canım yaa kilo istediğimden değil diyetle ulaşamadığım kiloya şimdi ulaştımama ne biliyim bebeğe bi zararı olurmu diye korktum. aradım doktorumu daha ne istiyosun olsun daha çok alcan 5kiloya kadar vermek normal ilk 3 ayda dedi. kontrole geldiğinde zaten bebeğin 4gün önde gidiyordu dedi çok şükür azaldı korkum.
ne kadar sakinleşti burası böyle yaa
kızlar bişey sorcam ben 14+3üm bugün 70 kiloyla hamile kaldım öyle bulantıdır kusmadır fazla olmadı yiyebildiğim kadar yedim ilk ay 1kilo vermiştim ama bugün tartıldığımda 3kilo verdiğimi farkettim. bebek için kötü bişeymi sizce kilo vermiş olmam.
kızlar ben beişime özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum. bu konuda araştırma yapanlar var mı.
kendimi özel sigortalı yapsam bebişimde benimle faydalanır mı
yoksa sırf onun için mi yapayım. nelere dikkat etmek gerekir.
bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa paylaşsınalr lütfen. kuzular ilk sıralar sürekli doktor kontrolünde olacaklar.
bende işten fırsat bulursam bir iki tane sigorta acentası var. onlarla görüşmek fikir almak istiyorum.
canım okula geldim bütünleme sınavımı yaptım kağıtları falan okuyup akşama kadar takılırım sabah çıkar akşam girerim ne halleri varsa görsünler garibim eşimi ilk defa ağlarken gördüm yazık anası babası yüzünden mahf oluyor insanın eşiyle mutlu olması yetmiyor sülalesiyle de evli olduğun için herkes etkiliyor. Dün yüzlerine söyledim bu dünyada herkes herkese muhtaç olabilir kendi kapınızı kapatıyorsunuz daha 2 tane daha oğlunuz var nasıl olsa o eve 2 gelin daha girecek o zaman anlayacaksınız kıymetimi dedim laf anlayana söylenir bunlar laftan da anlamıyorlarKendi sülalemde gelinler de damatlar da el üstünde tutulur hayatımda ilk defa yaşıyorum bunları hiç görmemiştim onların seviyesine inmeyi de kendime yakıştıramıyorum sonuçta üniversitede hocayım belirli bir seviyen var eğitimin kültürün görgün anlaşılmayınca her şey bomboş(
Kizlaaarrrrrr izin onaylanmis miiii.adkadaslar soyledi de.artik 6 aymis dogru muuuu
BENİMDE ÖLEYDİ 4 GN ÖNDE GİDİYOFU VALLA SENLE AYNI KİLODA DOĞURCAZ BU GİDİŞLE :d BUNDAN SONRA NAPIYORUZ ZAYIFLAMAK İÇİN HAMİŞ KALIYORUUUZZZZZZZZZZZ :d:d:d:d:d:d:d
aradım canım doktorumu bişey olmaz korkma normal dedi. ben yiyorumda yaramıyo demekki.ben toplamda 4 ayda yaklaşık 6 kilodan fazla verdim. doktor şimdilik probelm değil dedi ama artık 5. aydan sonra önemli olacaktır dedi
bir kaç kerede serum yedim tabiki.
genede doktoruna danış. bebişin gelişimi ile ilgili problem yoksa 5. aya kadar sorun olmaz. ama yiyebilirsen de yemeye çalış. ben hiç yiyemedim.
şimdilik gene iyi sayılırım.
Gunaydin guzel annisler.hafta sonu arabalara baktik.kraft twist e bayyildiimmmmm.cok guzeelll.ama indirimli fiyati 750 tl.zor yani almamiz
Bebisimi gunde bir iki kere hissediyorum artik.gercekten cok farkli bi his.baska hisseden var mi.kac kere hissediyorsunuz.safak 12 cok ozledim bebisimiiii.
bebeğini tam olarak nerde ve ne gibi hissediosun ??çok merak ediyorum bende istiyorum:)acaba gaz dediklerim bebişin hareketlerimiki? kasıktamı yoksa o karnın azcık kendini ittirdiği üsttemi hissediosun :)
canım cevabın için çok teşekkür ederim. ama bahsettiğin bireysel emeklilik. ki bunu inşaallah bende yaptırcağım.
ben özel sağlık sigortasından bahsetmiştim.
bireysel emklilik dediğin gibi bende okul zamanı çekerim olmadı, ihtiyaçlarını karşılarım.
benimde var, her ay yatırıyorum.
canım ben son kontrole tatlı çikolata yiyerek gittim ama yine de uyumak üereydi, doktor uyku saatine gelmişsiniz dedi sonra beni öksürttü bebişi dürttü falan da azıcık dönüverdi kuzucuğum
canım normaldir sanırım ben hiç ağrım ne tarafta diye kontrol etmedim ama vücudumuzda olan ufak çaplı her değişim normaldr bence
hadi bakalım güzel haberlerle gelin, canım zamanını bilmiyorum ama eğer ikili test sonucunda risk düşük çıkmısa doktor istemiyor 3lü 4lüyü, benimki öyle yaptı ama murat yayla diye bir perinotologun sitesi var orada vardı sanırım bu işlemlerin zamanları
Prof. Dr. Murat Yayla
site bu hatta sol alta doğru bakarsan sat a göre hesaplaması da var
canım test 16-19. haftaları arası yaptırılıyor ben yarın vereceğim test için tahlili oğluşumu da görmüş olacağım geçen sene görmüştüm bakalım ne alemde:) evde düzenim aynı devam ediyor gündüz de işe gelirim 1 hafta inş çabucak geçer şu an tek temennim bu
canım ben son kontrole tatlı çikolata yiyerek gittim ama yine de uyumak üereydi, doktor uyku saatine gelmişsiniz dedi sonra beni öksürttü bebişi dürttü falan da azıcık dönüverdi kuzucuğum
canım normaldir sanırım ben hiç ağrım ne tarafta diye kontrol etmedim ama vücudumuzda olan ufak çaplı her değişim normaldr bence
hadi bakalım güzel haberlerle gelin, canım zamanını bilmiyorum ama eğer ikili test sonucunda risk düşük çıkmısa doktor istemiyor 3lü 4lüyü, benimki öyle yaptı ama murat yayla diye bir perinotologun sitesi var orada vardı sanırım bu işlemlerin zamanları
Prof. Dr. Murat Yayla
site bu hatta sol alta doğru bakarsan sat a göre hesaplaması da var
Selam güzel hamişler tatlı bebişlerii nasılsınız
Geçmişi okudum geldim. Çok yorgunum bugün ama evde olmak çook güzel :)) Hem pazar çalıştım hemde gecesinde sayıma kaldımmm :44: Bugünde dinlenmeye çalışıyorum. Bebişimide yordum onada üzülüyorum.
Doğum izni hala 6 aya çıkmadı sanırım. Çokta heveslenmiştik. Ufacık bebeciklerimizi nasıl bırakıcazBen şimdi bile çok özlüyorum. Onun kokusunu duyduktan sonra bırakıp işe gitmek çookk zor olucak offf
kızlar dün ilk kez bebeğimiz için babasıyla alışverişe çıktık
çarşı mağazasında ciddi inidirm vardı
10 liraya battanıye
5 liraya cıt cıtlı badi aldık
bir sürü şey aldım kızma
çok güzel teyzleri
hem kalitesi hemde rengi şekli pek hoş
aynı inidirm boyner mağazalrında da varmış haberiniz olsun
eve geldik aldıklarımıaza baktık bi ağladım bi ağladım
bu günleri hiç yaşayamayacağım sanıyordum
bu heyecan hiç bize uğramayacak sanıyordum
çok şükür
allah hepimizin meleğini saklasın korusun
izini soran arkadaşım ben şimdi alo 170 sgk hattını aradım henüz 6 ay onaylanmamış dedi.Şu an 4 ay fakat 6 ay henüz onaylanmadı dedi.Bilgin olsun bende dört gömzle bu haberi beklliorum :))
ben de ayrıntılı tarama için Murat Yayla'ya gidiyorum. Mükemmel bir doktor. Normalde başka doktorlara giden arkadaşlara bile ayrıntılı ultrasonografi için Murat Bey'i tavsiye ederim.
selam canııııımmmmmm bis kızımla iyiyiz:))) sizi sormalıııı bebeişinle sen nasılsınn:))) çok yorma kendini idare etsin başka kimse yokmuydu çalışan((( ben de çok üzülüyorum ayrılcağım için kuzumdan ama şartlar öle napalım, kaldık meclise inşallah onaylanır memurlar.com sitesinde 6 aya çıktığını yazıyo canım sadece resmi gazete de yayınlanmadı bildiğim kadarıyla :) merak etmeylim ok o iş bençeee:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?