2013 temmuz ayında transfer yaptıranlar

canım 37 derece den bişey olmaz Allahın izniyle.38 in üstünde olursa haber verin diyolar.inşallah yarın bu vakitler bas bas bağırıp HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM diye yazarsın canım ya.sonra sırayla yazarız inşallah

Zakkum inşallah bu benim 5. Denemem,benimle beraber ailemde çok yıprandı ( onlara çok üzülüyorum en az benim kadar üzülüyorlar çünkü

kızlar merhaba. bende temmuzda tedavıye basladım. ıgnelerımın 5. gunu. opu öncesi e 2 değeriniz kaçtı bunu öğrenebilirmiyim?
opu zor geçiyo mu?

kızlar merhaba. bende temmuzda tedavıye basladım. ıgnelerımın 5. gunu. opu öncesi e 2 değeriniz kaçtı bunu öğrenebilirmiyim?
opu zor geçiyo mu?
Sevilcim artık e2 ye her doktor bakmıyor,tecrübe meselesi ultrasonda anlaşılıyor zaten,sen bunlara çok takılma,önemli olan Olgun yumurta toplanıp döllenmesi,benimkine bakılmadı yani,seninkide hayırlı olsun şimdiden benim sonucumu öğrenmeme saatler kaldı :)) allahım herkezin kalbine göre versin :))

koşa koşa sonucuna bakmaya geldim ama daha yazmamışsın.innnnnnnnnnnşallah pozitiftir canım.benim sonucuma daha var 5 ağustos test tarihim

zakkumx ne kadar cok ilaç vermişler sorun neydi senin ? yada herkeze mi veriyolar acaba bende bu kadar ilaç yok da...

yok canım herkese veriyorlar.çoğu tedbir amaçlı.benimki tubal faktör.2. deneme.ilkinde benimde bu kadar ilacım yoktu(başka bi merkezdeydi) bu sefer kendimi daha güvenli hissediyorum sanki.en azından yapmadığım bişey kalmadı.tedaviye başlamadan aylar önce vitaminlere başlattı.progestron ve östrojen zaten fix her merkez veriyor.buna ilaveten kan sulandırıcı kullandırıyorlar.dediğim gibi tedbiren oluyor biraz

opu zor geçiyo mu?

canım Zeynep cevaplamış ama bende yazayım.benimde bakılmadı e2 değerime.opuya gelince.zerre kadar korkma canım.uyuyorsun.uyandığında bitmiş oluyor.yumurta sayına göre biraz ağrın oluyr.e o da normal artık dimi :) ağrı kesicilerle halledersin

amin canım. allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin işallahhhhh

kızlar dünden beri lekelenmeler oluyordu bugün kanamaya dönüştü evde test yaptım neg. çıktı kan testi verdim cvp bekliyorum ama hiç umudum yok galiba bebeğim benden gitti çok mutsuzum

kızlar dünden beri lekelenmeler oluyordu bugün kanamaya dönüştü evde test yaptım neg. çıktı kan testi verdim cvp bekliyorum ama hiç umudum yok galiba bebeğim benden gitti çok mutsuzum

Hemen olumsuz düşünme arkadaşım, günlerdir yattığım yerden okuyorum, kanamanız olsada test sonucunuzu bekleyin diyor Dr. lar. Evdeki testlerinde güvenilirliği oldukça düşük. Umarım test sonucun pozitiftir.

Merhaba arkadaşlar, bugün transferimin 4.günü. Arada evin içinde gezinmekle beraber, genelde istirahat halindeyim. Beklemek zor. Bir de kabızlık ile uğraşıyorum. Umarım hayırlısı ile pozitif sonucunu alırız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…