2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

yok cnm hala beklioruz bakalım ne olacak yarın dr a gidermiyim gtmezmiyim bilmiorumm korkuoz...

yolunda sansında acık olsun meleklerini al gel inş

canım o benim ilk tedavimdeydi.2.ye henüz başlamadım

Rabbim yolunu açık etsin. mutlu haberlerle dönersin inşallah. bekliyoruz

cnm hadi hayırlısı bebişlerini alıp gelecen göbüşünde büyütcen inş.varsa cvplayabilecegmz kafanda soru sor..cnm cvplarız..

Neden birden cok koyamayiz dediki cnm..
Her mrrkezin ayri prensibi var demekki.

Belki tek embriyo bolunur.tek yumurta ikizi olur..bir arkadasimi oyle oldu:))

Merhaba arkadaslar
Bende agustosta ilk tup bebek denememi yaptiracagim.adet olmayi bekliyorum.adet 2.veya 3. Gunu gel dedi doktor .bakalim nasol gececek cok heyecanliyim nasil tepki verecek vucudum xok merak ediyorum.esimde sperm sorunu vardi varikosel ameliyati oldu degeri 4milyon doktor ilerleme cok yavas tup yaptirin dedi. Bakalim istanbul cerrahi hast.baslayacagim..oraya giden baska arkadas varmi acaba??

Merhaba arkadaslar bende agustos ayinda istanbul cerrahi hast. Yaptiracagim ilk denememiz olacak insallh bende mutlu sonla biten arkadaslar gibi olumlu sonuc alirim.

arkadaşlar merhaba.öncelikle hepinize bol şans diliyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.2010da ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı.o günden beri bu sayfalara bakmıyordum.bugün sayfayı açtım,okudukça o kadar duygulandım ki anlatamam.bende ağustos ayının sonunda 2.denememe başlıcam.umut,korku heyecan ne ararsanız var yani.Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

evet var altı tane bıraktım bebeklerımı hastanede..benım 5.gun embıryosuydu senın?doktorun kım bu arada tazmanyaa

Benim 3 tane kuzucugum orda 5. Gun embriyosuydu suan 1 tane transfer ettiler sadece Faruk bey degil mi tup bebege bakan hayatim benim bildigim ...

Neyse Allahim ol derse olucak iste hersey bi bahane bi vesile...
Insaallah hakkimizda hayirlisini versin burdaki butun arkadaslarimizin,

Eger bizim icin şer ise hayirli kilsin insaallah yarabbim...

İnşallah 3 agustosta burda iyi haberlerimizi paylaşırız :)

Amin tatlim amiiinnnnnnn burdaki ve burda olmayan ama cocuk hasretiyle yanan butun kardeslerimin kucaklari dolsun insaalah...

Allah bizi boyle sinadi bu dunyada insaalah sinavi veririz, buyuyup kocaman olduklarinda anlatiriz onlara... Çok zormus evlat eksikligi coookkk baskalarinin bebeklerine bakip bakip ic gecirmek...

kızlar yine harika bir gece geçirmişim o kadar güzel rüyalar görmüşüm ki dudağım uçuklamış çok şükür
dua edin ne olur sıpam büyümüş olsun gidicez şimdi tekrar kan vermeye
mevlama emanetiniz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…