canım ben de bulantı hala da devam ediyor doktorum çıkartsan bile sakın yememezlik yapma dedi bulanıyor çıkartıyorum ona rağmen de yiyorum belki kilo alımının az olması hareketliliktir çünkü haftada 36 saat dersim var ve 2. öğretim derslerine de giriyorum düşün perşembe sabah 8'de evden çıkıp gece 9.5ta eve dönüyorum aralıksız derse giriyorum cuma da yine 8'de çıkıp akşam 8.30'da evde oluyordum diğer günler evden çıkışım hep 8 eve girişim ise 6 sabahtan akşama kadar aylar böyle geçti ekstradan yürüyüş ya da spor falan da yapamıyorum halim kalmıyor bence sizin aldıklarınız da fazla değil 6 ayda 10 12 kilo alanlar var etrafımda
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarr.
ya bakıyorumda herkes bebısı hıssetmeye basladı bende tık yokk halaaabazen gobegımın altında ufak bır pıtırdı oluyo gıbı oluyo ama bagırsak hareketımı bebıs mı anlamıyorum
herneyse persembe doktora gıdıcezz heyecan ddoruktaaa
kızlar neler yediğinizi merak ettim hani illa yemem gereken bir şey var mı diye? Sabah domates salatalık 1 tane haşlanmış yumurta ve tartıyla tartıp 30 gram peynir 20 gram da kepek ekmek yiyorum açık çay ve şekersiz, öğlen 1 kase çorba ve yağsız salata 1 bardak ayran akşam da genelde sebze yemeği yapıyorum salata ve yoğurtla yiyorum öğlen ve akşam ekmek yemiyorum akşam yemeğinden uyuyana kadar da ya bir yağsız bardak süt ya da bir küçük kase yağsız sütle 1 küçük elma ya da portakal yiyorum öğle yemeklerimde çok nadir etli sebze yemeği yiyorum onu da yağsız ve susuz en çok yediğim bol yeşillik domates salatalık aralarda çok mide bunaltısı çekersem de 2 ya da 3 tane tuzlu bisküvi ya da galeta yiyorum sizlerin nasıl öğünleriniz?
canım sorun sende değil. benim evde kimse olmamasına rağmen kapıyı açık tutmam uyurken. yazın bile. senin kv ve kp de sorun var. ne kadar görgülü olduklarını yazdıklarından
anladık zaten. kız ben senin yerinde olsam , kapıda açıksa iyice gürültü yaparım. rahatsız olsunlar iyice. bırak kibarlık yapma sende. belli bir görgü seviyesinde olan insanlara
bu söylediğimi yapmak zor gelir, vicdan denir ama seninkilere bu lazım. ev senin istediğin gibi kalk, gürültü de yap, tuvaletinede git :)
kızlar neler yediğinizi merak ettim hani illa yemem gereken bir şey var mı diye? Sabah domates salatalık 1 tane haşlanmış yumurta ve tartıyla tartıp 30 gram peynir 20 gram da kepek ekmek yiyorum açık çay ve şekersiz, öğlen 1 kase çorba ve yağsız salata 1 bardak ayran akşam da genelde sebze yemeği yapıyorum salata ve yoğurtla yiyorum öğlen ve akşam ekmek yemiyorum akşam yemeğinden uyuyana kadar da ya bir yağsız bardak süt ya da bir küçük kase yağsız sütle 1 küçük elma ya da portakal yiyorum öğle yemeklerimde çok nadir etli sebze yemeği yiyorum onu da yağsız ve susuz en çok yediğim bol yeşillik domates salatalık aralarda çok mide bunaltısı çekersem de 2 ya da 3 tane tuzlu bisküvi ya da galeta yiyorum sizlerin nasıl öğünleriniz?
Günaydın kızlar nasılsınız bugün biliyorsunuz dün doktor kontrolümüz vardı gayet güzel dedi 2 kilo almışım bebekte iyidi elini kolullarını hareket ettiriyordu onu izlerken ağzım kulaklarımdaydı resmen ve sıkı durun cinsiyetini öğrendik gösterdi minnuşum veeeeeee
KIZIMIZ olacak inşkalbimden geçen kızdı allahım gönlüme göre verdii inş hayırlı bir evlat olur herkesin bebeğide öyle olur inş
seninki tam bi diyet menüsü gibi valla :) ben hayatta takip etmem edemem böyle planlı ben ne canım isterse ondan yiyorum ekmek yememezlik yapma ama karbonhidratada ihtiyacımız var tıka basa olmadan 3 öğün yemek yerim ben aradada sürekli elma armut portakal kivi artık ne bulursam yerim akşam üzere eve gitmeden acıkıyorum gene o zaman da bisküvi yerim çayla ve hiç kilo almadım o kadar yediğim halde sakın mideni boş bırakma ben çok kötü oluyorum açlığı bi hissedeyim elim ayağım titremeye başlıyo :)))))))))))
Calismak guzel ama sen cok yoruluyosun sanirim ondandir hep hareket halindesin ben suan somestr tatilindeyim sukur ama simdi daha cok alirim kiloyu sanirim :) hayirlisi olsun saglikli dogsunlarda bu arada benim oglusum olucak sizin bellimi
En önemlisi o tabi canım sağlıklı olsunda Amin canım herkesin evladı hayırlı evlat olsun inş darısı başına canımnan en büyük doğum günü hediyem kızım oldu bana :103::103::103::103::103::103::103::103: Allahı'ım herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin inş
Bu arada 3lü test için kan verdik istedi doktorumuz verdik bizde kansızlığım artmış gene idrarda sorun çıkmaı şükür ve tahmini doğum tarihimiz 6 Temmuz dedi adet tarihime göre 1 gün önde gidiyor bebeişim teyzeleri
canım hayırlı olsun. rabbim esirgesin bebişini.
allah senı gece gece guldurdun benııı sende seneler sonra kavusanlardansın benım gıbııııııııııı
canım ben de aç kalmıyorum az az sık yemeye çalışıyorum bir de saatli yiyorum 10 dk bile geçirsem mide bulantısından perişan oluyorum açlık falan hissetmiyorum midem kazınmaya başlayınca saate bakıyorum biyolojik saatim gelmiş:) sabah 7.45, öğlen 12 akşam da en geç 18.30'da yemek yemiş oluyorum uzun süreli dayanamam kan şekerim düşer bir de tansiyonum sürekli düşük Allah korusun düşer bayılırım:)
çok güzel besleniyorsun ama bence ete biraz daha ağırlık vermelisin.
Teşekkür ederim canım hepimizin bebişlerini korusun allahım sağlıkla kucağımızada alırız inş
ondan bu kadar zayıfsın :) ben domates salatalık yemiyorum hormonlu olabilir diye. maydonoz felan yiyorum. günde 1 kase yoğurt ve 1 bardak ballı süt garanti. tatlıdan hamileikten dolayı soğudum hiç bir türünü yemiyorum tatlı olduğu için muz bile yemiyorum. bende bol yeşil elma ve kivi yiyorum.
canım yumurtamı hiç ihmal etmiyorum proteini hep alıyorum tavuk etinden tiksindim balık da kokuyor kırmızı eti de kendim yağsız köfte şeklinde yaparsam ancak yiyorum üniversitenin yemekhanesinde öğlen mutlaka 1 porsiyon etli yemek vs. var yağsız yerlerinden tadımlık alıyorum bir de kurufasulye, nohut ve yeşil mercimeği mutlaka haftada 1-2 gün yiyorum yemeğini canım istemese bile mercimek salatası ile piyaz yapıyorum onlar da hem protein hem doyurucu gayet de zevkle yiyorum bir de eğer haşlanmış yumurta sevmiyorsanız yağsız domates soğan bol yeşil biberi su ile kavurup yumurta kırıp yiyorum size de tavsiye ederim çünkü bazen haşlanmış yumurtadan öğğ geliyor bana:)
bende varım canım. annem bile dün soruyordu hissetmiyor musun diye. yok yok yok
kızım uslu uslu bekliyor içeride. inşallah doğduktan sonra da annesine üzmeyecek uslu bir kız olacak :)
canım eşim bana suçlayıcı bir ifade kullanmadı ama onların haksızlığını hiçbir zaman görmedi yani iki arada gönül yapmaya çalışıyor bu şekilde davranarak ancak ailenin gönlünü yaparsın benim gönlüm olmaz dedim evlatlıktan atarlarmış onu bu korkuyla bakalım sonu ne olacak sanki ananı babanı at diyoruz hiçbir ana baba evladı atmaz ama eşini soğutur sevgisini yıpratıp ona destek olmazsan o bir yere kadar sabreder benim sabrım bitti azıcık umudum kalsa yine direnirim ama umudum yok ne eşim değişecek ne de o insanlar dolayısıyla saygınlığımı benliğimi bunlar yüzünden kaybedemem tamam teyzesi inş atarız hastaneden gelince resmimizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?