Sonucum negatif((((
en güzel yanı beklemekmiş Allahım olumsz sonuç vermesin işte o zaman beklemeye geri dönmek istiyorsun...
Sonucum negatif((((
evet heralde beklemek daha kolay... test yaptırmak için hastaneye gitmekten korkar olduk..her ümidin peşinden bir hayal kırıklığı dağılıyor insan ama napalım nasippp Allah boynumuzu bükük bırakmasın..
Sonucum negatif((((
senin kaçıncı denemen ve sorun ne?
3. deneme sorun sperm azlığı
Allahım yrdımcın olsun dayanma gücü versin çok zor bi durum evlatla sınanmakta daha zor yine de çok şükür hiç olmaz denmiyo en azından...
Mrb kızlar benim de buğün transferimin 10 günü yarın kan tahlili yaptıracağım,umarım pozitif yazısını görürüm(
sende ben gibi dünya ilaç kullanıyosun uğraşlarımızın sonucu inş bebişlerimiz bizimle olur.ben bulgaristanda tedavi görüyorum canım ilaç isimleri farklı ama sanırım birbirlerine benziyorlar.inşallah canım inşallah hepimiz hayırlısı ile güzel snuçlar alırız.geçmiş olsun.herkesteki etkiler farklı farklı demek.ben çok afedersin kabızlık ve gaz prblemiyle uğraşıyorum.ama midemde bi sıkıntı yk çok şükür.kollarımda kabarcıklar çıktı.alerji gibi bide kulak çınlaması var.zamanla geçer sanırım çünkü azalıyor giderek.ilaçlara gelince
folbiol
ocean plus
glucophange
coraspin
prgestan(iğne)
crinone(jel)
estrofem
elevit
duphalac
clexane(iğne)
vitaminleri tedavi öncesinde başlamıştım zaten kullanmaya.iğnelere gelince progestan srun değilde clexane can yakıyr biraz.normalde kendi kendime yapmam lazım ama zorlanıyorum yaparken.bende ikisini bir yaptırıyorum gittiğimde.çıkarken jelide kullanıyorum.aradan yürüyüşte çıkmış oluyor.siz neler yapıyorsunuz?
sağol arkadaşım sağol da işte çok zormuş hakikaten evlatla sınanmak.. ana sınıfı öğretmeniyim ben bu sene 3-4 yaş çocuklara öğretmenlik yaptım bazen bana anne diyolardı şaka yapıyolardı işte o zaman yaşadığım duyguları anlatamam...artık çok ağır geliyorrr çokkk...Allah yardımcımız olsun..
Sonucum negatif((((
transferim 28 inde pazar günü yapılmıştı, bayramın ikinci günü test yapılacak bi bayram müjdesi olur mu ki
inş herkes sağlıklı bebişlerine kavuşur bir an önce
Canım merhaba o hüsranı bende 29 temmuzda yaşadım....Çok üzüldüm...daha yeni yeni kendime geldim...Geçmiş olsun..ben şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yeni bir süreç korkutuyo...sen ne alemdesin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?