- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
şaka bi yana takılıyorummm alınmaaa sakın baaakk:))))))) bizde bebişimle sizi seviyoruussss bebeciğinleeeee:)))) yeris biz onuuuu:))))))
kızlar bu arada öğlen ,yemeğe çıkmadan önce tuvalete gittim,kapıyı kilitledim döndüm arkamı,hooop dünya dönüyor:))))) o ana kadar birşey yoktu.kalakaldım öyle ne olur ne olmaz.yere yapışıyordum valla boylu boyunca.kim ne zaman bulur,nasıl çıkarırlardı artık beni.
Allah korudu.
Az önce tekrar gittim tuvalete,baktım başımı çevirdikçe dönüyor etraf.
Aç değilim,tuzlu da yedim.
anlamadım bugüne mi mahsus.
sizlerde aman dikkat edin.
kızlar bu arada öğlen ,yemeğe çıkmadan önce tuvalete gittim,kapıyı kilitledim döndüm arkamı,hooop dünya dönüyor:))))) o ana kadar birşey yoktu.kalakaldım öyle ne olur ne olmaz.yere yapışıyordum valla boylu boyunca.kim ne zaman bulur,nasıl çıkarırlardı artık beni.
Allah korudu.
Az önce tekrar gittim tuvalete,baktım başımı çevirdikçe dönüyor etraf.
Aç değilim,tuzlu da yedim.
anlamadım bugüne mi mahsus.
sizlerde aman dikkat edin.
ammaaann çok dikkat et Allah korusunnn, benimde çok başım dönüyo şu sıra hissettiğim anda neresi olursa olsun oturup bekliyorum. yanındaki arkadaşlarına söle wc gidiyorum falan die nolur nolmaz bizlere artık ben diyorum bi gidip gelicem wc diyorum en aızndan Allah korusunda genede tedbir almak lazım merak eden olur arkanda((
alınmam korkma :))))
ben de merkezdeyim ,toplanalım bütün antalyalılar :))
Kizlar iki uc gundur ayiptir soylemesi pitisim sicaklaniyor.ikide bir wc ye gidiyom kanama saniyoruummm.sicak hava cikiyor gibi.sizde varmi hic boyle bisey.korkuyom vallaa.acaba bebegin sicakligimi ki.:26:
hep tedırgın olacaız takıı doguncaya kadar meleklerımız abowwwwBirden tedirgin oldum heralde korkularım artiyo arada canım ondan bi garip geldi gobis ama genelde oluyo sanırım sagolasin
Pek tatlılar bunlar ama azıcık büyük yaptir yazın pek örgü sıcak gelebilir canım allahım Güle güle giydirsin
canlar son 20 sayfayı okuyamadım umarım önemli bir gelişme yoktur bu arada,
salak mı bu kadın ya nasıl düşünmez seni gelmesin o zaman, ben evimde sigara içen arkadaşıma dün onların evindeyken hamilelik beni tiksindiriyor evime sigara içmeyin yazısı asavcağım dedim sen de benzer şeyler söylemeye çalış,
beni de hamilelik etkiledi sigara ölsün hamilelerin yanında sigara içmemeyi akıl edemeyenlere de akıl versin inatla yapanlar da ıslah olsun
maaşallah kuzucugumuza
ben de yanarım yanarım hamileliğimden önce son mojito içemedim ona yanarım ama o niyetle limonata içöiyorum bir de geçen benim de acanım bira çekti hiç sevmememe rağmen ge. de olsa alkolsuz aldık henüz içmedim ama işe yarayacak umarım
canım ya geçmiş olsun ama ne alaka sen bu haldeyken size geliyorlar_ benimki de eşimin yengesdi ve halasını bize getirmek istiyordu haftasonu iki kızı var ama ne hikmetse bizim ev tatlı oluyor ben de başka planımı var dedim neyse canım allah kolaylık versin sana
allah allah hayırdır inşaallah çok mu yakın yaşıyoprsunuz mesafe koymadan önce bence bir ara sen de onlara bağır çağır hamileyim ve artık beni düşünün beni üzmeyin de bence açık açık
canım sıkma canını biraz bencilce davranmış, yardıma ihtiyacı olabilir ama sen günah keçileri değilsin onu kaırştırıyorlar, madem bu kadar üzüyor sen de okuma mesajlareını ya da cevap verme bu dönemler en hassas dönemlerimiz neşeyle geçirmeye çalışalım bence de
bısde 2 haftadrı hıssedıyoruz sekerrrrrrrrr acıkıncaa tepıklıyor yada elıyle tırmalıyorrGunaydin guzel annisler.hafta sonu arabalara baktik.kraft twist e bayyildiimmmmm.cok guzeelll.ama indirimli fiyati 750 tl.zor yani almamiz
Bebisimi gunde bir iki kere hissediyorum artik.gercekten cok farkli bi his.baska hisseden var mi.kac kere hissediyorsunuz.safak 12 cok ozledim bebisimiiii.
haydı hayırlı haberlee gel cnm ınsl bana 12 haftalıkken erkek demıstı 17 haftalıkkene gıttık cuma gunu ve genen erkek dedı hakkımızda hayırlısı erkek se sennkı gosterır aamaa kız ıse daha yok bırsey ama dr ıı ıse anlarrne oldugunuuu hayırlısı olsunda cınsıyet bosssssssssssssmerhaba güzel anneler nasılsınız bakalım ben giremedim kaç gündür şöyle bi geçmiş yapmadan sizi soraym dedim bu akşam mesai bitimi kontrolüm var tam 3 hafta oldu gitmiyeli inş. yarın güzel haberlerle gelirim bi de canlar ben 15. haftamdayım cinsiyeti sorayımmm mıı kesinleşmişmidir acaba
Eki Görüntüle 618578
kızlar ikea nın bu takımnı almayı dusunuyorum
alt açma dolabı
gardrop
beşik
nasıl
Kizz benimki normal ates degil kinerden getirdin aklıma bunları benimmmbak benimde ateşim çıkmaya başladı demekki artık bu haftalardan sonra normale dönüyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmmm
hep tedırgın olacaız takıı doguncaya kadar meleklerımız abowwww
evet teysesı hepsıne ınsl maaslalah ınsl dogduklarını da gorruz sag saglımm
bısde 2 haftadrı hıssedıyoruz sekerrrrrrrrr acıkıncaa tepıklıyor yada elıyle tırmalıyorrsonra ymek yıyıncede cosuyor hehe dun cok daha hareketlıydı hıc durmadıı cok sukur bgnde sbh esımı ıse gondeırıken yemek yedımmm taa gece yatarken guruludyordu amayemıyorum zaralı kg yapar dıyee fılann az oncede yemek yedım suanda bır sag dan bır soldan gelıyorr alperen ımın tekmeleri cok sukur ınsl dıger kıslarda kısa zamanda hısderlerrrrrrrrr
haydı hayırlı haberlee gel cnm ınsl bana 12 haftalıkken erkek demıstı 17 haftalıkkene gıttık cuma gunu ve genen erkek dedı hakkımızda hayırlısı erkek se sennkı gosterır aamaa kız ıse daha yok bırsey ama dr ıı ıse anlarrne oldugunuuu hayırlısı olsunda cınsıyet bosssssssssssss
Masallaahhhh.benimki de hemen hemen bu kadar.9 aylikken dusunemiyorum kendimiii:):)
cnm usuturyosan ondandır yanma hıssı ayaklarını sıcak tutu ben cora p ve terlıksız durmuyorum kı o yanmayı cekmeyeyeım dıyee:26:Kizlar iki uc gundur ayiptir soylemesi pitisim sicaklaniyor.ikide bir wc ye gidiyom kanama saniyoruummm.sicak hava cikiyor gibi.sizde varmi hic boyle bisey.korkuyom vallaa.acaba bebegin sicakligimi ki.:26:
maaslalah sızee cnm aynı benm gobıs bıraz daha buyugu bunun heheheanam anam kocaman olmuş demiiiii dahada büyüyeck yandık valla
wc konusunda bısde oyleyız dr sormayı unuttum utandımdaa aynı renkte cnmm ya ınsl korkulacak bırsey dedgıldır sorarsan yaz da bende meraklanmayayımm :44::44:Herkese merhaba ayy ne sulu gözlüyüm unutma beni izliyordum izliyorsanız bilirsiniz ilkay ceza evinde kızı zeynep annesinin ördüğü hırkayı aldı anne dedi ağlaya ağlaya mahvoldum o esrayı da boğasım geliyo allah kimseyi evladından ayırmasın hiçbir evladı da annesinden neyse iki gündür hafif karın ağrım oluyo doktora gitmedim bir de afedersiniz büyük tuvaletim yeşilimsi çamur gibi niye böyle oldu anlamadım geçmese doktoru arayacam sizce neden böyle oluyo olabilir korkmalımıyım lütfen cevaplarınızı bekliyorum
evet cnm daha 3 hafta var aramısdaa bebek buyudukce artacak hareketler kac kg ıle hamıs kaldınn kg az sada cok duyarsın ıcerısı dar oldugu ıcınnn ben 69,5 la kaldım suanda 73,5 sanırımmm dr öl ededıı yok ıcerden tın dıye bır hısssKizz benimki normal ates degil kimalum yerim sadece
Ben daha seyrek hissediyorum kucuk daha yavrum.insallah senin gibi surekli de hissederim.herkes gaz felandir diyor ama bu ccok farkli.kesinlikle anliyor insan.rabbim herkese nasib etsin aammiiiiiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?