2013 temmuz ayında transfer yaptıranlar

en güzel yanı beklemekmiş Allahım olumsz sonuç vermesin işte o zaman beklemeye geri dönmek istiyorsun...

evet heralde beklemek daha kolay... test yaptırmak için hastaneye gitmekten korkar olduk..her ümidin peşinden bir hayal kırıklığı dağılıyor insan ama napalım nasippp Allah boynumuzu bükük bırakmasın..

bide kızlar dr.um bana fazla ilaç vermedi fazla derken işe yarar bişey yok vitamin coraspin ve jel bu yüzden olumsuz oldu diye belkide ilk denemem die önemsemedi bilemiyorum ama tutunmasını kolaylaştıracak bitek jel var sizde demi böyle

Allahım yrdımcın olsun dayanma gücü versin çok zor bi durum evlatla sınanmakta daha zor yine de çok şükür hiç olmaz denmiyo en azından...

sağol arkadaşım sağol da işte çok zormuş hakikaten evlatla sınanmak.. ana sınıfı öğretmeniyim ben bu sene 3-4 yaş çocuklara öğretmenlik yaptım bazen bana anne diyolardı şaka yapıyolardı işte o zaman yaşadığım duyguları anlatamam...artık çok ağır geliyorrr çokkk...Allah yardımcımız olsun..

Kızlar hepinize çok tşk ederim ,allahım nasip ederse tekrar yaptıracağım ,parayla alınacak bişey olsa alırsın,üzüntülerimize hamd olsun,sevinçlerimize ve mutlulugumuzada binlerce şükürler olsun

transfer günü konuştum doktorumla
özellikle akşamları ateşim olup olmadığını sormuştu bende gündüzleri bi uğrayıp geçiyor demiştim
37 dereceyi geçmezse bol bol su içerek devam dedi 37yi geçerse gel dedi
geçmedi çok şükür iki gündür de ateş yok :))
ama şişkinlik fenaymıışşşşşşş (

transferim 28 inde pazar günü yapılmıştı, bayramın ikinci günü test yapılacak bi bayram müjdesi olur mu ki
inş herkes sağlıklı bebişlerine kavuşur bir an önce

Garslan55 merhaba...benim ilk denemem negatif malesef...Çok üzüldüm...Kısmet değilmiş bu sefer ikinciyi düşünüyorum inşallah...Sanırım sizin 3. denemeniz..bişey sormak istiyorum...2. 3. denemede öncekilern neden tutunamadığına dair bi araştırma vs bişey yapılıyormu ? tamam kısmet değilmiş tutunmamış o ayrı boyut ama neden noktasında bi araştırma vs yapılıp 2. 3. de ona göre önlem alınıyor mu ???

bugün 8.günüm sabırsızlanmaya başladım iyice arkadaşlar.beklemekte çok zormuş ALLAHIM hepimizin kucağını doldursun inş

Kızlar merhabaa bebimde yarın transferım var inşaallah . Yalnız biraz sıkıntım var tuvalete gidemiyorum birkaç gündür şimdi sinameki çayı içsem acaba zararı olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…