oooo kacinci sayfalara gelmissiniz :) nasilsiniz kizlar umarim herkes iyidir biz yeni yeni kendimize geliyoruz cok sukur.. o kadar serumu yeyince kilo aldik hastanede 3 gunde 3kilo almistim sabah tartildim 1.5 kilosu gitmis bakalim diger 1.5 kiloda gidecekmi hayirlisi..
hepinizi cok opuyoruz
kızlar nasılsınız?
Benim cok gögüslerim kaşınıyor
Sizde de var mı?
artık kırmızı kırmızı oldu kaşımaktan pek kaşımak da istemiyorum ama...
hos geldınız csanım cınsıyetınız belli mııı anlasılısı space tusu hehe benım de arada bır calısmıyor hehe kac kg ıl ehamıs kaldınkııı bu sekılde gayet ıı ama kac kg ıl ekaldıgın onemlıı canımm:26::44:Merhaba.arkadaşlar.Aranıza.yeni.katıldım.Ben.de.18.haftalık.hamileyim:)Şimdiye.kadar.2.kg.aldım.Ama.bu.bile.çok.doktoruma.göre:)Çünkü.kilolu.bir.hamileyim:)Bu.arada.space.tuşum.bozuk:)Şimdilik.boşluk.yerine.nokta.koyuyorum:)Bir.süre.idare.edin.lütfen:)
benim heryerim kaşınıyo,özellikle geceleri uyuyamadığım zaman, çatlıyomuyum diye korkuyorum ama sonra diyorum yok daha erken psikolojik herhalde..
benim heryerim kaşınıyo,özellikle geceleri uyuyamadığım zaman, çatlıyomuyum diye korkuyorum ama sonra diyorum yok daha erken psikolojik herhalde..
hos geldınız csanım cınsıyetınız belli mııı anlasılısı space tusu hehe benım de arada bır calısmıyor hehe kac kg ıl ehamıs kaldınkııı bu sekılde gayet ıı ama kac kg ıl ekaldıgın onemlıı canımm:26::44:
hmm bızımkısı pipi can canım hayırlı ılee 12 haftalıkken gosterdı pıpısınıde emın olamadıkk cuma gunu 17 haftalıkkene gıttı gene pıpıcan dedı dr muzzzhoşbuldumm:)bizim.yaramaz.göstermedi.cinsiyetini:)seninki.belli.mi?93.7kg.ile.hamile.kaldım.89.akadar.düştüm.bulantılardan.dolayı.şu.an.91.im:)
iyi akşamlar kızlar ben kontrolden geldim haberleri veriyim. çok ağlak bir gündü gene kendimi tutamadım ama bu sefer kızıma baktım doktorla beraber. bütün organlarını gördüm doktor beyninden ayakparmaklarına kadar baktı omfoloseli dışında herşeyine normal dedi 230gr.mış. bağırsaklarının olduğu kesedede başka organ gözükmüyor sadece bağırsağının bir kısmı dışarda bir operasyonlada halledilebilir belki dedi. çok kötü şeyler duymadım yani
Ben 47 ile basladim simdi 50 yim.ic karnim yok hic.hemen cikti armut gibi ilk aydan zaten:)evet gaz ile darbeyi ayirt ediuor insan.gazdir gaz diyenlere sinir oluyorum artik.bunca yildir hic gaz cikartmadik sanki bilmiyozevet cnm daha 3 hafta var aramısdaa bebek buyudukce artacak hareketler kac kg ıle hamıs kaldınn kg az sada cok duyarsın ıcerısı dar oldugu ıcınnn ben 69,5 la kaldım suanda 73,5 sanırımmm dr öl ededıı yok ıcerden tın dıye bır hısssgaz ayrı gaz pat dıyorr dun eltım de elını karnıma koydu bekledı sonra kulagını koydu tam o anda tekmeledı eltım bır mutlu olsu hehehe esım daha hıssedemedı beklıyor ama ona yuz vermıyor bebegımm
kızlar nasılsınız?
Benim cok gögüslerim kaşınıyor
Sizde de var mı?
artık kırmızı kırmızı oldu kaşımaktan pek kaşımak da istemiyorum ama...
Ben 47 ile basladim simdi 50 yim.ic karnim yok hic.hemen cikti armut gibi ilk aydan zaten:)evet gaz ile darbeyi ayirt ediuor insan.gazdir gaz diyenlere sinir oluyorum artik.bunca yildir hic gaz cikartmadik sanki bilmiyoz
Ben de gidince soyleyecem bi liste yaptim :)memiklerimin uclari cok aciyoooooorrrrrrara sira dayanamiyip goz krem i suruyorum en zararsizi odur diye.
Ben 47 ile basladim simdi 50 yim.ic karnim yok hic.hemen cikti armut gibi ilk aydan zaten:)evet gaz ile darbeyi ayirt ediuor insan.gazdir gaz diyenlere sinir oluyorum artik.bunca yildir hic gaz cikartmadik sanki bilmiyoz
Ben de gidince soyleyecem bi liste yaptim :)memiklerimin uclari cok aciyoooooorrrrrrara sira dayanamiyip goz krem i suruyorum en zararsizi odur diye.
iyi akşamlar kızlar ben kontrolden geldim haberleri veriyim. çok ağlak bir gündü gene kendimi tutamadım ama bu sefer kızıma baktım doktorla beraber. bütün organlarını gördüm doktor beyninden ayakparmaklarına kadar baktı omfoloseli dışında herşeyine normal dedi 230gr.mış. bağırsaklarının olduğu kesedede başka organ gözükmüyor sadece bağırsağının bir kısmı dışarda bir operasyonlada halledilebilir belki dedi. çok kötü şeyler duymadım yani
erken mi demişsin ama bugün baktım hamilelik haftamıza çatlamalar başlar diye yazıyorduuu :18::18:
evet evet bide o var bak kaşıntıdan onu yazmayı unutmuşum
çok acayip uç oldu ve cook acıyoooo..
ben yag sürüyorum her bi yerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?