2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Ben simdiden 5 kilo aldım..kadin doğumcumun gözleri portledi görünce sayıyı...
İlk bebekte de oyle olunca fazla kızmadı...
normalde cok zayıfım boyda fasulye sırigiı gibi olunca 20 kilo olduğumda bile dışardan farkedilmiyodu..
hersey ilk hamileligimle ayni..yalnızca bu sefer karnım acayip sis ve aşağı egilmekte cok zorlanıyorum..sanirim bu sefer bebeğin duruş pozisyonu farklı..bı de tabi su rahimde gidiklanma olayı var..

canlar hepinize günaydın ve sağlık huzur dolu bir gün dilerim. Bugün saat 2'de oğluşumu göreceğim tarama testi için ultrasona girip kan vereceğim geçen salı görmüştüm bakalım annesi üzgün üzgün dolaşırken oğlu ne olmuş seni etrafında anlamayan bir ton insan varken karnını okşayıp seni üzdüğüm için özür dilerim oğlum annen seni çok seviyor demek bile vicdan azabı onu üzmeyi istemiyorum ama elimde değil sürekli ağlamaktan ruh halim düzelmiyor dün yatmadan çok ağlamışım balon gibi gözlerle uyandım gece sürekli tuvalete kalktım . Kızlar bende mi tuhaflık var anlamıyorum bildiğiniz gibi evde kayınvalide kayınpeder kayın var ve odalarının kapısı açık uyuyorlar sabaha kadar kendim tuvalete çıktıkça rahatsız oldum görgü denen bir şey yok:S

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarr.
ya bakıyorumda herkes bebısı hıssetmeye basladı bende tık yokk halaaa bazen gobegımın altında ufak bır pıtırdı oluyo gıbı oluyo ama bagırsak hareketımı bebıs mı anlamıyorum
herneyse persembe doktora gıdıcezz heyecan ddoruktaaa

haksızlık etme cnm kendine bende varımmmmmmmmmmmmmmmm

Kizlar iki uc gundur ayiptir soylemesi pitisim sicaklaniyor.ikide bir wc ye gidiyom kanama saniyoruummm.sicak hava cikiyor gibi.sizde varmi hic boyle bisey.korkuyom vallaa.acaba bebegin sicakligimi ki.:26:

canım pek hissetmedim ama önemli birşey değildir sanırım

Eki Görüntüle 618578

kızlar ikea nın bu takımnı almayı dusunuyorum
alt açma dolabı
gardrop
beşik
nasıl

canım güzel duruyor da nasıl kullanmayı düşnüüyorsun kendi yatak odanıza mı ekleyeceksin ya da çocuk odasına koyup bir süre sonra genç odası mı alacaksın

canım demir ilacından olabilir mi rengi koyulaştırır dedi benim dr

kızlar nasılsınız?

Benim cok gögüslerim kaşınıyor
Sizde de var mı?
artık kırmızı kırmızı oldu kaşımaktan pek kaşımak da istemiyorum ama...

ya benim de kenarında bastırınca sivilce gibi yanan ve biraz da çıkıntı gibi ele gelen bir şey var bir süredir önemli değildir diye düşünüyorum ama yine de endişeleniyorum

canım allah sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah

ben göbişime sürdüğüm yağdan sürüyorum

günaydın canım ben de çok ağladığım bir döemde gitim bizimkinin umurunda bile değildi ama sonrakinde keyfim yerindeydi bu sefer bizimki bize yüz vermedi :)) belli olmuyor bu miniklerin ne yapacağı ama sen uzun vadede düşünerekten üzülmemeye çalış güzel müzikler dinle komik hikayeler oku sevdiğin kişilerle konuş eve moral dopalayarak git, gece de bırak onlar utansın hem açık yatan onlar hem de sen niye çekniiyorsun neticede sağlık durumun sık wc ye gitmeni gerektiriyor

Günaydin hepinize hamisler ve kuzucuklari

Canim üzme artik kendini bu kadar ne olur sana bebisine yazik esine da yazik :-(
Allah yukarda herseye sahit elbet herkes hakettigini bulur birgün..
Yazik gercekten insanlar nasil bu kadar kalpsiz olabiliyorlar anlam verilemiyor..
Oglusun senin yaninda büyüyecek o daha annesini koruyacak herseye herkese karsi..
Bugün oglusunu görecekmissin ne güzel o sana güc verir onu düsün sadece
Öpüyorum seni ve minik oglusunu

canım ben anlamadım inan hiç etrafımda bu şekilde insan yoktu sabah kahvaltı yapmadan işe çıkmıyoruz kahvaltıyı hazırladım hepsi uyandı oğlanları uyanıp masaya gelmeden kimse odadan çıkmıyor ben öcü müyüm anlamadım gitti yanarım yanarım sabahın sabah erkenden işe geldiğime yanarım bu hafta ve gelecek hafta tatil sadece dün sınavım vardı boşu boşuna her gün sabah gelip akşam 6 gibi gidiyorum evime dahası evimde yabancı gibiyim nedir bunların derdi anlamadım insan bu kadar mı huzursuz eder onlara kırılıp umursamam sonuçta dışardalar ama eşimin her şeyi normal görmesi görgüsüz ailesini görgülü adlandırması beni çıldırtıyor bakalım daha ne kadar sabredeceğim eşimin davranışları sevgimi azaltıp soğutuyor aklımda sürekli kötü şeyler var hayırlısı ömrümün sonuna kadar bu aile ve göbekten anaya babaya bağlı bir eşle hayat geçirmem kısmet:

Günaydın kızlar nasılsınız bugün biliyorsunuz dün doktor kontrolümüz vardı gayet güzel dedi 2 kilo almışım bebekte iyidi elini kolullarını hareket ettiriyordu onu izlerken ağzım kulaklarımdaydı resmen ve sıkı durun cinsiyetini öğrendik gösterdi minnuşum veeeeeee

KIZIMIZ olacak inş kalbimden geçen kızdı allahım gönlüme göre verdii inş hayırlı bir evlat olur herkesin bebeğide öyle olur inş

teşekkür ederiz teyzesi bakalım minikim ne alemde doktordan gelince kısmet olursa atarım resim gerçi bugün hastanede eski ultrason cihazına gireceğim tahliller sadece orda yapılıyor normalde özel muayenehaneye gidiyoruz renkli 3d ultrason ama bugünkü bile yeter Rabbim bizi eleştirdiğimiz insanların haline getirmesin ömür olursa damadımızı da gelinimize de kendi evladımız yerine koyalım ve Allah herkesi hayırlı insanlarla muhattap etsin cahilin ve kötünün şerrinden korusun oğlumla biz de sizi kocaman öptük:)

kuzum ne zaman gidiyo bunlar bu arada tarama testi hangisi ?

kuzum ne zaman gidiyo bunlar bu arada tarama testi hangisi ?

canım ne zaman gidecekler bilmiyorum ki 1 hafta dediler ama erken mi geç mi giderler kestiremiyorum 16-19 hafta arasında yapılan tarama testi canım daha öncekini 12. haftada yaptırmıştık bu 2. taramamız:)

canııııımmm hayırlı olsunn inşallahhh nihayet sizde öğrenmişsiniz ne mutlu sana :)))))))))))hayırlı evlatlar versin Allahım hepimize, kıyamam ben onaaa :))))))

hayırlı uğurlu olsun kızımız canım:) Toplamda kaç kilo almış oldun gerçi asıl bu aylardan sonra artacakmış kilo alımı hem bebeğin cilt altı yağ deposu oluşuyormuş hem de doğuma hazırlık için biz hiçbir şey yemesek bile vücudumuz biyolojik olarak yağ depolayacakmış

canııııımmm hayırlı olsunn inşallahhh nihayet sizde öğrenmişsiniz ne mutlu sana :)))))))))))hayırlı evlatlar versin Allahım hepimize, kıyamam ben onaaa :))))))

Sağol canım evt öğrendik nihayet bizde çok şükür Amin canım inş...

Sağol canım toplamda 2 kilo aldım 55le hamile kaldım bulantılar yüzünden alamadım 52ye felan düştüm ama şimdi 57 olmuşum çok şükür evt istesekte istemesekte alacağız o kiloları geri veririz inş...ama olsun bebişimiz sağlıklı olsunda herşeye razıyım

Canim gözün aydin olsun allah gönlüne göre vermis ne güzel saglikli hayirli evlat olur insallah
Benimde gönlümden kiz geciyor bakalim hayirlisi beklemedeyiz biz daha.. Saglikli olsun da en mühimi o..

kızlar çoğumuz cinsiyeti öğrendik benim aklımda sürekli isim var doğuma kadar kararsız kalmak istemiyorum işitmeye başlayıp algısı anne karnında gelişiyor karnımda ismiyle sevmek istiyorum oğlumu ama tamam budur diyeceğim ismi hala bulamadım:s kız olsa ekin koyacaktık bilgehan biraz daha aklıma yattı sizce nasıl?

Canim gözün aydin olsun allah gönlüne göre vermis ne güzel saglikli hayirli evlat olur insallah
Benimde gönlümden kiz geciyor bakalim hayirlisi beklemedeyiz biz daha.. Saglikli olsun da en mühimi o..

En önemlisi o tabi canım sağlıklı olsunda Amin canım herkesin evladı hayırlı evlat olsun inş darısı başına canım nan en büyük doğum günü hediyem kızım oldu bana :103::103::103::103::103::103::103::103: Allahı'ım herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin inş

Bu arada 3lü test için kan verdik istedi doktorumuz verdik bizde kansızlığım artmış gene idrarda sorun çıkmaı şükür ve tahmini doğum tarihimiz 6 Temmuz dedi adet tarihime göre 1 gün önde gidiyor bebeişim teyzeleri

Son düzenleme:

canım bence ekin güzel bir isim

biz rüzgar alp koymaya karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…