yeni transfer yaptıralan arkadaşlar kaç gün oldu ve neler hissediyosunuz
Merhaba benim transferimin bugun 6gunu ama hic birsey hissetmiyorum sadece cok nadir kasıklarımda batma oluyor bide dudaklarım cok kurudu çatladı.senin transferinin kaçıncı gunu.
mrb benimde 4.günüm :) bendede hiç belirti yok.arada sancı girio kasıklarıma okadar.sürekli yatıyomusun?
Yok cnm surekli yatmıyorum evin icinde geziniyorum akşamlarında kısa yürüyüşler yapıyorum. Senin ilk denemenmi
evet ilk denemem :) bende geziniyorum evin içinde.senin kaçıncı denemen.inş hayırlısıyla sonuç alırız.[/QUOT
Benim ikinci denemem dondurulmuş embriyo transfer edildi bu sefer inşallah cnm hayırlısı olur.
evet ilk denemem :) bende geziniyorum evin içinde.senin kaçıncı denemen.inş hayırlısıyla sonuç alırız.[/QUOT
Benim ikinci denemem dondurulmuş embriyo transfer edildi bu sefer inşallah cnm hayırlısı olur.
slm arkadaşlar.bende transferimin 4. gününü geride bıraktım.deli gibi şiştim.sancıda yapıyor tabi.ilk 3 gün iğne yaptırmak dışında evden çıkmadım.onada taksiyle gidip geldim ama bugün baya baya dolandım.1-2 saat yürüdüm dışardaydım.evdede sürekli dolandım.sancıma faydası olur dedim.şimdi biraz daha rahatım çok şükür.test günü nasıl gelecek bilmem.gerçi gelmesinden de korkuyorum ya neyse.hayırlısı olur inşallah.
inşşşş bu defa olur canım.ALLAH yardımcımız olsun.:18:
slm arkadaşlar.bende transferimin 4. gününü geride bıraktım.deli gibi şiştim.sancıda yapıyor tabi.ilk 3 gün iğne yaptırmak dışında evden çıkmadım.onada taksiyle gidip geldim ama bugün baya baya dolandım.1-2 saat yürüdüm dışardaydım.evdede sürekli dolandım.sancıma faydası olur dedim.şimdi biraz daha rahatım çok şükür.test günü nasıl gelecek bilmem.gerçi gelmesinden de korkuyorum ya neyse.hayırlısı olur inşallah.
hayırlı olsun transferin seninde güzel haberlerini alırız inş.nasıl ilaçlar kullanıyosun canım.benim midem kötü oldu sabah 6 da öğürerek kalktım ilaçlar fazla geldi sanırım
Bende ilk denememde cok şişmiştim geceleri nefes alamıyordum yattığım yerden zor kalkıyordum geciyo ama biraz zaman aliyo. Hayirlisiyla bebisleri kucağımıza alsak bunların hepsi unutulur. Allah pozitif sonuclar almayı nasip etsin inşallah
hayırlı olsun transferin seninde güzel haberlerini alırız inş.nasıl ilaçlar kullanıyosun canım.benim midem kötü oldu sabah 6 da öğürerek kalktım ilaçlar fazla geldi sanırım
inşallah canım inşallah hepimiz hayırlısı ile güzel snuçlar alırız.geçmiş olsun.herkesteki etkiler farklı farklı demek.ben çok afedersin kabızlık ve gaz prblemiyle uğraşıyorum.ama midemde bi sıkıntı yk çok şükür.kollarımda kabarcıklar çıktı.alerji gibi bide kulak çınlaması var.zamanla geçer sanırım çünkü azalıyor giderek.ilaçlara gelince
folbiol
ocean plus
glucophange
coraspin
prgestan(iğne)
crinone(jel)
estrofem
elevit
duphalac
clexane(iğne)
vitaminleri tedavi öncesinde başlamıştım zaten kullanmaya.iğnelere gelince progestan srun değilde clexane can yakıyr biraz.normalde kendi kendime yapmam lazım ama zorlanıyorum yaparken.bende ikisini bir yaptırıyorum gittiğimde.çıkarken jelide kullanıyorum.aradan yürüyüşte çıkmış oluyor.siz neler yapıyorsunuz?
Mrb kızlar benim de buğün transferimin 10 günü yarın kan tahlili yaptıracağım,umarım pozitif yazısını görürüm(
kızlar merhaba benimde bugün 8. günüm beklemedeyim sona doğru günler hiç geçmiyooo
Mrb kızlar benim de buğün transferimin 10 günü yarın kan tahlili yaptıracağım,umarım pozitif yazısını görürüm(
hayırlısı olsun inşallah pozitif olurZakkum canım benim 3. Günün transferiydi,doktorum 11. Gün yaptırmamı söyledi bilmiyorum artık :)) yarın bu saatlerde öğrenmiş oluruz :)) umutluyum ben yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?