- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.561
Belki ustume vazife degil ama nedense eslerini anlayamayan erkeklere cok kiziyorum. Senin iki yaziyi okuyunca nedense esine cok sinirlendim. Burada en cok harap olan sensin ve esin seni anlayip destek olacagina resmen kaciyor. Yasini bilemem ama senin esin biraz olgunlasmasi lazim. Bu kadar zor bir donemi birbirinize destek olmadan asmaniz cok zor. Bence en iyisi karsilikli oturup bu konuda ne dusundugunuzu ve onunda samimi duygularini ogren. Bence acik ve net konusmak sart. Birbirinizin beklentisi iyice anlamaniz lazim. Oncelikle esinle uyum halinde olman lazim ki birde bu denkleme bir bebek ekleyesin. Obur turlusu daha buyuk sorun bence.
slm ben yeni katılıyorum ve tüp bebege karar verdim bursa acıbadem şahin beyi önerdiler ki drumda ona gönderiyor zaten şahin beye giden varsa beni bilgilendirirmi ve acıbademin muayne ücreti tüpbebek masraflarını ayrıntılı bişekilde yazarsanız cok sevinicem hiç bişey bilmiyorum..
ben 28 yasındayım eşimde siperm hareketsizliği var daha önce 2 aşılama oldum tutmadı artık vakit kaybetmek istemediğimden tüp bebek yaptırmaya karar verdim...
simdiden tesekkür ederim....
canım şimdiden hayrlı olsun şahin beyi duydum çok iyi bir doktor diyorlar ama acıbadem biraz tuzlu olduğu için gitmeyi hiç düşünmedim ben şu an soranus de tedavi oluyorum bursa nın ilk tüp bebek merkezi doktorlarımdan da çok memnunum bu akşam çatlatma iğnem vurulcak cuma opum var p.tesi de transfer nasipse.. Rabbim yardımcımız olsun....
sizde nekadara mal oluyo bende acıbademde 6ila 7 arasında degişiyo diye biliyorum ama...
yok canım o rakam fazlasıyla artıyo emin ol.. 5.500 herşey dahil ekstra hiç birşey ödenmiyo soranuste.. sana tavsiyem doktor çok önemli ve en önemlisi senin içine sinmesi kalanı boş merkez ismi bile hiç önemli değil sonuçta nereye gidersen git tedavi aynı olucak ve kalan Rabbime kalıcak OL derse olucak dediğim gibi doktorla olan diyalog ve içine sinmesi...
Bende medicana camlicada yaptirdim. Benimde 3 agustos test tarihim :) dondurulmusun varmi arkadasim birde kacinci gun embriyosuydu??
Kızlar ankara genart pgt yaptırdım. Çok zormuş gerçekten bu tüp bebek19 embriyodan 5 normal çıktı. 2 tanesini transfer ettiler. Ama kalanını dondurmadılar neden bilmiyorum şimdi bekliyorum bayramdan sonra test yapıcam sadece hayırlısı diye dua ediyorum
Kızlar ankara genart pgt yaptırdım. Çok zormuş gerçekten bu tüp bebek19 embriyodan 5 normal çıktı. 2 tanesini transfer ettiler. Ama kalanını dondurmadılar neden bilmiyorum şimdi bekliyorum bayramdan sonra test yapıcam sadece hayırlısı diye dua ediyorum
canım ben de pgt yaptıracağım. senin 19 embriyo muydu yoksa yumurta mı? o kadar fire veriliyorsa yandık. benim normal döllenen 5 tane falan oluyor cunku
merhaba ben de yeni keşfettim grubu , hemen aranıza katılmaya geldim. benim de yarın transferim olacak.
biraz geçmiş mesajları okuyup transfer hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum , heyecan var ama haydi bismillah... :)
benimde transferim oldu 2 bebiş var göbüşümde 2 gün oldu.7 ağustos test günüm.bende durdum durdum şimdi hasta oldum öksürük ve hapsurma var tutunmayı etkiler mi kızlar nolur dua edin bana
benimde 7 ağustos canım benim inşallah birlikte seviniriz
Hayırlı olsun bebişlerin canm seninle aynı durumdayız benim de test günüm 8 ağustos 2 emriyo transfer edildi ama grip oldum ve azıcık kabızım koca kış bi şey olmadı şimdi nerden çıktı anlamadım bu hastalık.. bebişlerime bişe olacak diye çok korkuyorum yatamıyorum da iğnelerden popom çok acıyo hiç umudum kalmadı[/QU
bende çok korkuyorum ballı limonlu çay içiyorum habire.ilaç kullanamıyoruz da.dua edelim birbirimize Allah şihalar versin sana da bana da(
29 temmuzda transfer olmuşsun 7 ağustos test için erken değil mi??? kaçıncı gün embriyosuydu? ben 30 temmuzda transfer oldum 5. gün embriyosu test günüm 11 ağustosmuş.. acaba daha erken yapsam test sonucu doğru çıkar mı?
hoş geldin aramıza:) ilk denemen mi olacak? transfer çok kolay geçiyor endişelenme, sonrasında dikkat edeceğin hususları doktorun zaten sana söyleyecektir. rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyenlere..ben de dün transferimi oldum 2 buz bebişimi aldım geldim evde yatıp duruyom:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?