2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

BENİMDE ÖLEYDİ 4 GN ÖNDE GİDİYOFU VALLA SENLE AYNI KİLODA DOĞURCAZ BU GİDİŞLE :d BUNDAN SONRA NAPIYORUZ ZAYIFLAMAK İÇİN HAMİŞ KALIYORUUUZZZZZZZZZZZ :d:d:d:d:d:d:d

ben toplamda 4 ayda yaklaşık 6 kilodan fazla verdim. doktor şimdilik probelm değil dedi ama artık 5. aydan sonra önemli olacaktır dedi

bir kaç kerede serum yedim tabiki.

genede doktoruna danış. bebişin gelişimi ile ilgili problem yoksa 5. aya kadar sorun olmaz. ama yiyebilirsen de yemeye çalış. ben hiç yiyemedim.

şimdilik gene iyi sayılırım.

süt parası kanunundan haberi olan var mı?
skklılar için geçerli 01.01.2013-31.12.2013 94.00 TL
T.C.

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI

…..…………Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne

…..…………Sosyal Güvenlik Merkezine

…./…./20… tarihinde doğan çocuğumdan dolayı tarafıma emzirme ödeneği verilmesini arz ederim.

.…/.…/20…

Adı Soyadı İmza

T:C Kimlik no (sosyal Güvenlik Sicil No)

Adres

Telefon

ekler

1) Doğum Raporu 1 adet asıl, 1 adet fotokopi

2) Bebeğin doğduğu tarihli, sigortalıya ait 120 günü olan vizite kağıdı.

3) Evlenme cüzdanının 4 ve 5 inci sayfasının fotokopisi.

dilekçe örneği de bu :)

canım bildiğim kadarıyla hamile değilken başlatmak gerekiyor hamileyken almıyorlar sigortaya, ve sigortan başlasa bile bir yıl geçn-meden hamile kalınca hamileliğini ve doğumu ve ameliyatları karşılamıyor ama sen yine de sor bir sigortacıya

ya benim de benzer şeyler geçti orada seminer ver millete ders anlat benim dangalak kv de benimle temilik konusunda aşık atar saçma sapan şeylerde üzerime gelirdi, hep ego salaklıkları hep siz okumuşsunuz ama ben de kv yim kompleksleri bence, o yüzden kendini kötü hissedeceğin şeyler yapmasına izin verme sonradan üzülmemek için, uyuzlar yaaa

Kizlaaarrrrrr izin onaylanmis miiii.adkadaslar soyledi de.artik 6 aymis dogru muuuu

aa ben az önce baktım memurlar.net e ama birşey yazmıyordu gerçekse yönetmeliği ya da yazıyı bize göndersin

BENİMDE ÖLEYDİ 4 GN ÖNDE GİDİYOFU VALLA SENLE AYNI KİLODA DOĞURCAZ BU GİDİŞLE :d BUNDAN SONRA NAPIYORUZ ZAYIFLAMAK İÇİN HAMİŞ KALIYORUUUZZZZZZZZZZZ :d:d:d:d:d:d:d

hamilelik sonrası kiloları vermek içinde tekrar tekrar hamile kalalım gerçekten herşeyimiz aynı gidiyor
aradım canım doktorumu bişey olmaz korkma normal dedi. ben yiyorumda yaramıyo demekki.

günaydın annişler,
güzel bir hafta diliyorum herkese

İLTEKİN ;canım sen onları takma bebeğini düşün nasıl olsa gidecekler.

bebeğini tam olarak nerde ve ne gibi hissediosun ??çok merak ediyorum bende istiyorum:)acaba gaz dediklerim bebişin hareketlerimiki? kasıktamı yoksa o karnın azcık kendini ittirdiği üsttemi hissediosun :)

kızlar dün ilk kez bebeğimiz için babasıyla alışverişe çıktık
çarşı mağazasında ciddi inidirm vardı
10 liraya battanıye
5 liraya cıt cıtlı badi aldık
bir sürü şey aldım kızma
çok güzel teyzleri
hem kalitesi hemde rengi şekli pek hoş
aynı inidirm boyner mağazalrında da varmış haberiniz olsun

eve geldik aldıklarımıaza baktık bi ağladım bi ağladım
bu günleri hiç yaşayamayacağım sanıyordum
bu heyecan hiç bize uğramayacak sanıyordum
çok şükür
allah hepimizin meleğini saklasın korusun

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım ben giremedim kaç gündür şöyle bi geçmiş yapmadan sizi soraym dedim bu akşam mesai bitimi kontrolüm var tam 3 hafta oldu gitmiyeli inş. yarın güzel haberlerle gelirim bi de canlar ben 15. haftamdayım cinsiyeti sorayımmm mıı kesinleşmişmidir acaba

bebeğini tam olarak nerde ve ne gibi hissediosun ??çok merak ediyorum bende istiyorum:)acaba gaz dediklerim bebişin hareketlerimiki? kasıktamı yoksa o karnın azcık kendini ittirdiği üsttemi hissediosun :)

Benim bebisim solda canim.kasigimin uc parmak yaninda.kalp atislarini dinledigim ayni noktadan geliyor hareketler.kesinlikle farkli bi hareket bebeginki.ayirt edersin onu.birisi dokundugunda nasil anliyorsan o da oyle.gaz olunca sadece hareket oluyor.ama bebek itekliyor seni ayagiyla onu hissediyorsun.normal hareket ettigini hissetmek zor.ama sirt ustu yatinca ya da bebegi rahatsz edecek sekilde yatinca tepikliyor hemen:)

Son düzenleme:

merhaba. Ben ablamın doğum zamanlarında sigorta şirketine sormuştum. Onun Acıbadem sigortaydı. Bebeğin kendi sigortanızdan faydalanmasını sağlayabiliyormuşsunuz. Hem de allah korusun küvözde filan kalması gerekirse onu da karşılıyordu ancak bunun için bebek doğar doğmaz nüfus kağıdını çıkartıp doğum belgesini vs. 1 hafta içinde sigorta şirketine ulaştırmanız gerektiğini söylemişlerdi. Sizin şu an özel sağlık sigortanız var mı?

benimkini 15. haftada söyledi canım erkek olduğu için olabilir ama:) her ihtimale hazırlıklı ol, gösterir inşallah da öğrenirsin

Çok teşekkür ederim canım inş iyi haberlerle gelirim 2li testim gayet güzel çıktı umarım istemez bendende 3lüve 4lü testi bakalım nasip artık

Bende özledim sorma canım eşim geldi almaya hadi öpüldünüz canlarım

izini soran arkadaşım ben şimdi alo 170 sgk hattını aradım henüz 6 ay onaylanmamış dedi.Şu an 4 ay fakat 6 ay henüz onaylanmadı dedi.Bilgin olsun bende dört gömzle bu haberi beklliorum :))

canlar konuyla alakalı değil ama istanbul ya da izmirde bildiğiniz iyi bi cildiye uzmanı doktor var mı yeğenim sedef hastası ve iyi bi cildiye uzmanı arıyorlar bilgilendirirseniz sevinirimm

ben de ayrıntılı tarama için Murat Yayla'ya gidiyorum. Mükemmel bir doktor. Normalde başka doktorlara giden arkadaşlara bile ayrıntılı ultrasonografi için Murat Bey'i tavsiye ederim.

Selam güzel hamişler tatlı bebişlerii nasılsınız

Geçmişi okudum geldim. Çok yorgunum bugün ama evde olmak çook güzel :)) Hem pazar çalıştım hemde gecesinde sayıma kaldımmm :44: Bugünde dinlenmeye çalışıyorum. Bebişimide yordum onada üzülüyorum.
Doğum izni hala 6 aya çıkmadı sanırım. Çokta heveslenmiştik. Ufacık bebeciklerimizi nasıl bırakıcaz Ben şimdi bile çok özlüyorum. Onun kokusunu duyduktan sonra bırakıp işe gitmek çookk zor olucak offf

selam canııııımmmmmm bis kızımla iyiyiz:))) sizi sormalıııı bebeişinle sen nasılsınn:))) çok yorma kendini idare etsin başka kimse yokmuydu çalışan((( ben de çok üzülüyorum ayrılcağım için kuzumdan ama şartlar öle napalım, kaldık meclise inşallah onaylanır memurlar.com sitesinde 6 aya çıktığını yazıyo canım sadece resmi gazete de yayınlanmadı bildiğim kadarıyla :) merak etmeylim ok o iş bençeee:))))))))))

güle güle giyinsin kuzucuk

izini soran arkadaşım ben şimdi alo 170 sgk hattını aradım henüz 6 ay onaylanmamış dedi.Şu an 4 ay fakat 6 ay henüz onaylanmadı dedi.Bilgin olsun bende dört gömzle bu haberi beklliorum :))

ya bir imza kampanyası falan mı yapsak

ben de ayrıntılı tarama için Murat Yayla'ya gidiyorum. Mükemmel bir doktor. Normalde başka doktorlara giden arkadaşlara bile ayrıntılı ultrasonografi için Murat Bey'i tavsiye ederim.

ben normalde kozyatağı acıbademde cem beye gidiyorum ama detaylı tarama için bizi murat hocaya yönlendirdi, kayınvalidemle gitmiştik o muhafazakar olmasına rağmen bayıldı murat beye ataşehir hastanesinde oldum detaylı, senin hangi hastane

Sorumlu ben olduğum için mecbur ben kaldım. ( Gelenlerde yardımcı oldular ama nede olsa gece çalışmak zorluyor.
Bu arada oğluşumla bende iyiyiz çok şükür. Dinlendik daha iyi olduk
6 ay olsun zateenn yazık değiş mi bebişlerimize

Bu arada geçen gün bebişimi rüaymda gördüm emziriyodum harikaaa bi duyguydu. Hatta sütüm bol diye çok seviniyodum
Bebişimde çok güzeldi. Gerçek gibiydi. Sürekli rüyamı düşünüyorum. İnşallah ogünleride görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…