Joee canım sana söylemediler mi ateşlenirseniz mutlaka hastanemize başvurun dediler,keşke doktorunu bilgilendirseydin,zaman çabuk geçiyor,aklından silip at başka şeylere yönel,umarım sende bebişine kavuşursun :))
Sen ne zaman öğreneceksin sonucucanım 37 derece den bişey olmaz Allahın izniyle.38 in üstünde olursa haber verin diyolar.inşallah yarın bu vakitler bas bas bağırıp HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM diye yazarsın canım ya.sonra sırayla yazarız inşallah
Sen ne zaman öğreneceksin sonucu
Sevilcim artık e2 ye her doktor bakmıyor,tecrübe meselesi ultrasonda anlaşılıyor zaten,sen bunlara çok takılma,önemli olan Olgun yumurta toplanıp döllenmesi,benimkine bakılmadı yani,seninkide hayırlı olsun şimdiden benim sonucumu öğrenmeme saatler kaldı :)) allahım herkezin kalbine göre versin :))kızlar merhaba. bende temmuzda tedavıye basladım. ıgnelerımın 5. gunu. opu öncesi e 2 değeriniz kaçtı bunu öğrenebilirmiyim?
opu zor geçiyo mu?
Sevilcim artık e2 ye her doktor bakmıyor,tecrübe meselesi ultrasonda anlaşılıyor zaten,sen bunlara çok takılma,önemli olan Olgun yumurta toplanıp döllenmesi,benimkine bakılmadı yani,seninkide hayırlı olsun şimdiden benim sonucumu öğrenmeme saatler kaldı :)) allahım herkezin kalbine göre versin :))
zakkumx ne kadar cok ilaç vermişler sorun neydi senin ? yada herkeze mi veriyolar acaba bende bu kadar ilaç yok da...
kızlar merhaba. bende temmuzda tedavıye basladım. ıgnelerımın 5. gunu. opu öncesi e 2 değeriniz kaçtı bunu öğrenebilirmiyim?
opu zor geçiyo mu?
Sevilcim artık e2 ye her doktor bakmıyor,tecrübe meselesi ultrasonda anlaşılıyor zaten,sen bunlara çok takılma,önemli olan Olgun yumurta toplanıp döllenmesi,benimkine bakılmadı yani,seninkide hayırlı olsun şimdiden benim sonucumu öğrenmeme saatler kaldı :)) allahım herkezin kalbine göre versin :))
kızlar dünden beri lekelenmeler oluyordu bugün kanamaya dönüştü evde test yaptım neg. çıktı kan testi verdim cvp bekliyorum ama hiç umudum yok galiba bebeğim benden gitti çok mutsuzum
Hemen olumsuz düşünme arkadaşım, günlerdir yattığım yerden okuyorum, kanamanız olsada test sonucunuzu bekleyin diyor Dr. lar. Evdeki testlerinde güvenilirliği oldukça düşük. Umarım test sonucun pozitiftir.
mrb arkadaşlar benimde bugün 7. günüm beklemek zor gerçekten Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallahh
Sonucum negatif((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?