2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

selam kızlar selam hamişlerrr
KIZLAR BEN BUGÜN KIBRISA GİDİYORUM BANA DUA ETMEYİ UNUTMAYINNN NE OLUR İNŞ.HAYIRLISIYLA RABBİM HİÇ BİRİMİZİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇEVİRMEZZZZ BENİMDE NE ZAMAN BEBEĞİNİZ AKLINA GELİRSE DUA İSTİYORUM BU YOLDA YÜRÜYEN ARKADAŞLARIM DUANIZDA BENİDE UNUTMAYIN KENDİNİİZE İYİ BAKIN
gelince listeyi düzenlerimmmm kızlarrr inş gelenekadar herkes hamile kalırrrrrr

canım iyi yolculuklar hayırlı haberlerin gelsin inşallah...duacınız canım..

söylediklerine aynen katılıyorum ama ne yaparsın kimse değişmiyor

slm ben yeni katılıyorum ve tüp bebege karar verdim bursa acıbadem şahin beyi önerdiler ki drumda ona gönderiyor zaten şahin beye giden varsa beni bilgilendirirmi ve acıbademin muayne ücreti tüpbebek masraflarını ayrıntılı bişekilde yazarsanız cok sevinicem hiç bişey bilmiyorum..
ben 28 yasındayım eşimde siperm hareketsizliği var daha önce 2 aşılama oldum tutmadı artık vakit kaybetmek istemediğimden tüp bebek yaptırmaya karar verdim...
simdiden tesekkür ederim....

canım şimdiden hayrlı olsun şahin beyi duydum çok iyi bir doktor diyorlar ama acıbadem biraz tuzlu olduğu için gitmeyi hiç düşünmedim ben şu an soranus de tedavi oluyorum bursa nın ilk tüp bebek merkezi doktorlarımdan da çok memnunum bu akşam çatlatma iğnem vurulcak cuma opum var p.tesi de transfer nasipse.. Rabbim yardımcımız olsun....

sizde nekadara mal oluyo bende acıbademde 6ila 7 arasında degişiyo diye biliyorum ama...

sizde nekadara mal oluyo bende acıbademde 6ila 7 arasında degişiyo diye biliyorum ama...

yok canım o rakam fazlasıyla artıyo emin ol.. 5.500 herşey dahil ekstra hiç birşey ödenmiyo soranuste.. sana tavsiyem doktor çok önemli ve en önemlisi senin içine sinmesi kalanı boş merkez ismi bile hiç önemli değil sonuçta nereye gidersen git tedavi aynı olucak ve kalan Rabbime kalıcak OL derse olucak dediğim gibi doktorla olan diyalog ve içine sinmesi...

evet haklısın rabbim insallah yüzümüzü güldürür...para konusunda sizin iyiymiş bilmiyorum en basından beri gidersem acıbademe gidicem dedim şahin beye giden biçok arkadasım var cok memnunlar insallah bende memnun kalırım rabbim hayırlısını göstersin ...

Kızlar ankara genart pgt yaptırdım. Çok zormuş gerçekten bu tüp bebek 19 embriyodan 5 normal çıktı. 2 tanesini transfer ettiler. Ama kalanını dondurmadılar neden bilmiyorum şimdi bekliyorum bayramdan sonra test yapıcam sadece hayırlısı diye dua ediyorum

hem de ne zor.dışardan zor görüyordum ama içine grince baktım hakikaten zor.benim 17 taneden sadece 2 tane kaldı dondurmaya kalmadı bile olsun buna şükür Allahım bunlara can versin inşallah hayırlı sağlıklı.yüzümüzü güldürsün şu mubarek ramazanda .birde ben bişe farkettim acaba siz farkettiniz mi.merkeze ilk gittiğimiz gunler çok neşeli oluyoruz şen şakrak espriler falan..zaman gectikçe insan hiç konuşmuyo muayeneye girip çıkıyo yorum yok dimi?biz ööle olduk .yorgunluktan yemek yemiyodum uyuyamıyordum tlf gelecek dozumu bildirecekler die..şimdi transferin 5.gunundeyim kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum valla ben bile kendimi tanıyamıyorum

canım ben de pgt yaptıracağım. senin 19 embriyo muydu yoksa yumurta mı? o kadar fire veriliyorsa yandık. benim normal döllenen 5 tane falan oluyor cunku

merhaba ben de yeni keşfettim grubu , hemen aranıza katılmaya geldim. benim de yarın transferim olacak.
biraz geçmiş mesajları okuyup transfer hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum , heyecan var ama haydi bismillah... :)

canım ben de pgt yaptıracağım. senin 19 embriyo muydu yoksa yumurta mı? o kadar fire veriliyorsa yandık. benim normal döllenen 5 tane falan oluyor cunku

benim de 13 yumurtadan 7 si olgundu, 2 si döllenmiş kaliteli şekilde. 5. gün olarak yarın 1 tanesini transfer edecekler, açıkcası ben çok üzülmüştüm sayının bu kadar düşmesine ama 2 olsun sağlıklı olsun ... bu arada 5 döllenen bence gayet güzel maşallah...

hoş geldin aramıza:) ilk denemen mi olacak? transfer çok kolay geçiyor endişelenme, sonrasında dikkat edeceğin hususları doktorun zaten sana söyleyecektir. rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyenlere..ben de dün transferimi oldum 2 buz bebişimi aldım geldim evde yatıp duruyom:))

benimde transferim oldu 2 bebiş var göbüşümde 2 gün oldu.7 ağustos test günüm.bende durdum durdum şimdi hasta oldum öksürük ve hapsurma var tutunmayı etkiler mi kızlar nolur dua edin bana

29 temmuzda transfer olmuşsun 7 ağustos test için erken değil mi??? kaçıncı gün embriyosuydu? ben 30 temmuzda transfer oldum 5. gün embriyosu test günüm 11 ağustosmuş.. acaba daha erken yapsam test sonucu doğru çıkar mı?

Son düzenleme:

Canim benim de 5.gun transferiydi .transfereen sonraki 7.gun gittim cikti:))
Bence seninde cikarr:)))

Son düzenleme:

evet aşılamalar sonrası ilk tüp bebek tedavimiz. ALLAH bebişlerini sağlıkla sıhhatle kkucağına almayı nasip etsin inşallah, biz de ikiz bebek çok çok istiyoruz dua ediyoruz ama 1 embriyodan çok koyamayız dedi doktorum.. çoçuk hayalim olmadı hiç ama ikiz bebek annesi olmak hep bana sıcak gelmiştir. RABBİM hepimize gönlümüzdekileri nasip etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…