teşekkür ederiz teyzesi bakalım minikim ne alemde doktordan gelince kısmet olursa atarım resim gerçi bugün hastanede eski ultrason cihazına gireceğim tahliller sadece orda yapılıyor normalde özel muayenehaneye gidiyoruz renkli 3d ultrason ama bugünkü bile yeter Rabbim bizi eleştirdiğimiz insanların haline getirmesin ömür olursa damadımızı da gelinimize de kendi evladımız yerine koyalım ve Allah herkesi hayırlı insanlarla muhattap etsin cahilin ve kötünün şerrinden korusun oğlumla biz de sizi kocaman öptük:)
canım ne zaman gidecekler bilmiyorum ki1 hafta dediler ama erken mi geç mi giderler kestiremiyorum 16-19 hafta arasında yapılan tarama testi canım daha öncekini 12. haftada yaptırmıştık bu 2. taramamız:)
En önemlisi o tabi canım sağlıklı olsunda Amin canım herkesin evladı hayırlı evlat olsun inş darısı başına canımnan en büyük doğum günü hediyem kızım oldu bana :103::103::103::103::103::103::103::103: Allahı'ım herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin inş
Bu arada 3lü test için kan verdik istedi doktorumuz verdik bizde kansızlığım artmış gene idrarda sorun çıkmaı şükür ve tahmini doğum tarihimiz 6 Temmuz dedi adet tarihime göre 1 gün önde gidiyor bebeişim teyzeleri
canım ben anlamadım inan hiç etrafımda bu şekilde insan yoktu sabah kahvaltı yapmadan işe çıkmıyoruz kahvaltıyı hazırladım hepsi uyandı oğlanları uyanıp masaya gelmeden kimse odadan çıkmıyor ben öcü müyüm anlamadım gitti yanarım yanarım sabahın sabah erkenden işe geldiğime yanarım bu hafta ve gelecek hafta tatil sadece dün sınavım vardı boşu boşuna her gün sabah gelip akşam 6 gibi gidiyorum evimedahası evimde yabancı gibiyim nedir bunların derdi anlamadım insan bu kadar mı huzursuz eder onlara kırılıp umursamam sonuçta dışardalar ama eşimin her şeyi normal görmesi görgüsüz ailesini görgülü adlandırması beni çıldırtıyor bakalım daha ne kadar sabredeceğim eşimin davranışları sevgimi azaltıp soğutuyor aklımda sürekli kötü şeyler var hayırlısı ömrümün sonuna kadar bu aile ve göbekten anaya babaya bağlı bir eşle hayat geçirmem kısmet:
günaydın canlar
bangbangcım kendı odasına dusunuyorum
hayırlı uğurlu olsun kızımız canım:) Toplamda kaç kilo almış oldun gerçi asıl bu aylardan sonra artacakmış kilo alımı hem bebeğin cilt altı yağ deposu oluşuyormuş hem de doğuma hazırlık için biz hiçbir şey yemesek bile vücudumuz biyolojik olarak yağ depolayacakmış
hımmm bende haftaya 16.haftamda oluucamda 4lü tarama testi yapılacak ondan merak ettim acaba hangisi diye, hayırlı haberlerle gel inşallahhh:))) ( du a ett erken gitsinlerrr:))))))
Amiiinn darisi basima)
Aa senin dogum gününmüydü?
Dogum günün kutlu olsun iyi ki dogdun en güzel hediye yi gercekten almissin)
ya benim de kenarında bastırınca sivilce gibi yanan ve biraz da çıkıntı gibi ele gelen bir şey var bir süredir önemli değildir diye düşünüyorum ama yine de endişeleniyorum
inş canım güzel haberlerle gelirim bizimki de 4'lü tarama ben Keşan'dayım kan İstanbul'a gönderiliyor bakalım haftaya alacağız sonuçları inş aksilik çıkmaz:)
Evt canım bugün doğum günüm çok teşekkür ederim çok şükür aldım en büyük hediyemii:103::103::103::103::103:
kızlar çoğumuz cinsiyeti öğrendik benim aklımda sürekli isim var doğuma kadar kararsız kalmak istemiyorum işitmeye başlayıp algısı anne karnında gelişiyor karnımda ismiyle sevmek istiyorum oğlumu ama tamam budur diyeceğim ismi hala bulamadım:s kız olsa ekin koyacaktık bilgehan biraz daha aklıma yattı sizce nasıl?
Evt canım bugün doğum günüm çok teşekkür ederim çok şükür aldım en büyük hediyemii:103::103::103::103::103:
yarın doktora gidicem guatr testinin tekrarlıcak bide 4 lü test yapcakmış
o zaman sorucam kaşıntıyı
gerci o da büyüdügü için dicek de...
kırmızı kırmızı oluyo sonra kaşıyınca...
doktoruna bir sor sende canım..
gerci normal şeylerdir ama biz endişeleniyoruz işte...
:26:
talihsizlik olmuş biraz eşinin onları savunması bu döneminde, ya aslında benim kocam da 5 senedir toz kondurmaz ailesine hala tercih yap desek onları tercih eder, ama en azından şu sıralar pek üzerime gelmiyor onlar yüzünden, daha doğrusu annesi hamileyim diye pek uğraşmıyor sanırım benimle :))
sen kahvaltılarını niye hazırlıyorsun ki? eşin de senin gibi izin yapabilirse çıkın sabahtan işe gider gibi kahvaltınızı yapın beraber sinemaya gidin ne bileyim gezin tozun, akşam da işten dönmüş gibi dönün eve onlar da ne yerlerse yesinler, madem gelmiş evde akşama kadar oturacağına hazırlasınlar yemekleri, boşver dağıtsınlar gidince mis gibi toparlarsın evi, ya da sen ya işte eşim şu yemeğini özlemiş bi yapar mısın falan gibi iş buyur biraz ki iyiden iyie rahata ağırlanmaya alışmasın azıcık işe yarasın
çok mu işine karıştım? üzüldüm açıkçası yaşadıklarına benim de benzer yaşantılarımı hatırlattı hele de hamileyken bunlarla uğraşmana gıcık oldum, bence konuşabilirsen de eşinle konuş duygularını anlayacağı şekilde, çünkü hamilelikte eşler arası ilişkinin de ipi kaçınca sonrası daha zor olabilir, hatta ben eşime hamilelerin duygusal değişimleriyle ilgili kısa ama açıklayıcı yazıları okuttum, eşin eminim seni ve bebişinizi seviyor ama annesi konusunda da erkekliğine .ok sürdürmüyor..
bende şimdiden 7 kilocuk oldu(
Canim benim ben esinde sana destek zannediyordum :-( daha cok üzüldüm simdi ama niye böyleki ya :-(
Görmüyormu senin halini nasil üzüldügünü. Ne desem bilemedim simdi insallah esinle aran bunlar yüzünden bozulmaz
Oda görsün artik olani biteni insan kör olamaz ki ya..
Rabbim hakkinda hepimizin hakkinda hayirlisini versin..
Cok dogru diyorsun cahilin kötünün serrinden korusun allahim hepimizi..
Resimlerini bekliyoruz tatlim bakalim su oglusunun pipisine bi))
Teyzesi yer onu)
herkese günaydın. arkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar. hamile kaldığınızda kaç kiloydunuz şimdi kaçkilosunuz ?
herkese günaydın. arkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar. hamile kaldığınızda kaç kiloydunuz şimdi kaçkilosunuz ?
merhaba. Ben ablamın doğum zamanlarında sigorta şirketine sormuştum. Onun Acıbadem sigortaydı. Bebeğin kendi sigortanızdan faydalanmasını sağlayabiliyormuşsunuz. Hem de allah korusun küvözde filan kalması gerekirse onu da karşılıyordu ancak bunun için bebek doğar doğmaz nüfus kağıdını çıkartıp doğum belgesini vs. 1 hafta içinde sigorta şirketine ulaştırmanız gerektiğini söylemişlerdi. Sizin şu an özel sağlık sigortanız var mı?
canım işin garibi gönlüm kırıldı eşimle konuşmayı bırak inan onunla uyumak bile istemiyorum ailesini tercih eden birisiyle inan ben ömür geçiremem sonuçta kişiliğim ortada onlar yüzünden kendimi tanıyamaz hale geldim erkeklerin en büyük hatası birinin ve yeni kurdukları ailenin kıymetini kaybedince anlamak ben pişmanlık yaşamayacağım kendi ailem de önemli ama her şeyden önce eşim çocuğum geliyor bunu anlamayan ve hala ailesini düşünen biri ne babalığı ne kocalığı anlar sabah sadece her şeye hazırlıklı ol seni defalarca uyardım kendinden soğutup sevgini azaltma bizi bir arada tutan sevgi diye anlamadın ben seninle ömür geçiremem ailenle nerde ve nasıl yaşamak istiyorsan iste tayinini iste hayatına yön ver dedim yapacak bir şey yok düşünüyorum 5-10-20 sene bu şekilde yaşayamam ben yıprandıktan sonra kıymetimi anlasa da umrumda olmaz onlar yüzünden kendimi yıpratamam çok ani ve kısa sürede evlendim tanışma nişan nikah düğün toplamda 4 aydı evlilik gibi ayrılığı kısa sürede düşünmedim 1.5 senedir uğraşıp sabırla bekledim ama zerre değişiklik yok dahası değişmeyecek bundan sonra mümkünse o uğraşsın benim pilim bitti hamileyken bile algılamayan insanı baba yapmanın mantığı yokCanım anne baba diye türkü çağıran gidip kendini kundağa aldırıp anasının dizinin dibinde otursun ben böyle bakıyorum yapacak bir şey yok.
Boyun uzunsa 7 kilo abartı değil canım benim kısa olanlarda 7 kilo çok sorun olur ama boy varsa çok yakışmıştır
yani geçen haftaya kadar 1.5 kilo almış görünüyordum geçen hafta aldım yazınca bir haftada 1.5 kilo almışım gibi ifade ortaya çıkmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?