Çok teşekkür ederim canım cevabın için inş bir sorun çıkmaz 3.ve 4.testlerde 2li testimiz güzel çıkmıştı hayırlısı bakalım...
ne demeeekk canımmm paylaşıcass tabii:))) inşllaaahh güzell haberlerle gelirsinizz:))
CNM MSJ OKURSAN SEVİNİRİM SİTE İÇİNDE GEZİNİRKEN ŞÖYLE BİŞEYE RASLADIM http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/446253-2012-subat-anneleri-paylasim-alani.html BİZİM LİSTEYİDE BUNA BENZETME ŞANSIMIZ VARMIKİNE ACABA ??
çöpte mi buldun bebişini. ay nasıl kızdım sabah sabah. sanane deseydin. bebiş benim, göbek benim, koca benim, doktor benim :)
istediğim zaman giderim doktoruma. seni kıskanıyor o gidemedi ya doktora sürekli :)
takma kafana be güzelim. içindeki kuzuyu düşün. ya birde eşinde onlardan yana bir tavıır sergileseydi. boşveeeer. sen içinden geldiği gibi davran. kendini birşeyler için
sıkıp zorlama. benim anlamadığım niye geldiler. kusura bakma büyüklerdir ama resmen öküzlük bunların yaptığı.
sen arada doktora gitmesen bile kocanı al çık dışarı ''doktora gidiyoruz hıııııı'' diye havanı at. çık gez hava al geri dön eve.
çok mu fenayım kız :)
kızlar ben beişime özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum. bu konuda araştırma yapanlar var mı.
kendimi özel sigortalı yapsam bebişimde benimle faydalanır mı
yoksa sırf onun için mi yapayım. nelere dikkat etmek gerekir.
bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa paylaşsınalr lütfen. kuzular ilk sıralar sürekli doktor kontrolünde olacaklar.
bende işten fırsat bulursam bir iki tane sigorta acentası var. onlarla görüşmek fikir almak istiyorum.
Günaydın güzel annişler ve tatlı minnak bebişleri bugün güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum herkese
Bugün doktora gidiyoruz teyzeleri minnoşumu görücem çok özledim inş gösterirse cinsiyeti belli olacak 16+5 haftalık oldu öğreniriz inş cinsiyetini
Size sormak istediğim bir şey var kızlar bilgisi olan cevap veririse çok sevinirim 3.ve 4.testleri ne zaman yapıyorlardı şimdiden teşekkürlerr....
kocamansizi ve minnoşlarınızı.....
İLTEKİN ; Canım hiç üzme kendinide bebişinide seninkiler gibi bende de var ama umursamıyorum artık git doktoruna onlar ne karışırmış hiç umursama dediklerini onların dediklerini yapmaki daha sinir olsun sıkma tatlı canını
pardon da niye gelmişler
canım okula geldim bütünleme sınavımı yaptım kağıtları falan okuyup akşama kadar takılırım sabah çıkar akşam girerim ne halleri varsa görsünler garibim eşimi ilk defa ağlarken gördüm yazık anası babası yüzünden mahf oluyor insanın eşiyle mutlu olması yetmiyor sülalesiyle de evli olduğun için herkes etkiliyor. Dün yüzlerine söyledim bu dünyada herkes herkese muhtaç olabilir kendi kapınızı kapatıyorsunuz daha 2 tane daha oğlunuz var nasıl olsa o eve 2 gelin daha girecek o zaman anlayacaksınız kıymetimi dedim laf anlayana söylenir bunlar laftan da anlamıyorlarKendi sülalemde gelinler de damatlar da el üstünde tutulur hayatımda ilk defa yaşıyorum bunları hiç görmemiştim onların seviyesine inmeyi de kendime yakıştıramıyorum sonuçta üniversitede hocayım belirli bir seviyen var eğitimin kültürün görgün anlaşılmayınca her şey bomboş(
oğullarını görüp evin huzurunu kaçırmaya gelmişler canım yaptıklarından bu anlaşılıyor
Kizlaaarrrrrr izin onaylanmis miiii.adkadaslar soyledi de.artik 6 aymis dogru muuuu
böyle insanlar için ne kendini üz nede bebişini canım boşver gitsin. seni üzerek amaçlarına ulaşıyolar. bırak seni üzmeyi oğullarını torunlarını hiçmi düşünmüyo bunlar. Allah onlara öyle bi gelin verirki anlarlar o zaman kıymetini. hiç takma boşver. umursamadığını görünce nasıl bozulduklarını izle. yine yap yemeklerini yine sesini çıkarma ama hayatına onlar yokmuş gibi devam et. tamam onlar anne baba büyük saygı göstermek lazım ama senin akıntın olmasına sebep oluyolarsa kusurada bakmasınlar.canım okula geldim bütünleme sınavımı yaptım kağıtları falan okuyup akşama kadar takılırım sabah çıkar akşam girerim ne halleri varsa görsünler garibim eşimi ilk defa ağlarken gördüm yazık anası babası yüzünden mahf oluyor insanın eşiyle mutlu olması yetmiyor sülalesiyle de evli olduğun için herkes etkiliyor. Dün yüzlerine söyledim bu dünyada herkes herkese muhtaç olabilir kendi kapınızı kapatıyorsunuz daha 2 tane daha oğlunuz var nasıl olsa o eve 2 gelin daha girecek o zaman anlayacaksınız kıymetimi dedim laf anlayana söylenir bunlar laftan da anlamıyorlarKendi sülalemde gelinler de damatlar da el üstünde tutulur hayatımda ilk defa yaşıyorum bunları hiç görmemiştim onların seviyesine inmeyi de kendime yakıştıramıyorum sonuçta üniversitede hocayım belirli bir seviyen var eğitimin kültürün görgün anlaşılmayınca her şey bomboş(
ne kadar sakinleşti burası böyle yaa
kızlar bişey sorcam ben 14+3üm bugün 70 kiloyla hamile kaldım öyle bulantıdır kusmadır fazla olmadı yiyebildiğim kadar yedim ilk ay 1kilo vermiştim ama bugün tartıldığımda 3kilo verdiğimi farkettim. bebek için kötü bişeymi sizce kilo vermiş olmam.
herkese iyi haftalar olsun,
bu cumaretsı bebegımı gorucemcok heyecanlıyım
1 ay oldu sıpa mı görmeyeli
napıyo içeride çok meraktayım
bu sefer aç gitmiycem aç gidince uyuyorlar
tatlı yada yemek yemek gerekmiş
hareketlensinler
inanabiliyormusun bu haftadan sonra artık daha cok hissedeceğiz hareketlerini
5.ayımıza girdik uvvv ne cabuk gecıyor
bu arada çatlak kremı kullanmaya başladım
yıllardır gittiğimiz aczacı şiddetle önerdi 113 gram 75 tl fiyatı
ama çok memnunum sürekli nemli
bakmak istersenız linkini ekliyorum
Sevgiler.
Yeni yetme anne: Hamilelik çatlaklarıyla savaşan arılar
yemeğimide iyi yiyorum ama bebeğe gidiyodur inşallah. dediğin gibi doktora bi danışıyım en iyisicanım artık kilo alman gerek.
bebek için kötü olup olmadığını ultrasonda bakarak doktor karar verebilir canım,gelişimine bakarak.
artık vermemeye,yemek yemeye çalış bu haftadan sonra bebek için kilo alacağız.
yemeğimide iyi yiyorum ama bebeğe gidiyodur inşallah. dediğin gibi doktora bi danışıyım en iyisi
canım yaa kilo istediğimden değil diyetle ulaşamadığım kiloya şimdi ulaştımcanım sakın moralini bozma kilo almıyorum diye senle aynıydık hatırlarsan ben de 70 kilo ile hamiş olmuştum.hala aynıyım bi değişiklik yok hatta 1 kilo verdim normale döndüm gene verdim gene aldım aynı kilomda duruyorum ama bebişim maşallah çok iyimiş hatta bu haftaki normal alması gerekenin üstünde onlara gidiyo yediklerimiz hiç üzme kendini bizde zaten kilo var ne diye istiyon halaaaonlar iyi merak etme:)))))))))
canım bebek yavrucun doğduktan sonra onun adına yaptırırsın biz de düşünüyoruz gayet de mantıklı çünkü en düşük pirim 150 civarı ve 5 yıl sonrasında istersen paranı alabiliyorsun ve yatırdığın paranın nerdeyse 2 katına yakınını alabiliyorsun almak istemezsen de istediğin sürece yatırıyorsun ben ömür olursa eğitiminde kullanması için yaptırmak istiyorum sigortayı birkaç bankanın araştırdım ama hepsini araştırmadan karar vermek istemedim diğerlerini de araştırınca bilgilendiririm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?