- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.601
keşke cnm keşke tüm gece dr lar gördüm rüyamda nasıl korktuysam dudağım uçuklamış
selam kızlar selam hamişlerrr
KIZLAR BEN BUGÜN KIBRISA GİDİYORUM BANA DUA ETMEYİ UNUTMAYINNN NE OLUR İNŞ.HAYIRLISIYLA RABBİM HİÇ BİRİMİZİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇEVİRMEZZZZ BENİMDE NE ZAMAN BEBEĞİNİZ AKLINA GELİRSE DUA İSTİYORUM BU YOLDA YÜRÜYEN ARKADAŞLARIM DUANIZDA BENİDE UNUTMAYIN KENDİNİİZE İYİ BAKIN
gelince listeyi düzenlerimmmm kızlarrr inş gelenekadar herkes hamile kalırrrrrr
selam kızlar selam hamişlerrr
KIZLAR BEN BUGÜN KIBRISA GİDİYORUM BANA DUA ETMEYİ UNUTMAYINNN NE OLUR İNŞ.HAYIRLISIYLA RABBİM HİÇ BİRİMİZİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇEVİRMEZZZZ BENİMDE NE ZAMAN BEBEĞİNİZ AKLINA GELİRSE DUA İSTİYORUM BU YOLDA YÜRÜYEN ARKADAŞLARIM DUANIZDA BENİDE UNUTMAYIN KENDİNİİZE İYİ BAKIN
gelince listeyi düzenlerimmmm kızlarrr inş gelenekadar herkes hamile kalırrrrrr
evet aşılamalar sonrası ilk tüp bebek tedavimiz. ALLAH bebişlerini sağlıkla sıhhatle kkucağına almayı nasip etsin inşallah, biz de ikiz bebek çok çok istiyoruz dua ediyoruz ama 1 embriyodan çok koyamayız dedi doktorum.. çoçuk hayalim olmadı hiç ama ikiz bebek annesi olmak hep bana sıcak gelmiştir. RABBİM hepimize gönlümüzdekileri nasip etsin inşallah:)
Merhaba kızlar,
ben aranıza yeni katılıyorum. prosedür nedir nasıl olur pek bildiğim söylenemez. yeni yeni öğreniyorum diyeyim.
9 aydır evliyiz hiç korunmadık ve hamile olmayışım üzerine doktora gittim. erken menopoz ihtimali ile karşı karşıya olduğumuzu ve zaman geçirmeden tüp bebek çalışmalarına geçmemiz gerektiğini haziran ayı sonlarına doğru öğrenmiş oldum. buna inanamayıp başka bir doktora gittim. temmuzun 20 sinde regl oldum ve 3. günü yenilediğim kan tahlillerinde fsh değerimin 12,37 den 19,04 e yükseldiğini gördüm. ikinci doktor da zaman kaybetmemem gerektiğini söyledi. bursa da oturuyorum. 32 yaşındayım. bir tüp bebek merkezi ile ön görüşmemizi yaptık. 5 ağustos da da çalışmalarımıza başlayacağımızı söyledi doktor bey.
zaman yaklaştıkça ben bi nebze korkmaya, gerilmeye başladım galiba. biraz da merak etmeye. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım öncelikle zor bir sürece başlıyorsun bence bu tedavilerde en önemli şey sabırlı olmak ve endişeleri en aza indirgemektir kolay değil bende ilk menopaza giriyorsun dediklerinde çok kötü olmuştum ilk denemelerde hep korku ve endişe vardı yumurtalarım boş çıkıyordu zamanla sakin olmayı öğrenmeye başladım erken menopaza girmeme rağmen şimdilerde yumurta sayım ve kalitem bir nebze olsun artıyor bundan dolayı mutluyum bende bursadan istanbula gelin geldim 4 yıldır evliyiz 2 senedir deniyorum inş yüzün güler her kadının kucagı dolsun inş sormak istediklerin olursa yanıtlamaya calışırım
Canım öncelikle zor bir sürece başlıyorsun bence bu tedavilerde en önemli şey sabırlı olmak ve endişeleri en aza indirgemektir kolay değil bende ilk menopaza giriyorsun dediklerinde çok kötü olmuştum ilk denemelerde hep korku ve endişe vardı yumurtalarım boş çıkıyordu zamanla sakin olmayı öğrenmeye başladım erken menopaza girmeme rağmen şimdilerde yumurta sayım ve kalitem bir nebze olsun artıyor bundan dolayı mutluyum bende bursadan istanbula gelin geldim 4 yıldır evliyiz 2 senedir deniyorum inş yüzün güler her kadının kucagı dolsun inş sormak istediklerin olursa yanıtlamaya calışırım
canım tedavin hayırlı olsun sonu bebişli olsun inşallah..teşekkür ederim tatlım...
aslına bakarsan süreci merak ediyorum en çok. ne yapılacak, nasıl olacak, ne kadar zamanda sonuç belli olacak? acı çekecek miyim? öngörüşmemizde doktor kabaca anlattı ve sormak istediğiniz bir şey varmı diye sordu ama bilmediğim bi konuda ne sorabilirim onu bile bilmiyorum malesef :) insan başına gelmeden bilemiyor hakkatten. reglin üçüncü günüydü gittiğimde kan aldılar benden ve eşimden, çeşitli hastalıkların gebelik öncesinde farkedilebildiğini söyleiler. bir kaç gün öncede aradı doktor ilk kan değerlerimize göre taşıyıcı olduğumuz bir hastalık bulunmadığını söyledi ve 5 ağustosta görüşürüz dedi. napılacak peki dedim çalışmalara başlayacağız dedi. çalışmalara başlamak ne demek ama yaaa diyemedim ki. peki diyip kapattım telefonu
Cnm benım bır arkadasım var yumurtaların boş hıç uğrasma tup bebek olmaz demısler sımdı sen boyle yazınca umutlandım yumurta toplamadan fılmlerle felan anlaşılıyomu boş oldugu bıde acaba boşken dolu cıkma ıhtımalı varmı yanı belkı onada bı umut olur senınde allah yardımcın olsun
Bu arada ben tup bebegım tutmadı gıbı hıssedıyorum kızlar bazen ates basması oluyor ama normal havaalr cok sıcak ama bazen gecelerı üşüyorum bedenım buz gıbı oluyor bugun altıncı gunum ve sanırım umudm tukenmeye basladı oda kısmet elden bısey gelmez:44:
Benim 3 tane kuzucugum orda 5. Gun embriyosuydu suan 1 tane transfer ettiler sadece Faruk bey degil mi tup bebege bakan hayatim benim bildigim ...
Neyse Allahim ol derse olucak iste hersey bi bahane bi vesile...
Insaallah hakkimizda hayirlisini versin burdaki butun arkadaslarimizin,
Eger bizim icin şer ise hayirli kilsin insaallah yarabbim...
Bhcg tarih ve derlerimi yazıyorum, belki yardımcı olur.
11 temmuz yumurta toplama (1 adet)
13 temmuz transfer (2.gün transferi yapıldı)
Transferin 8 ve 9. Günü idrarda çoook silik ikinci çizgi
Transferin 10. Günü bhcg 67
Transferin 12. Günü bhcg 134 ( tam iki kat artış)
Transferin 14. Günü bhcg 392 ( burda üç kata çıkmış)
Transferin 18. Günü bhcg 3472 (sanırım yine üçe katlayarak gidiyor )
19. Gün yani bugün (4+4 oluyormuş) karından ultrasonla küçük bir kese göründü ama bu bhcg artışı beni endişelendiriyor. Bu arada 4. Denemem
Dualarınızı bekliyorum...
arkadaşlar merhaba dondurulmuşlarla deneme maliyeti kaça mal oldu sizlere acaba bilgi verebilirmisiniz.
Bhcg tarih ve derlerimi yazıyorum, belki yardımcı olur.
11 temmuz yumurta toplama (1 adet)
13 temmuz transfer (2.gün transferi yapıldı)
Transferin 8 ve 9. Günü idrarda çoook silik ikinci çizgi
Transferin 10. Günü bhcg 67
Transferin 12. Günü bhcg 134 ( tam iki kat artış)
Transferin 14. Günü bhcg 392 ( burda üç kata çıkmış)
Transferin 18. Günü bhcg 3472 (sanırım yine üçe katlayarak gidiyor )
19. Gün yani bugün (4+4 oluyormuş) karından ultrasonla küçük bir kese göründü ama bu bhcg artışı beni endişelendiriyor. Bu arada 4. Denemem
Dualarınızı bekliyorum...
Canim benim de 5.gun transferiydi .transfereen sonraki 7.gun gittim cikti:))
Bence seninde cikarr:)))
hımm. bana 11 ağustos dendi ama pazar gününe denk geliyor, 12'sinde yaptıracaktım. erken çıkıyorsa demecikkki 9 veya 10 ağustosta da yaptırabilirim, kocişkoma sürpriz olur:)) hepimiz için hayırlısı inşallah..
çok teşekkür ederim bugün ilk denememin sonucu hüsran oldu ikinciyi düşünmeye başladım ama cesaret istiyor. inş sizler muradınıza erersiniz hayırlısıyla
canım ben de pgt yaptıracağım. senin 19 embriyo muydu yoksa yumurta mı? o kadar fire veriliyorsa yandık. benim normal döllenen 5 tane falan oluyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?