2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar ben beişime özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum. bu konuda araştırma yapanlar var mı.

kendimi özel sigortalı yapsam bebişimde benimle faydalanır mı

yoksa sırf onun için mi yapayım. nelere dikkat etmek gerekir.

bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa paylaşsınalr lütfen. kuzular ilk sıralar sürekli doktor kontrolünde olacaklar.

bende işten fırsat bulursam bir iki tane sigorta acentası var. onlarla görüşmek fikir almak istiyorum.

günaydın kuzular,
hafta çabuk geçsin bitsin evet

bu hafta hem bebişi göreceğim hayırlısıyla hem de yeğenimin doğum günü.

fte bence de cuma gelsin bebişi görelim sonra da cumartesi doğum gününe gideyim.bıcır bıcır bebişlerle oynayayım

olur tabi yaparız canım.boş bir vakitte ilgilenmem gerek

iltekin üzülme ,sıkma canını bebeği ve kendini düşün.sana fikir konusunda yardımcı olabilecek birilerinden destek almanı öneririm.yalnız uğraşma o insnlarla.

Son düzenleme:

canım okula geldim bütünleme sınavımı yaptım kağıtları falan okuyup akşama kadar takılırım sabah çıkar akşam girerim ne halleri varsa görsünler garibim eşimi ilk defa ağlarken gördüm yazık anası babası yüzünden mahf oluyor insanın eşiyle mutlu olması yetmiyor sülalesiyle de evli olduğun için herkes etkiliyor. Dün yüzlerine söyledim bu dünyada herkes herkese muhtaç olabilir kendi kapınızı kapatıyorsunuz daha 2 tane daha oğlunuz var nasıl olsa o eve 2 gelin daha girecek o zaman anlayacaksınız kıymetimi dedim laf anlayana söylenir bunlar laftan da anlamıyorlar Kendi sülalemde gelinler de damatlar da el üstünde tutulur hayatımda ilk defa yaşıyorum bunları hiç görmemiştim onların seviyesine inmeyi de kendime yakıştıramıyorum sonuçta üniversitede hocayım belirli bir seviyen var eğitimin kültürün görgün anlaşılmayınca her şey bomboş(

canım bebek yavrucun doğduktan sonra onun adına yaptırırsın biz de düşünüyoruz gayet de mantıklı çünkü en düşük pirim 150 civarı ve 5 yıl sonrasında istersen paranı alabiliyorsun ve yatırdığın paranın nerdeyse 2 katına yakınını alabiliyorsun almak istemezsen de istediğin sürece yatırıyorsun ben ömür olursa eğitiminde kullanması için yaptırmak istiyorum sigortayı birkaç bankanın araştırdım ama hepsini araştırmadan karar vermek istemedim diğerlerini de araştırınca bilgilendiririm seni

canım test 16-19. haftaları arası yaptırılıyor ben yarın vereceğim test için tahlili oğluşumu da görmüş olacağım geçen sene görmüştüm bakalım ne alemde:) evde düzenim aynı devam ediyor gündüz de işe gelirim 1 hafta inş çabucak geçer şu an tek temennim bu

sıkma canını yeter. ne güzel çalışıyorsunda . boşveeeeeeeeeeeeer o zaman. dediğim gibi hafta sonları çık çık doktora gidioruz diye gez :)

Kizlaaarrrrrr izin onaylanmis miiii.adkadaslar soyledi de.artik 6 aymis dogru muuuu

oğullarını görüp evin huzurunu kaçırmaya gelmişler canım yaptıklarından bu anlaşılıyor

şunu anlamam hiç. etme bulma dünyası derler. yarın öbür gün bir bardak suya muhtaç olacaklar( ki rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin)

yarın öbür gün torun olacak. anne kız gibi geçinmek varken, bir çorba pişirip akşam hep beraber yemek varken, ben bu insanların kalitesizliğini anlamam ya.

benin annem yengemin sofrasını hazırlardı, bardağına suyunuı bile kordu. neymiş oda bir anne kuzusu. allahım haketmeyene annem gibi kaynana veriyorsun, bizlerede

cadı :)

sen huzurunu bozma , aksine daha da canım cicim ol kocişinle. onların morali bozulsun. anneler oğullarını kıskanırlarmış.

dün eşim sofrada otururken, yanıma gelsene niye uzakta oturdun dedi. annemle yer değiştir dedi, kayınvalidem bozuldu. biz eskiden kocalarımızla yan yana

gelmezdik büyüklerin yanında dedi. eşimden cevap gecikmesi, karım o benim. nereye oturracağını sana mı soracak. ben nerdeysem oda yanımda olacak dedi.

hem sevindim hemde annesine bu tarz cvp vermesine üzüldüm . ama hak etti. sonuçta gidipte kucağına oturmadım. yanına çağırmasının sebebi de yemek yeme ile ilgili problemim devam

ettiği için tabağıma zorla yemek koymak.

o yüzden hepsi aynı canım bunların. takılma. Rabbim kocalarımıza ve bebişlerimize sağlık versin.

böyle insanlar için ne kendini üz nede bebişini canım boşver gitsin. seni üzerek amaçlarına ulaşıyolar. bırak seni üzmeyi oğullarını torunlarını hiçmi düşünmüyo bunlar. Allah onlara öyle bi gelin verirki anlarlar o zaman kıymetini. hiç takma boşver. umursamadığını görünce nasıl bozulduklarını izle. yine yap yemeklerini yine sesini çıkarma ama hayatına onlar yokmuş gibi devam et. tamam onlar anne baba büyük saygı göstermek lazım ama senin akıntın olmasına sebep oluyolarsa kusurada bakmasınlar.

ne kadar sakinleşti burası böyle yaa
kızlar bişey sorcam ben 14+3üm bugün 70 kiloyla hamile kaldım öyle bulantıdır kusmadır fazla olmadı yiyebildiğim kadar yedim ilk ay 1kilo vermiştim ama bugün tartıldığımda 3kilo verdiğimi farkettim. bebek için kötü bişeymi sizce kilo vermiş olmam.

canım artık kilo alman gerek.
bebek için kötü olup olmadığını ultrasonda bakarak doktor karar verebilir canım,gelişimine bakarak.
artık vermemeye,yemek yemeye çalış bu haftadan sonra bebek için kilo alacağız.

canım bnde almıştım kremimi bn suanda mustela kullanıyorum ama bn aldıktan sonra doktorum Bella B de tavsiye etti bitince ona gecmeyi düşünüyorum gerçekten kullanan arkadaslarımda var gayet memnunlar..
ewet bu hafta cabuk gecsinnn bnde haftaya gidicem meleğimi görmeye.. ve inşallah cinsiyetimizi öğrenicez..

yemeğimide iyi yiyorum ama bebeğe gidiyodur inşallah. dediğin gibi doktora bi danışıyım en iyisi

yemeğimide iyi yiyorum ama bebeğe gidiyodur inşallah. dediğin gibi doktora bi danışıyım en iyisi

canım sakın moralini bozma kilo almıyorum diye senle aynıydık hatırlarsan ben de 70 kilo ile hamiş olmuştum.hala aynıyım bi değişiklik yok hatta 1 kilo verdim normale döndüm gene verdim gene aldım aynı kilomda duruyorum ama bebişim maşallah çok iyimiş hatta bu haftaki normal alması gerekenin üstünde onlara gidiyo yediklerimiz hiç üzme kendini bizde zaten kilo var ne diye istiyon halaaa onlar iyi merak etme:)))))))))

canım yaa kilo istediğimden değil diyetle ulaşamadığım kiloya şimdi ulaştım ama ne biliyim bebeğe bi zararı olurmu diye korktum. aradım doktorumu daha ne istiyosun olsun daha çok alcan 5kiloya kadar vermek normal ilk 3 ayda dedi. kontrole geldiğinde zaten bebeğin 4gün önde gidiyordu dedi çok şükür azaldı korkum.

canım cevabın için çok teşekkür ederim. ama bahsettiğin bireysel emeklilik. ki bunu inşaallah bende yaptırcağım.

ben özel sağlık sigortasından bahsetmiştim.

bireysel emklilik dediğin gibi bende okul zamanı çekerim olmadı, ihtiyaçlarını karşılarım.

benimde var, her ay yatırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…