gelsin göstercem ben onlara gıcık gacılar((((

valla aynen ole
bizde eşimde sorun olduğu için kv falan hiç ağzını açmadı
ama bende sıkıntı olsa yine bu kadar ketum olurmuydu bilmiyorum
sadece olacak ben dua ediyorum hastanın duası kabul olur dedi hep
bizimde yol haritamız şu şekildeydi
bahara doktorumuz 3 aşılma yapacak sonrada tüpe geçecektik
ama rabbim gönderdi mucizemi
doktorda cumartesi randevumuz vardı
doktorumuz yuöurta takibine başlayacaktı
salı günü beni karşısında görünce adam şaşırdı
"sen neden geldın cumartesi gelecektin değil mi "dedi
bende evde test yaptığımı söleyince
nasıl sarıldı adam bana
çok sevnidik hemen bakalım dedi
baktık rahim içi gebelik çok şükür diyince doktoruma sarılıp ağladım o günü hiç unutmuyorum
şimdide doktorumuz köftemiz die seviyo kızımı

canım bnde antalyadayım merkez dışında özel olmazsa neresindesin..???:44:

Bir de Acıbadem'e doğum ücretini sordunuz mu? Sezeryan 11500, normal 9500 TL verdi bana. ÖZel sağlık sigortanız hangi şirketten?

canım cem öncüloğlu, bir daha gerekirse ben de murat beyin özeline gideyim, beim sigortayla acıbademde normal 5500-8500 arasıydı sezeryan da 10000 civarıydı sanırım bir iki ay önce sormuştum değiştiyse bilemem ama sigorta yoksa 20bine kadar çıkıyormuş ücretler,

kıyamamm ben o köfteyeeeeeee annesine süprisss yapmışşş bak sen şunaaaa :))))) malesef benim öle olmadı 1 aylık bi iğne tedavisi tüp bebek için karnım delik deşik olmuştu artık valla psikolojim bozuldu bi yandan çalıştğım için sabahın körlerinde kalk teee antalyaya hastaneye git çok yordu beni 2 güne bi git gel git gel hem maddi hem manevi yaprandık ama emeklerimizi Allahım boşa çıkarmadı herkesin gönlüne göre olsun herşey canım benim :))) biz demedik yok sende problem yok bende Allahın takdiri sadece o isterse hiiç kimsede engel olmaz:)

Allah kızına sana bağışlasın sağlıklı mutlu bi bebiş olsun inşallah. Çok duygulandım yazdıklarını okuyunca. Şıpır şıpır akıyo benim gözler yine sulu göz oldum ben çok

cnm biz çok sıkıntı çektik eşimdeki sıkıntı çok büyük bir sıkıntı değildi
sperm hareketliliği problemimiz vardı
ama bu süreçte eşim beni çok üzdü
kesinlikle durumu kabul etmedi
tedavi olmak istemdi
doğal takviylerin hiç birini kabul etmedi
bu arada ben o istemedi sevmedi die
bir sürü doktor değiştirdim
en son kemal hocada bildikleri doktor die sesini çıkarmadı
bende erkek doktor die hep çekinidim
meğer ne büyük hata yapmışım
keml hoca herşeyden önce eşimle bir erkek ve bir baba olarak konuştu
ilk önce eşimi ilaçlara boğmadı bir ürolog arkadşıyla birlikte takipe başladılar bizi
eşim herşeyi yiyip içmeye başladı
%0 olan sperm harekti %10 kadar çıktı
işte tam o değerde hocamız biraz daha hareketlernir bahara aşılama yaparız dedi
ama işte tuttu
gerçekten bir sperm yetti benim hayallrtime

şimdi o beni üzüen eşimi bir gör
bu mutuluğu yaşayacağımı bilseydim koşarak giderdim doktora dio
ama insa bilemiyo işte

Son düzenleme:
Allah kızına sana bağışlasın sağlıklı mutlu bi bebiş olsun inşallah. Çok duygulandım yazdıklarını okuyunca. Şıpır şıpır akıyo benim gözler yine sulu göz oldum ben çok

saol cnm allah kimslere benim yaşadıklarımı yaşatmasın kimseyi
aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…