2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar bu arada öğlen ,yemeğe çıkmadan önce tuvalete gittim,kapıyı kilitledim döndüm arkamı,hooop dünya dönüyor:))))) o ana kadar birşey yoktu.kalakaldım öyle ne olur ne olmaz.yere yapışıyordum valla boylu boyunca.kim ne zaman bulur,nasıl çıkarırlardı artık beni.
Allah korudu.
Az önce tekrar gittim tuvalete,baktım başımı çevirdikçe dönüyor etraf.
Aç değilim,tuzlu da yedim.
anlamadım bugüne mi mahsus.
sizlerde aman dikkat edin.

ammaaann çok dikkat et Allah korusunnn, benimde çok başım dönüyo şu sıra hissettiğim anda neresi olursa olsun oturup bekliyorum. yanındaki arkadaşlarına söle wc gidiyorum falan die nolur nolmaz bizlere artık ben diyorum bi gidip gelicem wc diyorum en aızndan Allah korusunda genede tedbir almak lazım merak eden olur arkanda((

CANIM GEÇMİŞ OLSUN...

canlar bana müsade artık yarın ksımetse görüşmek üzere mucxx

söledim söledim arkamı kolluyorlar :))))

Kizlar iki uc gundur ayiptir soylemesi pitisim sicaklaniyor.ikide bir wc ye gidiyom kanama saniyoruummm.sicak hava cikiyor gibi.sizde varmi hic boyle bisey.korkuyom vallaa.acaba bebegin sicakligimi ki.:26:

Kizlar iki uc gundur ayiptir soylemesi pitisim sicaklaniyor.ikide bir wc ye gidiyom kanama saniyoruummm.sicak hava cikiyor gibi.sizde varmi hic boyle bisey.korkuyom vallaa.acaba bebegin sicakligimi ki.:26:

okuyunca hemen fesatlaştım vallaaa aklına öle kötü şeyler getirme güzel şeyler getirr kiii akşamın güzel geçsinn bu korkularla yaşanmaaazzzzz :))))))))))))

nerden getirdin aklıma bunları benimmm bak benimde ateşim çıkmaya başladı demekki artık bu haftalardan sonra normale dönüyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmmm

Birden tedirgin oldum heralde korkularım artiyo arada canım ondan bi garip geldi gobis ama genelde oluyo sanırım sagolasin
hep tedırgın olacaız takıı doguncaya kadar meleklerımız abowwww
Pek tatlılar bunlar ama azıcık büyük yaptir yazın pek örgü sıcak gelebilir canım allahım Güle güle giydirsin

evet teysesı hepsıne ınsl maaslalah ınsl dogduklarını da gorruz sag saglımm
bısde 2 haftadrı hıssedıyoruz sekerrrrrrrrr acıkıncaa tepıklıyor yada elıyle tırmalıyorr sonra ymek yıyıncede cosuyor hehe dun cok daha hareketlıydı hıc durmadıı cok sukur bgnde sbh esımı ıse gondeırıken yemek yedımmm taa gece yatarken guruludyordu amayemıyorum zaralı kg yapar dıyee fılann az oncede yemek yedım suanda bır sag dan bır soldan gelıyorr alperen ımın tekmeleri cok sukur ınsl dıger kıslarda kısa zamanda hısderlerrrrrrrrr

haydı hayırlı haberlee gel cnm ınsl bana 12 haftalıkken erkek demıstı 17 haftalıkkene gıttık cuma gunu ve genen erkek dedı hakkımızda hayırlısı erkek se sennkı gosterır aamaa kız ıse daha yok bırsey ama dr ıı ıse anlarrne oldugunuuu hayırlısı olsunda cınsıyet bosssssssssssss

nerden getirdin aklıma bunları benimmm bak benimde ateşim çıkmaya başladı demekki artık bu haftalardan sonra normale dönüyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmmm
Kizz benimki normal ates degil kimalum yerim sadece

Ben daha seyrek hissediyorum kucuk daha yavrum.insallah senin gibi surekli de hissederim.herkes gaz felandir diyor ama bu ccok farkli.kesinlikle anliyor insan.rabbim herkese nasib etsin aammiiiiiiinnnnn

Herkese merhaba ayy ne sulu gözlüyüm unutma beni izliyordum izliyorsanız bilirsiniz ilkay ceza evinde kızı zeynep annesinin ördüğü hırkayı aldı anne dedi ağlaya ağlaya mahvoldum o esrayı da boğasım geliyo allah kimseyi evladından ayırmasın hiçbir evladı da annesinden neyse iki gündür hafif karın ağrım oluyo doktora gitmedim bir de afedersiniz büyük tuvaletim yeşilimsi çamur gibi niye böyle oldu anlamadım geçmese doktoru arayacam sizce neden böyle oluyo olabilir korkmalımıyım lütfen cevaplarınızı bekliyorum

kız lar sbh kalktıkk yedık yattık sonra 11 de uyandıkk yedıkk ıse koyulduk ya dun yagmurluydu burası balkonu supurdumm derken nefes nefese kalıyorum artık sızdede oluyormuuu cok kg lıymısım gıbı ooolyor ma dr muz kg cok ıı cok da gulse tam ıstedıgım gıbı dedıı bende dıetten cıktıgım ıcın yaralı seyler dısında yemıyorummm dm ok dedı dr muss ama nefes durumu erken basladıkk :18:evı supururken egılıyorum ıster ıstemes supurgeye ama bu seferde bebgım kasılıyorkı agrı yapıyorr ama erkenn bunlar dımı yaa yok sa sıdede varmı bu durumlarrr
Masallaahhhh.benimki de hemen hemen bu kadar.9 aylikken dusunemiyorum kendimiii:):)

cnm usuturyosan ondandır yanma hıssı ayaklarını sıcak tutu ben cora p ve terlıksız durmuyorum kı o yanmayı cekmeyeyeım dıyee:26:

anam anam kocaman olmuş demiiiii dahada büyüyeck yandık valla
maaslalah sızee cnm aynı benm gobıs bıraz daha buyugu bunun hehehe
bu arada avatarıdndakı resme bayıldım dun esıme gosterdım oda bayıldı yaaaaa bır an once dogur artık dıyor bende gun sayıyorum tmmuz gelsın artık dıye ınslll saglıcaka l kolayından dogururuz bır avaz da ınslll

wc konusunda bısde oyleyız dr sormayı unuttum utandımdaa aynı renkte cnmm ya ınsl korkulacak bırsey dedgıldır sorarsan yaz da bende meraklanmayayımm :44::44:

evet cnm daha 3 hafta var aramısdaa bebek buyudukce artacak hareketler kac kg ıle hamıs kaldınn kg az sada cok duyarsın ıcerısı dar oldugu ıcınnn ben 69,5 la kaldım suanda 73,5 sanırımmm dr öl ededıı yok ıcerden tın dıye bır hısssgaz ayrı gaz pat dıyorr dun eltım de elını karnıma koydu bekledı sonra kulagını koydu tam o anda tekmeledı eltım bır mutlu olsu hehehe esım daha hıssedemedı beklıyor ama ona yuz vermıyor bebegımm

oooo kacinci sayfalara gelmissiniz :) nasilsiniz kizlar umarim herkes iyidir biz yeni yeni kendimize geliyoruz cok sukur.. o kadar serumu yeyince kilo aldik hastanede 3 gunde 3kilo almistim sabah tartildim 1.5 kilosu gitmis bakalim diger 1.5 kiloda gidecekmi hayirlisi..
hepinizi cok opuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…