canım ben elde hiç yapmadım ama merak edip malzemelerini almıştım netten gogle a şeker hamuru kalıpları falan yazsan bir sürü site çıkıyor, oradan sipariş verebiliyorsun ve yakınında pastacı dükkanı yoksa gayet mantıklı istanbulda kadıköyde ve nato yolunda pasta malzemeleri satan dükkanlar da var, bizim bir tanıdığımız yapıyor normalde tanesini 3 tl ye yapıyor ama toplu ve yüksek sayıda siparişlerde 2.5 tlye geleilir bu da 100 kurabiye 250 tl anlamına gelir, kalıp ve hamur fiyatlarına da bakınca sanırım yarı yarıya karlı olabilirsin, aşağıdaki linkler şimdi bulduklarım belki biraz fikir verir
Pudra Şekeri 1 Kg, Şeker Hamuru Yapma Malzemeleri | Şeker Hamuru, AKIN Pasta Malzemeleri, pasta malzemeleri, şeker hamuru malzemeleri, şeker hamuru satışı
ŞEKER HAMURU - Pasta Kurabiye ikolata Malzemeleri Sat, Eitim ve Kurslar
aa özeli nerede acaba? ben yeşilköyde de international hospitalda diye biliyorum, evet acıbademde ikili testte sigortayla beraber 1250 gibi birşey ödedik daha doğrusu 250sini biz gerisini sigorta ödedi, burada 40 tl ye yaptıranlar bile varmış, erdoğan sağlameri duymadım çok araştırdım bu tarafta-anadolu yakasında bir doktor bulayım diye en son tanıdık tavsiyleriyle cem beyi buldum hastane evet fazla fiyat alıyor ama sırf doktoru iyi diye giriştik bu işe
canım ben elde hiç yapmadım ama merak edip malzemelerini almıştım netten gogle a şeker hamuru kalıpları falan yazsan bir sürü site çıkıyor, oradan sipariş verebiliyorsun ve yakınında pastacı dükkanı yoksa gayet mantıklı istanbulda kadıköyde ve nato yolunda pasta malzemeleri satan dükkanlar da var, bizim bir tanıdığımız yapıyor normalde tanesini 3 tl ye yapıyor ama toplu ve yüksek sayıda siparişlerde 2.5 tlye geleilir bu da 100 kurabiye 250 tl anlamına gelir, kalıp ve hamur fiyatlarına da bakınca sanırım yarı yarıya karlı olabilirsin, aşağıdaki linkler şimdi bulduklarım belki biraz fikir verir
Pudra Şekeri 1 Kg, Şeker Hamuru Yapma Malzemeleri | Şeker Hamuru, AKIN Pasta Malzemeleri, pasta malzemeleri, şeker hamuru malzemeleri, şeker hamuru satışı
ŞEKER HAMURU - Pasta Kurabiye ikolata Malzemeleri Sat, Eitim ve Kurslar
aa özeli nerede acaba? ben yeşilköyde de international hospitalda diye biliyorum, evet acıbademde ikili testte sigortayla beraber 1250 gibi birşey ödedik daha doğrusu 250sini biz gerisini sigorta ödedi, burada 40 tl ye yaptıranlar bile varmış, erdoğan sağlameri duymadım çok araştırdım bu tarafta-anadolu yakasında bir doktor bulayım diye en son tanıdık tavsiyleriyle cem beyi buldum hastane evet fazla fiyat alıyor ama sırf doktoru iyi diye giriştik bu işe
amin canım benim de oğlum olacak dün onlara da söyledim ben size yaparsam Allah evlat veriyor ben de çekerim ama yapan sizsiniz bu sizin sınavınız umarım diğer gelinleriniz beni aratmaz diye. Eşin en azından anlamış aile olduğunuzu ve anne babadan önce sürekli yanında olup hayatı paylaştığı kişinin yerini kırk bin kere maşallah darısı anlamayan erkeklereşunu anlamam hiç. etme bulma dünyası derler. yarın öbür gün bir bardak suya muhtaç olacaklar( ki rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin)
yarın öbür gün torun olacak. anne kız gibi geçinmek varken, bir çorba pişirip akşam hep beraber yemek varken, ben bu insanların kalitesizliğini anlamam ya.
benin annem yengemin sofrasını hazırlardı, bardağına suyunuı bile kordu. neymiş oda bir anne kuzusu. allahım haketmeyene annem gibi kaynana veriyorsun, bizlerede
cadı :)
sen huzurunu bozma , aksine daha da canım cicim ol kocişinle. onların morali bozulsun. anneler oğullarını kıskanırlarmış.
dün eşim sofrada otururken, yanıma gelsene niye uzakta oturdun dedi. annemle yer değiştir dedi, kayınvalidem bozuldu. biz eskiden kocalarımızla yan yana
gelmezdik büyüklerin yanında dedi. eşimden cevap gecikmesi, karım o benim. nereye oturracağını sana mı soracak. ben nerdeysem oda yanımda olacak dedi.
hem sevindim hemde annesine bu tarz cvp vermesine üzüldüm . ama hak etti. sonuçta gidipte kucağına oturmadım. yanına çağırmasının sebebi de yemek yeme ile ilgili problemim devam
ettiği için tabağıma zorla yemek koymak.
o yüzden hepsi aynı canım bunların. takılma. Rabbim kocalarımıza ve bebişlerimize sağlık versin.
amin cnm bide nedense hep istemzler ama kaza eseri hamile kalırlar
ama hepsi
sonrada sen başkalarından duyarsın arasın tebrik edersin
kimisi üzülme die sölemedim der başımla beraber
bazılarıda nazar değer die kimseye sölemedik diolar ya işte o zaman deli oluyorum
lan zaten herkese sölemişsin
bu ne demek san sölemedik nazarın değmesin die demek
aman neyse boşver
seni iyi kızdırmışlar ben sallamıyom bile bacım bizimle beraber sıkıntı mı çektiki onlar sende salla gitsiinnn:))) bebeciğini üsmeeee
evet gebelikten önce çok üzdüler beni
bide bilmiş bilmiş konuşuyolar
"çareseine baktırın"
"doktora gittin mi"
"olur olur tıp çok ilerledi tüp falan yaparsınız "
lan bi siz biliosunuz zaten
aman neyse
kzım geldi ya çok şükür
benimde öle valla siz niye yapmıosunuz çocuk düşünmüyomusunuz ya bide her gelen soruyo ya sanane kardeşim ben de istiom heralde benim canım sıkılmazken sıkma canını olur olur , kv bigün dediki bizim bi komşu var karnına baktıralım(((( ağlaya ağlaya o gün uyuyamadım çok zoruma gitti biliyorum kalbinde kötülük yok ama yaralıyo insanı ( çevremdekiler gene doktor tavsiye edip dururlar yaa yeter dedim bigün herkes işine baksın sırf onların stresin den olmuyo kız başlı başına bende gittim tüp bebek yaptırdım kızım bi gelsin göstercem ben onlara gıcık gacılar ((((
şubatta sınavlara gidicem antalyaya merkeze o zaman bakarım Allah nasip ederse kuzuma:)) olduğum yer 80 km antalya merkeze o yüzden çok fazla gitmiyoruz boyner de yok burda malesef(( sen boşver onları bana da öle şirinlik yapıolar hep dua ediyorum sadece yavrumu bana bağışla diye şu ilk 3 ay nasıl bitti bi bilsen tereddütlerle ((( Allahım uzak etsin hastalıkları ((
Nişantaşı'nda Teşvikiye CAddesi'nde özel muayenehanesi var. Cem Bey dediğin Cem DEMİREL mi? bengitmiştim bir defa kendisine. Erdoğan Sağlamer bizim yakın bir tanıdğımızdır. Gerçekten çok iyi bir doktor. Bağdat Caddesi / Suadiye'de muayenehansei var onun da. Önce ona ücreti ödeyip sonra sigortadan alıyorsun. Bir de Murat Yayla'nın asistanı kendisi dedi muayenehanede 45 dk - 1saat bakıyo hastanede daha kısa bakmak zorunda kalıyo dedi. Yani benden söylemesi eğer sigortanız limitliyse boşuna Acıbadem Hastanesi'ne deli gibi komisyonödüyorsunuz. Bir de SSK gibi kalabalık yani. :)
Bir de Acıbadem'e doğum ücretini sordunuz mu? Sezeryan 11500, normal 9500 TL verdi bana. ÖZel sağlık sigortanız hangi şirketten?
canım bnde antalyadayım merkez dışında özel olmazsa neresindesin..???:44:
manavgattayım canım ben:) sen neresinden sin özel olmassa tabiki:)))
valla aynen ole
bizde eşimde sorun olduğu için kv falan hiç ağzını açmadı
ama bende sıkıntı olsa yine bu kadar ketum olurmuydu bilmiyorum
sadece olacak ben dua ediyorum hastanın duası kabul olur dedi hep
bizimde yol haritamız şu şekildeydi
bahara doktorumuz 3 aşılma yapacak sonrada tüpe geçecektik
ama rabbim gönderdi mucizemi
doktorda cumartesi randevumuz vardı
doktorumuz yuöurta takibine başlayacaktı
salı günü beni karşısında görünce adam şaşırdı
"sen neden geldın cumartesi gelecektin değil mi "dedi
bende evde test yaptığımı söleyince
nasıl sarıldı adam bana
çok sevnidik hemen bakalım dedi
baktık rahim içi gebelik çok şükür diyince doktoruma sarılıp ağladım o günü hiç unutmuyorum
şimdide doktorumuz köftemiz die seviyo kızımı
valla aynen ole
bizde eşimde sorun olduğu için kv falan hiç ağzını açmadı
ama bende sıkıntı olsa yine bu kadar ketum olurmuydu bilmiyorum
sadece olacak ben dua ediyorum hastanın duası kabul olur dedi hep
bizimde yol haritamız şu şekildeydi
bahara doktorumuz 3 aşılma yapacak sonrada tüpe geçecektik
ama rabbim gönderdi mucizemi
doktorda cumartesi randevumuz vardı
doktorumuz yuöurta takibine başlayacaktı
salı günü beni karşısında görünce adam şaşırdı
"sen neden geldın cumartesi gelecektin değil mi "dedi
bende evde test yaptığımı söleyince
nasıl sarıldı adam bana
çok sevnidik hemen bakalım dedi
baktık rahim içi gebelik çok şükür diyince doktoruma sarılıp ağladım o günü hiç unutmuyorum
şimdide doktorumuz köftemiz die seviyo kızımı
ayyy bende manavgattayım ...
ayyyyyyy gerçektenmiiiiiii çok sevindimmmmmm :))))))))))))))) biraz daha konuşursak valla komşu falan çıkcaz
kıyamamm ben o köfteyeeeeeee annesine süprisss yapmışşş bak sen şunaaaa :))))) malesef benim öle olmadı 1 aylık bi iğne tedavisi tüp bebek için karnım delik deşik olmuştu artık valla psikolojim bozuldu bi yandan çalıştğım için sabahın körlerinde kalk teee antalyaya hastaneye git çok yordu beni 2 güne bi git gel git gel hem maddi hem manevi yaprandık ama emeklerimizi Allahım boşa çıkarmadı herkesin gönlüne göre olsun herşey canım benim :))) biz demedik yok sende problem yok bende Allahın takdiri sadece o isterse hiiç kimsede engel olmaz:)
Allah kızına sana bağışlasın sağlıklı mutlu bi bebiş olsun inşallah. Çok duygulandım yazdıklarını okuyunca. Şıpır şıpır akıyo benim gözler yinesulu göz oldum ben çok
uhuuuuuuuuu kocaman olmuşşş maşallaaaaaaahhhhhhhhh:)))))) nazar değmesin sizeee kendini belli ediyo artık meleğinnn:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?