gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarr.
ya bakıyorumda herkes bebısı hıssetmeye basladı bende tık yokk halaaabazen gobegımın altında ufak bır pıtırdı oluyo gıbı oluyo ama bagırsak hareketımı bebıs mı anlamıyorum
herneyse persembe doktora gıdıcezz heyecan ddoruktaaa
haksızlık etme cnm kendine bende varımmmmmmmmmmmmmmmm
Kizlar iki uc gundur ayiptir soylemesi pitisim sicaklaniyor.ikide bir wc ye gidiyom kanama saniyoruummm.sicak hava cikiyor gibi.sizde varmi hic boyle bisey.korkuyom vallaa.acaba bebegin sicakligimi ki.:26:
Eki Görüntüle 618578
kızlar ikea nın bu takımnı almayı dusunuyorum
alt açma dolabı
gardrop
beşik
nasıl
Herkese merhaba ayy ne sulu gözlüyüm unutma beni izliyordum izliyorsanız bilirsiniz ilkay ceza evinde kızı zeynep annesinin ördüğü hırkayı aldı anne dedi ağlaya ağlaya mahvoldum o esrayı da boğasım geliyo allah kimseyi evladından ayırmasın hiçbir evladı da annesinden neyse iki gündür hafif karın ağrım oluyo doktora gitmedim bir de afedersiniz büyük tuvaletim yeşilimsi çamur gibi niye böyle oldu anlamadım geçmese doktoru arayacam sizce neden böyle oluyo olabilir korkmalımıyım lütfen cevaplarınızı bekliyorum
kızlar nasılsınız?
Benim cok gögüslerim kaşınıyor
Sizde de var mı?
artık kırmızı kırmızı oldu kaşımaktan pek kaşımak da istemiyorum ama...
iyi akşamlar kızlar ben kontrolden geldim haberleri veriyim. çok ağlak bir gündü gene kendimi tutamadım ama bu sefer kızıma baktım doktorla beraber. bütün organlarını gördüm doktor beyninden ayakparmaklarına kadar baktı omfoloseli dışında herşeyine normal dedi 230gr.mış. bağırsaklarının olduğu kesedede başka organ gözükmüyor sadece bağırsağının bir kısmı dışarda bir operasyonlada halledilebilir belki dedi. çok kötü şeyler duymadım yani
Ben 47 ile basladim simdi 50 yim.ic karnim yok hic.hemen cikti armut gibi ilk aydan zaten:)evet gaz ile darbeyi ayirt ediuor insan.gazdir gaz diyenlere sinir oluyorum artik.bunca yildir hic gaz cikartmadik sanki bilmiyoz
Ben de gidince soyleyecem bi liste yaptim :)memiklerimin uclari cok aciyoooooorrrrrrara sira dayanamiyip goz krem i suruyorum en zararsizi odur diye.
canlar hepinize günaydın ve sağlık huzur dolu bir gün dilerim. Bugün saat 2'de oğluşumu göreceğim tarama testi için ultrasona girip kan vereceğim geçen salı görmüştüm bakalım annesi üzgün üzgün dolaşırken oğlu ne olmuş seni etrafında anlamayan bir ton insan varken karnını okşayıp seni üzdüğüm için özür dilerim oğlum annen seni çok seviyor demek bile vicdan azabı onu üzmeyi istemiyorum ama elimde değil sürekli ağlamaktan ruh halim düzelmiyor dün yatmadan çok ağlamışım balon gibi gözlerle uyandım gece sürekli tuvalete kalktım . Kızlar bende mi tuhaflık var anlamıyorum bildiğiniz gibi evde kayınvalide kayınpeder kayın var ve odalarının kapısı açık uyuyorlar sabaha kadar kendim tuvalete çıktıkça rahatsız oldum görgü denen bir şey yok:S
canlar hepinize günaydın ve sağlık huzur dolu bir gün dilerim. Bugün saat 2'de oğluşumu göreceğim tarama testi için ultrasona girip kan vereceğim geçen salı görmüştüm bakalım annesi üzgün üzgün dolaşırken oğlu ne olmuş seni etrafında anlamayan bir ton insan varken karnını okşayıp seni üzdüğüm için özür dilerim oğlum annen seni çok seviyor demek bile vicdan azabı onu üzmeyi istemiyorum ama elimde değil sürekli ağlamaktan ruh halim düzelmiyor dün yatmadan çok ağlamışım balon gibi gözlerle uyandım gece sürekli tuvalete kalktım . Kızlar bende mi tuhaflık var anlamıyorum bildiğiniz gibi evde kayınvalide kayınpeder kayın var ve odalarının kapısı açık uyuyorlar sabaha kadar kendim tuvalete çıktıkça rahatsız oldum görgü denen bir şey yok:S
günaydın canım ben de çok ağladığım bir döemde gitim bizimkinin umurunda bile değildi ama sonrakinde keyfim yerindeydi bu sefer bizimki bize yüz vermedi :)) belli olmuyor bu miniklerin ne yapacağı ama sen uzun vadede düşünerekten üzülmemeye çalış güzel müzikler dinle komik hikayeler oku sevdiğin kişilerle konuş eve moral dopalayarak git, gece de bırak onlar utansın hem açık yatan onlar hem de sen niye çekniiyorsun neticede sağlık durumun sık wc ye gitmeni gerektiriyor
Günaydin hepinize hamisler ve kuzucuklari
Canim üzme artik kendini bu kadar ne olur sana bebisine yazik esine da yazik :-(
Allah yukarda herseye sahit elbet herkes hakettigini bulur birgün..
Yazik gercekten insanlar nasil bu kadar kalpsiz olabiliyorlar anlam verilemiyor..
Oglusun senin yaninda büyüyecek o daha annesini koruyacak herseye herkese karsi..
Bugün oglusunu görecekmissin ne güzel o sana güc verir onu düsün sadece
Öpüyorum seni ve minik oglusunu
kuzum ne zaman gidiyo bunlar bu arada tarama testi hangisi ?
Günaydın kızlar nasılsınız bugün biliyorsunuz dün doktor kontrolümüz vardı gayet güzel dedi 2 kilo almışım bebekte iyidi elini kolullarını hareket ettiriyordu onu izlerken ağzım kulaklarımdaydı resmen ve sıkı durun cinsiyetini öğrendik gösterdi minnuşum veeeeeee
KIZIMIZ olacak inşkalbimden geçen kızdı allahım gönlüme göre verdii inş hayırlı bir evlat olur herkesin bebeğide öyle olur inş
Günaydın kızlar nasılsınız bugün biliyorsunuz dün doktor kontrolümüz vardı gayet güzel dedi 2 kilo almışım bebekte iyidi elini kolullarını hareket ettiriyordu onu izlerken ağzım kulaklarımdaydı resmen ve sıkı durun cinsiyetini öğrendik gösterdi minnuşum veeeeeee
KIZIMIZ olacak inşkalbimden geçen kızdı allahım gönlüme göre verdii inş hayırlı bir evlat olur herkesin bebeğide öyle olur inş
canııııımmm hayırlı olsunn inşallahhh nihayet sizde öğrenmişsiniz ne mutlu sana :)))))))))))hayırlı evlatlar versin Allahım hepimize, kıyamam ben onaaa :))))))
hayırlı uğurlu olsun kızımız canım:) Toplamda kaç kilo almış oldun gerçi asıl bu aylardan sonra artacakmış kilo alımı hem bebeğin cilt altı yağ deposu oluşuyormuş hem de doğuma hazırlık için biz hiçbir şey yemesek bile vücudumuz biyolojik olarak yağ depolayacakmış
Canim gözün aydin olsun allah gönlüne göre vermis ne güzel saglikli hayirli evlat olur insallah
Benimde gönlümden kiz geciyor bakalim hayirlisi beklemedeyiz biz daha.. Saglikli olsun da en mühimi o..
kızlar çoğumuz cinsiyeti öğrendik benim aklımda sürekli isim var doğuma kadar kararsız kalmak istemiyorum işitmeye başlayıp algısı anne karnında gelişiyor karnımda ismiyle sevmek istiyorum oğlumu ama tamam budur diyeceğim ismi hala bulamadım:s kız olsa ekin koyacaktık bilgehan biraz daha aklıma yattı sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?