2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

  • İkiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    102

Canim benim ben esinde sana destek zannediyordum :-( daha cok üzüldüm simdi ama niye böyleki ya :-(
Görmüyormu senin halini nasil üzüldügünü. Ne desem bilemedim simdi insallah esinle aran bunlar yüzünden bozulmaz
Oda görsün artik olani biteni insan kör olamaz ki ya..
Rabbim hakkinda hepimizin hakkinda hayirlisini versin..
Cok dogru diyorsun cahilin kötünün serrinden korusun allahim hepimizi..
Resimlerini bekliyoruz tatlim bakalim su oglusunun pipisine bi ))
Teyzesi yer onu )
 
canım ne zaman gidecekler bilmiyorum ki 1 hafta dediler ama erken mi geç mi giderler kestiremiyorum 16-19 hafta arasında yapılan tarama testi canım daha öncekini 12. haftada yaptırmıştık bu 2. taramamız:)

hımmm bende haftaya 16.haftamda oluucamda 4lü tarama testi yapılacak ondan merak ettim acaba hangisi diye, hayırlı haberlerle gel inşallahhh:))) ( du a ett erken gitsinlerrr:))))))
 

Amiiinn darisi basima )
Aa senin dogum gününmüydü?
Dogum günün kutlu olsun iyi ki dogdun en güzel hediye yi gercekten almissin )
 

talihsizlik olmuş biraz eşinin onları savunması bu döneminde, ya aslında benim kocam da 5 senedir toz kondurmaz ailesine hala tercih yap desek onları tercih eder, ama en azından şu sıralar pek üzerime gelmiyor onlar yüzünden, daha doğrusu annesi hamileyim diye pek uğraşmıyor sanırım benimle :))
sen kahvaltılarını niye hazırlıyorsun ki? eşin de senin gibi izin yapabilirse çıkın sabahtan işe gider gibi kahvaltınızı yapın beraber sinemaya gidin ne bileyim gezin tozun, akşam da işten dönmüş gibi dönün eve onlar da ne yerlerse yesinler, madem gelmiş evde akşama kadar oturacağına hazırlasınlar yemekleri, boşver dağıtsınlar gidince mis gibi toparlarsın evi, ya da sen ya işte eşim şu yemeğini özlemiş bi yapar mısın falan gibi iş buyur biraz ki iyiden iyie rahata ağırlanmaya alışmasın azıcık işe yarasın

çok mu işine karıştım? üzüldüm açıkçası yaşadıklarına benim de benzer yaşantılarımı hatırlattı hele de hamileyken bunlarla uğraşmana gıcık oldum, bence konuşabilirsen de eşinle konuş duygularını anlayacağı şekilde, çünkü hamilelikte eşler arası ilişkinin de ipi kaçınca sonrası daha zor olabilir, hatta ben eşime hamilelerin duygusal değişimleriyle ilgili kısa ama açıklayıcı yazıları okuttum, eşin eminim seni ve bebişinizi seviyor ama annesi konusunda da erkekliğine .ok sürdürmüyor..

günaydın canlar
bangbangcım kendı odasına dusunuyorum

sonra da daha büyük bir oda takımı mı alacaksınız? ben de ne yapacağımı şaşırdım, arkadaşlarım full oda takımı aldılar bebek büyüyünce parmaklıklar çıkıyor yatak büyüyor ben de kararsızım




bende şimdiden 7 kilocuk oldu (
 
hımmm bende haftaya 16.haftamda oluucamda 4lü tarama testi yapılacak ondan merak ettim acaba hangisi diye, hayırlı haberlerle gel inşallahhh:))) ( du a ett erken gitsinlerrr:))))))

inş canım güzel haberlerle gelirim bizimki de 4'lü tarama ben Keşan'dayım kan İstanbul'a gönderiliyor bakalım haftaya alacağız sonuçları inş aksilik çıkmaz:)
 
Amiiinn darisi basima )
Aa senin dogum gününmüydü?
Dogum günün kutlu olsun iyi ki dogdun en güzel hediye yi gercekten almissin )



Evt canım bugün doğum günüm çok teşekkür ederim çok şükür aldım en büyük hediyemii:103::103::103::103::103:
 
herkese günaydın. arkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar. hamile kaldığınızda kaç kiloydunuz şimdi kaçkilosunuz ?
 
ya benim de kenarında bastırınca sivilce gibi yanan ve biraz da çıkıntı gibi ele gelen bir şey var bir süredir önemli değildir diye düşünüyorum ama yine de endişeleniyorum

yarın doktora gidicem guatr testinin tekrarlıcak bide 4 lü test yapcakmış
o zaman sorucam kaşıntıyı
gerci o da büyüdügü için dicek de...

kırmızı kırmızı oluyo sonra kaşıyınca...
doktoruna bir sor sende canım..
gerci normal şeylerdir ama biz endişeleniyoruz işte...

:26:
 

ya ben de çok çok önce kızım olsa bilge, oğlum olsa ekin diye planlıyordum

Evt canım bugün doğum günüm çok teşekkür ederim çok şükür aldım en büyük hediyemii:103::103::103::103::103:

iyi ki doğduuunn


ya sorması birşey değil de bir de görmek isterse göstermedik bir göğsüm kalmıştı ona çekiniyorum (
 

canım işin garibi gönlüm kırıldı eşimle konuşmayı bırak inan onunla uyumak bile istemiyorum ailesini tercih eden birisiyle inan ben ömür geçiremem sonuçta kişiliğim ortada onlar yüzünden kendimi tanıyamaz hale geldim erkeklerin en büyük hatası birinin ve yeni kurdukları ailenin kıymetini kaybedince anlamak ben pişmanlık yaşamayacağım kendi ailem de önemli ama her şeyden önce eşim çocuğum geliyor bunu anlamayan ve hala ailesini düşünen biri ne babalığı ne kocalığı anlar sabah sadece her şeye hazırlıklı ol seni defalarca uyardım kendinden soğutup sevgini azaltma bizi bir arada tutan sevgi diye anlamadın ben seninle ömür geçiremem ailenle nerde ve nasıl yaşamak istiyorsan iste tayinini iste hayatına yön ver dedim yapacak bir şey yok düşünüyorum 5-10-20 sene bu şekilde yaşayamam ben yıprandıktan sonra kıymetimi anlasa da umrumda olmaz onlar yüzünden kendimi yıpratamam çok ani ve kısa sürede evlendim tanışma nişan nikah düğün toplamda 4 aydı evlilik gibi ayrılığı kısa sürede düşünmedim 1.5 senedir uğraşıp sabırla bekledim ama zerre değişiklik yok dahası değişmeyecek bundan sonra mümkünse o uğraşsın benim pilim bitti hamileyken bile algılamayan insanı baba yapmanın mantığı yok Canım anne baba diye türkü çağıran gidip kendini kundağa aldırıp anasının dizinin dibinde otursun ben böyle bakıyorum yapacak bir şey yok.
Boyun uzunsa 7 kilo abartı değil canım benim kısa olanlarda 7 kilo çok sorun olur ama boy varsa çok yakışmıştır
 

canım eşim bana suçlayıcı bir ifade kullanmadı ama onların haksızlığını hiçbir zaman görmedi yani iki arada gönül yapmaya çalışıyor bu şekilde davranarak ancak ailenin gönlünü yaparsın benim gönlüm olmaz dedim evlatlıktan atarlarmış onu bu korkuyla bakalım sonu ne olacak sanki ananı babanı at diyoruz hiçbir ana baba evladı atmaz ama eşini soğutur sevgisini yıpratıp ona destek olmazsan o bir yere kadar sabreder benim sabrım bitti azıcık umudum kalsa yine direnirim ama umudum yok ne eşim değişecek ne de o insanlar dolayısıyla saygınlığımı benliğimi bunlar yüzünden kaybedemem tamam teyzesi inş atarız hastaneden gelince resmimizi:)
 
herkese günaydın. arkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar. hamile kaldığınızda kaç kiloydunuz şimdi kaçkilosunuz ?

günaydın vsn
ben sanırım ancak 1 yada 2 kilo almışımdr ama
bundan yaklasık 2 ay önce saglık ocagına gittim salak kadın beni 54 kilo tarttı halbuki o zaman sadece 50 kilo bile değildim 49-50
şimdi 51 bucuk cıkıyorum taş çatlasın 52 :)))))

evde tartım var onunla sürekli tartılıyorum ve doğru tartıyooo
 
herkese günaydın. arkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar. hamile kaldığınızda kaç kiloydunuz şimdi kaçkilosunuz ?

canım 47 ile hamile kaldım geçen hafta 1.5 kilo almıştım bu hafta karnımdaki şişlikten mi kabızlıktan mı bilmiyorum 49 kilo geliyorum ama kabızlık bana çok sıkıntı yaratıyor ve 16+5 oldum
 
herkese günaydın. arkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar. hamile kaldığınızda kaç kiloydunuz şimdi kaçkilosunuz ?


yani geçen haftaya kadar 1.5 kilo almış görünüyordum geçen hafta aldım yazınca bir haftada 1.5 kilo almışım gibi ifade ortaya çıkmış:)
 



istediğim cevap buydu :)

benim şuan için yok özel sağlık sigortam.yakınımda olan iki hastane var. açıkcası birazda oralarda geçen sigorta ve doktorların kalitesine bakmak

istiyorum. ben çalışsam bile hemen bir taksiyle ulaşılabilecek mesafe. Acıbadem maslak ve özel levent hastanesi çok yakına bana. acaba oranın çocuk doktorları nasıl?

cevabın için teşekkürler. işten fırsat bulsam bir iki acentaya gideceğim .
 

duygularında haklısın ama araştırmalar da göstermiş ki evliliklerde çocuk doğana kadar sadece eşler aile statüsüne girmiyormuş, erkekler de belki çocuk sorumluluğunu almadan hala analarının kuzusu sanıyorlar kendilerini , benim bir arkadaşım da annelerinin karnına tekrar girmek isterler diye anlatırdı o durumu
senin tayin iste demene ya da diğer dediklerine ne tepki verdi eşin?

boyum çok uzun sayılmaz 1,68 68kg ile hamile kalmıştım şimdi 75 :)))
 
yani geçen haftaya kadar 1.5 kilo almış görünüyordum geçen hafta aldım yazınca bir haftada 1.5 kilo almışım gibi ifade ortaya çıkmış:)

Kizlar masallh size ne kadar az kilo almisiniz ben 5 kilo kadar aldim suan 65 kiloyum ) ama ilk aylar mide bulantim cok olmadi belki ondandir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…