2013 temmuz ayında transfer yaptıranlar

Merhaba benim transferimin bugun 6gunu ama hic birsey hissetmiyorum sadece cok nadir kasıklarımda batma oluyor bide dudaklarım cok kurudu çatladı.senin transferinin kaçıncı gunu.

mrb benimde 4.günüm :) bendede hiç belirti yok.arada sancı girio kasıklarıma okadar.sürekli yatıyomusun?

Mrb kızlar benim de buğün transferimin 10 günü yarın kan tahlili yaptıracağım,umarım pozitif yazısını görürüm (

Mrb kızlar benim de buğün transferimin 10 günü yarın kan tahlili yaptıracağım,umarım pozitif yazısını görürüm (

inşallah görürsün canım hayırlısı ile.ve sonrasında keseyi,kalp atışını ve sağlıklı bi şekilde doğumuda görürsün inşallah neden 12. günü beklemiyorsun.ben çıkmazsa diye korkuyorum açıkçası.dr özellikle söyledi test gününüzü bekleyin,kanamanız lsa bile mutlaka teste gidin diye.bide kaçıncı gün transferi?

kızlar merhaba benimde bugün 8. günüm beklemedeyim sona doğru günler hiç geçmiyooo

dğrudur canım ama bak az kalmış.gülşenin dediği gibi yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz gelcek işte :) ben bile diyorum bugün ooo bi hafta kalmış.nede çabuk geçti diye :) az sabret sonu iyi olsun inşallah

Zakkum canım benim 3. Günün transferiydi,doktorum 11. Gün yaptırmamı söyledi bilmiyorum artık :)) yarın bu saatlerde öğrenmiş oluruz :)) umutluyum ben yaaa...

Zakkum canım benim 3. Günün transferiydi,doktorum 11. Gün yaptırmamı söyledi bilmiyorum artık :)) yarın bu saatlerde öğrenmiş oluruz :)) umutluyum ben yaaa...
hayırlısı olsun inşallah pozitif olur

ben daha dün yaptrıdım, yanlız yumurta toplama gününden beri gündüzleri 37 derece ateşim çıkıyor bu gün hemen geçti ama, ağrı oluyor bide, sürekli yatayım dedim ama olmuyo evde gezinme halinde devam

Joee canım sana söylemediler mi ateşlenirseniz mutlaka hastanemize başvurun dediler,keşke doktorunu bilgilendirseydin,zaman çabuk geçiyor,aklından silip at başka şeylere yönel,umarım sende bebişine kavuşursun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…