2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Calismak guzel ama sen cok yoruluyosun sanirim ondandir hep hareket halindesin ben suan somestr tatilindeyim sukur ama simdi daha cok alirim kiloyu sanirim :) hayirlisi olsun saglikli dogsunlarda bu arada benim oglusum olucak sizin bellimi

bende varım canım. annem bile dün soruyordu hissetmiyor musun diye. yok yok yok

kızım uslu uslu bekliyor içeride. inşallah doğduktan sonra da annesine üzmeyecek uslu bir kız olacak :)

seninki tam bi diyet menüsü gibi valla :) ben hayatta takip etmem edemem böyle planlı ben ne canım isterse ondan yiyorum ekmek yememezlik yapma ama karbonhidratada ihtiyacımız var tıka basa olmadan 3 öğün yemek yerim ben aradada sürekli elma armut portakal kivi artık ne bulursam yerim akşam üzere eve gitmeden acıkıyorum gene o zaman da bisküvi yerim çayla ve hiç kilo almadım o kadar yediğim halde sakın mideni boş bırakma ben çok kötü oluyorum açlığı bi hissedeyim elim ayağım titremeye başlıyo :)))))))))))

canım güldürdün beni:) onlara top atsan duymazlar sadece kendim rahatsız oluyorum karı koca bir odada oğlanları diğer odada uyuyor banyoya geçerken evde 3 tane tren varmış gibi horlama sesi geliyor hayatta uyanmazlar :) zaten ben gürültü patırtı çıkartabilecek bir yapıda değilim onlara belediyenin iş makineleri gelse uyanmazlar:))

ondan bu kadar zayıfsın :) ben domates salatalık yemiyorum hormonlu olabilir diye. maydonoz felan yiyorum. günde 1 kase yoğurt ve 1 bardak ballı süt garanti. tatlıdan hamileikten dolayı soğudum hiç bir türünü yemiyorum tatlı olduğu için muz bile yemiyorum. bende bol yeşil elma ve kivi yiyorum.

canım hayırlı olsun. rabbim esirgesin bebişini.

canım ben de aç kalmıyorum az az sık yemeye çalışıyorum bir de saatli yiyorum 10 dk bile geçirsem mide bulantısından perişan oluyorum açlık falan hissetmiyorum midem kazınmaya başlayınca saate bakıyorum biyolojik saatim gelmiş:) sabah 7.45, öğlen 12 akşam da en geç 18.30'da yemek yemiş oluyorum uzun süreli dayanamam kan şekerim düşer bir de tansiyonum sürekli düşük Allah korusun düşer bayılırım:)

çok güzel besleniyorsun ama bence ete biraz daha ağırlık vermelisin.

Calismak guzel ama sen cok yoruluyosun sanirim ondandir hep hareket halindesin ben suan somestr tatilindeyim sukur ama simdi daha cok alirim kiloyu sanirim :) hayirlisi olsun saglikli dogsunlarda bu arada benim oglusum olucak sizin bellimi

belli canım11. haftada erkek demişti doktorum ama 3 hafta daha bekleyelim netleşsin diye eklemişti 14. haftada gittiğimizde artık netleştirelim o bir oğlancık dedi:)

doğum günün kutlu olsun canım. bir dahaki doğum gününe kızınla yersin pastanı :)

allah senı gece gece guldurdun benııı sende seneler sonra kavusanlardansın benım gıbııııııııııı

Evet seneler sonra.5 senedir istiyorduk iki kere tup yaptik olmadi.rabbim nbu zamani dusunuyormus benim icin.gonderdi melegimi sukurler olsunki

Allah korusuuunn aynen bende öle tansiyon sürekli dşük çok dikkat etmek lazım :)) çok sevdiğim şeylerden nefret eder oldum ben zaten yemeklerde içim bi tuhaf oluyo görünce bile (((

çok güzel besleniyorsun ama bence ete biraz daha ağırlık vermelisin.

canım yumurtamı hiç ihmal etmiyorum proteini hep alıyorum tavuk etinden tiksindim balık da kokuyor kırmızı eti de kendim yağsız köfte şeklinde yaparsam ancak yiyorum üniversitenin yemekhanesinde öğlen mutlaka 1 porsiyon etli yemek vs. var yağsız yerlerinden tadımlık alıyorum bir de kurufasulye, nohut ve yeşil mercimeği mutlaka haftada 1-2 gün yiyorum yemeğini canım istemese bile mercimek salatası ile piyaz yapıyorum onlar da hem protein hem doyurucu gayet de zevkle yiyorum bir de eğer haşlanmış yumurta sevmiyorsanız yağsız domates soğan bol yeşil biberi su ile kavurup yumurta kırıp yiyorum size de tavsiye ederim çünkü bazen haşlanmış yumurtadan öğğ geliyor bana:)

canım çeri domatesi ve sera salatalığı alıyorum o kocaman kocamanlar hormonlu onların tadı tuzu yok zaten benim favorim sarı elma oldum olası çok sevmişimdir bulantılarımı da en çok o geçirdi:) yoğurdun içine minik minik elmayı doğrayıp tarçın serpip yiyorum tatlı gibi geliyor çok hoşuma gidiyor:) doktorumun dediği hamilelikte çok yemek ancak sana zarar hamile birisi yaklaşık 1 büyük muz kalorisi kadar normal zamanki günlük menüsüne ek getirmeli maalesef toplumumuzda çocuğa yarasın diye yenilenler anneye yarayıp yağ olarak kalıyor diye ekledi doktoruma göre en fazla 57 olmalıyım yani doğuma girmeden

aynen bende yumurta balık et özellikle tavuk soğudum. baklagiller konusunda bende sen gibiyim. ama hiç bişey patates salatası kadar cazip gelmiyor bana :) walla çalışanların işi daha mı kolay daha mı zor bilmedim bu konuda. çalışınca öğünler daha düzgün oluyor ama insan ne bulsa yiiyor. Allah tan evim yakın iş yerine öğle araları eve gidiyorum.

bende varım canım. annem bile dün soruyordu hissetmiyor musun diye. yok yok yok

kızım uslu uslu bekliyor içeride. inşallah doğduktan sonra da annesine üzmeyecek uslu bir kız olacak :)

zaten mıllet sordukca hep sınır olmaya basladım hala hıssetmıyormusun dıyolar yok dıyorum hele de dun yengem sordum aaaaaaa nasıl hıssetmezsın 3 aylıktan ıtıbaren hıssedılır vs vs saydırdıda saydırdı psıkolojımı bozdu acaba cocukta bırseymı var demeye basladım sımdı kendı kendıme sagolsun pıskopat ettı benı 2 dakıkada. allahtan persembe randevum varr bakalımm

Umudunu yitirme canim umut olmazsa yasayamayiz.. Esin rahat galiba ne olursa olsun senin ayrilmayacagini düsünüyor iste bu yüzden sen ne desen de bos gibi yapi geregi ciddiye almiyordur. Söyle bi imkanin yokmu annenlerin yada bi akrabanin arkadasinin yanina gitme gibi.. Biraz kafa dinlersin kendini toplarsin ve esinde yalnizligi görmüs olur onun sekilde ciddiyeti anlamasi gerekiyor cünki yoksa sen cok yipranirsin..

Boy: 1.60 kg 51,5 1,5 kg almistim en son )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…