2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

nasıl oldun peki şimdi iyimisiniz ???????????????????

kızlar nasılsınız?

Benim cok gögüslerim kaşınıyor
Sizde de var mı?
artık kırmızı kırmızı oldu kaşımaktan pek kaşımak da istemiyorum ama...

Merhaba.arkadaşlar.Aranıza.yeni.katıldım.Ben.de.18.haftalık.hamileyim:)Şimdiye.kadar.2.kg.aldım.Ama.bu.bile.çok.doktoruma.göre:)Çünkü.kilolu.bir.hamileyim:)Bu.arada.space.tuşum.bozuk:)Şimdilik.boşluk.yerine.nokta.koyuyorum:)Bir.süre.idare.edin.lütfen:)

kızlar nasılsınız?

Sizde de var mı?

benim heryerim kaşınıyo,özellikle geceleri uyuyamadığım zaman, çatlıyomuyum diye korkuyorum ama sonra diyorum yok daha erken psikolojik herhalde..

hos geldınız csanım cınsıyetınız belli mııı anlasılısı space tusu hehe benım de arada bır calısmıyor hehe kac kg ıl ehamıs kaldınkııı bu sekılde gayet ıı ama kac kg ıl ekaldıgın onemlıı canımm:26::44:

sımdık nasılsınız cucugunle canımınsl ıyısınırdırrrrrrrrrrrrrrrrr

benim heryerim kaşınıyo,özellikle geceleri uyuyamadığım zaman, çatlıyomuyum diye korkuyorum ama sonra diyorum yok daha erken psikolojik herhalde..

göbek kısmımda kaşındı ama daha cok gogüsler kaşınıyo hemde sürekli ....
iş yerindeki aradaslarımda çatlıyo diyolar..
benim gögüslerim kücükü şimid büyüdüler ondan olabilir ama bi catlama göremedim
sürekli bebek yagı ve badem yagı ile yaglıyorum.

umarım çatlamayız
ama sizinde kaşınmanıza sevindim bende mi sorun var dedm...

erken mi demişsin ama bugün baktım hamilelik haftamıza çatlamalar başlar diye yazıyorduuu :18::18:

hoşbuldumm:)bizim.yaramaz.göstermedi.cinsiyetini:)seninki.belli.mi?93.7kg.ile.hamile.kaldım.89.akadar.düştüm.bulantılardan.dolayı.şu.an.91.im:)

hoşbuldumm:)bizim.yaramaz.göstermedi.cinsiyetini:)seninki.belli.mi?93.7kg.ile.hamile.kaldım.89.akadar.düştüm.bulantılardan.dolayı.şu.an.91.im:)
hmm bızımkısı pipi can canım hayırlı ılee 12 haftalıkken gosterdı pıpısınıde emın olamadıkk cuma gunu 17 haftalıkkene gıttı gene pıpıcan dedı dr muzzzhmm kg faslamıs bende dıetle 83 den 69,5 dustum ve gebe kaldım dr ondan cok gusel dedı senn kendı kg oldugu ıcın dr fasla dıyordur seker elınden geldıgındee hamur ısı den fılan uzak dur tavsıyem ben halende zararlı seyler ıvır zıvır yemıyorum dıet modunda sadece saglıklı olnalrı yıyorummmm

iyi akşamlar kızlar ben kontrolden geldim haberleri veriyim. çok ağlak bir gündü gene kendimi tutamadım ama bu sefer kızıma baktım doktorla beraber. bütün organlarını gördüm doktor beyninden ayakparmaklarına kadar baktı omfoloseli dışında herşeyine normal dedi 230gr.mış. bağırsaklarının olduğu kesedede başka organ gözükmüyor sadece bağırsağının bir kısmı dışarda bir operasyonlada halledilebilir belki dedi. çok kötü şeyler duymadım yani

cnm benim ya allah yardımcınız olsun kzum

Ben 47 ile basladim simdi 50 yim.ic karnim yok hic.hemen cikti armut gibi ilk aydan zaten:)evet gaz ile darbeyi ayirt ediuor insan.gazdir gaz diyenlere sinir oluyorum artik.bunca yildir hic gaz cikartmadik sanki bilmiyoz
kızlar nasılsınız?

Sizde de var mı?

Ben de gidince soyleyecem bi liste yaptim :)memiklerimin uclari cok aciyoooooorrrrrrara sira dayanamiyip goz krem i suruyorum en zararsizi odur diye.

evet evet bide o var bak kaşıntıdan onu yazmayı unutmuşum
çok acayip uç oldu ve cook acıyoooo..

ben yag sürüyorum her bi yerime

allah senı gece gece guldurdun benııı sende seneler sonra kavusanlardansın benım gıbııııııııııı

aferin kızına annesini üzmemiş bugün hiç moralini bozma canım bugün çok güzel haberler almışsın bence, başka anomalisinin olmaması kesede başka organların olmaması bütün bağırsakların değil de bir kısmının dışarda olması, gelişiminin normal olması... doğduktan sonra güzeller güzeli uslu bir kız olup unutturur kötü anlarını, affettirir kendini

evet evet bide o var bak kaşıntıdan onu yazmayı unutmuşum
çok acayip uç oldu ve cook acıyoooo..

ben yag sürüyorum her bi yerime

benim soğuğa çıkınca uçlarına sanki iğneler batıyo canım çok yanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…